PDA

Επιστροφή στο Forum : Αγ. Μαρίνα

e30love
04-02-09, 23:17
Γεια σε όλους σας. Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, χαίρομαι που με την βοήθηα κάπιων απο το κλαμπ πλέον έχουμε την δυνατότιτα να κάνουμε Τετάρτη κ Σάββατο προπόνιση στην πίστα της Αγ. Μαρίνας.
Σήμερα Τετάρτη, πήγα επιτέλους σε αυτήν την περιβόητη πίστα, για πρώτη φορά μετά απο πολές προσπάθιες λόγο στρατιωτικών κ επαγγελματικών υποχρεόσεων, έδωσα τα 20 ευρό που με δισκολία διέθεσα, κ μπίκα...
Έχοντας εμπειρία απο 3 φορές μέγαρα με την παλιά χάραξη, κ 5 φορές αφύδνες, ανακάλυψα ότι η πίστα είναι σκοτώστρα. Στα μέγαρα απο την δεύτερη φορά κ μετά έβλεπα σημαντικές βελτιώσεις στην οδιγησή μου κ στον χηρισμό του αυτοκινήτου μου. Στην πίστα της Αγ. Μαρίνας χαροπάλευα να κρατήσω το αμάξι μέσα στην άσφαλτο γιατι αριστερά δεξιά υπάρχουν εμπόδια απο σπασμένα πλαστικά πεταμένα λάστηχα κ φθορές στο οδόστρομα. Κ το βασικό σκάλωμα που έφαγα με την πίστα αυτή, είναι το μέγεθος της. Κατανοώ οτι είναι πίστα καρτ, αλλα απο starlet κ πάνω μόνο 1τη κ 2ρα μπορείς να δουλέψεις. Θεορώ ότι η πίστα αυτή είναι αρκετά επυκίνδυνη κ προσωπικά δεν την συνηστώ σε παλικάρια που γουστάρουν να μάθουν κ να προπονούντε στο drift. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω την συμπεριφορά του πακιστανού που είδε το παλικαράκι με το starlet όταν τούμπαρε που έβαλε τα γέλεια κ μου ήρθε να τον πατήσω με το αμάξι, καθώς κ του ιδιοκτήτη. Καλύτερα να μαζευόμαστε στις αφύδνες που η πίστα είναι πίστα κ γουστάρεις να είσαι εκεί μέσα, ή στα μέγαρα, που κατα την γνώμη μου έχει κάπιες προδιαγραφές, κ ας είναι λίγο μακριά παρά στης Αγ. Μαρίνας που αντί να γουστάρεις κ να βελτιώνεσαι φοβάσαι κ τρέμεις αν θα φτάσεις στην επόμενη στροφή.

Υ.Γ. Όλα αυτά ελπίζω να καταλαβένετε, οτι τα γράφω με ειρηνικούς σκοπούς, κ βασικό στόχο την συζιτηση.

κ τέλος πριν μπείς σε μια πίστα πρέπει πάνω απόλα να έχεις παιδεία, κάτι το οποίο κάποιοι που είδα δεν ξέρουν τι σιμένει. Βασικός μας σκοπός είναι να μαζέψουμε τον κόσμο στις πίστες, κ σίγουρα αυτό με παντιλίκια μέσα στα pit δίπλα απο γονείς με μωρά παιδιά στην αγκαλιά δεν πρόκιτε να το πετύχουμε.
Ελπίζω να καταλάβετε...

Φιλικά e30love = Κώστας Τρακουσέλλης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
04-02-09, 23:27
ποιος τουμπαρε???ποιος εκανε μπαντιλικια στα πιτ?αυτα που λες για την πιστα δεν ισχιουν για την πιστα!να παμε αφιδνες?για ποιον λογο?λες εδωσες με δυσκολεια τα 20 ευρο ,στης αφιδνες δηλαδη θα μπωρεις να δινεις 25ευρο για μιση ωρα?ποιο αμαξι ειχες?το ε30 που ηταν χτυπημενο μπρωστα?

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
04-02-09, 23:42
εμαθα ποιος τουμπαρε!!μολις ειχα φυγη και δεν το ειδα!!ποια παιδια δεν ειχαν παιδεια?κωστα αυτα που λεσ να τα αιτιολογεις κιολας.η πιστα ειναι δυσκολη να την μαθεις απο την πρωτη μερα!ερχωντε ατομα που οδηγανε χρονια και λενε τα καλυτερα για την πιστα,παιδια που ερχωντε για πρωτη φορα με το αμαξι τους να το δοκιμασουν φευγουν υπερ ευχαριστημενει!και για την τιμη?τι να πω?που αλλου θα βρεις με 20 ευρω να κανεις ολη μερα?

e30love
04-02-09, 23:46
Τούμπαρε ένα άσπρο starlet. Το πιος έκανε μπαντιλίκια στα pit δεν θα το μάθετε απο μένα. Αυτά που λέω ισχίουν . Ναι αφύδνες. Με δυσκολέια έδωσα 20 ευρό για την πίστα αυτή ( αυτό εννοώ ). Ναι στης αφίδνες θα πληρωνα παραπάνω όπως κ έχω πληρώσει, αλλα το αξίζει πολύ περίσσοτερο σαν πίστα. Ναι είχα το e30 το κόκκινο το χτυπημένο μπρωστά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
04-02-09, 23:56
εγω πρωσοπικα δεν θα εδεινα 25 ευρω για μιση ωρα και ηδικα στης αφιδνες!βαλε και διοδια και βενζινες παμε στα 50 με 60 ετρω για μιση ωρα!και σιγα την πιστα στης αφιδνες!συν οτι δεχετε μονο πρωι!να χασω το μεροκαματο και 50 ευρω δεν το κανω !!1000000φορες αγια μαρινα με 20 ευρω ολη μερα!και ειναι και πιο τεχνικη απο της αφιδνες και το εχουν πει παρα πολλα ατομα που τρεχουν χρονια στης αφιδνες!εσυ τι περειμενες δηλαδη?να μπεις πρωτη φορα στην αγια μαρινα και να την πηγενεις ολη με το πλαει?δεν σε καταλαβενω ρε κωστα!σεβωμε την αποψη σου αλλα κατα την γνωμη μου εχεις αδικο.και σου λεω εγω οτι ενταξη δεν ειναι και μεγαρα που για να πας μεγαρα με τα αμαξια που εχουμε δεν θα τα χαρουμε γνωμη μου ετσι?αλλα απο το να τα κανουμε στους δρομους πρωτημο αγια μαρινα!που για μενα η πιστα αυτη μου εμαθε πολλα και ακομα εχει να μου μαθει πολλα περοσωτερα!

e30love
04-02-09, 23:57
Αιτιολόγισα πιστεύω το κάθε τι απο αυτά που είπα. Την πρώτη φορά που μπήκα δυσκολεύτικα τις επόμενες σιγα σιγά κάθε φορά που έμπενα όλο κ καλύτερα, αλλα πραγματικα ρε φιλαράκι πιστεύεις οτι αξίζει να έισαι εκεί μέσα; Χέσε τα 20 ευρό μια χαρά τιμή είναι κ θα το ξαναπώ με χαλάει η τιμή για τια την συγκεκριμένει πίστα. 20 ευρό είναι πολύ καλή τιμή γενικά. Επειδή ξέρω τι έχω να τραβήξω με το post μου :P αλλα δεν έπεζε να μην το postaro, είμαι άνθρωπος που θα πει αυτό που έχει να πεί όπιος θέλει ας το καταλάβει, ο σκοπός του post μου είναι για το καλό όλων μας... Όπιος δεν μπορεί να καταλάβει κ θέλει να κράξει ας κράξει στα αρ@@α μου.

e30love
05-02-09, 00:03
Γιώργο σεβαστή κ η δικά σου γνώμη, αν κ διαφέρουν οι απόψεις μας. Δεν είμαι χεράς κ δεν περίμενα να πάρω πρώτη μέρα όλη την πίστα με το πλάι, αλλά δεν χριάζετε να είσαι χεράς για να καταλάβεις οτι το αμάξι σου, το οποίο οδηγείς κάθε μέρα κ του μηλάς απο το πρωί μέχρι το βράδυ "γιατι πιστεύω οτι το 90% εδω μέσα τέτιες σχέσεις έχουν με το αμάξι τους" αν είχε χέρια θα σε βάραγε.... Ασφαλές προπόνιση, κ φθορές απο λάθος του οδηγού ή της τύχης, κ όχι απο λάθος της πίστας. Αυτή είναι η αποψή μου.

Ντογκας Ιωαννης
05-02-09, 00:11
κανεις δεν εχει πει οτι η Αγ. μαρινα ειναι tsukuba... αλλα μην μου συγκρινεις με το καρτοδρομιο....καρτοπιστα η μια ,καρτοπιστα και η αλλη... λιγο ποιο μεγαλη η δευτερη αλλα ποιο πολλα αμαξια εχω δει να φευγουν στο καρτοδρομο... ξερεις γιατι?? γιατι τα ιδια σταθμα ασφαλειας εχουν και δυο... οσο περιεργο και αν ακουγεται...
τωρα το οτι μια πιστα ειναι σκοτωστρα επιδη "χαροπάλευα να κρατήσω το αμάξι μέσα στην άσφαλτο" ειναι λιγο ατοπο...
για τα σπασμενα πλαστικα και τα λαστιχα μεσα στην πιστα μαλλον εννοεις τα cliping points που εχουμε βαλει και που το ενα το "μαζεψες"....

e30love
05-02-09, 00:21
Δεν ενοώ το cliping point, ενοώ κάτι κόκκινα πλαστικά στην αρχή του S στο εσωτερικό της πίστας. Κ sorry που σας χάλασα το cliping point σας, βλέπεις μαθένω ακόμα κ επαναλαμβάνω ήταν η πρώτη μου φορά στην συγκεκριμένη πίστα, κ αν μπένεις σε πίστες για drift σίγουρα κ εσύ θα έχεις μαζέψει κιάλλα πράγματα πέρα απο "cliping point"..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
05-02-09, 00:28
Γιώργο σεβαστή κ η δικά σου γνώμη, αν κ διαφέρουν οι απόψεις μας. Δεν είμαι χεράς κ δεν περίμενα να πάρω πρώτη μέρα όλη την πίστα με το πλάι, αλλά δεν χριάζετε να είσαι χεράς για να καταλάβεις οτι το αμάξι σου, το οποίο οδηγείς κάθε μέρα κ του μηλάς απο το πρωί μέχρι το βράδυ "γιατι πιστεύω οτι το 90% εδω μέσα τέτιες σχέσεις έχουν με το αμάξι τους" αν είχε χέρια θα σε βάραγε.... Ασφαλές προπόνιση, κ φθορές απο λάθος του οδηγού ή της τύχης, κ όχι απο λάθος της πίστας. Αυτή είναι η αποψή μου.

το λαθος της πιστας ποιο ειναι?φθορες οταν μπενεις σε μια πιστα να ξερεις οτι θα εχεις παντα!ειτε ειναι αφιδνες,μεγαρα,αγια μαρινα,σερρες παντα θα υπαρχουν φθορες καποιες φορες μικρες και καποιες φορες λιγο ποιο μεγαλες!!να ξερεις δεν σε κραζουμε και δεν παρεξηγουμε σηζητησει κανουμε!απλα μου φενετε περιεργω που ξενερωσες τωσο πολυ με την πιστα αυτη!εχουμε ξανα ακουση παραπονα αλλα απο ατομα που δεν εχουν μπει καν στην πιστα(bimmer γκουχουγκουχου):p:p:p !!!!!αλλα και παλι οχι τωσα πολλα!εσυ την πιστα την εβγαλες αχρηστη τελειος και για τα πλαστικα που λες εννοης της νεροπαγηδες μαλλον!!!δεν υπαρχουν μεσα στη πιστα εκτος αν επεσε κανενας επανω τους και της εβαλ μεσα στην πιστα!!δεν μπηκα σημερα και δεν ειδα μεσα την πιστα!

Ντογκας Ιωαννης
05-02-09, 00:31
ποιος το χεζει το cliping point...:)
τα ιδια πλαστικα που λες τα εχει και στο καρτοδρομο και μαλιστα πανω στα κερμπς!!!
μακαρι να αφηνε τα απογευματα και πιστεψε με εκει θα ειμουν!! ...αλλα...
το θεμα ειναι να καταλαβουμε οτι για drift δεν υπαρχουν πιστες ευκολες και φθηνες....μην ειμαστε αυστηροι με την μια που προς το παρων εχουμε για προπονηση και ξεκαυλωμα....
καλη συνεχεια...;)

bimmer86
05-02-09, 00:35
(bimmer γκουχουγκουχου):p:p:p !!!!!

Πλακα κανεις ? Τι παραπονα εχω κανει εγω για την πιστα ? Εγω εχω κανει παραπονο σε ενα και μονο θεμα, οτι τσεπωνει ο πισταρχης και συζητατε να πατε να του αλλαξετε και τις λαμπες !

Οι φωτο ειναι για εμπειρους...

http://i173.photobucket.com/albums/w44/bimmer86/c0dfbe80.jpg

http://i173.photobucket.com/albums/w44/bimmer86/spit_lamb_done_499.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
05-02-09, 00:35
Ρε παιδια, σε οποιον δεν αρεσει η πιστα, ας πηγαινει σε καποια απο τις αλλες. Ειναι θεμα επιλογης.

Α.....ξεχασα......δεν εχει αλλες.!!!!!

Παντως χωρις πλακα, δεν μπορω να βρω τι κακο εχει η Αγ. Μαρινα απο θεμα ασφαλειας. Εδω παμε με σκασμενες 2ες και 3ες και νοιωθουμε ασφαλεις. (οι γυρω μας δεν ξερω)

Αν πεις για τα πλαστικα.....ε και ????? .......Στο καρτοδρομο να δει κατι πλαστικα που ...ΕΙΧΕ !!!!!ναι ΕΙΧΕ.....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
05-02-09, 00:40
Πλακα κανεις ? Τι παραπονα εχω κανει εγω για την πιστα ? Εγω εχω κανει παραπονο σε ενα και μονο θεμα, οτι τσεπωνει ο πισταρχης και συζητατε να πατε να του αλλαξετε και τις λαμπες !

τι εισαι εσυ ρε???δεν πεζεσαι!!

Ντογκας Ιωαννης
05-02-09, 00:43
δεν ειναι τιποτα ... μετα την δευτερη εβδομαδα στην Λαρισα το παθαινει...:):)

Ts@n@k@s
05-02-09, 02:18
Ρε συ Ε30 συμφωνοι, δεν ειναι κ η καλυτερη πιστα, αλλά δεν εχουμε κ αλλη δυστυχως. Αν ειχαμε, τοτε θα ειχε νοημα η συζητηση αυτη που ξεκινησες.

Bimmer επειδη εγω οντως ξερω τι εννοεις...

Πεθανα φίλε...!!!

G.P.T.M
05-02-09, 02:24
ρε bimmer τι σαπιος εισαι??????
σοβαρα επεσα κατωαπο τα γελια απλα δεν υπαρχεις

andreasf20c
05-02-09, 02:34

ελεοςςςςςςς :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

rallyboy
05-02-09, 03:12
Φίλε όπως και αν είναι η πίστα που δεν είναι έτσι όπως λες είναι πίστα! Απο κει και πέρα πάει όποιος θέλει και όποιος μπορεί να οδηγήσει ή να μάθει να οδηγήσει στη συγκεκριμένη πίστα. Αλλά πίστα και σκοτώστρα δεν υπάρχει! Τώρα αν έκαναν μαλ@κίες στα pits συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά όσες φορές έχω πάει δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο.

ΦΙΛΙΚΑ ΧΡΗΣΤΟΣ

blaze ocean
05-02-09, 04:38
οκ φιλε η πιστα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο...ειναι απειρες(απειρες ομως) φορες καλυτερη απο οποιονδηποτε δημοσιο δρομο/παρκινγκ/αλανα...αν δεν σου αρεσει απλα μην ξαναπας...δεν καταλαβαινω το νοημα του θεματος ειλικρινα!σιγουρα καποιοι ειναι ακυροι και κανουν βλακειες αλλα ειναι στο χερι μας να τους απομονωσουμε ετσι ωστε να νιωσουν τι βλακειες κανουν!κι αν δεν θελουν αστους να παιζουνε το κεφαλι τους "εξω" στον δρομο και να σκανε τα μηνιατικα σε κλησεις....δικο τους προβλημα απο εκει και περα δε συμφωνεις??οκ υπαρχουν μερικα θεματα με την πιστα αλλα τα παιδια προσπαθουν για να λυθουν...το καρτοδρομο εγω το θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ γενικα...και για καρτ και για ντριφτ...μονο αν εχεις ακρη κανεις δουλεια εκει κι εμενα αυτο μου κακοφαινεται πολυ...

υγ το αρνι ειναι καμμενο ρεεεεεεε!

Παντελης Κιτζογλου
05-02-09, 09:23
ποιος τουμπαρε ρε παιδια ειναι καλα?

Ντογκας Ιωαννης
05-02-09, 10:39
ο φουρτουνης..

kallitexni$
05-02-09, 10:57
οκ φιλε η πιστα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο...ειναι απειρες(απειρες ομως) φορες καλυτερη απο οποιονδηποτε δημοσιο δρομο/παρκινγκ/αλανα...αν δεν σου αρεσει απλα μην ξαναπας...δεν καταλαβαινω το νοημα του θεματος ειλικρινα!σιγουρα καποιοι ειναι ακυροι και κανουν βλακειες αλλα ειναι στο χερι μας να τους απομονωσουμε ετσι ωστε να νιωσουν τι βλακειες κανουν!κι αν δεν θελουν αστους να παιζουνε το κεφαλι τους "εξω" στον δρομο και να σκανε τα μηνιατικα σε κλησεις....δικο τους προβλημα απο εκει και περα δε συμφωνεις??οκ υπαρχουν μερικα θεματα με την πιστα αλλα τα παιδια προσπαθουν για να λυθουν...το καρτοδρομο εγω το θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ γενικα...και για καρτ και για ντριφτ...μονο αν εχεις ακρη κανεις δουλεια εκει κι εμενα αυτο μου κακοφαινεται πολυ...

υγ το αρνι ειναι καμμενο ρεεεεεεε!
bimmer μας πεθανες...εχει ψιλοαρπαξει το καημενο.....

Σαράφης Γιώργος
05-02-09, 10:59
Λίγα πράγματα και απο εμένα :

Να κρίνεται μόνο την πίστα και όχι κάποιους κάφρους , που παρεκτρέποντε .
Αυτοί δεν αφορούν το συγκεκριμένο τόπικ ( στην τελική μπορείς να τους συναντήσεις σε οποιαδήποτε πίστα ) .

Η πίστα τώρα , όπως την είδα εγώ από βίντεο και φώτο , είναι δύσκολη , όχι ακατάλληλη .

Και εξηγούγούμαι .
Λόγω πλάτους δεν είναι πολλές οι διαφορετικές γραμμές , που μπορείς να πάρεις , όπως ενδεχομένως στις άλλες 2 πίστες , που ανέφερες και επομένως σε δυσκολεύει .
Συν την επιπλέον δυσκολία ότι οι στροφές είναι απανωτές και με ελάχιστα κομμάτια ευθείας ανάμεσα .
Όλα αυτά σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια και να την θεωρείς ενστικτωδώς ακατάλληλη .

Τα παραπάνω αποτελούν μειονέκτημα για αυτούς , που την επισκεπτοντε πρώτες φορές , αλλά πλεονέκτημα για τους πιο συχνούς επισκέπτες , για να μην την βαριούντε και να εξελίσσοντε συνεχώς .
Γιατί εξελίσσοντε συνεχώς , το είδαμε από πρώτο χέρι στο Auto Festival .

Συμπέρασμα , προσπαθήστε παραπάνω και μην ακυρώνεται την πίστα .

GKMD
05-02-09, 11:27
Λίγα πράγματα και απο εμένα :

Να κρίνεται μόνο την πίστα και όχι κάποιους κάφρους , που παρεκτρέποντε .
Αυτοί δεν αφορούν το συγκεκριμένο τόπικ ( στην τελική μπορείς να τους συναντήσεις σε οποιαδήποτε πίστα ) .

Η πίστα τώρα , όπως την είδα εγώ από βίντεο και φώτο , είναι δύσκολη , όχι ακατάλληλη .

Και εξηγούγούμαι .
Λόγω πλάτους δεν είναι πολλές οι διαφορετικές γραμμές , που μπορείς να πάρεις , όπως ενδεχομένως στις άλλες 2 πίστες , που ανέφερες και επομένως σε δυσκολεύει .
Συν την επιπλέον δυσκολία ότι οι στροφές είναι απανωτές και με ελάχιστα κομμάτια ευθείας ανάμεσα .
Όλα αυτά σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια και να την θεωρείς ενστικτωδώς ακατάλληλη .

Τα παραπάνω αποτελούν μειονέκτημα για αυτούς , που την επισκεπτοντε πρώτες φορές , αλλά πλεονέκτημα για τους πιο συχνούς επισκέπτες , για να μην την βαριούντε και να εξελίσσοντε συνεχώς .
Γιατί εξελίσσοντε συνεχώς , το είδαμε από πρώτο χέρι στο Auto Festival .

Συμπέρασμα , προσπαθήστε παραπάνω και μην ακυρώνεται την πίστα .

+1000000000000000
Ας ερθουν κι αλλες φορες να μαθουν την πιστα και μετα ας μιλησουν

vagenrider
05-02-09, 11:47
ηθελα κ γω με τη σειρα μου να σου απαντησω αναλυτικα..αλλα για αλλη μια φορα εγω κοιμαμαι κ η τυχη μου δουλευει..με λιγα λογια με καλυψε ο φιλος ο σαραφης κ παραλληλα μ'εβγαλε απ'τον κοπο του γραψιματος..(α ρε γιωργαρα,πολλους χαιρετισμους!)..δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο..

tina mastavrali
05-02-09, 12:55
ας μιλησω κι εγω η μηπως οχι?η αληθεια ειναι οτι η αγ. μαρινα δεν μου προσφερει την αφαλεια που μου προσφερει καποια αλλη πιστα οπως καρτοδρομο και μεγαρα αλλα ακομα δεν εχω κατασταλαξει αν ειναι θεμα προπονησης γιατι μεγαρα και καρτοδρομο τα εχω μαθει απ εξω.το θεμα ειναι οτι η πιστα ειναι λιγο παρατημενη απο τον πισταρχη αλλα σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι ειναι επικινδυνη γιατι απλα ειναι πιστα αρα ελεγχομενη.παντως το παλικαρι εχει ενα θεμα και βλεπω οτι καποιοι ψιλοτσιτωνουν το θεμα δεν ειναι αν δεν σου αρεσει μην ξαναερθεις το θεμα ειναι αν μπορεις να βρεις καποιον πιο εμπειρο να σου δειξει γραμμες και να τον ακολουθησεις συνηθως ετσι γινεται.παντως παιδια δεν χρειαζεται να ειμαστε ερειστικοι με καποιον που γραφει εναν προβληματισμο του.το παιδι ειπε την γνωμη του.

Σαράφης Γιώργος
05-02-09, 13:07
Τουλάχιστον ο δικός μου ο σκοπός δεν είναι να μαλώσουμε .
Έγραψα την γνώμη μου ότι η πίστα είναι τεχνική και δύσκολη και όχι επικίνδυνη ( σίγουρα όχι όσο οι δρόμοι !!! ) .

G.P.T.M
05-02-09, 13:09
ηθελα κ γω με τη σειρα μου να σου απαντησω αναλυτικα..αλλα για αλλη μια φορα εγω κοιμαμαι κ η τυχη μου δουλευει..με λιγα λογια με καλυψε ο φιλος ο σαραφης κ παραλληλα μ'εβγαλε απ'τον κοπο του γραψιματος..(α ρε γιωργαρα,πολλους χαιρετισμους!)..δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο..

γιωργο που ησουν εσυ??ειδα τ αμαξι σου αλλα οχι εσενα

Labros
05-02-09, 13:10
το ποστ του Γιωργου και ειδικα η τελευταια προταση της Τινας με καλυψε απολυτα.

κ τέλος πριν μπείς σε μια πίστα πρέπει πάνω απόλα να έχεις παιδεία, κάτι το οποίο κάποιοι που είδα δεν ξέρουν τι σιμένει. Βασικός μας σκοπός είναι να μαζέψουμε τον κόσμο στις πίστες, κ σίγουρα αυτό με παντιλίκια μέσα στα pit δίπλα απο γονείς με μωρά παιδιά στην αγκαλιά δεν πρόκιτε να το πετύχουμε.
Ελπίζω να καταλάβετε...

Κωστα ειναι υποχρεωση μας να δειξουμε και σε οποιους ''παρεκτροπονται''οτι ετσι δεν παμε μπροστα πρωτα πρωτα με την δικη μας καλη αγωνιστικη συμπεριφορα και το καλο παραδειγμα αναγκαστικα θα ακολουθησουν και αυτοι..

GKMD
05-02-09, 13:43
γιωργο που ησουν εσυ??ειδα τ αμαξι σου αλλα οχι εσενα

Για ποτε μιλας?Ηρθες στο μαγαζι και δεν σε πηρα ειδηση?

G.P.T.M
05-02-09, 14:02
οχι για τον vagenrider λεω!!!!εσυ ετοιμασου να σε περασω απο πανω:)

vagenrider
05-02-09, 14:40
off topic....χαχααχαχαχαχα!!!! :το αφησα στην πιστα ρε συ γιατι ειχε ερθει κ η γυναικα μου με το δικο της για να παμε πειραια στα πεθερικα μου γιατι ετσι κ πηγαιναμε με το δικο μου,θα πηγαιναμε κ πακετο στην τροχαια πειραια....θα παω κατα το βραδακι να το παρω....

.........λες να το εχει παρει τωρα ο νανα κ να πηγαινει με το πλα'ι'?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!

e30love
05-02-09, 16:06
Με κάλυψαν απόλυτα οι απαντίσεις σας. Ειχα κ έχω σκοπο να πάω αρκετές φορές στην Αγ. Μαρίνα ακόμα κ να προπονιθώ, κ να δω κ τα παιδιά απο το κλαμπ. Απλά με τρώει το ότι δεν μπορώ να χρισιμοποιήσω την τεχνική του, με τα όσα, μέσα στην σιγκεκριμένη πίστα, λόγο μεγέθους, κ σίγουρα καλύτερα εκεί μέσα παρά στους δρόμους κ στις πλατείες. Αν κ μεταξύ μας ας παραδεχτούμε όλοι οτι δεν υπάρχει περίπτοση να μην drifταρουμε σε κάπια γνωστή στροφή στο δρόμο μας που την περναμε αναγκαστικά καθημερινά, ή να κάνουμε κάπια ερημική πλατεία που θα γουστάρουμε εκείνη την στιγμή, κ ας το παραδεχτούνε κ οι παλιοί οτι στον δρόμο ξεκίνισαν κ οτι ο δρόμος σου βγάζει άλλα συναισθήματα. Πάντως τα όρια μας πάντα πρέπει να τα βγάζουμε στην πίστα.

blaze ocean
05-02-09, 16:32
φιλε σιγουρα ολο και ενα μπαντιλο θα σκασεις στον δρομο αλλα ετσι δεν βελτιωνεσαι ουτε μαθαινεις το αμαξι σου....φιλικα

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
05-02-09, 16:51
Τουλάχιστον ο δικός μου ο σκοπός δεν είναι να μαλώσουμε .
Έγραψα την γνώμη μου ότι η πίστα είναι τεχνική και δύσκολη και όχι επικίνδυνη ( σίγουρα όχι όσο οι δρόμοι !!! ) .

Γιωργο, πουλησες το τρειλερ.....δεν πουλας και το Ε30 μπας και παρει και κανας αλλος κυπελο ??????

χα....χα....!!!!!!!!!

NikosMX5
05-02-09, 18:59
Ρε παιδια, σε οποιον δεν αρεσει η πιστα, ας πηγαινει σε καποια απο τις αλλες. Ειναι θεμα επιλογης.

Α.....ξεχασα......δεν εχει αλλες.!!!!!

Παντως χωρις πλακα, δεν μπορω να βρω τι κακο εχει η Αγ. Μαρινα απο θεμα ασφαλειας. Εδω παμε με σκασμενες 2ες και 3ες και νοιωθουμε ασφαλεις. (οι γυρω μας δεν ξερω)

Αν πεις για τα πλαστικα.....ε και ????? .......Στο καρτοδρομο να δει κατι πλαστικα που ...ΕΙΧΕ !!!!!ναι ΕΙΧΕ.....

Χα, Χα, Ναι και κάποιος τα πέταξε στον αέρα!!! :D :clap::china:

Πάντως να πω και εγώ στον φίλο ότι την πρώτη φορά που πήγα αισθάνθηκα ότι:
λίγο το στενό του θέματος, λίγο τα άλογα και λίγο η φουκαριάρα η μάνα μου δεν μπορούσα να πάω την πίστα όπως ήθελα. Τις επόμενες φορές που έχω πάει, κάθε φορά είναι και καλύτερα. Πιστεύω λοιπόν ότι είναι καθαρά θέμα προπόνησης και τίποτε άλλο.

Σαράφης Γιώργος
05-02-09, 23:11
Γιωργο, πουλησες το τρειλερ.....δεν πουλας και το Ε30 μπας και παρει και κανας αλλος κυπελο ??????

χα....χα....!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα !!!
Νίκο , ΠΑΛΕΥΩ να μην το δώσω ...

Σαράφης Γιώργος
05-02-09, 23:15
Με κάλυψαν απόλυτα οι απαντίσεις σας. Ειχα κ έχω σκοπο να πάω αρκετές φορές στην Αγ. Μαρίνα ακόμα κ να προπονιθώ, κ να δω κ τα παιδιά απο το κλαμπ. Απλά με τρώει το ότι δεν μπορώ να χρισιμοποιήσω την τεχνική του, με τα όσα, μέσα στην σιγκεκριμένη πίστα, λόγο μεγέθους, κ σίγουρα καλύτερα εκεί μέσα παρά στους δρόμους κ στις πλατείες. Αν κ μεταξύ μας ας παραδεχτούμε όλοι οτι δεν υπάρχει περίπτοση να μην drifταρουμε σε κάπια γνωστή στροφή στο δρόμο μας που την περναμε αναγκαστικά καθημερινά, ή να κάνουμε κάπια ερημική πλατεία που θα γουστάρουμε εκείνη την στιγμή, κ ας το παραδεχτούνε κ οι παλιοί οτι στον δρόμο ξεκίνισαν κ οτι ο δρόμος σου βγάζει άλλα συναισθήματα. Πάντως τα όρια μας πάντα πρέπει να τα βγάζουμε στην πίστα.

Είδες , ένα καλό ήδη έγινε και αν πας και άλλες φορές θα βελτιωθείς και άλλο !!! :p

Πέρα από το χαβαλέ , προσπάθησέ το όσο μπορείς και θα μας θυμηθείς .

Όσο για τις μπάντες σε δημόσιους δρόμους , φυσικά και όλοι κάποιες φορές παρεκτρεπόμαστε .
Αλλά άλλο μπάντα , άλλο drift ! Το δεύτερο το κρατάμε για τις πίστες !

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
05-02-09, 23:58
[QUOTE=NikosMX5;173978]Χα, Χα, Ναι και κάποιος τα πέταξε στον αέρα!!! :D :clap::china:

QUOTE]

Λοιπον δεν φανταζεστε τη Κ@υλ@ να βλεπεις οτι θα πεσεις στα πλαστικα, και αντι να κοβεις να σανιδωνεις.

Δοκιμαστε το και θα με νοιωσετε. Οι Dukes το εκαναν συνεχεια με συρματοπλεγματα.

Μαριος Παπαδοπουλος
06-02-09, 00:09
ο δρόμος σου βγάζει άλλα συναισθήματα.

Nαι,τρομου!!!

Πάντως τα όρια μας πάντα πρέπει να τα βγάζουμε στην πίστα.

Πιστα και παλι πιστα φιλε,ολα ειναι θεμα προπονησης.
Και εμενα δεν μου αρεσαν οι λακουβες αλλα τωρα τις περναω ολες απο επανω
και το ευχαριστιεμε περισσοτερο!!

GKMD
06-02-09, 21:50
Λακουβες?Ποιες λακουβες λετε ρε παιδια?Γιατι εγω δεν βλεπω τιποτα?Λετε να ειναι απο την κ@υλ@?χιχιχι

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
06-02-09, 22:49
Οι dukes εχουν αλλα δεκα αυτοκινητα απο πισω που περιμενουν να καταστραφουν Νικολα! ΧΑαχαχαχα

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
06-02-09, 22:54
Οι dukes εχουν αλλα δεκα αυτοκινητα απο πισω που περιμενουν να καταστραφουν Νικολα! ΧΑαχαχαχα

Και εγω.....καμποσα εχω μαζεψει!!!!!!!
Οχι πλακα....αλλα την στιγμη εκεινη δεν λειτουργει η λογικη. (ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ....???????????)