PDA

Επιστροφή στο Forum : Με πόσα ΚΜ/Η έχετε.....ΚΑΙ ποια τεχνική.......

F117
31-08-05, 21:05
Με πόσα ΚΜ/Η έχετε κάνει παντηλίκι??Ε?Ε?Ε?εγώ το μεγαλύτερο ήταν με 70 ΚΜ/Η που έφυγα τελείως με τις πόρτες!LooooooooL!δεν το ήθελα...απλά δεν φρέναρα κ μπήκα με τα 4 στην στροφή....ευτυχώς δεν ερχόταν άλλος....και με 4η ταχύτητα....ούτε κατέβασμα...τρελή μλκια...αλλααααααααααααααα :D :D :D Συνήθως με πόσα χιλιόμετρα κάνετε?εγώ πάνω από 50 δεν πάω..... :roll: :roll: ΚΑΙ ποια τεχνική είναι η αγαπημένη σας?????

flatliner
31-08-05, 21:49
Το περασμένο καλοκαίρι ένας φίλος μου είχε δώσει την Porsche του για ένα μήνα. 924 ήταν μετατροπή σε 944 2000cc. Κατάφερα να driftάρω με 120km/h με τρίτη επιλεγμένη στο κιβώτιο σε μία πολύ γλιστερή κατηφορική αριστερή στροφή.

Όλα τα λ7 !!!

Μακάρι να την είχα ακόμη στα χέρια μου.

Takis
31-08-05, 23:02
Το προιγουμενο αμαξι μου ηταν ενα κορολλα το ΚΕ70 , γνωστο σε πολους στον κυκλο μας και το ειχα 1600 cc τουρμπο στα 300 ps.
Λοιπον το αμαξι δεν ρωταγε για το οδοστρωμα , κοφταριζα την τριτη διπλωμενο και το κοντερ να γραφει 160 χλμ.
Ο φοβος αλλα και η υδονη εφταναν στο αποκοριφομα.

ΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ!!!

F117
01-09-05, 13:11
:shock: :shock: :shock: :shock: Μπράβο παλικάρια μπράβοοο μπράβοοο!120 ! :shock: 160 :shock: σε τέτοιες ταχύτητες πιστέυω θέλει τρελεί ακρίβεια......

tigraki
01-09-05, 14:14
Prin ligous mhnes apo L.Athinon pros Amfialh sthn L.Sxistou.
Mathimenos se strofes tetoiou eidous (px Katexakh) plakomenos opos panta ... ksfnika se mia aristerh psiloxaros strofh kai peripou me 150-160 pano kato giati den eixa kai lastixa, nera kato ... eftixos ta eida ligo prin mpo sthn strofh kai gonatisa sta frena kai katevasa taxhthta ligo prin. Molis mphka sthn strofh afhno frena kai esthanomai oxi mono thn mourh alla olh h deksia plevra na fevgei na fevgei na fevgei... ekeinh thn stigmh den ksero me posa phgaina logo tou frenarismatos. Logika giro sta 100-120 logo triths pou eixa katevasei kai logo apo ta frena. Eilikrina den ksero pos to mazepsa apo ta nera alla eftixos eixa parei "grammes" apo thn arxh kai eixa elaxisto xoro sthn eksodo ths strofhs kai molis pathsan ta lastixa stegno dromo epaniltha kanonikotata.
Doksa ton Agio Xristoforo pou den mou gyrise katholou to aftokinito giati tora tha ekana parea sta fantarakia sto stratopaido ekei.
Tha prepei sthn kyrioleksia na kseskonisa thn akrh tou pezodromiou...

F117
01-09-05, 14:49
είχες Άγιο!και χεράκια!

dimsabas
01-09-05, 16:23
Επειδή σε δημόσιο δρόμο δε μου αρέσει να παίρνω μεγάλα ρίσκα, θα σου πω για πίστα. Στα Μέγαρα λοιπόν, στις φυστικιές (αν έχεις πάει, δεν μπορεί, θα ξέρεις ποια στροφή είναι :wink: ) μου χει τερματίσει η κρεμαγέρα τουλάχιστον 4-5 φορές και όλες τις υπόλοιπες είναι πολύ κοντά στο τέρμα. 3η στο κιβώτιο και από χιλιόμετρα θα πρέπει να είναι μεταξύ 80-90. Ποιος κοιτάει το ταχύμετρο σε τέτοιες περιπτώσεις; :lol:

Takis
03-09-05, 00:43
:shock: :shock: :shock: :shock: Μπράβο παλικάρια μπράβοοο μπράβοοο!120 ! :shock: 160 :shock: σε τέτοιες ταχύτητες πιστέυω θέλει τρελεί ακρίβεια......

Μαλλον θελει αρχ...α γιατι οταν βλεπεις τι κανεις μετα απο λιγο ψιλοχαιζεσαι, καθεσαι , ηρεμεις, καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

ΣΩΣΤΑ?

F117
03-09-05, 02:08
χαχαχαχα!σωστά σωστά !πάμε με πιο πολλά μετα....... ΠΑΛΙ ΠΑΛΙ :twisted:

breakdancer
03-09-05, 03:35
130-140 se deksia strofi, epidi plakwthika ste frena.
den ekana drift akrivws, xastoukia etrwga apo ta amaksi!
afou den skotwthika ola ok!

dimsabas
03-09-05, 11:52
Ρε παιδιά, το θέμα αναφέρεται στο drift και όχι στις περιπτώσεις που είχαμε Άγιο και τη γλιτώσαμε. Για αυτό και ρωτάει και για την τεχνική μας :wink:

F117
03-09-05, 12:27
δίκαιο έχεις dimsabas!αλλά αυτό γίνετε ίσως κ επειδή έγω έγραψα κάτι τετοιο :roll: :roll: :? :? :? τεσπα!για πείτε κ τεχνικές ντεεεε!

Κώτσος
11-09-05, 21:18
Συνήθως με καμιά 50αριά χλμ!! Δεν είμαι και στημένος οπότε δεν ρισκάρω!! Πριν μπω στη στροφή, τσιμπάω χειρόφρενο και....
απολαμβάνω!!!!!! :D :D

ΤΣΕΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
12-09-05, 01:21
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΤΑΠΙΝΟ CORTINA ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ Κm... :!: :!: :!: ΜΟΝΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ....

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
12-09-05, 16:14
Με toyota supra έχω στρήψει την Κ8 στα Μέγαρα με 200 χλμ.Είναι ένα έτοιμο αμάξι για αυτά τα χλμ.Το starlet στρήβει με 160 στην ίδια στροφή.Και για να πάρουν και τα δύο αμάξια αυτή τη στροφή με τα ανάλογα χλμ αυτό που κάνω είναι ένα ανάποδο flik και μεταφωρά βάρους στη σηνέχεια για να φτάσω στην κοριφή της επώμενης στρφής που είναι η Κ9.

F117
12-09-05, 19:13
:twisted: RESPECT :twisted:

plaketokofths
14-09-05, 02:31
Προσθιοκίνητο. Χιλιόμετρα αναλόγως την στροφή, όχι πάνω απο 80 πάντως (αν και έχει τύχει :twisted: ). 1. Συνήθως άφημα γκαζιού στην είσοδο της στροφής με ανοιχτές γραμμές και ταυτόχρονο κόψιμο τιμονιού ("το ασφαλές αλλά δεν βγαίνει πάντα"), ή 2. φλικάρισμα με άφημα γκαζιού και 3. αν το επιτρέπει η κυκλοφορία και ο δρόμος φρένο στην είσοδο της στροφής- έχω ρυθμισμένο τον κατανεμητή φρένων να πιάνει πιο πολύ πίσω. Παίζω πάντα με αρκετά εως πολύ περισσότερη πίεση στα πίσω λάστιχα. Χειρόφρενο σπάνια εκτός σε πολύ κλειστές καμπές - πέταλα, προτιμώ να έχω και τα 2 χέρια στο τιμόνι ,δεν έχει και υποβοήθηση και προσωπικά πιστεύω οτι ελέγχεται ευκολότερα.

F117
14-09-05, 14:17
:wink: :wink: :wink: και τα έχεις για να πιάνουν περισσότερο πισω τα φρένα ε? αχμ τους μπλοκάρεις πίσω τους τροχούς?νομίζω οτι είναι καλύτερα να πίανουν τα μπροστά περισσότερα να για "βουτάει" η μούρη κ να ελαφρώνει το πίσω μέρος....έτσι νομίζω

plaketokofths
14-09-05, 19:51
Tι να σου πω? Όπως βολεύεται κανείς... Αυτό που λες πιστεύω πιο εύκολα θα επιφέρει υπόστροφη παρά υπερστροφή :oops: . Έχει να κάνει και με το αυτοκίνητο βέβαια. Η κατανομή είναι τέτοια που το αυτοκίνητο ίσα ίσα μπλοκάρει πίσω και για να καταλάβεις με άτομο στα πίσω καθίσματα δεν μπλοκάρει, αν είσαι άδειος και στρίβεις κιόλας κάνει ένα γλυκό ξεκόλημα.

F117
15-09-05, 04:57
δεν ξέρω λολολ τι θα γίνει απλά λέω τι πιστεύω.... :P εγω δεν του ε΄χω πειράξει την κατανομή :P αμα το πάρει πρέφα ο πατέρας.... πάει..... :cry: :cry:

Toxic
20-09-05, 11:10
Έχει περάσει καιρός΄απο τότε αλλα η αγαπημένη μου στροφή είναι αυτή η φουρκέτα μπροστά στην πλάζ ορωπού εκεί έδωσα χαστούκι με σχεδόν σπασμένη τρίτη και λίγο γλύτωσα να μπώ μέσα στη θάλασσα. Λίγο πάνω απο 100km/h

F117
24-09-05, 03:36
:roll: κάνε κ εσύ κανα σταυρό toxic :P αμα πηγαίνει με πολλά θέλει χώρο......γίνοντα όλα γρήγορα κ άμα γίνει μλκια έγινε :? δεν ξέρω ..... εγώ πάντος χέζομαι λίγο να κάνω μλκιες πέραν του χειροφρένου με προστοκίνητα...

λοιπόν πριν μια week Που είχε προτοβρέξει χαλκίδα που είχε πλυμμιρίσει βασικά εκει κόντα .όταν έριξε το πρώτο με τιν γλίτσα κάτω ήμουν με έναν φίλο στο αμαξι κ στρίβουμε απο "νησίδα" φαρδύς ο δρόμος πρώτη ταχύτητα ευθεία....αλλαγή σε 2α τιμονι λίγο δεξιά με άφημα του γκαζιού κ μετά γκάζι κ τιμόνι αριστεράαααααα.... χαστούκι....... δεξιά........ χαστούκι ...... αριστερά......Ευθείααααααααααααα :D δεν ερχόταν άλλο τουτού :D:D:D δεν κάνω κιόλας άμα ερχοντε συνήθως..... :P

InsaneDriver
24-09-05, 17:10
Προχθές με βροχή στα λιμανάκια πήγαινα πάνω κάτω παρέα με ένα φιλαράκι με ένα Clio. Μπρόστα εγώ και ακολουθούσε αυτός.

Στην ουσία προσπαθούσα να ντριφτάρω στις στροφές πριν το πέταλο και στην έξοδο από το πέταλο.

Σε κάποια φάση πάμε προς βάρκιζα και λίγο πριν το Island φτάνουμε με ψιλογεμάτες 4ες. Πριν τη δεξιά πριν το Island κατευάζω σε τρίτη φορτωμένη 120+ και μπαίνω στην δεξιά στροφή με αυτά τα χιλιόμετρα...Πετάει κώλο με φέρνει κάθετα(πραγματικά κάθετα όμως) με τον κώλο στο αντίθετο(δεν είχε κίνηση γιατί είχαμε πάει πολύ αργά το βράδυ για σχετική ασφάλεια), γρήγορο ανάποδο πάει να φύγει στην επαναφορά αλλά τελικά το μάζεψα χωρίς προβλήματα.

Πολύ θεαματικό όπως το έβλεπε ο φίλος με το Clio από πίσω μου αλλά στην βροχή δεν παίζεις με τέτοια χιλιόμετρα :lol:

Don't try this at home :D

DRIFTER
24-09-05, 23:04
Eγώ σε μια στροφή απο τετάρτη και 110 κατέβασα τρίτη και έκανα τιμονιά αρκτά απότομη για να γλιστρίσει το 225 με αποτέλεσμα θεαματικό drift απο έξω και απο μέσα ταυτότητα στο στόμα για την επαναφορά............το μάθημα?Θέλλλωω αμορτισέρρρ

F117
25-09-05, 00:34
:O ταυτότητα στο στόμα!wow!κάπως έτσι τον κόβω κ τον insane αλλά όχι λόγο αμορτισέρ.... :P βαρκούλα δλδ ε? :P :P αμα το κάνω με τόσα χιλιόμετρα μάλλον θα τουμπάρω εγώ :P :P :P δεν έχεις δει βαρκα....... :P α ρε τα shift lock........ :P

DRIFTER
25-09-05, 15:30
Άστα να πάαανεε.......πολύ βάρκα....

dimsabas
01-10-05, 12:58
Με toyota supra έχω στρήψει την Κ8 στα Μέγαρα με 200 χλμ.Είναι ένα έτοιμο αμάξι για αυτά τα χλμ.Το starlet στρήβει με 160 στην ίδια στροφή.Και για να πάρουν και τα δύο αμάξια αυτή τη στροφή με τα ανάλογα χλμ αυτό που κάνω είναι ένα ανάποδο flik και μεταφωρά βάρους στη σηνέχεια για να φτάσω στην κοριφή της επώμενης στρφής που είναι η Κ9.

Μάλλον μίλια θα ήταν, δεν είδες καλά :shock: . Είπαμε να γράφουμε ό,τι θέλουμε αλλά όχι κι έτσι. Δαγκώνει...

InsaneDriver
02-10-05, 01:11
Ωχ τώρα το είδα αυτό...Δεν παίζει!!! :lol:

Και ο φίλος μου ο Fiestaman στο θρυλικό βιντεάκι σε βρεγμένο πέταλο με παλιά 525 Bmw με 130 έγραφε το κοντέρ πως έμπαινε(επειδή σπίνιαρε συνέχεια...)...

Άλλο βέβαια που τα πραγματικά χιλιόμετρα ήταν 80-85 :lol:

Themis
05-10-05, 02:26
Ήμαρτον...Δηλαδή ήμαρτον...... http://forum.rscnet.org/images/smilies/doh.gif

dimsabas
05-10-05, 17:54
Ωχ τώρα το είδα αυτό...Δεν παίζει!!! :lol:

Και ο φίλος μου ο Fiestaman στο θρυλικό βιντεάκι σε βρεγμένο πέταλο με παλιά 525 Bmw με 130 έγραφε το κοντέρ πως έμπαινε(επειδή σπίνιαρε συνέχεια...)...

Άλλο βέβαια που τα πραγματικά χιλιόμετρα ήταν 80-85 :lol:

Πες πολλά συγχαρητήρια στο φίλο σου. Χρόνια τώρα αυτό το videάκι είναι το πιο τρομακτικό που έχω δει να κάνει κάποιος σε δημόσιο δρόμο. Όχι πως είναι ό,τι πιο ασφαλές, αλλά τέλος πάντων, ήταν τόσο καλός που του το συγχωρούμε. Και τώρα αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί με Fiesta; :shock: :roll:

InsaneDriver
05-10-05, 23:23
Φίλε ο Νίκος το έχει κάνει αρκετές φορές πάνω-κάτω με τον ίδιο τρόπο... :lol:
Ένα κόκκινο Puma έχει. Το κάνει και με το Puma και με το Fiesta πάντως...Το έχω δει... :wink:

Υ.Γ: Αν αποφασίσει να βγάλει την Bmw έξω, θα τρέχουν πολλοί που την έχουν δει τιμόνια να κρυφτούν από τις πίστες/δρόμους...Υπόψιν δεν είχε και δεν έχει ποτέ μπλοκέ η Bmw αυτή :shock:

Υ.Γ: Το πιο απίστευτο που έχει κάνει με την Bmw είναι στην Αθηνών-Λαμίας...Κοντά στις τρεις γέφυρες. Ελαφριά στροφή ο δρόμος, 190 και βροχή. Άλλαξε τρεις λωρίδες με drift και το έσωσε... :lol:

dimsabas
06-10-05, 00:28
Επειδή έχω δει το σκηνικό με τη BMW, ό,τι και να μου πεις για αυτόν, το πιστεύω :lol: . Βέβαια, αυτό με τις 3 λωρίδες δε δείχνει πόσο ικανός είναι αλλά πόσες υπερωρίες δουλεύει ο φύλακας-άγγελός του :wink:

InsaneDriver
06-10-05, 01:34
Επειδή έχω δει το σκηνικό με τη BMW, ό,τι και να μου πεις για αυτόν, το πιστεύω :lol: . Βέβαια, αυτό με τις 3 λωρίδες δε δείχνει πόσο ικανός είναι αλλά πόσες υπερωρίες δουλεύει ο φύλακας-άγγελός του :wink:
Όχι ρε...το είχε κάνει και στο PC... :lol:

Σκέψου ότι σταμάτησε για τσιγάρο :lol:

F117
10-10-05, 03:38
:O :O μπράβο του!αλλά ειναι λίιιιιιιγο επικίνδυνα αυτά......... :/ :/ νανε καλά το παλικάρι :D:D

dimsabas
10-10-05, 16:23
Πολύ επικίνδυνα, όχι λίγο. Είναι από τα πράγματα που κάνεις σε κάποια ηλικία και μετά απορείς πώς είχες τόση άγνοια κινδύνου :roll:

Takis
10-10-05, 23:57
Πολύ επικίνδυνα, όχι λίγο. Είναι από τα πράγματα που κάνεις σε κάποια ηλικία και μετά απορείς πώς είχες τόση άγνοια κινδύνου :roll:

Συμφωνωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

InsaneDriver
11-10-05, 00:29
Μερικοί άνθρωποι δεν αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου... :lol:

InsaneDriver
01-11-05, 03:48
Σύντομα θα βγάλουμε νέο βιντεάκι με Bmw :?: :twisted: από βρεγμένο πέταλο.
Έχω αρχίσει προπονήσεις :lol: με τη βοήθεια του Fiestaman.
Άμα τον πείσω να βγάλει την Bmw θα πέσει γέλιο!!!

Υ.Γ: Σήμερα πρώτη φορά έβγαλα όλο το πέταλο ανάβαση με drift. Όλο όμως. Δεν το περίμενα όπως και η παρέα μου που καθόταν στο parking . Με λίγη προπόνηση σε πίστα και δρόμο θα νοιώθω πιο σίγουρος στη βροχή.

plaketokofths
04-11-05, 21:31
monopanto, olo to petalo (bregmena katw?)? me thn 1800? poly kalo akougetai.... exeis video?

InsaneDriver
07-11-05, 00:35
Μονόπατο από την είσοδο στο πάρκινγκ μέχρι και την μπαρίερα στην ανηφόρα(εκεί που φεύγει ο κόσμος από κάτω). Δεν έχω βίντεο γιατί τυχαία έκατσε η όλη φάση με τα περάσματα. Είχα συνοδηγό τον Fiestaman και ήταν 2 άτομα στο πέταλο μέσα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Θα έρθει και το βίντεο μετά από λίγη προπόνηση. :wink:

DRIFTER
13-11-05, 15:12
Σε κλειστή στροφή και με χλμ 70+ αποφάσισα να κάνω την τεχνική του φρένου......αποτέλεσμα το πρώτο μου full lock ανάποδο με τη μπέμπα...(άρχισα να την μαθαίνω χεχε)

F117
14-11-05, 03:47
ωραίος...... ωραίος......!εγώ την κόβω για δύσκολη αυτην την τεχνική! :O "αποτέλεσμα το πρώτο μου full lock ανάποδο με τη μπέμπα" τι εννόεις?ότι το πήγαινες με ανάποδο τέρμα?(εκει που τερματίζει το τιμόνι εννοώ)!? :wink:

DRIFTER
14-11-05, 17:48
ωραίος...... ωραίος......!εγώ την κόβω για δύσκολη αυτην την τεχνική! :O "αποτέλεσμα το πρώτο μου full lock ανάποδο με τη μπέμπα" τι εννόεις?ότι το πήγαινες με ανάποδο τέρμα?(εκει που τερματίζει το τιμόνι εννοώ)!? :wink:

Όντος είναι και προτιμώ ποιό πολύ τη μεταφορά βάρους γιατί το ελέγχω καλύτερα νιώθω αλλά άμα μάθεις το φρένο είδα ότι γίνεται πολύ καλό το drift και ελεγχόμενο.......όχι συνέχεια αγορίνα χεχεχε....μιά φορά μόνο το έτριψα μέχρι εκεί που τερματίζει...και μετά κανονικά....ήταν και το πρώτο μου full lock με τη μπέμπα

F117
14-11-05, 18:28
μάλιστα μάλιστα!πρέπει να βρώ κάπου με λίγη πρόσφυση να δοκιμάσω κ εγώ !άκου πως το κάνω όσες φορές έγω δοκιμάσει (δεν ξέρω άμα το κάνω κ σωστά)!τσιμπάω μία το φρένο πριν απο την στροφή κ εκεί που αρχίζει να βουτάει η μούρη αρχίζω να στρίβω το τιμόνι...... :P αλλά πάντα με λίγα χιλιόμετρα :P θα ρθει καμιά τούμπα αλλιώς :? βααάαααρκα!

DRIFTER
15-11-05, 10:36
:lol: ....χεχεχε..μία απο τη ίδια βάρκα είναι και το δικό μου.Με τι κάνεις?Αν είναι δοκίμασε με το βάρος.κλείσου ανοίξου και δώσε και ένα πάτημα γερό στο γκάζι αν δεν έχεις άλογα και με λίγο τιμονάκι(Σαν να λες πουτάνα πεθερά :lol: )και θα μπεί πιστεύω με το πλάι.Όποτε το κάνω το δικό μου γυρνάει γλυκά :wink:

Εγώ χρησιμοποιώ και συμπλέκτη.....

Τζέτζης
02-12-05, 16:51
Παιδιά εγώ έχω καταφέρει να πάρω μια κατηφορική,ανοιχτή σχετικά,στροφή με το πλάι και με κάτι περισσότερο από 90km/h. Είχα 3η στο κιβώτιο του almera και το γύρισα με διπλό φλικ(μέθοδος του εκκρεμούς). Ωραία εμπειρία που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Πέτρος
12-01-06, 02:13
Εγώ Θα Κανω Απλά Μια Αναφορά! Ευβοια! Κατηφόρα με αποτομη στροφη γεματη λακούβες! Με Μεταφορά Βάρους! Λόγο Δρόμου, Και Απότομης Αλλαγής Κατεύθυνσης, Κατεβαίνω Με Το Πλάι! Απέναντι Μικρή Ψιλοανηφόρα Και Εμφανίζεται Φορτηγό! Κατέβασμα Και Full Γκάζι! Αποτέλσμα! Εξυσα Ενα Δέντρο Και Κοπάνησα Στο Επόμενο! Τότε Audi 80 1.8 Τώρα Ενα Μάτσο Παλιοσίδερα! Εγώ Στο Νοσοκομείο Να Προσπαθώ Να Την Παλέψω Με Ραγισμένο Πόδι Και Μολωπες! Είναι Ωραία Να Driftαρεις! Είδα Διαφήμιση Στο Power Για Drift Lessons! Κολωψήθηκα Αλλα Λόγο Δουλειάς Αδύνατο! Το Χειρότερο? Τώρα Και Χωρίς Αυτοκίνητο! Αυτά! Sorry Αν Σας Κούρασα!

DRIFTER
26-01-06, 12:06
Πέτρο τι να πώ περαστικά και τυχαίνουν(μακριά απο εμάς βέβαια).Ευκαιρία να πάς για κάποιο low budget drift car.Τι λές?

mts
26-01-06, 19:18
Ήμουν μόλις 8 ετών όταν λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκίνητου του πατέρα μου. Eγώ ανήμπορος, στο πίσω κάθισμα έσκασα με 50κλμ πάνω σε έναν τοίχο! Από τότε δεν μπορώ να μείνω σοβαρός! τι να κάνω?

Takis
26-01-06, 23:23
Ξανα καντο, που ξερεις , μπορεις να συνελθεις................................................... :lol: :lol: :lol:

DRIFTER
27-01-06, 10:14
xxaaxxaxaaxx λές?Μήπως πρέπει να πέσει στο ίδιο συγκεκριμένο τοίχο?και να κάθεται και πίσω :lol:

Toxic
27-01-06, 12:57
100-110 στην καλύτερη..σε φουρκέτα βγήκα με 40 βέβαια και μόλις κατάφερα να το σώσω έκανα 15 σταυρούς γιατι ήταν δύσκολη στροφή...αυτά :roll:
Τώρα δέν παίζει τουτου...πάει το golf.
Στρίψε στρίψε το ξέκανα σε κάποια φάση

mts
27-01-06, 13:48
Ξανα καντο, που ξερεις , μπορεις να συνελθεις................................................... :lol: :lol: :lol:
mpa!!! exw paei se giatrous kai se magises kaneis den mporei na kanei kati!!!

Takis
31-01-06, 23:55

Το ultrex το δοκιμασες? :wink: :wink:

mts
01-02-06, 13:06

Το ultrex το δοκιμασες? :wink: :wink:
edw paei: "na lousteis dokimases?"

F117
15-02-06, 04:43
Λολ :P έλα όμως που δεν φεύγει....γιατί ποιος δεν έχει πει....."σήμερα ας οδηγήσω λίγο πιο ήρεμα".....και νασου βλέπει σε μια στροφούλα να είναι λίγο υγρά ..... WET :P ..... ε τι να κάνεις....... :twisted: :twisted: :P μην λες μεγάλα λόγια :P

GIZMO
15-02-06, 20:12
καθε απογευμα οταν σχολαω απο δουλεια παω απο δρομο που δεν παει σπιτι μου αλλα εχει μια στροφουλα πολυ καλη και αφου χειροφρενιασω και μπω με το πλαι καμια δυο φορες τοτε παω σπιτι μου. εγω φταιω;

Takis
17-02-06, 00:36
καθε απογευμα οταν σχολαω απο δουλεια παω απο δρομο που δεν παει σπιτι μου αλλα εχει μια στροφουλα πολυ καλη και αφου χειροφρενιασω και μπω με το πλαι καμια δυο φορες τοτε παω σπιτι μου. εγω φταιω;

Ξερω ξερω φταιει το συστημα. :twisted: :twisted: :twisted:

F117
18-02-06, 01:55
ναι ναί........ακριβώς όπως το λες Τάκη........το σύστημα.......της μετάδοσης της κίνησης στους πίσω τροχούς......... :twisted: :twisted:

ΓιώργοςΜΧ
21-02-06, 00:51
Το πιο απολαυστικό driftάρισμα το έκανα στην Κ5 στις Σέρρες προχτές!!
Πρέπει να είχα κάπου στα 70 στο κοντέρ - υποθέτω, δεν κοιτούσα - μέχρι που έσκισα τα λινά βγαίνοντας από τη στροφή.

Η super πρόσφυση είναι άλλη φάση ακόμη και driftάροντας.

Τα παιδία που είδαν τη φάση είπαν ότι είχα σηκώσει ένα λευκό σύνεφο από πίσω μου, αλλά εκείνη τη στιγμή είχα το νου και τα μάτια μου εμπρός και όχι στον καθρέφτη...

F117
21-02-06, 02:28
με το mx-5 να υποθέσω? niceeeee niceeeeee ! ποιά τεχνική "εφάρμοσες" δλδ πως το έκανες κ πήγε με τα 4? :D:D:D :twisted: :twisted: :twisted:

ΓιώργοςΜΧ
21-02-06, 11:49
Ναι, με το ΜΧ-5!
Με 3η (πολύ παράξενο...), μεταφορά βάρους και δυνατό φρενάρισμα στο turn-in.

F117
21-02-06, 17:55
ωραίος.......στριγκλίζανε τα λάστιχα? :D παίδες άμα πηγαίνετε σε πίστες κ γράφετε σε κάμερα να τα ανεβάζετε εδώ να βλέπουμε!!! :twisted:

ΓιώργοςΜΧ
21-02-06, 18:05
Και στρίγκλιζαν και κάπνιζαν και στην έξοδο σκίστικαν τα λινά του αριστερού ελαστικού.

Ηδού και το ελαστικού μετά τη φάση:
http://memimage.cardomain.net/member_images/10/web/2266000-2266999/2266901_6_full.jpg

F117
22-02-06, 00:20
:mrgreen: γ@μησες!απλά!ωραίο θέαμα τα λάστιχα......καταλαβαίνω τι θα γινόταν ;)