PDA

Επιστροφή στο Forum : BMW E46 330 cabrio...

AsteroGatos
13-09-05, 12:14
Αυτη την 3λιτρη μπεμπα οδηγώ... και το καλύτερο απο όλα? είναι της κοπελιάς μου που έχει σωστές αλλαγές ,και γρήγορα χέρια στο τιμόνι και μακάρι όλες οι γυναίκες να ήταν έτσι.
Είναι όλα μαμα επάνω και δεν σκοπεύουμε να αλλάξουμε τίποτα προς το παρόν γιατί στοχεύουμε σε ένα καλο γιαπωνέζικο η γερμανικο σε 1-2 χρονια. ομολογουμένως την δουλειά του την κάνει όπως και έχει και την άνεσή του. Αν δείτε ΒΜW κυπαρισσι περλα να φέρνει τις αναστροφές στην μαραθώνος με τις πάντες θα είναι κάποιος από τους δυό μας....[/b]

F117
13-09-05, 16:55
:o :o :o μπράβο στην κόπελια σου!μπράβο κ σε σένα βέβαιΑ!εγω το έχω πει οτι θα ήθελα να δω στα DriftXtreme και αστα Events θέλω να δω κ καμία γυναίκα να μπαίνει με τις πόρτες!εμπρός!ελάτε κ κάντε εναλάξ!! :twisted: :twisted: 6 ταχύτητες έχει η μπέμπα?231 άλογα ε? :O :O έχει μπλοκέ???

AsteroGatos
13-09-05, 22:55
F117 5ταχυτο είναι το E46 330 , 6ταχυτα είναι πλέον τα 3λιτρα της σειράς 3 της BMW με την καινούργια σειρά παραγωγής καθώς και το καινούργιο Z4.
Να είστε σίγουροι ότι με την πρώτη ευκαιρία θα δώσουμε το παρόν σε κάποια συνάντηση του driftclub.
F117 είχες καμία σχέση με irc ? θυμάμαι κάποιον νομίζω... πριν χρόνιαα...

F117
14-09-05, 02:00
άντε μπράβο να έχουμε κ άλλο New κόσμο :D:D:D αχμ μπλοκέ έχει?δεν μ είπες........ :P k με 5 μια χαρά γμ τα εργαλεία θα είναι :wink: :wink:

Λινάκι
04-10-05, 01:44
To na pw twra kai egw oti odigw ena 330 cabrio, tha einai kourastiko... Me kalipse o AsteroGatos... :D :D
Btw, den exei mploke to autokinito...

P.S. De tha parei autokinito? Tha mpw prwti sto forum, kai tha grapsw oti to odigw egw :lol: :lol: :lol: :lol:

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
04-10-05, 16:10
Mπράβο να πάρουν οι κοπέλες τα τιμόνια και να ξεκουραστούμε βλέπωντάστες!
Καλή συνέχεια!