PDA

Επιστροφή στο Forum : Παρκινγκ Σχοινια !!! drift school...

AsteroGatos
12-09-05, 13:31
ΠΟΛΥ μεγάλο παρκινγκ περιθώρια για πάντες με 80km/h+ με μόνο κακό τη καινούργια σχετικά άσφαλτο , κατι που δεν θα προβληματίσει όμως όσους εχουν αρκετά άλογακια.. προσωπικά με BMW E46 330 παίζω πολύ εύκολα εκεί.
ΔΕΝ είναι μέρος για επίδειξη καθώς σπανίως μαζεύει κόσμο αλλα ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ για να μάθει κανείς να παίζει με τις ρόδες του...
Ελάτε να μαζευτούμε να το λιώσουμε...

Στρίβεις Με όσα Και γουστάρεις τετακε :P[/b]

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
12-09-05, 17:08
Καλή η θέση που μας λες.Έχει δρόμο να εξαφανηστούμε σε περήπτοση εφώδου από τους μπλέ!

AsteroGatos
13-09-05, 11:27
Είναι πολύ καλή τοποθεσία ! επικοινωνεί με κεντρικό και αγροτικό ασφάλτινο δρόμο και για να σε πιάσουν εκεί σε έφοδο πρεπει η να έχεις ξηλώσει την κρεμαγιέρα η να μείνεις απο βενζίνη !! :P Και αν βάλεις και το γεγονός οτι ποτέ δεν εχω δει φάρους τριγύρω και ας πηγαίνω κάθε βδομάδα τότε για μένα η τοποθεσία κατατάσσεται στις πιο ασφαλείς και απο άποψη "νομικη" αλλα και πάνω απο όλα κυριολεκτική. Είναι τόσο μεγάλο το πάρκινγκ και ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΙΟ ωστε ΜΟΝΟΣ κίνδυνος για τα αμαξάκια μας και εμάς ειναι να φερουμε τούμπες!!! Δεν πρόκειται να τρακάρεις πουθενά εκει!!! Δεν έχει ούτε μία κολώνα! ΜΕ καμιά 20αρια κώνους την χαράζουμε για πίστα πολύ εύκολα !!!

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
15-09-05, 12:48
Να βρεθούμε να βγάλουμε φώτο και να κανονηστεί θέμα εκεί αν είναι όπως περιγράφεις

AsteroGatos
15-09-05, 13:28
Κανένα Πρόβλημα !!! , μέχρι και στις 2 το μεσημέρι μπορούμε πάμε εκει! ζήτημα να περνάει ένα ΙΧ κάθε 5 λεπτά απο τον παρακείμενο δρόμο. Να κανονίσουμε επομένως για ένα σαβ/κο να πάμε να δόύμε το μέρος και να οργανώσουμε event!!

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
15-09-05, 13:29
Καλή η σκέψη σου για κάποιο Σ.Κ.

panosd
15-09-05, 14:44
ειδικά τώρα που τελείωσε το καλοκαίρι και δέν πηγαίνουν όλοι σχοινια για μπάνιο. :P

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
15-09-05, 15:02
Ακώμα καλήτερα για εμάς τους παλαβούς με το θέμα του drift.

AsteroGatos
16-09-05, 00:53
Και το καλύτερο είναι ότι αρχίσανε οι βροχές!!!
Βροχη+Drift=Οικονομια στα λάστιχα
χεχε..

panosd
17-09-05, 01:26
ασε την λάσπη που υπάρχει κάτω 8) .

plaketokofths
17-09-05, 20:40
Κανονίστε το παιδιά, ας προτείνει κάποιος μια ημερομηνία και αν θέλετε ειδοποιήστε κι εμένα μέσω pm αν δεν το ανακοινώσετε στο topic.

panosd
17-09-05, 21:36
άν δέν κάνω λάθος υπάρχει και ένας χώρος στην περιοχή άγιος Aντρέας Στο πάρκινγ του club Τango.Αλλα έχω παρατηρήσει οτι σκάνε πυροσβεστικά περιπολικά και στρατονομία :lol:

AsteroGatos
19-09-05, 00:59
Μόλις επέστρεψα από νυχτερινή εξόρμηση στο πάρκινγκ και μάλιστα το μέτρησα για να καταλάβετε ενδεικτικά για τι άπλα μιλάμε...
Με λίγα λόγια και όσοι ξέρουν θα καταλάβουν... Μέτρησα στο κοντέρ 900μέτρα περίμετρο...

Περιμένω μυνήματα για να ορίσουμε βολτίτσα όλοι μαζι προς τα κει.. κατα πάσα πιθανότητα , κυριακή μεσημέρι , κατα πάσα πιθανότητα στο σαβ'κο που μασ έρχεται... αφαιρώ το πρώτο μύνημα με τις οδηγίες για την τοποθεσία για ευνόητους λόγους... θα τα πούμε :)

panosd
19-09-05, 02:24
ευχαρίστως να έρθω και εγώ βολτούλα(με την corollitsa μου :) )άν μπορέσω,αλλά κυριακή και μεσημέρι...δέν ξέρω.

AsteroGatos
19-09-05, 11:24
Αρκετοί από εμάς εργαζόμαστε και το σάββατο συνεπώς Κυριακή νομίζω πως είναι καλύτερα... τώρα τι ώρα να γίνει είναι άλλο θέμα και τακτοποίείται πολύ εύκολα.. μέχρι την πέμπτη θα έχει κανονιστεί η ώρα και σημείο συνάντησης¨!!!

plaketokofths
19-09-05, 14:26
Υπάρχουν αρκετά μέρη τριγύρω, όσο για τον Αγ. Ανδρέα η άσφαλτος εκεί είναι ολοκαίνουργια αν θυμάμαι καλά και σίγουρα θέλει ένα αρκετά δυνατό πισωκίνητο(άσε που ακριβώς δίπλα ειναι η κατασκηνώσεις του στρατού :twisted: . Θεωρώ πως σ' εκείνο το σημείο (parking Γαλαξία) είναι ένα πολύ καλό σημείο συνάντησης. Μετά βενζίνη και λάστιχα να έχεις και... Παραθέτω μερικά ωραία σημεία κοντά μεταξύ τους και με μικρή κυκλοφορία.
1. Διαδρομή από Κένρο Υγείας Ν. Μάκρης παραλιακά προς παραλία Σχοινιά
2. Πλατεία Τύμβου Μαραθώνα
3. Υπάρχει μια στροφή με μεγάλο πλάτος δρόμου στο νεκροταφείο Μαραθώνα με μηδενική κυκλοφορία, πολύ γλιστερό οδόστρωμα και ακριβώς δίπλα αλάνα

Γενικά λόγω της αραιής κυκλοφορίας υπάρχουν αρκετά μέρη να κάνεις το παντηλίκι σου. Και για καληνύχτα πας και μια απο Διόνυσο. :wink:

Ντογκας Ιωαννης
16-08-06, 10:34
προχθες το βραδι πηγα και εγω με το ΜΧ στο εν λογω παρκιν/αλανα μιας και το εξοχικο μου ειναι πολυ κοντα απο εκει... μπορω να πω οτι το καταευχαριστηθηκα και εφυγα οταν μου τελειωνε η βενζινη και η τρομπα δεν ρουφαγε καλα απο τα περαδοθε :x πολυ καλος χωρος για εξασκηση για τεχνικες και ντριφτ με πολλα χλμ!!!! ειναι παρα πολυ μεγαλη αλανα με καλη ακομα ασφαλτο που με τον καταληλο τροπο ομως το αμαξι γυρναει ευκολα και πραγματικα δεν παιζει να χτυπησεις πουθενα!!!
οποιος πραγματικα θελει κανονιζουμε να παμε και αφου λειωσουμε εκει παμε και για μπαρμπεκιου σπιτι μου :D :D :D

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
16-08-06, 10:42
προχθες το βραδι πηγα και εγω με το ΜΧ στο εν λογω παρκιν/αλανα μιας και το εξοχικο μου ειναι πολυ κοντα απο εκει... μπορω να πω οτι το καταευχαριστηθηκα και εφυγα οταν μου τελειωνε η βενζινη και η τρομπα δεν ρουφαγε καλα απο τα περαδοθε :x πολυ καλος χωρος για εξασκηση για τεχνικες και ντριφτ με πολλα χλμ!!!! ειναι παρα πολυ μεγαλη αλανα με καλη ακομα ασφαλτο που με τον καταληλο τροπο ομως το αμαξι γυρναει ευκολα και πραγματικα δεν παιζει να χτυπησεις πουθενα!!!
οποιος πραγματικα θελει κανονιζουμε να παμε και αφου λειωσουμε εκει παμε και για μπαρμπεκιου σπιτι μου :D :D :D

Δεν ξερω που ειναι δεν ξερω γιατι μιλατε αλλα αμα ειναι για μπαρμπεκιου μεσα ειμαι :!: :!: :!: :lol:

Ντογκας Ιωαννης
16-08-06, 12:52
οοοοοοοπ my drift partner που εισαι ρε??θα σε παρω να σου πω... ειναι ιδανικο και για προπονηση twin drifting :wink: :wink:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
16-08-06, 13:07
οοοοοοοπ my drift partner που εισαι ρε??θα σε παρω να σου πω... ειναι ιδανικο και για προπονηση twin drifting :wink: :wink:
μεσα ειμαι απο τωρα εγω :!: καλη η αδεια αθηνα αλλα πολλοι τσεοι ολο στο τσακ την γλυτωνα αυτες τις μερες. αντε να προπονηθουμε λιγο γιατι εχουμε και ζακυνθο σε λιγες μερες :!:

Ντογκας Ιωαννης
16-08-06, 13:49
οποια μερα θες και μπορεις το κανονιζουμε... εγω σχεδον καθε απογευμα παω σπιτι

giorgis_E21
17-10-06, 17:25
:!: :!:

Stelios
18-10-06, 16:49
Η αλανα εκει ειναι γνωστη γνκ! γτ μετα τις κοντρες στην κρυφη παντα μαζευοταν κοσμος εκει! εχουν γινει κ μα8ηματα απο το Drift Academy εκει μες το καλοκαιρι!

Kid D
04-12-06, 20:23
ποιός μπορεί να μου δώσει μερικές πληροφορίες για το μέρος με το πάρκινγκ...κ παίζει καμιά συνάντηση μετά τις 15 δεκεμβριού???

Ντογκας Ιωαννης
04-12-06, 21:41
ολο και κατι θα κανονιστει... θα εχεις πμ :wink:

Kid D
04-12-06, 23:30
οκ περιμένω...απλά μην κάνετε τον κόπο να μου πείτε για νωρίτερα λόγου ότι είμαι εξωτερικό..μετά πάμε να κάνουμε άλλα κόλπα!!! :D

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
05-12-06, 11:36
ετοιμαζε τα πα'ι'δακια DoJo! Μιας και δεν παιζει καμια πιστα τωρα για προπονηση παμε εκει :idea: Θα βαλουμε και τις γυναικες για κωνους και θα λυσαξουμε..... Απο μπατσους τι παιζει? Αντε γιατι εχω σκουριασει

Stelios
07-12-06, 23:09
Εκει δν παιζουν μπατσοι γνκ! μονο κα8ε πεμπτη που σκανε τα τουμπανα απο Ν.Μακρη για να ανοιξουν στην κρυφη λιγο πιο κατω! Κ ο μ*****ς ο φυλακας του κοπηλατοδρομιου φωναζει τσεουε γτ τον ενοχλει ο 8ορυβος απο τα Subia κ τα Evo που ανοιγουν!
ΟΤΙ ΝΑ ΜΟΥΝΑ δηλαδη!!!

Kid D
07-12-06, 23:55
παντα ενα μ*****ς θα υπαρχει να μας σπαει την καλοπεραση...λες κ πειραζουμε κανεναν...

Stelios
09-12-06, 10:12
Παντα!!!

MANOYSOYDAKIS TIRES
24-04-07, 19:03
PEDIA UPARXI MIA DIA DROMI POY ISOS KANENAS APO ESAS DEN THN XEREI EINE PIO EXO APO TI THIVA EINAI KATAVASI VOUNOU ME TRELA STROFILIKIA ARISTERA GREMOS NA ANEVAZEI THN ADRENALINI STA KOKINA KAI STROFES ME PETALA MIKRIS KAI MEGALIS DIARKIAS ( KI OPIOS ANTEXEI THELI KOTSIA KAI GERA NEURA) TI LETE PIOS THA DOKIMASEI PALIA ITAN ANABASH TOU AKROPOLI TORA DROMOS EPARXIAKOS XORIS STROUMF I ASPROULES ME MONO EXTHRO TO XAOS TOU GREMOU EGO EKI PEZO OTAN EXO XRONO GIA APODRASI

Labros
24-04-07, 23:03
TI LETE PIOS THA DOKIMASEI
ME MONO EXTHRO TO XAOS TOU GREMOU EGO EKI PEZO OTAN EXO XRONO GIA APODRASI
επικυνδυνα παιχνιδια παιζεις φιλαρακι... και καλα εσυ την ''εχεις'' την διαδρομη ο ''αλλος'' που προσκαλεις - προκαλεις την ''εχει'' :?:
για σκεψου το λιγακι :?

MANOYSOYDAKIS TIRES
25-04-07, 09:29
TI LETE PIOS THA DOKIMASEI
ME MONO EXTHRO TO XAOS TOU GREMOU EGO EKI PEZO OTAN EXO XRONO GIA APODRASI
επικυνδυνα παιχνιδια παιζεις φιλαρακι... και καλα εσυ την ''εχεις'' την διαδρομη ο ''αλλος'' που προσκαλεις - προκαλεις την ''εχει'' :?:
για σκεψου το λιγακι :?
KALHMERA FILARAKI KITA NOHMON ONTA PISTEVO OTI EIMASTE OPIOS PISTEVI OTI DEN TA KATAFERNEI DEN EINAI NTROPI NA TO PI H NA MIN TO KANEI EXALOU STO TELOS TOU DROMOU EXEI PARALIA CAFE K MASA TRELI MPORI KALISTA NA DOKINASI ENAN CAFE I KAI KANENA ΨARAKI 8)

giorgis_E21
26-04-07, 04:41
το θεμα δεν ειναι αν ντρεπεται να το πει...

το θεμα ειναι οτι αυτος που προκαλεις μπορει χαλαρα να δοκιμασει και να κατεβει μεσω γκρεμου για καφε και ψαρακι....

MANOYSOYDAKIS TIRES
26-04-07, 10:25
το θεμα δεν ειναι αν ντρεπεται να το πει...

το θεμα ειναι οτι αυτος που προκαλεις μπορει χαλαρα να δοκιμασει και να κατεβει μεσω γκρεμου για καφε και ψαρακι....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ Ο δρομος οδηγει στα μαγαζια που αναφερω τωρα οποιος θελει να το κανει πιο γρυγορο και συναρπαστικοτερο μπορει και ετσι οπος ανεφερες

giorgis_E21
27-04-07, 14:56
ισως αν παρει κανα Nissan Qashqai...

MANOYSOYDAKIS TIRES
27-04-07, 15:08
ισως αν παρει κανα Nissan Qashqai...Γιατι οχι ισος και μερικα 4χ4 κανουν καλες αναρυχησεις η κατβασεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: