Επιστροφή στο Forum : GP & SideShow 14/9
Σήμερα μου έστειλε μύνημα η Start line και λέει ότι θα έχει αγώνα GP & SideShow την Τετάρτη 14/9 στο kartodomo Αφιδνών στις 18:00 η ώρα!
Λήξη συμμετοχών την Δευτέρα 12/9.
Συμμετοχή για το ένα(ή GP ή SideShow): 80€
Συμμετοχή και για τα δύο: 130€
Lisance(για όσους δεν έχουν): 20€
Για δηλώσεις συμμετοχών:
210-9812341
Τι εγινε ? πεσανε οι τιμες?
ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΛΙΓΟ! ΕΕΕΕΕ?
Epitelous valane myalo alla kai paly psila einai akoma 80 euro....
To GP ti einai?
Lisance(για όσους δεν έχουν): 20?
Ti einai afto re paidia????????
Τάκη η τιμή έπεσε κατά 20€ αλλά αν δεν έχουν συμμετοχές πιστεύω θα πέσει και άλλο γιατί πάλι αρκετά είναι το λεφτά για να κάνεις τέσσερις γύρους!
Epitelous valane myalo alla kai paly psila einai akoma 80 euro....
To GP ti einai?
Lisance(για όσους δεν έχουν): 20?
Ti einai afto re paidia????????
tigraki το GP είναι οι χρονομετριμένοι γύροι, κάνεις 4-5 χρονομετριμένους γύρους κρατάνε από αυτούς τον καλήτερο χρόνο που έκανες και σε κάθε κατηγορία αυτοι που έχουν τους 3 καλήτερους χρόνους κερδίζουν.
Το lisance είναι η αγωνιστική άδεια που χρειάζεται για να κάνεις έναν αγώνα
tigraki το GP είναι οι χρονομετριμένοι γύροι, κάνεις 4-5 χρονομετριμένους γύρους κρατάνε από αυτούς τον καλήτερο χρόνο που έκανες και σε κάθε κατηγορία αυτοι που έχουν τους 3 καλήτερους χρόνους κερδίζουν.
Το lisance είναι η αγωνιστική άδεια που χρειάζεται για να κάνεις έναν αγώνα
Diladi ektos apo thn shmetoxh se eidos agona prepei na plhrosoume kai thn adeia? Kai afto gia kathe agona?
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
07-09-05, 14:46
Σε κάθε αγώνα πρέπει να έχεις αγωνηστική άδεια.
Και για να μη το ξεχάσω την παραπάνω κυριακή έχει αγώνα ταχήτητας στα Μέγαρα που θα έχει και σημετωχές DRIFT με πολύ λιγότερα χρήματα σημετοχής.
Τέτοια άδεια μπορείς να βγάλεις ετήσια με 50€ αλλά αυτό συμφέρει σε περίπτωση που έχεις σκοπό να μπείς σε αρκετούς αγώνες επειδή στην ετήσια πρέπει να περάσεις και αρκετές εξετάσεις από γιατρούς! Όταν πας για έναν αγώνα απλά για την εμπειρία δίνεις 20€ και δεν περνας ούτε γιατρους ούτε τίποτα και ισχείει για μια μέρα η άδεια που πέρνεις!
Τέτοια άδεια μπορείς να βγάλεις ετήσια με 50€ αλλά αυτό συμφέρει σε περίπτωση που έχεις σκοπό να μπείς σε αρκετούς αγώνες επειδή στην ετήσια πρέπει να περάσεις και αρκετές εξετάσεις από γιατρούς! Όταν πας για έναν αγώνα απλά για την εμπειρία δίνεις 20€ και δεν περνας ούτε γιατρους ούτε τίποτα και ισχείει για μια μέρα η άδεια που πέρνεις!
Πανο απο 50 ευρο ειναι. Απο οτι ξερω ειναι γυρο στα 150.
Και για να μη το ξεχάσω την παραπάνω κυριακή έχει αγώνα ταχήτητας στα Μέγαρα που θα έχει και σημετωχές DRIFT με πολύ λιγότερα χρήματα σημετοχής.
Ωπος τον μαρτη? για δωσε πληροφοριες!!!
Δώσε πρισσότερες πλήροφορίες
Δώσε πρισσότερες πλήροφορίες
Nai nai nai....
Kai na kanonisoume Ke Theo na sou fero ta amortiser gia ftiaksimo.... :):):) ksereis esy.
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
12-09-05, 15:43
Την Κυριακή 18-09-2005 έχει αγώνα ταχήτητας στην πίστα των Μεγάρων που διοργανόνει η λέσχη start line και για να καλήψει το ρίσκο των εξώδων της και για να μαζέψει θεατές θα πάρει φθηνές σημετοχές για διεξαγογή side show & gp.
Θα μάθω λεπτομέριες και θα ξαναενημερώσω.
Λοιπον , πηρα τηλ. στην start line και μου ειπαν οτι θα γινει το show αλλα οχι την κυριακη που λεμε αλλα 20-22 του οκτωμβρη αν θυμαμαι καλα. Οποτε αναμενουμε!!!!!!!
Homo_Racius
13-09-05, 00:33
mazi me to F2F..
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
15-09-05, 13:04
Πήγα στον αγώνα εχθές να δηλώσω σημετοχή και η διοργανότρια λέσχη δε δέχτηκε να πάρει τη σημετοχή μου για να τρέξω με ένα από τα επιχηρήματα 'οτι δε πέρνανε σημετοχές,αν και τη στιγμή που έκανα την κίνηση αυτή έπερναν σημετοχές από άλλα παιδιά.Ξέρετε κάτι για αυτή τη σημπερηφωρά της λέσχης απέναντί μου που δε ξέρω εγώ:
Έχω μήνει Μ....ΑΣ.
ΤΣΕΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
15-09-05, 17:36
ΡΕ ΘΩΔΟΡΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ....ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ ΤΟΝ NICK THE CREEK :!: :!: :!: :!: :!:
Θοδώρη δεν θέλω να γίνω κακός ούτε και γνωρίζω κάτι παραπάνω αλλά πιστεύω πως η απάντηση που ψάχνεις δεν είναι και τόσο δύσκολο να την βρείς :idea: :idea:
Παρτετο χαμπαρι παιδες το DRIFT CLUB τους
ΤΣΟΥΖΕΙ :twisted: :twisted: :twisted:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.