Επιστροφή στο Forum : kp60 ή dx??
Petros AE86
05-02-09, 22:26
ποια ειναι η γνωμη σας??πιο θεωρειτε καλυτερο αμαξι για να ξεκινησει καποιος το ντριφτ??ποιο ειναι πιο καταλληλο για ντριφτ???
αν ειχατε 3 χιλιαρικα ποιο απο τα 2 θα περνατε και τι θα του βαζατε??(αναρτηση,μοτερ,διαφορικο κλπ)
ευχαριστω
dx
http://i279.photobucket.com/albums/kk151/skastras/MyKE70004.jpg
http://i279.photobucket.com/albums/kk151/skastras/2005_4_30_05.jpg
starlet
http://i279.photobucket.com/albums/kk151/skastras/dsc00010.jpg
http://i279.photobucket.com/albums/kk151/skastras/redstarlet.jpg
και μην αρχισουνε μερικοι να λενε το ενα ειανι πιο ομορφο γιαυτο θα το παρω :p
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
05-02-09, 22:49
εγω πρωσοπικα θα πρωτημουσα dx!!αξονα απο αε86 μοτερ απο 4a-ge η 16v η 20v!αναρτησης φτιαχτες η aftermarket και φρενα απο αε86!μια πατουρατη ζαντουλα ομορφη και ενα βαψιμο καλο!!bucket οτι νανε και ενα τιμονακι και εχεισ πραγματικα ενα οπλο για παντα!και οχι ενα σταρλετ για ξεκινημα!αυτα
Ντογκας Ιωαννης
05-02-09, 23:34
και εγω dx!!
Την γνωμη μου για τα Dx την εχω πει πολλακις...
Αρρωστια!!!
Κ το σταρλετ ομως ειναι ιδιαιτερα "τιμιο" για να αρχισει κανεις.
Petros AE86
06-02-09, 00:01
Κ το σταρλετ ομως ειναι ιδιαιτερα "τιμιο" για να αρχισει κανεις.
αλλα οι τιμες απο τα σταρλετ εχουν αρχισει και ξεφευγουν...
ενω με 700 ευρω περιπου περνεις ενα dx πενα(σε λιγο καιρο μολις το παρουν χαμπαρι θα τα πουλανε και αυτα 1500 ευρω)
Rozy_SS_Kp60
06-02-09, 00:01
1oν αυτο που σαρεσει εσενα αν προκειτε για εσενα...2ον πιστευω το dx να ειναι πιο φτηνο αν κ δεν ξερω...σταρλετακια υπαρχουν πολλα...Μπορεις να βρεις κ απο τα δυο καλα αμαξια...αλλα περισσοτερα σταρλετ απο dx ετοιμα...αν θες να ειναι μαμα κ να φτιαχτει στην πορεια DX αν θες ετοιμο,starlet...
Σαράφης Γιώργος
06-02-09, 10:33
Το dx είναι πολύ αλητεία !!!
Μαριος Παπαδοπουλος
06-02-09, 12:22
Εμπειρικα,το σταρλετακι ειναι πιο "παιχνιδιαρικο" λογω βαρους και μεταξονιου σε κλειστα κομματια
αλλα το DX ειναι πιο προβλεψιμο σε θεμα πλαγιολισθησης και γενικα πιο προβλεψιμο.
Ουσιαστικα οτι και να παρετε,για να κανετε κατι καλο τα ιδια λεφτα θα χρειαστουν
γιατι οτι θα εβαζες στο σταρλετακι θα εβαζες και στο DX.
Απλως το DX ειναι λιγο πιο παρεξηγημενο σε τετοια θεματα γιατι εχει την ρετσινια του
οικογενειακου και του "μπαρμπαδικου" αυτοκινητου στην Ελλαδα.
Ψηφιζω: DX!!
Mε 20βου,αξονα απο τζιπ με βημα 4:77,
μια αναρτηση καλη,
εναν κουβα καλο,ενα χωστο τιμονι,
ζωνες 4αρων,λιγη ενισχυση μπροστα και πισω
και εχεις ενα πυροβολο με λιγο παραπανω απο 3χιλιαρικακια.
andreasf20c
06-02-09, 18:40
ποια ειναι η γνωμη σας??πιο θεωρειτε καλυτερο αμαξι για να ξεκινησει καποιος το ντριφτ??ποιο ειναι πιο καταλληλο για ντριφτ???
αν ειχατε 3 χιλιαρικα ποιο απο τα 2 θα περνατε και τι θα του βαζατε??(αναρτηση,μοτερ,διαφορικο κλπ)
ευχαριστω
dx
starlet
α ρε πετρο δεν το ειχα δει και μολις δημοσιευσα ενα ιδιο στα γενικα και αοριστα... βασικα εχω την ιδια απορια κ εγω με το θεμα σου...
:wink::p
Εμπειρικα,το σταρλετακι ειναι πιο "παιχνιδιαρικο" λογω βαρους και μεταξονιου σε κλειστα κομματια
αλλα το DX ειναι πιο προβλεψιμο σε θεμα πλαγιολισθησης και γενικα πιο προβλεψιμο.
Ουσιαστικα οτι και να παρετε,για να κανετε κατι καλο τα ιδια λεφτα θα χρειαστουν
γιατι οτι θα εβαζες στο σταρλετακι θα εβαζες και στο DX.
Απλως το DX ειναι λιγο πιο παρεξηγημενο σε τετοια θεματα γιατι εχει την ρετσινια του
οικογενειακου και του "μπαρμπαδικου" αυτοκινητου στην Ελλαδα.
Ψηφιζω: DX!!
Mε 20βου,αξονα απο τζιπ με βημα 4:77,
μια αναρτηση καλη,
εναν κουβα καλο,ενα χωστο τιμονι,
ζωνες 4αρων,λιγη ενισχυση μπροστα και πισω
και εχεις ενα πυροβολο με λιγο παραπανω απο 3χιλιαρικακια.
αν φυσικα τα κανεις ΟΛΑ μονος σου!!!
Μαριος Παπαδοπουλος
09-02-09, 14:28
Αγορα: εως 700
Μοτερ: 1500€-1700€ (με εγκατασταση απο μαστορα),
αναρτηση: 500 (και πολλα σου λεω κ την βαζεις και μονος σου,ειδικα την πισω.)
Καθισμα,τιμονι κ ζωνες : 300 (και παλι πολλα ειναι και με νεες βασεις για καθισμα απο φαναρτζη τις οποιες παλι μπορεις να φιταξεις παρα πολυ ευκολα και μονος σου)
Τωρα να σου παρει πανω απο 500 ευρω ο μηχανουργος να σου φτιαξει μια μπαρα θολων και να
σου κολλησει και μια σωληνα απο θολο σε θολο πισω;
Αντε και 300 ευρω να φτιαξεις μια εξατμιση απο διχαλο και πισω.
Κοστος :περιπου 3000
Παντως μην περιμενετε να σας τα φτιαξουν ολα τα μαστορια,βαλτε και εσεις λιγο το χερακι σας.
αντε βουρ στα dx μην καταντησουν σε τιμες οπως τα σταρλετ...
Petros AE86
09-02-09, 19:46
+1 :wink:
andreasf20c
12-02-09, 17:45
+100000000000000 :wink::wink:
Rozy_SS_Kp60
12-02-09, 22:36
Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....!
ledariannacity
02-04-09, 00:14
Εγω εχω μια αλλη απορια που με καιει...Ωραια περνεις DX(βασικα εχω ενα)....Ανταλλακτiκα ρε παιδια που βρισκεις?????Oοοοεεοοοο??
Petros AE86
02-04-09, 00:23
Εγω εχω μια αλλη απορια που με καιει...Ωραια περνεις DX(βασικα εχω ενα)....Ανταλλακτiκα ρε παιδια που βρισκεις?????Oοοοεεοοοο??εκει στην κρητη δεν ξερω τι γινεται παντως εδω αθηνα υπαρχουν παρα πολλα και μερικα ειναι πανφθηνα!
andreas_e30!
02-04-09, 18:23
dx και ξερο ψωμι ειδικα αν ειναι coupe η liftback(σαν τ δικο μ) και ομορφα και μ πολυ καλες προοπτικες με τ πραγματα που ανεγεραν τ παιδια πιο πανω!!
απο ανταλλακτικα βρωμαει ο τοπος. τα 4πορτα ειναι πιο μαμω...
andreasf20c
02-04-09, 20:08
+1000000
ledariannacity
02-04-09, 20:49
4τραπορτο εχω....αλλα εδω κρητη ανταλακτικα τπτ....μπορει να βοηθισει κανεις??Κανενα τηλ. απο καμια μαντρα εκει ρε παιδια?
drift student kp60
03-04-09, 22:41
ολλοι DX-ακιδες ειστε εε...?...παντος εγω μενω πιστος στην αγαπη μου ακομα κ'αν ακομα δεν εχω (Για KP μιλαω..)...Φανταστειτε ενα Drift spec AE86...απο Japan μερια (D1).... "δανειζεσε" το μοτερακι του και δεν μενεις στο τετραπεταλουδο που οι ποιο πολλοι προτιμουν ...και πετας ενα Turbo αφου πρωτα το μοτερακι ειναι καλα θορακισμενο(εμβολα στροφαλο μπιελες σφιριλατες )και γενικα σωστη βελτιοση σε ολλα τα σημεια του κινητηρα...επισης και εναν αγραφο ενγκεφαλο.....δανειζεσε επισης και το κυβοτιο μαζι με αξονα διαφορικο(ενα καλο μπλοκε cusco trd..) και φρενα(με σωλινακια υπψηλις και πισω δισκοδανγκανες,χειροφρενο υδραυλικο(fly off) τιπου D2 ...και παλι δεν μενεις μονο σ'αυτα "ραβεις" την καροτσα για να ειναι ακαμπτο βαζεις βεβαια και Rollcage ...απο αναρτηση χειροποιητα ψαλιδια και ενα set αμορτισερ ριθμιζομενα σε υψος σκλιροτιτα παλι απο AE..και σκλιρα ελατιρια...τα γουστα μου εχουν ν κανουν με υπερβολες οποτε φαρδι οσο δεν παει με φτερα 10cm σε κα9ε πλευρα και φυσικα να σερνεται... πισω μια χειροποιητη αεροτομουλα(λεω την τριγονικη που εδραζει στην οροφη σαν αυτην http://i729.photobucket.com/albums/ww296/LOUTSIANO/001035.jpg..) carbon kapo carbon καθρεφτες (τιπου D1) ζαντες 13αρες (Konig,rota,work αλλα δεν συγκρινεται με την Watanabe http://i729.photobucket.com/albums/ww296/LOUTSIANO/r.jpg ειναι τελειες ...:).. απο χρωμα:πορτοκαλι (το αγαπημενο μου χρωμα)...και βεβαια αυτοκολλιτα "manga"...(διλαδι Japan spec ;) τωρα απο εσσωτρικο λιτα πραγματα bucket to poly dyo..:P...και carbon "πινελιες" στο ταμπλο.. απ'οτι βλεπω ενα πολυ "σοβαρο" Starlet kp εδω στην Ελλαδα δεν πολυ παιζει...(κυκλοφουν δε λεω αλλα δεν υκανοποιουν το γουστο μου)...μπορει να μην αρεσαν σε πολλους αυτα που μολις ειπα..Kp60 drift spec 300-350hp...θα σκαβει :P...
ledariannacity
04-04-09, 00:50
Κοιταξε να δεις!!! 1ον:Υπαρχει και starlet DX..χαχα!! 2ον:Ωραια η ιδεα σου αλλα ετσι οπως μας τα περιγραφεις μιαζει για αμαξι φιγουρας και οχι αμαξι για να βγαλεις το γουστο σου και την τρελα σου....
Petros AE86
04-04-09, 02:57
λουτσιανο το τοπικ αυτο εχει δημιουργηθει για να ΄συγκρινουμε΄ αυτα τα 2 αυτοκινητα και για ποιο λογο προτιμας ενα απο τα 2!εισαι λιγο οφ τοπικ :D
dx καθαρα λογω κοστους, καροτσας και μεταξονιου...
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
04-04-09, 12:08
ολλοι DX-ακιδες ειστε εε...?...παντος εγω μενω πιστος στην αγαπη μου ακομα κ'αν ακομα δεν εχω (Για KP μιλαω..)...Φανταστειτε ενα Drift spec AE86...απο Japan μερια (D1).... "δανειζεσε" το μοτερακι του και δεν μενεις στο τετραπεταλουδο που οι ποιο πολλοι προτιμουν ...και πετας ενα Turbo αφου πρωτα το μοτερακι ειναι καλα θορακισμενο(εμβολα στροφαλο μπιελες σφιριλατες )και γενικα σωστη βελτιοση σε ολλα τα σημεια του κινητηρα...επισης και εναν αγραφο ενγκεφαλο.....δανειζεσε επισης και το κυβοτιο μαζι με αξονα διαφορικο(ενα καλο μπλοκε cusco trd..) και φρενα(με σωλινακια υπψηλις και πισω δισκοδανγκανες,χειροφρενο υδραυλικο(fly off) τιπου D2 ...και παλι δεν μενεις μονο σ'αυτα "ραβεις" την καροτσα για να ειναι ακαμπτο βαζεις βεβαια και Rollcage ...απο αναρτηση χειροποιητα ψαλιδια και ενα set αμορτισερ ριθμιζομενα σε υψος σκλιροτιτα παλι απο AE..και σκλιρα ελατιρια...τα γουστα μου εχουν ν κανουν με υπερβολες οποτε φαρδι οσο δεν παει με φτερα 10cm σε κα9ε πλευρα και φυσικα να σερνεται... πισω μια χειροποιητη αεροτομουλα(λεω την τριγονικη που εδραζει στην οροφη σαν αυτην http://i729.photobucket.com/albums/ww296/LOUTSIANO/001035.jpg..) carbon kapo carbon καθρεφτες (τιπου D1) ζαντες 13αρες (Konig,rota,work αλλα δεν συγκρινεται με την Watanabe http://i729.photobucket.com/albums/ww296/LOUTSIANO/r.jpg ειναι τελειες ...:).. απο χρωμα:πορτοκαλι (το αγαπημενο μου χρωμα)...και βεβαια αυτοκολλιτα "manga"...(διλαδι Japan spec ;) τωρα απο εσσωτρικο λιτα πραγματα bucket to poly dyo..:P...και carbon "πινελιες" στο ταμπλο.. απ'οτι βλεπω ενα πολυ "σοβαρο" Starlet kp εδω στην Ελλαδα δεν πολυ παιζει...(κυκλοφουν δε λεω αλλα δεν υκανοποιουν το γουστο μου)...μπορει να μην αρεσαν σε πολλους αυτα που μολις ειπα..Kp60 drift spec 300-350hp...θα σκαβει :P...
Ωραιος φιλε πολυ καλα τα λες αλλα με ολα αυτα που ειπες εχεις περασει τα 10000 ευρω για σταρλετ και ποτε δεν θα εχεις κανονικο ντριφταμαξο.
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
04-04-09, 12:13
Σκαστρα αν εχω καταλαβει καλα ψαχνεσαι για αμαξι ετσι δεν ειναι?Ενοειται οτι περνεις corolla εκτος και αν το θες για λιγο καιρο οποτε παιρνεις starlet ετοιμο το λιγοτερο 1500cc.Αν θελεις κατι να περασει η κ@υλα σου και αργοτερα να παρεις κατι καλο περε κπ60 αν θελεις να παρεις ενα αμαξι το οποιο θα το φτιαξεις σιγα σιγα εσυ παρε corolla .
Petros AE86
04-04-09, 12:40
Σκαστρα αν εχω καταλαβει καλα ψαχνεσαι για αμαξι ετσι δεν ειναι?Ενοειται οτι περνεις corolla εκτος και αν το θες για λιγο καιρο οποτε παιρνεις starlet ετοιμο το λιγοτερο 1500cc.Αν θελεις κατι να περασει η κ@υλα σου και αργοτερα να παρεις κατι καλο περε κπ60 αν θελεις να παρεις ενα αμαξι το οποιο θα το φτιαξεις σιγα σιγα εσυ παρε corolla .
ειναι αναλογα και τη θα βρω!αν πχ βρω ενα σταρλετ με 800 ευρω με 5κ πανω και ενα κορολλα με 700 ευρω 1300 το πιο πιθανον ειναι να τσιμηπσω το σταρλετ!ειναι αναλογα οτι κατσει!παντως υπαρχουν πολλες ευκαιριες!
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
04-04-09, 12:55
Μεχρι ποσα λευτα διαθετεις δηλαδη και ποτε θα μπορεις να το αγορασεις να το εχω υποψην μου και εγω
Petros AE86
04-04-09, 12:56
Μεχρι ποσα λευτα διαθετεις δηλαδη και ποτε θα μπορεις να το αγορασεις να το εχω υποψην μου και εγω
ακομα δεν ξερω!για αγορα κανα χιλιαρικο και λιγο παραπανω!
Μαριος Παπαδοπουλος
04-04-09, 13:21
Ωραιος φιλε πολυ καλα τα λες αλλα με ολα αυτα που ειπες εχεις περασει τα 10000 ευρω για σταρλετ και ποτε δεν θα εχεις κανονικο ντριφταμαξο.
Και βααααλε...
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
04-04-09, 13:28
Τελος παιδια εγω καταλαβα οτι το σταρλετ το παιρνεις για να μαθεις να ξεκ@υλωσεις και τιποτα παραπανω μετα αρχιζεις να ψαχνεσαι για κατι αλλο το θεμα ειναι στο πρωτο αμαξι που θα παρει καποιος να μην ριξει πολλα λευτα γιατι στο επομενο θα του χρειαστουν και δεν θα τα εχει.Βεβαια εγω κανονικα δεν θα επρεπε να μιλαω γιατι την πατησα αλλα ειναι αμρτια να την παθει και καποιος αλλος,οι καιροι δυσκολεψανε πολυ και τα χρηματα ειναι μετρημενα.Προσεκτικες κινησεις λοιπον σκαστρα και να μην βιαστεις καθολου ευκαιριες βρισκονται καθε μερα απλα εχε ενα ποσο μαζεμενο και περιμενε την ευκαιρια
Μαριος Παπαδοπουλος
04-04-09, 16:00
Τελος παιδια εγω καταλαβα οτι το σταρλετ το παιρνεις για να μαθεις να ξεκ@υλωσεις και τιποτα παραπανω μετα αρχιζεις να ψαχνεσαι για κατι αλλο το θεμα ειναι στο πρωτο αμαξι που θα παρει καποιος να μην ριξει πολλα λευτα γιατι στο επομενο θα του χρειαστουν και δεν θα τα εχει.Βεβαια εγω κανονικα δεν θα επρεπε να μιλαω γιατι την πατησα αλλα ειναι αμρτια να την παθει και καποιος αλλος,οι καιροι δυσκολεψανε πολυ και τα χρηματα ειναι μετρημενα.Προσεκτικες κινησεις λοιπον σκαστρα και να μην βιαστεις καθολου ευκαιριες βρισκονται καθε μερα απλα εχε ενα ποσο μαζεμενο και περιμενε την ευκαιρια
Α γεια σου!
Απο τις πιο σωστες αποψεις που εχω ακουσει.
drift student kp60
04-04-09, 18:36
και παλι ερχομαι να πω πως ..δεν με νοιαζει.. αυτο το μικρο και τοσο παριεργα καυλοτικο αμξακι το σχημα το αλητικο..δεν συγκρινεται...και πιστευω και μαλλον ειμαι ο μονος που θα το πει ποτε..οτι αυτο το αυτοκινητο μπορεις να το κανεις ενα τελειο drift car...και πιστευω πως αξιζει να του ρικσεις λεφτα...δλδ νε΄μεν ειναι αυτοκινητο για της πρωτες παντες...αλλα πιστευω και θα το αποδειξω καποια στηγμη οτι μπορει να κανει και το παραπανο ...τωρα το DX για να μην ειμαι λιγο off topik :P κυριε Πετρο ..ειναι κ'υτο με την σειρα του ενα τελειο αυτοκινητο για παντες και πολυ ποιο καλο οδιγηκα απ'το Starlet κυριος μεταξονιου..και αυτο με την σειρα του μπορει να γινει τουμπανο ..με απιρα βελτιοτικα parts...αλλα (παντα υπαρχει ενα "αλλα")...εμενα με κερδισε το Starlet και δεν το λεω για να κοντραριστουμε η να κανω το topic πιο ενδιαφερον...απλα εγω πιστευω πως πρεπει να το δωσετε μια ευκαιρια...ακομα κ'αν εχουν αρχισει να ξεφευγουν οι τιμες για αγορα (απο 3000 μεχρι και 5000....ειναι παρα πολλα για αυτοκινητο 20αετιας)... αυτα...
τι ευκαιριες και χαζομαρες... στη λαιμητομο το βαλαμε? απλα συγκρινοντας το σταρλετ με το κορολα καλυτερο και πιο αξιοποιησιμο στο ντριφτ βγαινει το κορολα. τελειο ντριφτ καρ δεν ειναι κανενα, παντα ομως θα υστερεις σε ολους τους τομεις σε συγκριση με αλλες μακρυτερες καροτσες
Μονο το κοντο μεταξονιο, φτανει για να το κανει ακαταλληλο για drift car.
drift student kp60
04-04-09, 19:16
τι ευκαιριες και χαζομαρες... στη λαιμητομο το βαλαμε? απλα συγκρινοντας το σταρλετ με το κορολα καλυτερο και πιο αξιοποιησιμο στο ντριφτ βγαινει το κορολα. τελειο ντριφτ καρ δεν ειναι κανενα, παντα ομως θα υστερεις σε ολους τους τομεις σε συγκριση με αλλες μακρυτερες καροτσες
οχι δεν ειπα πως το βαλατε πουθενα.... λεω κ'εγω απλα εγω προτιμω το KP για αλλους λογους που δεν εχουν να κανουν με το ποσο υστερει το Stalet μπροστα στο corolla ...(ξερω πως δεν ειναι τοσο καλο οσο το dx αλλα εμενα με κερδισε μεσ'απο αλλα πραγματα ...)..αν και ειναι αμαξια της ιδιας εικογενειας ..ειναι τελιος διαφορετικα σε θεμα τεχνικων ζητιματων..αλλα εχουν και τα δυο της ιδιες συνι9ιες... ;)...μονο που το ενα(kp) δεν εχει τοσο καλες συνι9ιες...οσο το αλο (dx)...
drift student kp60
04-04-09, 19:18
Μονο το κοντο μεταξονιο, φτανει για να το κανει ακαταλληλο για drift car.
εντακσει κ'εσυ μην το μειονεις και τοσο..οχι και ακαταλληλο...οχι τοσο καλο ναι...αλλα οχι και ακαταλληλο...
αν θες να κανεις ενα αυτοκινητο το οποιο θα ειναι ικανο να κοντραρει δυνατοτερες συμμετοχες το μακρυ μεταξονιο ειναι σιγουρος βοηθος.
drift student kp60
05-04-09, 21:03
αν θες να κανεις ενα αυτοκινητο το οποιο θα ειναι ικανο να κοντραρει δυνατοτερες συμμετοχες το μακρυ μεταξονιο ειναι σιγουρος βοηθος.
ναι βρε το ξερω..αλλα μαλλον δεν το εχετε πολυ πιασει αυτο που ειπα ....:P... οπως και να το κανεις το αυτοκινητακι ειναι πολυ αλητηα...και μου ταιριαζει γαντι..ακομα κ'αν δεν ειναι και δεν μπορει να γινει τοσο καλο drif spec car οσο ενα αλο με ποιο μεγαλο μεταξονιο...αλλα...:)
επειδη ομως εσυ το γουσταρεις απιστευτα συγκριση δεν μπορεις να κανεις.
Petros AE86
05-04-09, 23:18
ας κλειδωθει καλυτερα το τοπικ!:banghead::2guns:
drift student kp60
06-04-09, 01:34
ας κλειδωθει καλυτερα το τοπικ!:banghead::2guns:
οπα μεγαλε Πετρο αν δεν γοyσταρεις να γραφω δεν εχω προβλημα...αλλα εγω την γνωμη μου την ειπα και μαλλον σε κανεναν δεν αρεσει... =/..
drift student kp60
06-04-09, 18:53
μια απορια ....γιατι τα συγκρινεις αφου δεν συγκρινονται και σαφος βγαινει το DX ..καλυτερο σε ολλα...?....9α μπορουσες να το συνγκρινες με αλο πχ. με κανα ke35 η με κανα ke70...και οχι με Starlet..
Petros AE86
06-04-09, 19:27
μια απορια ....γιατι τα συγκρινεις αφου δεν συγκρινονται και σαφος βγαινει το DX ..καλυτερο σε ολλα...?....9α μπορουσες να το συνγκρινες με αλο πχ. με κανα ke35 η με κανα ke70...και οχι με Starlet..για ποιο λογο δεν συγκρινονται?τα βρισκεις στα ιδια λευτα και τα 2 βγαινουν 1300 κυβικα!
drift student kp60
06-04-09, 19:40
...απλα λογο μεταξονιου και καροτσας ολλοι οσοι τα συγκριναν εβγαλαν σκαρτο η και ακαταλληλο το kp...παντος πιο καλα θα το συγκρινες με ...ke70 και ke35.. :wink:
μια απορια ....γιατι τα συγκρινεις αφου δεν συγκρινονται και σαφος βγαινει το DX ..καλυτερο σε ολλα...?....9α μπορουσες να το συνγκρινες με αλο πχ. με κανα ke35 η με κανα ke70...και οχι με Starlet..
...απλα λογο μεταξονιου και καροτσας ολλοι οσοι τα συγκριναν εβγαλαν σκαρτο η και ακαταλληλο το kp...παντος πιο καλα θα το συγκρινες με ...ke70 και ke35.. :wink:
Tο ΚΕ70 ΕΙΝΑΙ το dx...
Petros AE86
06-04-09, 19:46
...απλα λογο μεταξονιου και καροτσας ολλοι οσοι τα συγκριναν εβγαλαν σκαρτο η και ακαταλληλο το kp...παντος πιο καλα θα το συγκρινες με ...ke70 και ke35.. :wink:δηλαδη μας λες και εσυ οτι το κπ ειναι ακαταλληλο!:lol:
drift student kp60
06-04-09, 20:21
:) να αυτο εννουσα... αφου το ΒΓΑΖΕΤΕ ακαταλληλο...τοτε δεν υπαρχει λογος συνγκρισης περα απ'την τιμη και τα κυβικα....εγω ποτε δεν θα το βγαλω ακαταλληλο..:wink:
andreasf20c
06-04-09, 21:01
:) να αυτο εννουσα... αφου το ΒΓΑΖΕΤΕ ακαταλληλο...τοτε δεν υπαρχει λογος συνγκρισης περα απ'την τιμη και τα κυβικα....εγω ποτε δεν θα το βγαλω ακαταλληλο..:wink:
Μαλλον δεν εχεις πιασει το νοημα της ερωτησης.... Ας του εξηγησει καποιος γιατι βαριεμαι....:roll:
drift student kp60
06-04-09, 21:28
ποια ερωτηση ρε συ...?..εδω συγκρινουμε τα ασυγκριτα...
Petros AE86
06-04-09, 21:58
ποια ερωτηση ρε συ...?..εδω συγκρινουμε τα ασυγκριτα...
αστο γ@ματο!!!:lol:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
06-04-09, 22:11
δεν συκγρινουνε τα αμαξια απλα λεμε τι πρωτιμαμε και γιατι και το ti θα καναμε!!!!δεν υπαρχη μετρο συκγρισης!σαφος το κε70 ειναι πιο καταληλο για drift!!!!
drift student kp60
07-04-09, 00:18
αφου ο Πετρος μου λεει σε μια φαση πως ειμαι off topik και οτι επρεπε να τα συγκρινω με δουλευετε να'ουμε..?...εε καλα τωρα ομως ειναι και θεμα γουστου...εγω παντος kp προτιμω ...και μην με κραξετε παλι σας παρακαλω...μονο και μονο επιδη γουσταρω Starlet..τελος..http://i729.photobucket.com/albums/ww296/LOUTSIANO/001035.jpg
drift student kp60
07-04-09, 00:27
bimmer 86 εχεις δικιο το dx ειναι to ke70...απλα ειχα μπερδευτει με το liftback...και νομιζα πως ηταν διαφορετικα αυτοκινητα...
ευχαριστω
dx
starlet
γεια σου φιλε και απο εμενα προσοπικα το κρ ειναι ενα πολυ ομορφο αμαξακι και καλο σχολειο αλλα το κε70 ειναι πανεπηστιμιο!!!!!!!
:cool:
Rozy_SS_Kp60
13-04-09, 01:02
Eτσι κ αλλιως υπαρχουν παρα πολλα κπ,ενω κε70 εχω δει πολυ λιγα κ καλα...Σκεψου το...
drift student kp60
13-04-09, 01:27
Eτσι κ αλλιως υπαρχουν παρα πολλα κπ,ενω κε70 εχω δει πολυ λιγα κ καλα...Σκεψου το...
λογο κοστους ποιο πολυ υπερεχουν τα Kp..αλλα τωρα που πιραν την ανηφορα οι τιμες για Starlet...9α βλεπεις ολο και ποιο πολλα Ke...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.