Επιστροφή στο Forum : Photoshop
tina mastavrali
11-02-09, 21:54
Αδερφέ το DriftClub είναι ένα club ανθρώπων , που μας ενώνει η κοινή μας αγάπη και πάθος για το drift .
Αυτοί οι άνθρωποι ξεκίνησαν ( δεν βάζω τον εαυτό μου μέσα , γιατί τότε δεν συμμετείχα ) την δύσκολη αποστολή να φέρουν το drift ( και τα κατάφεραν ) στο υψηλότατο σημείο , που βρίσκεται τώρα με διάφορα events του παρελθόντος και αργότερα τα DriftWars .
Από εκεί και πέρα οι τεχνικές απορίες , που σου δημιουργήθηκαν εσένα παρακολουθώντας κάποιους αγώνες είναι άλλη συζήτηση και σίγουρα θέλει πολύ χρόνο .
Μην μπερδευόμαστε όμως . Το DriftClub είναι τα DriftWars .
Ναι , συμμετέχουν μέλη και σε άλλες διοργανώσεις .
Ναι , αυτές οι διοργανώσεις σχολιάζοντε μέσα από τις σελίδες μας .
Αλλά η διοργάνωση του Club μας είναι τα DriftWars και αυτή ήταν και η αρχική του ασχολία , να διοργανώνει drift events για τα μέλη του , ασχέτως αν μετεξελίχθηκε σε έναν "πολυχώρο" drift για όλους μας .
πωπω παιδια τελικα ειχα δικιο !ι διαθεση για κοντρες δεν λειπει ποτε απο δω μεσα.δεν μπορω να καταλαβω γιατι την λετε συνεχεια στους νεοτερους(και δεν βαζω τον εαυτο μου μεσα)εσυ γιωργο μου λογω ηλικιας και εμπειριας θα επρεπε να εισαι πιο διαλλακτικος
τελοςπαντων ας μην μιλαω εγω παλι !
Σαράφης Γιώργος
11-02-09, 22:18
Θα του την έλεγα αν ξεκινούσα μία συζήτηση για τα πρωτερήματα και μειονεκτήματα των DriftWars και HDC , όπως εκείνος επιθυμούσε να οδηγηθεί η συζήτηση , υποστηρίζοντας δικτατορικά τα DriftWars , πράγμα που δεν έκανα .
Απλά του εξήγησα κάποια πράγματα για το DriftClub , μιας και έμοιαζε να τα έχει μπερδεμένα , πολύ λογικό ως νέος .
Και γενικά μην οδηγείς την συζήτηση σε γενικεύσεις για να δικαιολογήσεις και κάποια δικά σου παραστρατήματα .
Δεν έχουμε λόγo άλλωστε να είμαστε κακοί σε όλους τους νέους , μόνο σε εκείνους ( νέους και παλιούς ) που δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα .
Και δεν είναι μαγκιά να αντιδράς συνέχεια .
Φιλικά πάντα .
kallitexni$
11-02-09, 23:54
Λοιπον κυριες και κυριοι,
1)Γιωργο εχεις πμ.
2)Ειστε και οι δυο :offtopic:.....:lol::lol::lol:
3)Το τοπικ συνεχιζει επιτελους στο θεμα του.
Σαράφης Γιώργος
12-02-09, 09:37
1) Σου απάντησα ( τα σχόλια πήγαιναν στην Τίνα ) .
2) Σωστός , συνεχίζουμε .
Το θέμα διασπάστηκε...
Λοιπόν Τινα φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα εδώ ,δεν γίνεται μια φορά το μήνα να δημιουργείς καταστάσεις εδώ μέσα..την περασμένη φορά κάθισα και ασχολήθηκα καλοπροαίρετα με την πάρτη σου-κακώς γιατί όπως φαίνεται στον αέρα μίλαγα- σε είχα ρωτήσει δυο πράγματα και μετά από πόσες σελίδες δεν μου απάντησες ,
τώρα πετάγεσαι πάλι στην κουβέντα του Γιώργου και του Βασίλη και ενώ έχουν συνεννοηθεί τα παιδιά με ωραίο τρόπο και έχει περάσει ,το ξεθάβεις και πας να δημιουργήσεις και καλά θέμα για να δικαιολογήσεις το θιγμένο εγώ σου.
Είναι η δεύτερη φορά που σου γραφώ ότι τέτοιες συμπεριφορές μέσα στο φόρουμ αυτό δεν είναι αποδεκτές ,θυμίζεις παιδάκι δημοτικού που φώναζε ''οοοο τι σου πε τώρα!!!''
και επειδή εδω δεν είναι σχολειό συμπεριφοράς και κάλων τρόπων ή άλλαξε στυλακι ή βρες άλλο φόρουμ .
δεν ασχολούμαι περαιτέρω και ούτε θα υπάρξει και τρίτη προειδοποίηση.
tina mastavrali
12-02-09, 17:53
σ ευχαριστω πολυ εισαι πολυ ευγενικος.αλλη φορα θα παιρνω την αδεια σου για να μιλαω
tina mastavrali
12-02-09, 18:00
Θα του την έλεγα αν ξεκινούσα μία συζήτηση για τα πρωτερήματα και μειονεκτήματα των DriftWars και HDC , όπως εκείνος επιθυμούσε να οδηγηθεί η συζήτηση , υποστηρίζοντας δικτατορικά τα DriftWars , πράγμα που δεν έκανα .
Απλά του εξήγησα κάποια πράγματα για το DriftClub , μιας και έμοιαζε να τα έχει μπερδεμένα , πολύ λογικό ως νέος .
Και γενικά μην οδηγείς την συζήτηση σε γενικεύσεις για να δικαιολογήσεις και κάποια δικά σου παραστρατήματα .
Δεν έχουμε λόγo άλλωστε να είμαστε κακοί σε όλους τους νέους , μόνο σε εκείνους ( νέους και παλιούς ) που δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα .
Και δεν είναι μαγκιά να αντιδράς συνέχεια .
Φιλικά πάντα .
δεν ειμαι μαγκας και σ ευχαριστω για την διευκρινιση σου οσο για τα παραστρατηματα δεν με ξερεις αρα ...
παντως χαρηκα πολυ που μου εξηγησες !!!!
φιλικα παντα
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
12-02-09, 21:37
δεν ειμαι μαγκας και σ ευχαριστω για την διευκρινιση σου οσο για τα παραστρατηματα δεν με ξερεις αρα ...
παντως χαρηκα πολυ που μου εξηγησες !!!!
φιλικα παντα
Τινα, εδω που τα λεμε, βγαζεις μια ψιλοειρωνεια. Τους τσιγκλας λιγο. Δεν εχει κανεις τιποτα εναντιον σου. Δες τα λιγο πιο θετικα τα πραγματα.
Σαράφης Γιώργος
12-02-09, 22:08
Θέλω να επιστρέψουμε στις εποχές όπου το φόρουμ αυτορυθμιζόταν από μόνο του και δεν χρειαζόταν ποτέ η παρέμβαση των διαχειριστών .
Δυστυχώς αυτό είναι το τίμημα , όπως έχω ξαναπεί , να μεγαλώνει το φόρουμ σε μέγεθος .
Και δεν εννοώ κάποιον , που είναι καινούριος και γράφει με greenglish , εννοώ άλλα πιο σοβαρά θέματα .
Είμαστε σοβαροί και ώριμοι άνθρωποι , λίγη σκέψη χρειάζεται απλά πρωτού γράψουμε κάτι σε κάποιο θρεντ και όλα θα κυλούν όμορφα .
Δείτε το και σαν σεβασμό προς τους υπόλοιπους χρήστες , αν όχι προς τους διαχειριστές , που στην τελική δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο .
Δεν έχω να πω κάτι άλλο . Και εμείς όταν μπαίνουμε σε αυτό το φόρουμ να ξεκουραζόμαστε επιζητούμε και να ξεχνιόμαστε , όχι να μας πετάγεται η φλέβα στον κρόταφο .
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
12-02-09, 23:24
Θέλω να επιστρέψουμε στις εποχές όπου το φόρουμ αυτορυθμιζόταν από μόνο του και δεν χρειαζόταν ποτέ η παρέμβαση των διαχειριστών .
Δυστυχώς αυτό είναι το τίμημα , όπως έχω ξαναπεί , να μεγαλώνει το φόρουμ σε μέγεθος .
Και δεν εννοώ κάποιον , που είναι καινούριος και γράφει με greenglish , εννοώ άλλα πιο σοβαρά θέματα .
Είμαστε σοβαροί και ώριμοι άνθρωποι , λίγη σκέψη χρειάζεται απλά πρωτού γράψουμε κάτι σε κάποιο θρεντ και όλα θα κυλούν όμορφα .
Δείτε το και σαν σεβασμό προς τους υπόλοιπους χρήστες , αν όχι προς τους διαχειριστές , που στην τελική δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο .
Δεν έχω να πω κάτι άλλο . Και εμείς όταν μπαίνουμε σε αυτό το φόρουμ να ξεκουραζόμαστε επιζητούμε και να ξεχνιόμαστε , όχι να μας πετάγεται η φλέβα στον κρόταφο .
Σωστα, και εσενα Γιωργο, η φλεβα στον κροταφο.........φαινεται !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
12-02-09, 23:31
http://www.acapela.tv/Winter-1-bc5d81345572b
χαχαχαχαχααχαχ
Petros AE86
12-02-09, 23:50
χαχαχαχαχααχαχ
χαχαχαχαχαχααχαχ ελιωσαααααααααααααααααααα:lol::lol::lol::lol:
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
12-02-09, 23:55
χαχαχαχαχαχααχαχ ελιωσαααααααααααααααααααα:lol::lol::lol::lol:
Το ειδα τρεις φορες και δεν καταλαβα τιποτα. Την τεταρτη φορα εβαλα και φωνη, και......χαχαχαχαχαχαχχαχα!!!!!!!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
13-02-09, 17:39
χαχxaxaxxaxaxax ρε πολυ γελιο λεμε!
ma-nos e30
13-02-09, 18:44
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxxa
Σαράφης Γιώργος
13-02-09, 23:10
Σωστα, και εσενα Γιωργο, η φλεβα στον κροταφο.........φαινεται !!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :p :wink:
Rozy_SS_Kp60
14-02-09, 01:36
Πρεπει να καταλαβετε κ να μας κανετε να καταλαβουμε πως εδω δεν ειμαστε ο ενας εναντιων του αλλου,αλλα ολοι μαζι...εγω το πιστευω...ΝΑ κ κατι καλο για να αλλαξει λιγο η κατασταση...Χαο0χοχ0α!Τρομερο αυτο απο πανω!
tina mastavrali
16-02-09, 13:16
χαχαχαχαχααχαχ
καλα εισαι αλλου τρομερο χαχαχαχα εχω πεθανει στο γελιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
tina mastavrali
16-02-09, 13:20
Τινα, εδω που τα λεμε, βγαζεις μια ψιλοειρωνεια. Τους τσιγκλας λιγο. Δεν εχει κανεις τιποτα εναντιον σου. Δες τα λιγο πιο θετικα τα πραγματα.
αγαπητε κυριε λαρδη.ισωσ νομιζετε οτι βγαινει ειρωνεια επειδη δεν με ξερετε,δεν ειναι ετσι.δεν εχω διαθεση να τσιγκλισω κανεναν οσο για το αν εχει καποιος κατι εναντιον μου ειμαι σιγουρη.οσο για τα θετικα πιστεψτε με απο την στιγμη που με πηγε ο παππους στα τσιμεντολιθα για δωρο γενεθλιων δεν υπαρχει αρνητικη πλευρα στην ζωη μου.απλα θα ηθελα ο λαμπρος να μιλαει λιγο καλυτερα αυτο ειναι ολο.ευχαριστω και.... ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΛΑΡΔΗΣ ΚΑΝΤΕ DRIFT ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
απλα θα ηθελα ο λαμπρος να μιλαει λιγο καλυτερα αυτο ειναι ολο.
Ο σεβασμός δεν απαιτείται αλλά κερδίζεται
Και με το να αοριστολογείς συνεχεία προς όφελος εντυπώσεων είναι δείγμα του χαρακτήρα σου και δεν με ενοχλεί αλλά όταν εμπλέκει τρίτους και δημιουργεί προβλήματα στο φόρουμ στο οποίο είσαι και εσύ μέλος και αν μη τι άλλο θα πρέπει να το προστατεύουμε και όχι να το ζημιώνουμε τότε δεν μπορώ να μην παρέμβω και να πω αυτά που σκέπτομαι ανοιχτά χωρίς να κρύβομαι πίσω από λέξεις και σε πρώτο πρόσωπο όπως κάνω πάντα.
Δεν είμαι πολεμόχαρης ούτε μνησίκακος δέχομαι τα λάθη μου και η λέξη 'συγγνώμη' υπάρχει στο λεξιλόγιο μου... αλλά δεν γουστάρω το δούλεμα πώς να γίνει…
Ίσως αν διάβαζες την υπογραφή μου να καταλάβαινες τι εννοώ…
kallitexni$
16-02-09, 14:02
Ίσως αν διάβαζες την υπογραφή μου να καταλάβαινες τι εννοώ…
Coming soon λεει ρε φιλαρακι.Ανοιγεις μαγαζι??:lol::lol::lol:
Λοιπον μηπως μπορειτε να μου κανετε τη χαρη να ειναι το δικο μου το τελευταιο ποστ αυτου του θεματος.Πραγματικα πιστευω οτι η παρεξηγηση λυθηκε και μπορεσατε να επικοινωνησετε.Plzzz...
Εδω σου λεει για τα γενεθλεια της την πηγαν σε αλανα....
tina mastavrali
16-02-09, 14:13
Coming soon λεει ρε φιλαρακι.Ανοιγεις μαγαζι??:lol::lol::lol:
Λοιπον μηπως μπορειτε να μου κανετε τη χαρη να ειναι το δικο μου το τελευταιο ποστ αυτου του θεματος.Πραγματικα πιστευω οτι η παρεξηγηση λυθηκε και μπορεσατε να επικοινωνησετε.Plzzz...
Εδω σου λεει για τα γενεθλεια της την πηγαν σε αλανα....
καλα ο λαμπρος πεθαινει για τετοια ρε εδω λεμε να το σταματησουμε κι αυτος συνεχιζει και προσβαλει.δεν πειραζει ομως κριμα που ειναι μακρια και δεν μπορει να με δει να driftarw!!!!!!!!!!!!!!
Σαράφης Γιώργος
16-02-09, 20:29
Τι σχέση έχει το πως driftάρει ο καθένας με την συμπεριφορά του εδώ μέσα , δεν μπορώ να το καταλάβω ...
Μήπως να την βαζαμε όλοι την φράση στην υπογραφή του Λάμπρου ως υπογραφή μας , μπας και καταλάβουν κάποιοι ( ή κάποιες ) ... ?!?
Και στην τελική , όταν δεν καταλαβαίνετε στις απλές παρατηρήσεις , δημοκρατία τέλος .
Ή συμμορφώνεστε ή τέλος ...
Τώρα καταλαβαινόμαστε ???????
δικαιολογεις τον τιτλο του sarafurer....
ναι ρε παιδια. πρεπει να μπει ενα τελος σ αυτην την ιστορια και για να γινει πρεπει να υπαρχει αμοιβαια υποχωρηση. δεν γινεται να βαζουμε τον εγωισμο μας πανω απ ολα και απ ολους.-
andreas_e30!
16-02-09, 20:46
συγνωμη γιατι δεν τ κλειδωνετε????
δεν ειναι λυση ρε αντρεα το κλειδωμα. πρεπει να λυθει η παρεξηγηση και οχι να φιμωσουμε το θεμα...
με πιανεις?
tina mastavrali
16-02-09, 21:39
Τι σχέση έχει το πως driftάρει ο καθένας με την συμπεριφορά του εδώ μέσα , δεν μπορώ να το καταλάβω ...
Μήπως να την βαζαμε όλοι την φράση στην υπογραφή του Λάμπρου ως υπογραφή μας , μπας και καταλάβουν κάποιοι ( ή κάποιες ) ... ?!?
Και στην τελική , όταν δεν καταλαβαίνετε στις απλές παρατηρήσεις , δημοκρατία τέλος .
Ή συμμορφώνεστε ή τέλος ...
Τώρα καταλαβαινόμαστε ???????
εννοουσα γιωργο μου οτι αν με εβλεπε θα ερχομασταν πιο κοντα και θα λεγαμε δυο κουβεντες.το προβλημα σου στο οτι υπερασπιζομαι τον εαυτο μου πιο ακριβως ειναι?το οτι εκεινος με προσβαλει συνεχεια δεν το βλεπεις?δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε καθε μου post εχετε κατι να πειτε το κλαμπ ειναι ολων η καποιων?
οσο για βαν αν το θελεις καντο εσυ κανεις κουμαντο.για μενα το θεμα εληξε μπορει καποιος να σταματησει να συνεχιζει επιτελους!
tina mastavrali
16-02-09, 21:44
συγνωμη γιατι δεν τ κλειδωνετε????
????????????????????????
για μενα το θεμα εληξε μπορει καποιος να σταματησει να συνεχιζει επιτελους!
και καπακι post........
????????????????????????
αχα καλοοο ε http://img132.imageshack.us/img132/3436/yeahch1.gif (http://imageshack.us)
tina mastavrali
16-02-09, 23:05
και καπακι post........
αχα καλοοο ε http://img132.imageshack.us/img132/3436/yeahch1.gif (http://imageshack.us)
εχεις ταλεντο μεγαλο φιλε
Παντελης Κιτζογλου
16-02-09, 23:09
ρε δεν αφηνεται τις μ@@@@@ς λεω εγω
ASCONA_MAN
16-02-09, 23:16
παιδιά εγώ είμαι τις γνώμης και το υποστιρίζω οτι πρέπει να έχουμε έναν σεβασμό και θα συμφωνίσω με τον λάμπρο με αυτά τα λίγα που διάβασα και που άκουσα (δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα πόνεσαν τα μάτια μου5-6 πόστ τελευτέα διάβασα) απο κοντά μπορούμε να κάνουμε όσοι πλάκα θέλουμε και ότι θέλουμε.... αλλά έναν σεβασμό θα μπορούσαμε να τον έχουμε για να το βλέπουν αυτό οι επισκέπτες και να έχουμε καινούρια μέλη. εγώ πρωσοπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν και ούτε θέλω να τσακοθώ απλά αυτή είναι η γνώμη μου...
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
17-02-09, 00:41
Τωρα τα καταλαβα ολα. Λοιπον η Τινα ειναι ΥΔΡΟΧΟΟΣ. (και εγω).
Η υδροχοος γυναικα δεν μασαει. Θελει παντα να εχει την τελευταια κουβεντα. Ξερω καλα.
Τρεις υδροχοες παντρευτηκα.
Χρονια πολλα Τινα.
andreas_e30!
17-02-09, 00:49
Τωρα τα καταλαβα ολα. Λοιπον η Τινα ειναι ΥΔΡΟΧΟΟΣ. (και εγω).
Η υδροχοος γυναικα δεν μασαει. Θελει παντα να εχει την τελευταια κουβεντα. Ξερω καλα.
Τρεις υδροχοες παντρευτηκα.
Χρονια πολλα Τινα.
και γω υδροχοος ειμαι!!!ακυρο αλλα εχετε δικιο κυριε νικο!
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
17-02-09, 00:53
και γω υδροχοος ειμαι!!!ακυρο αλλα εχετε δικιο κυριε νικο!
Οποτε καταλαβαινεις Ανδρεα. Ειμαστε απαιχτα ζωδια, αλλα και ψιλοσκυλοι καποτε. Χρονια πολλα και σε σενα.
andreas_e30!
17-02-09, 00:56
Οποτε καταλαβαινεις Ανδρεα. Ειμαστε απαιχτα ζωδια, αλλα και ψιλοσκυλοι καποτε. Χρονια πολλα και σε σενα.
ψυχακιδες κυριε νικο ειμαστε και γενικα οτι να ναι!ευχαριστω και σε σας επισης!
Θελει παντα να εχει την τελευταια κουβεντα.
Δεν μου φανηκε μονο εμενα απο οτι φαινεται...
Σαράφης Γιώργος
17-02-09, 09:56
Για να παραμείνει το φόρουμ για τους πολλούς ( και όχι για όλους , δεν μπορούμε ποτέ να τους ευχαριστήσουμε όλους ) , πρέπει να τηρούντε κάποιοι κανόνες .
Καλώς ή κακώς εμείς ( οι διαχειριστές ) έχουμε επωμιστεί το καθήκον να φροντίζουμε ότι εφαρμόζοντε .
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι γραμμένοι στο ανάλογο section και οι υπόλοιποι είναι απλά θέμα κοινής λογικής και σωστής ανθρώπινης συμπεριφοράς !
Φροντίστε να βρίσκεστε μέσα στα πλαίσια , που ορίζουν οι παραπάνω .
Και αυτό το λέω για να προστατέψουμε το φόρουμ μας ( και άρα την πλειονότητα των μελών του ) , μιας και τώρα τελευταία τα κρούσματα άσχετων ποστ , ακατανόητων ποστ , κόντρες εγωισμού και greenglish αυξάνοντε επικίνδυνα , με αποτέλεσμα , εγώ τουλάχιστον , να μην θέλω να συμμετέχω στις συζητήσεις του .
Μιλάμε μόνο όταν έχουμε κάτι σωστό και σχετικό με το τόπικ να πούμε ( και ένα μικρό χαβαλέ στα επιτρεπτά όρια επιτρέπεται φυσικά ) , σεβόμαστε τους υπολοίπους και τους μ@λ@κες τους διαχειριστές , που αφιερώνουν το χρόνο τους για όλους μας και υπακούμε στις υποδείξεις τους .
Αυτό σημαίνει η σωστή δημοκρατία , αλλιώς η ασυδοσία , που θέλετε μερικοί , είναι αναρχία και όχι δημοκρατία .
Κλειδώνεται το τόπικ , μιας και δεν έχει λόγο ύπαρξης . Προσπαθήσαμε ( κακώς και από τώρα και στο εξής δεν θα γίνεται ) να εξηγήσουμε με άπειρα ποστ τις παρατηρήσεις μας στην Τίνα , αλλά μάταια .
( Και φυσικά Τίνα έχεις καταλάβει ότι έχεις εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και στην επόμενη αιτία , που θα δώσεις , δυστυχώς θα αποχωρήσεις από το φόρουμ )
Διαβάστε προσεκτικά και προσπαθήστε στο μέτρο δυνατό να τηρείτε τα παραπάνω .
Ευχαριστώ .
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.