PDA

Επιστροφή στο Forum : Πώς θέλετε να γίνει... Drift Event

ΣΙΟΥΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
11-09-05, 22:22
Kάτ'αρχήν xαιρετώ όλα τα μέλοι του forum και καλώς σας βρήκα και σε αυτήν εδώ τον ηλεκτρονικο χώρο συνάντησης. Αρκετούς απο εσάς σας ξέρω και κατ'ιδίαν! :)

Αυτό εδώ το θέμα έχει σαν σκοπό να δωθεί ένα βήμα και να ακουστούν όλοι αυτοί που λαμβάνουν μέρος στα Drift Events που οργανώνει το club στην επαρχία, είτε σαν οδηγοί, είτε σαν οργανωτές, είτε ακόμα και σαν συνοδηγοί στα Εvents αυτά, με σκοπό να βελτιοθούν - διορθωθούν ορισμένα πράγματα και να γίνουν πιο λειτουργικά για όλους! Θα ήθελα να ακουστούν απόψεις σε οτιδήποτε σας δυσκόλεψε κατα την διάρκεια του Εvent αλλά ταυτόχρονα και προτάσεις για την επιλυσή τους, έτσι ώστε στο επόμενο Εvent να οργανωθεί όπως αποφασίσετε εσείς και να δοθούν λύσεις σε πιθανά προβλήματα αρκεί αυτά να είναι στα όρια του εφικτού!

Θα χαρώ πολύ αν δεν δώ καμία απάντηση σε αυτό το θέμα.... Αυτό θα συμαίνει ότι μέχρι τώρα όλα ήταν άψογα! Το τελευταίο Εvent στην Καλαμάτα είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και πιστεύο πως όλοι παρατηρήσατε μία κάποια βελτίωση όσων αφορά την οργάνωση του Εvent και με τήν βοηθειά σας και τις προτάσεις σας το Εvent της Λάρισας θα είναι ακόμα καλύτερο! Παρ'όλα αυτά στην Καλαμάτα παρατηρήθηκε, αρκετοί απο τους οδηγούς απο την μέση του show και μετά, να έχουν παρκάρει στα πίτς και μετά το τέλος να κάνουν λόγο για αυξημένη επικινδηνότητα λόγο κυκλοφοριακού!

Και δέν είχαν άδικο! Το πρόγραμμα όμως έτσι είχε σχεδιαστεί να γίνει, με την λογική να γίνει ότι είχε γίνει και στο Αγρίνιο όπου απο ένα σημείο και μετά όλα τα αυτοκίνητα έμπεναν και έβγαιναν στην πίστα ανεξέλεγκτα μέχρι να ξεκ@υλοσουν και να χορτάσουν μπάντα οι οδηγοί αλλά και οι θεατές αφού θεωρητικά θα υπήρχε συνεχόμενη ροή αυτοκινήτον μέσα στην πίστα.

Στο Αγρίνιο αυτή η λογική δούλεψε έκτος απο κάποιες στιγμές που όλα τα αυτοκίνητα ταυτόχρονα βρισκότανε στα πίτς για αλλαγή ελάστικών και το show έκανε "κοιλιά" για μερικά λεπτά.
Στήν Καλαμάτα είχαμε μεριμνύσει να μήν συμβεί ξανά κάτι τέτειο... Παρόλα αυτά όμως δύστυχός η λογική αυτή δεν δούλεψε για έναν λόγο που μέχρι τότε δέν τον είχαμε σκεφτεί! Οι οδηγοί ήταν "άγνωστοι μεταξύ αγνώστων" αφού αυτήν την φορά μπήκαν στο παιχνίδι και οι Καλαματιανοί και οι οδηγοί δεν μπορούσαν να πλησιάσουν πολύ έναν οδηγό που δεν ήξεραν πως οδηγάει και πώς αντιδρά! Και αυτό είχε μια λογική! :?
Εκτός αυτού, μαζί με τους Καλαματιανούς, ήμασταν πλέον πάρα πολλοί για να μπούμε όλοι μαζί και για όσο θέλει και για όσες φορές θέλει ο καθένας μέσα! Το κακό παράγινε όταν για κάποιον λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα ο ιδιοκτήτης της πίστας αποφάσησε πώς οι security δέν χρειαζόταν άλλο και τους έδιωξε, ενώ η πίστα ήταν κατάμεστη απο κόσμο!!! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ορισμένοι θεατές να μπούν μέσα με τα δικά τους αυτοκίνητα χωρίς να έχουν καμία σχέση με το Εvent! Αυτό φίλοι μου ήταν ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ και κάναμε ότι μπορούσαμε απο εκεί και πέρα απομακρίνοντας τα αυτοκίνητα αυτά και σφραγίζοντας τις εισόδους με άτομα του club να τις φυλάνε αντί για security! Αυτό δεν ήταν οργανοτικό λάθος, ήταν ένα απρόοπτο απο αυτά που συμβαίνουν σε οτιδήποτε είναι Live και δέν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί δεν μπορούμε να το προβλέψουμε. Γι'αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι για το "κυκλοφοριακό" και εδώ η γνώμη σας είναι απαραίτητη!

Θέλετε λοιπόν, αφού τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί παρουσιαστούν αναλυτικά ένας-ένας και ενώ ο μέγιστος αριθμός αυτοκινήτων μέσα στην πίστα μέχρι εκείνη την στιγμή να είναι 2, απο εκεί και μετά :

α) Να μπούν ΜΟΝΟ τα αυτοκίνητα του Drift Club για όση ώρα θέλουν όλοι μαζί, και για όσες φορές θέλουν μέχρι να βαρεθούν και να σκάσουν τα λαστιχά τους, και μετά να μπούν oi Kαλαματιανοί, Λαρισαίοι κτλ. μόνοι τους?

Υ.Γ. Αυτή ήταν και η προτασή μας απο την αρχή του Εvent και το αλλάξαμε μετά απο απαιτησή σας κατά την ενημέρωση αγωνιζομένων να παρουσιαστούν και οι Καλαματιανοί μαζί με εσάς!

β)Να μπούν τα αυτοκίνητα του Drift club μαζί με τους τοπικούς ταυτόχρονα?

γ)Να έχουν όλοι στην διαθεσή τους ίσους γύρους μέσα στην πίστα π.χ 3 φορές χ 10 γύροι= 30γύροι με μέγιστο αριθμό 2 αυτοκίνητα ταυτόχρονα μέσα στην πίστα και όταν τους ολοκληρόσουν να τελειώνει η εμφανισή τους?

δ) Τίποτα απο τα παραπάνω και να προτείνετε κάτι δικό σας.

Αυτό το θέμα λοιπόν μπαίνει σε δημόσια ψηφοφορία και πέριμένω απαντήσεις σε αυτό και οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί για να συζητηθεί με τον οργανωτή και τους ηθύνοντες του show για να περνάμε κάλά και εμείς αλλα και αυτοί που πλήρωσαν για να μας δούν :lol: .

Υ.Γ. Καλώς σας βρήκα και συγνώμη αν σάς κούρασα με το μεγάλο post... αλλα έπρεπε να τα πώ όλα για να σας βάλω στο κλίμα! :D

Takis
11-09-05, 23:16
Κοιτα......... καθε αρχη και δυσκολη!
Πιστευω πως απο το ολλο θεμα της επαρχιας ειχαμε πολλα να μαθουμε και να δοκιμασουμε ολοι οσοι συμετυχαν εκει ειτε σαν οδηγοι , συνοδηγοι η οργανωτες.
Απο εμας εγιναν καθε δυνατες προσπαθειες για το καλητερο εσοτου απροοπτου , που και ετσι εγινε στην καλαματα με τους σεκιουριταδες και τα σχετικα.
Πιστευω πως με καλη κουβεντα , θεληση και χωρις κακιες και πονηριες θα το φτασουμε το ολλο αυτο αθλημα (για μερικους) η το DRIFT οπως λεμε εμεις σε παρα πολυ καλο επιπεδο απο οργανωση και απο θεαμα για να γουσταρει ο κοσμας και εμεις προπαντον!!!

ΣΩΣΤΑ???
ΚΑΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΑΛΑ ........................................................................ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ :twisted: :twisted: :twisted:

tigraki
12-09-05, 04:30
Pistevo oti h proth epilogh einai h kalhterh dioti ta paidia tou club gnorizoun ton "ASFALH" synagonismo. Ti ennoo me afto.
Kalo tha einai na arxisoun ta paidia tou club gia na diksoun kiolas thn asfaleia ton odhgon metaksi tous... Mhn petaxtei paly kanenas opos thn hmera pou eimouna me ton Boulgharh kai petaxtike to Golfaki... Katakavenete ti ennoo.
Pano apo ola h asfaleia kai meta h diaskedash...

Chaos
12-09-05, 04:50
Εγώ παιδιά πιστεύω οτι πρέπει να υπάρχει κάποιος περιορισμός στους γύρους ή κάποιος στην έξοδο τον pits να ρυθμήζει την κυκλοφορία στην πίστα για να μην ξαναγίνει αυτό που έγινε στην Καλαμάτα!

portas
12-09-05, 12:54
Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω. Ένας άνθρωπος στην έξοδο για να δείχνει πότε πρέπει να βγεί ο καθένας πρέπει να γίνεται πάντα. Για το πόσα αυτοκίνητα θα είναι μέσα εξαρτάται από την πίστα και τα αυτοκίνητα. Π.χ. δεν γίνεται να είμαι μέσα εγώ και ένα Μ3 γιατί σε λίγη ώρα θα με φτάσει και θα υπάρχει πρόβλημα! Όσο για τους ντόπιους φυσικά κανείς δεν είπε να μην μπουν μέσα στην πίστα απλά και αυτό να γίνεται με μέτρο και ίσως αν γίνεται με κάποια επιλογή. Φυσικά και εκεί όχι 20 αυτοκίνητα ταυτόχρονα. Κακίες δεν υπάρχουν αφου είπαμε είναι ακόμα αρχή και σιγά σιγά μαθαίνουμε.

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
12-09-05, 16:03
Ήρθε και η σειρά μου να πω δύο λογάκια για το θέμα μάλλον.
Για αρχή θέλω να διακρηθούν οι κάπος ποιο πεπειραμένοι οδηγοί του drift club από το σύνολο των οδηγών, για τον απλούστατο λόγο ότι έχουν να δήξουν κάτι παραπάνο στους μη γνώστες.Στη σηνέχεια όσα από τα παιδιά που θα θελήσουν να σημετάσχουν στα τουρ που διοργανόνονται με μεγάλα οικονομηκά και όχι μόνο ρίσκα, αυτό που μπορεί να κάνει το club είναι η δωρεάν σημετοχή στα show.
Τώρα για το τρόπο διεξαγογής ενός show θα πρέπει οι αρμόδιοι του θέματος να κάνουν μία σηνάντηση και μετά να ανακηνοθούν οι αποφάσεις τους στα υπόληπα και πάνω από όλα αγαπητά μέλη.
Το σήγουρο είναι ότι όλα τα μέλη θα απολαύσουν τα αποτελέσματα.

flatliner
13-09-05, 23:51
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ την αποψή μου αν και δεν ήμουν στην Καλαμάτα και όπως πάνε τα πράγματα δεν θα καταφέρω να πάω και στην Λάρισα λόγο του ότι εκείνη την ημέρα έχει αγώνα Dragster στο Ελληνικό και θα πρέπει να βρίσκομαι εκεί στα Pits με την ομάδα. Νομίζω πως τα παιδιά του Club γνωρίζονται πολύ καλά και σε προσωπικό και σε οδηγικό επίπεδο! Όπως είναι φυσικό λοιπόν κάθε φορά που βρισκόμαστε έχουμε να δείξουμε και κάτι παραπάνω. Προσωπικά θα ήθελα να μπορούσα να δώσω περισσότερα, πρώτα στον κόσμο και ύστερα στον εαυτό μου αλλά όσοι ξέρουν καλά το αυτοκινητό μου ξέρουν πως ότι κάνω το κάνω με πολύ πίεση και προσπάθεια! Σημασία έχει ότι περνάω καλά και πρέπει να συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά στο DRIFTclub. Προτείνω λοιπόν πως τα μέλη του club θα πρέπει οπωσδήποτε να μπαίνουν ξεχωριστά από τους υπόλοιπους οδηγούς στην πίστα, κατά προτίμηση ανά 2 να δίνουν το δικό τους show για 6-8 γύρους και ύστερα να αποχωρούν (προσωρινά) στα pits έως να έρθει πάλι η σειρά τους.

Υ.Γ. Παράκληση προς τον διοργανωτή των DriftXtreme: Θα ήθελα να παρακαλέσω από εδώ και στο εξής οι ημερομηνίες των show να επιλέγονται προσεκτικότερα και να μην συμπίπτουν με άλλους αγώνες.

Ξανά εκφράζω την μεγάλη μου επιθυμία να παρεβρεθώ με όλα τα παιδιά στο DriftXtreme στην Λάρισα αλλά... Όπως είπα και προηγουμένως εκείνη την ημέρα θα πρέπει να βρίσκομαι στο Ελληνικό για τον αγώνα Dragster. Λυπάμαι!

ΣΙΟΥΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
14-09-05, 17:22
Πολύ καλές και κατατοπιστικές οι απαντήσεις σας, οι οποίες μας δείχνουν την δικιά σας οπτική γωνία για το θέμα: Την γώνία μέσα απο τα πίτς! Όλα όσα γράφετε να ξέρετε οτι θα μπούν στο τραπέζι και θα συζητηθούν απο οργανωτή, ηθήνοντες του show, Drift Club και περιοδικό XL. Το αποτέλεσμα αυτού εδώ του δημοψηφίσματος, καθώς και οι απόψεις σας θα έχουν ιδιαίτερη βαρήτητα για την τελική λύψη αποφάσεων, γι'αυτό θα ήθελα να δώ ψήφους και απόψεις απο όλους αυτούς που έχουν σχέση ή άμεσα θα έχουν, με τα Event στην Επαρχία. Απο την μέχρι τώρα πορεία ξεχωρίζει η άποψη του Chaos που οι περισσότεροι δίχνουν να την συμμερίζονται και μαζί με εσάς και εγώ :

Εγώ παιδιά πιστεύω οτι πρέπει να υπάρχει κάποιος περιορισμός στους γύρους ή κάποιος στην έξοδο τον pits να ρυθμήζει την κυκλοφορία στην πίστα για να μην ξαναγίνει αυτό που έγινε στην Καλαμάτα!

Έτσι λοιπόν, το πότε θα μπαίνουν και πόσα θα είναι τα αυτοκίνητα που θα κινούνται ταυτόχρονα μέσα στην πίστα θα το ρυθμίζει απο εδώ και στο εξής, άτομο που θα βρήσκεται στην έξοδο των Pits και θα έχει ασύρματη επικοινονία με εκφωνητή και οργανωτή για να αποφευχθούν απρόοπτα! :wink:
Ο αριθμός τών αυτοκινήτων που θα κινούνται ταυτόχρονα μέσα στην πίστα, δεν έχει αποφασισθεί ακόμα οπώτε οποιαδήποτε πρόταση θα θέλατε να μπεί στο τραπέζι, είμαστε όλο αυτιά!!!
Η σειρά παρουσίασης θα ορίζεται εκείνη την στιγμή σε συνεργασία με στελέχη του Club, τους οδηγούς και την οργάνωση.
Αυτά προς στιγμήν και περιμένουμε και άλλες απόψεις-προτάσεις σας! :lol:

Φιλικά Σιούτης Π.

flatliner
15-09-05, 00:46
Θα ήθελα να πω... π.χ. αν μπούν μόνο δύο αυτοκίνητα στην πίστα... Θα κάνει κοιλιά το event. Αν αυτοί οι δύο οδηγοί θέλουν να κάνουν twin drift θα αργούν κάθε φορά να περνούν απ΄το ίδιο σημείο οπότε οι θεατές θα "βαριούνται" μέχρι να ξαναδούν τα αυτοκίνητα μπροστά τους. Αρα 2 αυτοκίνητα στην πίστα είναι λίγα. Δεν είμαστε στην Ιαπωνία όπου οι πίστες Drift είναι 3 συνεχόμενες στροφές και οι θεατές έχουν οπτική σχεδόν σε όλη την πίστα. Εμείς κάνουμε γύρους, θεατές κάθονται παντού και θέλουν να βλέπουν θέαμα όσοι ώρα στέκονται εκεί. Ακόμη και όρθιοι, ακόμη και στη βροχή, πρέπει να καταφέρουμε να τους κρατήσουμε εκεί! Νομίζω πως αν καταφέρουμε αυτό θα έχουμε πλέον επιτύχει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ event!

Εύχομαι να σας δω όλους σύντομα από κοντα!

Φιλικά Παναγιώτης

Chaos
15-09-05, 03:24
Το πόσα αυτοκίνητα θα μπαίνουν κάθε φορά στην πίστα δεν μπορεί να καθοριστεί ακριβώς από εδώ. Σίγουρα τα αυτοκίνητα θα είναι 2 με 3 αλλά αυτό κάθε φορά κανονίζεται ανάλογα με την πίστα για να υπάρχει και η σχετική ασφάλεια. Τώρα για αυτό που λέει ο flatliner για το twindrift μπορεί να υπάρξει ένα πρόγραμμα για τα event όπως έγινε στην Καλαμάτα όπου θα έμπαιναν τα αυτοκίνητα του club με μια σειρά για πρώτη φορά για να γίνει η παρουσίασή τους και στην συνέχεια να κανονιστεί αυτοί που θέλουν να κάνουν twindrift να μπούν στην πίστα μαζί με ένα τρίτο αυτοκίνητο που θα υπάρχει για να κρατά τους θεατές ζεστούς μέχρι να ξαναπεράσει το ζευγάρι του twindrift από μπροστά τους.

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
15-09-05, 12:38
Αν με το ζευγάρι drift βάλεις και τρίτο ξεκάρφωτο αμάξι θα χαθούν τα μάτια των θεατών από το ζεύγος και δε θα απολαύσουν την όλη προσπάθια.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
15-09-05, 23:49
Κατ αρχήν να ζητήσω συγνώμη από τον Πέτρο και όλα τα παιδιά του club που τόσες μέρες δεν μίλησα για driftextreme που διοργανώνουμε. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι Γιάννενα για τη διοργάνωση του EPIRUS TUNING & ICE SHOW.
Η απόφαση μου για τη Λάρισα πάρθηκε προ 2 ημερών όπου μίλησα με τον ιδιοκτήτη της πίστας, τον συμπαθέστατο Πασχάλη και καταλήξαμε στο να χρησιμοποιήσουμε γι αυτό το event μόνο (ΜΟΝΟ) τα παιδιά του club στο show. Ο λόγος είναι απλούστατος.
Η πίστα θέλει πραγματικά γνώση της πλαγιολίσθησης, πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση που θα μπει κάποιος Λαρισαίος, θα υπάρξει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΤΟΥ CLUB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ (Αυτό το γνωρίζουμε λίγοι και πιστοί σε αυτό που δημιουργήται λιθαράκι λιθαράκι και ονομάζεται driftclub).
Αυτή τη φορά θέλω να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα για να ξεχωρίσουμε και στη Λάρισα όπως ακριβώς και στη Καλαμάτα.

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
16-09-05, 19:34
Τα δέκα αυτοκίνητα τα βλέπω από χλομό ως μαύρο και ο λόγος είναι ότι δε θα έχει τελειώσει η έκθεση στην Αθήνα και δεύτερον κάποια αμάξια είναι σηνεργείο για αναβαθμήσεις.Και για την πραγματικότητα εγώ βλέπω το πολύ 5 καλά τιμόνια για τη Λάρισα.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
16-09-05, 23:06
Θα φάμε ξύλο στη Λάρισα, διότι δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε 4ωρο πρόγραμμα με 5 αυτοκίνητα.

Προσπαθήστε για το καλύτερο.

Chaos
17-09-05, 04:43
Βαγγέλη εγώ αν θα έρθω (αύριο μαλον θα ξέρω για σίγουρα) έχω ένα BMW 325 Ε36 να φέρω μαζί μου που είναι χρόνια πισωκίνητος και στο δρόμο τουλαχιστον που τον έχω δει προσωπικά το απογιώνει το αυτοκίνητο και ένα ακόμα BMW 323 Ε30 που παίζεται να έρθει γιατί δεν ξέρει αν θα μπορεί να φύγει δυήμερο από την δουλεία του! Έχω και ένα Sierra (φτερούγα) στην παρέα αυτός ψήνεται δεν ψήνεται να έρθει γιατί το 1800άρι που φοράει πάνω δεν του πολυκάνει τα κέφια!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
19-09-05, 10:11
Chaos αν όλα πάνε καλά και πάμε Σάββατο στη Λάρισα φέρε την παρέα μόνο και μόνο για το μπούγιο και για αν αποκτήσουν την εμπειρία των show. Το μεσημέρι θα οριστικοποιηθεί.