Επιστροφή στο Forum : ΠΡΕΜΙΕΡΑ WOT Vol.04 την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009
Stathis WOT
05-03-09, 12:12
Στο emporio cafe στο Χαλάνδρι θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του 4ου τεύχους του WOT, όπου οι λάτρεις τις sport οδήγησης αλλά και των DriftWars θα απολάυσουν από τις οθόνες του emporio, το δίωρο υλικό που έχουμε ετοιμάσει. Η προβολή θα αρχίσει στις 20:00 αλλά εμείς θα είμαστε εκεί από τις 19:00 για καφεδάκι και κουβέντα.
Η είσοδος θα είναι 10 Ευρώ και θα περιλαμβάνει προμήθεια του ολόφρεσκου WOT vol.04 αλλά και ένα ποτό ή καφέ(ότι έχετε ευχαρίστηση) από το emporio.
Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας παλαιότερων τευχών ή ειδών merchandise(t-shirt, φούτερ κλπ) του driftclub.gr.
Το emporio cafe βρίσκεται στην Αγ.Παρασκευής, 100 μέτρα μετά την πλατεία Αγ.Νικολάου, αριστερά στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου
Johnnyascona400
07-03-09, 03:30
Σταθη για εμας που ειμαστε απο επαρχια ποτε θα το χαρουμε το WOT Vol.4 και απο που?
Καραμιχάλης Βασίλης
07-03-09, 21:21
να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά εκεί πέρα πως μπορώ να έρθω? άμα πάρο αμάξι έχει να παρκάρω πουθενά οι θα ψάχνω 15 χρονια???
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
07-03-09, 22:51
ε θελει λιγο ψαξιμο αλλα οχι τραγικα πραγματα! Το emporio cafe ειναι στον πεζοδρομο του Χαλανδριου στην κεντρικη πλατεια επι της οδου Αγ. Παρασκευης.
drift student kp60
08-03-09, 18:19
θα ερθω...χεχε δεν το χανω με τιποτα...γιατι μεχρη να το βρω στα περιπτερα της αιγινας να'ουμε..θελω να σας γνωρισω κ'απο κοντα.....τα λεμε εκει^^
παρε κοσμε και το teaser του WOT vol.4 BATTLE VERSION
http://www.youtube.com/watch?v=2cx2KcMNWu4
:preza::preza::preza::preza::preza::preza:
babisbabou
12-03-09, 12:00
Μέχρι τι ώρα θα είσαστε εκεί γιατί σχολάω στις 9 και θα πάει 930 τουλάχιστον αν έρθω καπάκι!
Σαράφης Γιώργος
12-03-09, 12:12
παρε κοσμε και το teaser του WOT vol.4 BATTLE VERSION
http://www.youtube.com/watch?v=2cx2KcMNWu4
:preza::preza::preza::preza::preza::preza:
Κανονικά :preza: !!!!!!
Τιποτα τετοιο στη Επαρχια θα γινει ρε Σταθη , η τελικα Ελλαδα ειναι μονο η Αθηνα ? Τετοιες εκδηλωσεις παντα μονο στην Αθηνα γινονται..Φανταζομαι πως ξερεις οτι υπαρχει πολυς κοσμος που γουσταρει και στην επαρχια...
λες να μην το ξερει???? απο ολη την σεζον 2 αγωνες ειναι μονο αθηνα ολοι οι αλλοι επαρχια και κανει και truck day στην επαρχια...εγω θα περασω νωρις αν ειναι κανεις να παρω το dvd και να φυγω γιατι δεν μπορω να κατσω ρε γαμωτο......
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
12-03-09, 19:49
για να μην ξεχνιωμαστε!!!!!!σε λιγο εχει καφεδακι dvd και αραλικη!!!οτι καλυτερω !!!!!!!!!!για να ετοιμαζωμαστε σιγα σιγα!!!!!
Σαράφης Γιώργος
12-03-09, 21:06
λες να μην το ξερει???? απο ολη την σεζον 2 αγωνες ειναι μονο αθηνα ολοι οι αλλοι επαρχια και κανει και truck day στην επαρχια...εγω θα περασω νωρις αν ειναι κανεις να παρω το dvd και να φυγω γιατι δεν μπορω να κατσω ρε γαμωτο......
+1 !
track day ρε Σακη.....
ωραια ηταν σημερα ειχε χαβαλε!!!απολαυσαμε και γιωργο σαραφη in car!!ζοριζεται πολυ να ξεκολλησει παντως:P:P:P
Παντελης Κιτζογλου
13-03-09, 11:09
ωραια ηταν σημερα ειχε χαβαλε!!!απολαυσαμε και γιωργο σαραφη in car!!ζοριζεται πολυ να ξεκολλησει παντως:P:P:P
ειναι που δεν εχει πολυ ροπη γι αυτο χαχα
Σαράφης Γιώργος
13-03-09, 11:17
:p :lol::lol::lol:
Σας άρεσε το θέμα γενικότερα ?
Δεν είχαμε και τρελό χρόνο , αλλά νομίζω ότι τα παιδιά κάνανε πολύ καλή δουλειά !
ελα μωρε τωρα με το παλιο bmw να ουμε:p:p:p
ισως και τα καλυτερα πλανα εν κινηση που χω δει σε ελληνικο dvd
βαλτε καμια φωτο ρε να σας δει και η επαρχια:cry:
Παντελης Κιτζογλου
13-03-09, 12:05
ισως και τα καλυτερα πλανα εν κινηση που χω δει σε ελληνικο dvd
βαλτε καμια φωτο ρε να σας δει και η επαρχια:cry:
+1 εχει μια προσπεραση αστα να πανε
track day ρε Σακη.....
κακτημενη ταχυτητα..... εχω και ενα κολημα με τα φορτηγα (truck) .....
αγω δεν μπορεσα τελικα και μαλλον ουτε την κυριακη θα μπορω...... κσι ηθελα πολυ να με δοκιμασω στο auto festival
toyota supra twin turbo
27-03-09, 20:11
γεια σας παιδια ειμαι νεος στην παρεα σας και ειχα και εγω την ιδια απορια με τον κυριο opel ascona.
Stathis WOT
01-04-09, 11:33
Πρακτικά δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνουμε κάτι τέτοιο. Πολύ θα το θέλαμε πάντως
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.