PDA

Επιστροφή στο Forum : Σαουδαραβας debate

tsantakis
16-02-09, 23:07
μαζι σου και εγω Μιχαλη ειτε το πουλησεις ειτε το κρατησεις φιλε!!!Καλο πουλητο και τυχερος οποιος το παρει!!(εγγυηση).Μιχαλη στο χα πει το ford το ειχα δει αθηνα ε!!!

Ποιό απο τα δύο.Το μπλέ το φουσκωμένο ή το κοκκινο?

nmwisima
17-02-09, 14:31
Εγώ ακόμα πιστεύω ότι το ΜΧ5 μου είναι κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο, αλλά στο λέω, θα το μετανιώσεις. Θα τις βλέπεις στο δρόμο και θα ντρέπεσαι γι αυτό που έκανες. Και τώρα αν μπορούσα θα έπαιρνα μια.

Dj_24
17-02-09, 15:41
Ποιό απο τα δύο.Το μπλέ το φουσκωμένο ή το κοκκινο?

To μπλε!!το φουσκομενο!

Hλιαδης Απολλων
17-02-09, 15:46
μια τιμουλα ρε τσανακα να ξερω τι θα λεω!!!!
ευχομαι να μην το μετανιωσεις ξερω τι σου λεω !!!!

Ts@n@k@s
17-02-09, 16:09
μια τιμουλα ρε τσανακα να ξερω τι θα λεω!!!!
ευχομαι να μην το μετανιωσεις ξερω τι σου λεω !!!!

Δεν το πουλάω εγω Απόλλωνα, ο Τσαντακης το πουλάει...

tsantakis
17-02-09, 17:40
Εγώ ακόμα πιστεύω ότι το ΜΧ5 μου είναι κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο,
Αρχίσαμε τις αηδίες....

nmwisima
17-02-09, 17:56
Αρχίσαμε τις αηδίες....

Ε, ρε φίλε, είναι.
Καλύτερο τιμόνι, κιβώτιο και ζύγισμα, ρυθμιζόμενη ανάρτηση. Είναι.

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας ρε συ.

Την 86 δεν έπρεπε να τη δώσω και τώρα τη λαχταράω. Αυτό είναι το θέμα μας.

xenidakis
17-02-09, 21:05
MX5 vs AE86

andreasf20c
17-02-09, 21:21
MX5 vs AE86
Ουδεν σχολιον...

alimonos
17-02-09, 21:28
ρε Πρόεδρε δεν πιστεύω να "μπάνισες" κανα ιταλικό τουρμπάτο καβουρδιστήρι και πήρες τέτοια απόφαση ...

nmwisima
17-02-09, 21:41
Ουδεν σχολιον...

Ρε Άντρεα σόρι κι όλας (και χαλάμε και την αγγελία) αλλά αν έχει Σ2Κ, ίδιας φιλοσοφίας με το ΜΧ (αν και πολύ καλύτερο και απόλυτο) και έχεις οδηγήσε και μχ και86 δεν μπορεί να το λες αυτό.

Διότι σαν αυτοκίνητο το ΜΧ είναι μακράν καλύτερο. Σα μύθος και για την εποχή της η 86 δεν έχει σύγκριση βεβαια, αλλά σαν μηχανολογικό κατασκεύασμα το ΜΧ είναι τόσο ανώτερο από την 86 όσο το S2000 από το ΜΧ.

Ξαναλέω ότι είχα και τα δύο αυτοκίνητα στην κατοχή μου. Το μχ το έχω ακόμα. Ευχαρίστως θα το έδινα για μια 86, αλλά όχι επειδή είναι καλύτερο αυτοκίνητο η 86. Για άλλους λόγους.

bimmer86
17-02-09, 21:50
Ρε Άντρεα σόρι κι όλας (και χαλάμε και την αγγελία) αλλά αν έχει Σ2Κ, ίδιας φιλοσοφίας με το ΜΧ (αν και πολύ καλύτερο και απόλυτο) και έχεις οδηγήσε και μχ και86 δεν μπορεί να το λες αυτό.

Διότι σαν αυτοκίνητο το ΜΧ είναι μακράν καλύτερο. Σα μύθος και για την εποχή της η 86 δεν έχει σύγκριση βεβαια, αλλά σαν μηχανολογικό κατασκεύασμα το ΜΧ είναι τόσο ανώτερο από την 86 όσο το S2000 από το ΜΧ.

Ξαναλέω ότι είχα και τα δύο αυτοκίνητα στην κατοχή μου. Το μχ το έχω ακόμα. Ευχαρίστως θα το έδινα για μια 86, αλλά όχι επειδή είναι καλύτερο αυτοκίνητο η 86. Για άλλους λόγους.

Ετσι ακριβως. Δεν συγκρινονται. Το ΑΕ ειναι απλα ελαφρυ. Τεχνολογικα ειναι πολυ μακρια απο το ΜΧ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
17-02-09, 21:55
για driftamaxo δηλαδη θα διαλεγατε μχ5 ε?αν εννοητε μαμα και τα 2 τοτε ναι ειναι πιο καλο το μχ5 για τον λογο οτι ειναι πολυ πιο νεο μοντελο!!απο θεμα βελτιοσης τωρα το αε δεν πιανετε σε ολους τους τομης!

nmwisima
17-02-09, 22:04
Nαι ρε Τζόρτζ, φυσικά. Αν έχει και SR20 η 86 δεν πιάνεται.

Για ντριφτάμαξο είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η 86 για δύο πολύ απλούς λόγους:

1) Έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο.
2) Είναι κλειστή.

Το πρώτο, όσοι ξέρουν τι είναι μεταξόνιο, ξέρουν και την αξία του. Το δεύτερο σημαίνει ότι έχει λιγότερες στρεβλώσεις. Το ΜΧ έχει αδύναμο σασί, ειδικά τα πρώτα μοντέλα.

Άρα, αν θέλεις ένα ντριφτάμαξο φυσικά και προτιμάς την 86.

Αν όμως είσαι στο ενδιάμεσο το ΜΧ είναι καλύτερη επιλογή, γιατί (αν δεν βάλεις πράγματα από 200sx) όσα λεφτά και να δώσεις δεν θα αποκτήσεις ποτέ το τιμόνι και το κιβώτιο, αλλά και την ανεξάρτηση ανάρτηση του ΜΧ5. Και επειδή τα χρήματα σαφώς παίζουν ρόλο για τους περισσότερους από εμάς,όπως επίσης και το ότι είναι το καθημερινό μας αυτοκίνητο, γι αυτή τη δουλειά το μχ ειναι πιο κατάλληλο.

alimonos
17-02-09, 23:59
με όσα και να λες και όσα και να γράψεις,
τη μ@λ@κί@ που έκανες ποτέ δε θα ξεγράψεις !!!

;-)

tsantakis
18-02-09, 08:52
τη μ@λ@κί@ που έκανες ποτέ δε θα ξεγράψεις !!!

;-)

xaxa...

Ντογκας Ιωαννης
18-02-09, 10:55
για driftamaxo δηλαδη θα διαλεγατε μχ5 ε?αν εννοητε μαμα και τα 2 τοτε ναι ειναι πιο καλο το μχ5 για τον λογο οτι ειναι πολυ πιο νεο μοντελο!!απο θεμα βελτιοσης τωρα το αε δεν πιανετε σε ολους τους τομης!
Γιωργο, οτι βελτιωτικα βρεις στο ιντερνετ για το 86αρι καντα Χ2 για το miata...;) μην κοιτατε που στην Ελλαδα τα αγοραζουν για αλλους... λογους
οσο για το S2000... θα σας πω πως οσοι εχουν οδηγησει και τα 2 αμαξια σε στοκ μορφη και παντα σε πιστα θα σας πουν πως το S ειναι ενα μεγαλο miata στην ποιο απολυτη του μορφη...!
ειναι η φυσικη εξεληξη καποιου που ειχε miata να παει σε S2000... δεν συμβιβαζεσαι με τιποτα αλλο....

(μην βλεπεις εγω που το παιζω οικογενειαρχης ...):):):)

Hλιαδης Απολλων
18-02-09, 12:40
Δεν το πουλάω εγω Απόλλωνα, ο Τσαντακης το πουλάει...
χαχαχαχαχα

nmwisima
18-02-09, 12:50
τη μαλακία που έκανες ποτέ δε θα ξεγράψεις !!!

;-)

Έμαθαν κι οι βλάχοι μαντινάδες τώρα... : )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-02-09, 13:42
Γιωργο, οτι βελτιωτικα βρεις στο ιντερνετ για το 86αρι καντα Χ2 για το miata...;) μην κοιτατε που στην Ελλαδα τα αγοραζουν για αλλους... λογους
οσο για το S2000... θα σας πω πως οσοι εχουν οδηγησει και τα 2 αμαξια σε στοκ μορφη και παντα σε πιστα θα σας πουν πως το S ειναι ενα μεγαλο miata στην ποιο απολυτη του μορφη...!
ειναι η φυσικη εξεληξη καποιου που ειχε miata να παει σε S2000... δεν συμβιβαζεσαι με τιποτα αλλο....

(μην βλεπεις εγω που το παιζω οικογενειαρχης ...):):):)

ναι ρε γιαννη αλλα ρε φιλε τα εχω οδηγηση και τα 3 που ειπες το S και το μχ οχι σε πιστα αλλα εχω οδηγηση και αε σε δρομο οχι με πολλα πραγματα ολα μαμα ηταν απλα το αε ειχε και μια καλουτσικη αναρτηση!!!το S για πλατεια δεν μου αρεσε ηταν πολυ αποτομο και δυσκολα το κουμανταρες ,φαντασου οτι ενας ελληνας που τρεχη στο εξοτερικο με S2000 σε αγωνες drift εχει αλλαξει το μισω αμαξι και ακομα λεει οτι ειναι δυσκολο!τα αε86 ειναι γνωστα στο θεμα drift δεν χρειαζετε να αναφερω κατι(παρε παραδηγνα τον UEO:p:p:p:p:p)για το μχ τωρα μου αρεσε αλλα πολυ στην οδηγηση αλλα πιστευω οτι για πιστα δεν κανει οτι κιαν του βαλεις!!γνωμη μου παντα!!αλλα οπως ειπε ο αχιλεας για δρομο σε στοκ μορφη θα επερνα μχ!!!!!

bimmer86
18-02-09, 14:27
παρε παραδηγνα τον UEO:p:p:p:p:p

Μονο ο εγκεφαλος του UEO εχει 3500 . Δεν πανε οπως στα βιντεακια ρεεεεε ... θελουν παααρα πολλα λεφτα για να γινουν ανταγωνιστικα και φυσικα καλο οδηγο...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-02-09, 14:30
Μονο ο εγκεφαλος του UEO εχει 3500 . Δεν πανε οπως στα βιντεακια ρεεεεε ... θελουν παααρα πολλα λεφτα για να γινουν ανταγωνιστικα και φυσικα καλο οδηγο...

για αγωνιστικο μιλαω ρε χρηστο !φυσικα και θα ριξεις λεφτα!!οτι και να παρεις λεφτα θελει!αν παρεις μχ δηλαδη θα το αφησης με τα 150 αλογα?δεν θα βαλεις και εγκεφαλο?και αλλα πολλα φυσικα!!

Ντογκας Ιωαννης
18-02-09, 14:35
το μχ τωρα μου αρεσε αλλα πολυ στην οδηγηση αλλα πιστευω οτι για πιστα δεν κανει οτι κιαν του βαλεις!
Αν εννοεις για drift ...ναι συμφωνω λογω περιορισμενου μεταξονιου.. (και παντα σε οριακες καταστασεις)αλλα δεν γινεται ενα αυτοκινητο που εχει εννιαια (αγωνες) σε ολο τον κοσμο απο διεθνεις οργανισμους να μην κανει για πιστα... ;)

Ts@n@k@s
18-02-09, 14:36
Ρε αραξτε, δεν υπαρχει θεμα συγκρισης, το ειπε αλλωστε κ ο Αχιλλεας, εχει mx5 αλλα εχει ξενερωσει που εδωσε την 86αρα του.

Μιλαμε για το αμαξι που ιδρυσε το ντριφτ στην ιαπωνια. Υπαρχουν πολλά αυτοκινητα πολύ καλυτερα απο την Αε86 αλλα δεν με νοιαζει. Οποιος εχει οδηγησει εστω κ μια βολτα, αντιλαμβανεται πως εχουν "κατι" που δεν εχουν τα υπολοιπα. Σε κανουν να θελεις να λυσσαξεις!! Σε αυτο μαλλον αναφερετε κ ο Αχιλλεας...

bimmer86
18-02-09, 14:36
για αγωνιστικο μιλαω ρε χρηστο !φυσικα και θα ριξεις λεφτα!!οτι και να παρεις λεφτα θελει!αν παρεις μχ δηλαδη θα το αφησης με τα 150 αλογα?δεν θα βαλεις και εγκεφαλο?και αλλα πολλα φυσικα!!

Ε παρε του Σαραφη ! Σιγα μη φτασω το κορολλα 50 χιλιαρικα .. :lol::lol::lol:

Ντογκας Ιωαννης
18-02-09, 14:37
ειμαστε λιιιιιιιιιιιγο off topik :)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-02-09, 14:48
τσαντακη σορυ ρε φιλε!!!!ρε χρηστο αε86 φτιαχνης με πολυ λιγοτερα λεφτα και ειναι και ιαπονας!!:p:p:p:p:p

Ts@n@k@s
18-02-09, 14:56
Ας τα μεταφερει καποιος στο σπαμ ρε παιδια, παει η αγγελια...

Labros
18-02-09, 15:05
σωπα ρε .... γιατι το λες αυτο

mx5t
18-02-09, 15:27
mx5++++++++++

Μαριος Παπαδοπουλος
18-02-09, 16:41
Συμπερασμα:

MΧ5 για να πας στην πιστα
και ΑΕ για να μπεις...

nmwisima
18-02-09, 17:12
Κάπως έτσι.

Ντογκας Ιωαννης
18-02-09, 17:25
yea whatever...

kallitexni$
18-02-09, 17:33
Δηλαδη ενα mx5 με δεμενο πατωμα, πιο δυνατο μοτερ, driftworks coilover ,cusco 2 way διαφορικο και rollcage δεν κανει για πιστα??
Ας μου το εξηγησει καποιος αυτο, γιατι ολα δεν κανουνε και ολα ειναι για πεταμα στο τελος.

nmwisima
18-02-09, 18:16
Φυσικά και κάνει.

Αλλά για σοβαρή ενασχόληση έχει εγγενή μειονεκτήματα.

Εξ ου και ότι δεν υπάρχουν ΜΧ5s στο D1.

(Σου θυμίζω ότι κι εγώ ΜΧ5 έχω)

Παντελης Κιτζογλου
18-02-09, 18:27

και ο στροφαλος 6500

bimmer86
18-02-09, 20:29
Φυσικά και κάνει.

Αλλά για σοβαρή ενασχόληση έχει εγγενή μειονεκτήματα.

Εξ ου και ότι δεν υπάρχουν ΜΧ5s στο D1.

(Σου θυμίζω ότι κι εγώ ΜΧ5 έχω)

Την πατησες ! :lol::lol::lol:

http://i173.photobucket.com/albums/w44/bimmer86/tsuchiya_miata.jpg

tsantakis
18-02-09, 21:37
Kατα λάθος ρε το βάλανε..

Σαράφης Γιώργος
18-02-09, 22:29
Απλά μόλις τελείωσε από την πίστα ο άνθρωπος και πάει για ένα γρήγορο καφεδάκι στην παραλία !!!!!

( Χαβαλέ κάνουμε ! )

bimmer86
18-02-09, 23:15
Απλά μόλις τελείωσε από την πίστα ο άνθρωπος και πάει για ένα γρήγορο καφεδάκι στην παραλία !!!!!

( Χαβαλέ κάνουμε ! )

O keichi δεν παει για καφεδες ! Driftαρει ολη μερα ! :lol::lol::lol::lol:

Ts@n@k@s
19-02-09, 02:21
O keichi δεν παει για καφεδες ! Driftαρει ολη μερα ! :lol::lol::lol::lol:

Ναι, πινει σακε.... Τελοσπαντων γουστα ειναι αυτα...

alimonos
19-02-09, 10:37
της κωμμώτριάς του είναι ρε σεις !!!