PDA

Επιστροφή στο Forum : Διαδρομή φράγμα λίμνης Μαραθώνα - Αγ. Στέφανος

plaketokofths
27-08-05, 21:05
έχει περίπου 6 πέταλα στην αρχή αρχή, το ένα μετά το άλλο, πολυ γλιστερό οδόστρωμα (για να κάνουν παιχνίδι και τα αδύναμα αυτοκίνητα) με πολύ αραιή κίνηση. Η διαδρομή συνεχίζει με ανοιχτότερες καμπές, ο δρόμος ειναι εξίσου γλιστερός και φαρδύς.

ilias
13-07-08, 20:57
αυτή η διαδρομή, δεν είναι πίσω από το καρτόδρομο..???
εκεί που γυρίστηκε το βιντέακι του XL με τις Μ3 ??

http://www.youtube.com/watch?v=WJcV6AXj9Js

Ts@n@k@s
13-07-08, 21:26
όχι δεν είναι αυτή η διαδρομή, πάντως τωρα το καλοκαιρι έχει κίνηση εκει, είναι και στενά, άστα...

ilias
13-07-08, 21:33
μάλιστα...τότε πρέπει να τη βρώ...αυτή με τις Μ3 την ξέρω..πάω μ'ένα φίλο με mx5 κανένα βραδάκι,μεγάλες ώρες συνήθως, για να βλέπουμε φώτα από τους απέναντι.. το καλό είναι ότι είναι ψιλοερημιά και δε σε "δένουν" και πολύ εύκολα..όπως στο ντράφη για παράδειγμα, που είναι full στα σπίτια και το τμήμα είναι στην "πόρτα" και απλά σε περιμένουν.. :evil: :cry:

plaketokofths
13-07-08, 22:11
Μετά απο 3 χρόνια, τότε ήμουν 20, τώρα είμαι 23 μετανιώνω που έκανα αυτο το ποστ. Ο λογος δεν είναι οτι ξενέρωσα απο το σπορ αλλά οτι συνειδητοποίησα οτι το να τρέχουμε στους δρόμους εγκυμονεί πολλούς κινδυνους τόσο για την σωματική ακεραιότητα των άλλων αλλά και την δική μας όσο και για πιθανές υλικές ζημιές. Πόσο μάλλον αυτην την περίοδο που οι δρόμοι αυτοί έχουν αρκετή κίνηση οποιαδήποτε ώρα. Μπορεί το κόστος συμμετοχής σ εναν επίσημο αγώνα για κάποιους να είναι δυσβάσταχτο, ωστόσο μια επίσκεψη σε μια πίστα είναι κάτι το προσιτό. Τα λόγια αυτά δεν πρόκειται να πείσουν κανέναν να μην τρέξει σε δημόσιους δρόμους, ακόμη και μένα, πιστεύω όμως πως οσο πιο συχνά τα ακούς τόσο περισσότερες θα είναι οι φορές που θα πας τρέξεις σε δημόσιους δρόμους με οτι αυτο συνεπαγεται. Προσοχή στους δρόμους παιδιά, μια επίσκεψη στο ΚΑΤ Κυριακή ξημερώματα θα σας πείσει.

ΥΓ. Μπορεί απο πολλούς να παρεξηγηθώ αλλά η ανθρώπινη ζωή είναι κάτι αναντικατάστατο.

Να ξέρεις οτι έχω το ίδιο πάθος που έχεις κι εσύ :wink:

Γιάννης

SST
13-07-08, 22:13
ενα απο τα ωραιοτερα ποστ

μπραβο φιλαρακι... :wink:

Petros AE86
13-07-08, 22:43
+1

ilias
13-07-08, 22:58
εντελώς τυχαία, έγραψα την άποψή μου γι αυτό το θέμα στην παρακάτωω σελίδα του φόρουμ..

Δε διαφωνώ μαζί σου, απλά πιστεύω ότι όταν υπάρχουν όρια, τα πράγματα δεν είναι τόσο φοβερά. Και αναφέρομαι μόνο στο drift. Οχι στο στρίψιμο,στο οποίο πραγματικά κινδυνεύουν πολύ άλλοι και θυμάμαι τον εαυτό μου στην πεντέλη σε φάσεις που έχω μετανοιώσει..

http://www.driftclub.gr/driforum/viewtopic.php?p=39211#39211

:wink:

GiannisE30
14-07-08, 00:47
Μετά απο 3 χρόνια, τότε ήμουν 20, τώρα είμαι 23 μετανιώνω που έκανα αυτο το ποστ. Ο λογος δεν είναι οτι ξενέρωσα απο το σπορ αλλά οτι συνειδητοποίησα οτι το να τρέχουμε στους δρόμους εγκυμονεί πολλούς κινδυνους τόσο για την σωματική ακεραιότητα των άλλων αλλά και την δική μας όσο και για πιθανές υλικές ζημιές. Πόσο μάλλον αυτην την περίοδο που οι δρόμοι αυτοί έχουν αρκετή κίνηση οποιαδήποτε ώρα. Μπορεί το κόστος συμμετοχής σ εναν επίσημο αγώνα για κάποιους να είναι δυσβάσταχτο, ωστόσο μια επίσκεψη σε μια πίστα είναι κάτι το προσιτό. Τα λόγια αυτά δεν πρόκειται να πείσουν κανέναν να μην τρέξει σε δημόσιους δρόμους, ακόμη και μένα, πιστεύω όμως πως οσο πιο συχνά τα ακούς τόσο περισσότερες θα είναι οι φορές που θα πας τρέξεις σε δημόσιους δρόμους με οτι αυτο συνεπαγεται. Προσοχή στους δρόμους παιδιά, μια επίσκεψη στο ΚΑΤ Κυριακή ξημερώματα θα σας πείσει.

ΥΓ. Μπορεί απο πολλούς να παρεξηγηθώ αλλά η ανθρώπινη ζωή είναι κάτι αναντικατάστατο.

Γιάννης

Φιλε ξερω ακριβως τι εννοεις.. ημουν σημερα στο ΚΑΤ στις 10 περιπου (ευτυχως δεν ηταν για δυσαρεστο λογο) και γινοτανε χαμος απο διαφορους τραυματιες εκει μεσα που με εκαναν να μην θελω να παω πανω απο 60...

Ολη την μερα (πηγα λουτσα στο event, πηγα στην πιστα στο σεσι) δεν πηγαινα πανω απο 80... οκ, οταν μπηκα στην πιστα εκανα διαφορες μλκες αλλα ημουν σε πιστα και ηξερα οτι δεν θα γινει και τπτ με μια εξοδο π.χ. (μακρια απο εμας).

Παρολα αυτα υπηρχαν στιγμες στον δρομο που ειπα ελα μωρε, να μην το διωξω λιγο εδω που την ξερω και την στροφη??
Αλλα δεν εκανα τπτ και τις περισσοτερες φορες ηταν αυτο που λενε το καθε εμποδιο σε καλο...!

Σαράφης Γιώργος
14-07-08, 10:23

Γιάννης

Πολύ σωστός ο Γιάννης , μπράβο και από εμένα . :wink:

drift75
14-07-08, 10:56

Γιάννης

+100

iaponas
14-07-08, 11:06
μπραβο!οπος και εγω οταν ημουνα πιο μικρος ελεγα αμα παρω αμαξι θα κανω κοντρες λιμανακια βουτα...μεσα απο εσας ομως καταλαβα οτι το θεμα να τρεχεις στους δρομους ειναι ενα τεραστιο ΡΙΣΚΟ!

hliashk
14-07-08, 11:09
+ 1 ηλιας κ απο μενα

hliashk
14-07-08, 11:10
+ 1 ηλιας κ απο μενα

hliashk
14-07-08, 11:11
+ 1 ηλιας κ απο μενα

rallyboy
14-07-08, 11:21
Συμφωνώ με τους φίλους...

Όποιος πάει όμως να προσέξει ΠΑΑΑΑΑΡΡΡΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ στην δεξιά μετα το πρώτο αριστερό πέταλοοοο. Σε πετάει στο άλλο ρεύμα για πλάκα ακόμα και αν πηγαίνεις κανονικά... Και το λέω γιατί όποιος πάει για μπάνιο σχοινιά και γυρίζει απο εκεί σίγουρα θα κάνει μ@λακία

iaponas
14-07-08, 11:26
εγω παω σχοινια φιλε μου οντως αυτον τον καιρο παρα πολυ κοσμο!

Petros AE86
14-07-08, 15:36
ρε παιδια να σας πω την αληθεια εμενα δεν μαρεσει πανω στο βουνο γιατι το θεωρω επικυνδινο...προτιμαω σε πιστα... :oops: :oops:

rallyboy
14-07-08, 15:45
ρε παιδια να σας πω την αληθεια εμενα δεν μαρεσει πανω στο βουνο γιατι το θεωρω επικυνδινο...προτιμαω σε πιστα... :oops: :oops:

Και εγώ έτσι έλεγα αλλα μόλις περνάω το φράγμα στο ανέβασμα κάτι με πιάνει...!!! Προσέχω όμως! Αν έχει αυτοκίνητα δεν κάνω τπτ

rallyboy
14-07-08, 15:45

Και εγώ έτσι έλεγα αλλα μόλις περνάω το φράγμα στο ανέβασμα κάτι με πιάνει...!!! Προσέχω όμως! Αν έχει αυτοκίνητα δεν κάνω τπτ

Petros AE86
14-07-08, 15:51

χαχαχαχα
ρε οταν πας να παρεις καποια στροφη σκεψου και το αμαξι σου που εχει πισω μπαριερες γιαυτο το λογο δεν μαρεσει ποιο πολυ για το καλο του αυτοκινητου!!

G.P.T.M
14-07-08, 16:54
αφου ρε σκαστρα και ιαπωνα δεν οδηγατε πως λετε οτι δεν σας αρεσει στο βουνο και αλλα τετοια?? :roll:

Petros AE86
14-07-08, 16:57
αφου ρε σκαστρα και ιαπωνα δεν οδηγατε πως λετε οτι δεν σας αρεσει στο βουνο και αλλα τετοια?? :roll:
εινια επικινδυνο...αυτο ειπα :wink:

G.P.T.M
14-07-08, 16:58
αν το ειπες με αυτην την αποψη
σορρυ λαθος δικο μου

Petros AE86
14-07-08, 16:59
δεν πειραζει :wink: :wink:

iaponas
14-07-08, 17:30
εγω δεν ειπα οτι δε μου αρεσει το βουνο!ουτα που ποσταρα! :lol:

Ts@n@k@s
14-07-08, 22:10

Aμέσως εσύ... :lol: :lol: :lol:

Κ μένα μου αρέσουν οι πίστες, τραγουδάνε σ αυτές ο Σφακιανάκης, η Πεγκυ, ο Βέρτης...
Πλάκα μου κάνετε ρε σεις?? Ποιές πίστες....??

Οπότε βουνά το βραδάκι κ όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά...

Δυστυχώς... :cry:

andreas_e30!
14-07-08, 22:27
παιδια αυτο που χω δει ειναι οτι φιλοθεη και ψυχικο εχει γαμω τς δρομουσ αλλα και πολλουσ τσεους αλλα γενικα τα βορεια προαστεια εχουν δρομουσ που το βραδυ ανετα γυρνας....

Petros AE86
14-07-08, 22:43

Aμέσως εσύ... :lol: :lol: :lol:

Κ μένα μου αρέσουν οι πίστες, τραγουδάνε σ αυτές ο Σφακιανάκης, η Πεγκυ, ο Βέρτης...
Πλάκα μου κάνετε ρε σεις?? Ποιές πίστες....??

Οπότε βουνά το βραδάκι κ όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά...

Δυστυχώς... :cry:
πο πο πο κακια!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
εμενα μαρεσει ο σχιζοφρενης δολοφονος με το πριονι!!! :lol: :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
15-07-08, 12:26
παιδια αυτο που χω δει ειναι οτι φιλοθεη και ψυχικο εχει γαμω τς δρομουσ αλλα και πολλουσ τσεους αλλα γενικα τα βορεια προαστεια εχουν δρομουσ που το βραδυ ανετα γυρνας....

επειδη την εκανα μια φορα την εβδομαδα την διαδρομη απο καποδιστριου αρχες εμπαινα φιλοθεη και εβγαινα στην κατεχακη ειναι ολα τα λεφτα... πολυ φαρδιοι δρομοι χωρις κινηση και πολλες λακουβες και πολλων ειδων στροφες και κυκλακια... εμπαινα με τερμα αναποδα και επειδη γλυστραει πολυ ουτε πολυ φασαρια ουτε καπνοι ουτε τιποτα... βεβαια μπατσοι παιζουν πολλοι αλλα ειναι σε στανταρ σημεια και δεν ασχολουνται με τροχαιες παραβασεις αφου ειναι ολες οι πρεσβειες εκει ... για ενα περασμα και δρομο ειναι.... βεβαια οι καμερες απο τις πρεσβειες πρεπει να εχουν ολοκληρη συλλογη μου με τα παντηλικα....

Petros AE86
15-07-08, 13:39
[quote="ΠΑΡΑΛΙΑΣβεβαια οι καμερες απο τις πρεσβειες πρεπει να εχουν ολοκληρη συλλογη μου με τα παντηλικα....[/quote]
μπορεις να τα ζητησεις νομιζω ειναι και σε dvd!! :lol: :lol:

andreas_e30!
15-07-08, 15:46

επειδη την εκανα μια φορα την εβδομαδα την διαδρομη απο καποδιστριου αρχες εμπαινα φιλοθεη και εβγαινα στην κατεχακη ειναι ολα τα λεφτα... πολυ φαρδιοι δρομοι χωρις κινηση και πολλες λακουβες και πολλων ειδων στροφες και κυκλακια... εμπαινα με τερμα αναποδα και επειδη γλυστραει πολυ ουτε πολυ φασαρια ουτε καπνοι ουτε τιποτα... βεβαια μπατσοι παιζουν πολλοι αλλα ειναι σε στανταρ σημεια και δεν ασχολουνται με τροχαιες παραβασεις αφου ειναι ολες οι πρεσβειες εκει ... για ενα περασμα και δρομο ειναι.... βεβαια οι καμερες απο τις πρεσβειες πρεπει να εχουν ολοκληρη συλλογη μου με τα παντηλικα....
εγω παλι δεν εχω κανει τιποτα εκει ακομα τουλαχιστον....παντως ειναι δρομοι ειναι τζαμι...το σπαστικο ειναι κατι σαμαρακια στις πλατειες!!!!

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
15-07-08, 18:18
ψιλοισιωνεις σε αυτα τα σαμαρακια και αν δεν εισαι πολυ χαμηλος περνας χωρις να κοκαλωσεις αφου ειναι χαμηλα και απλωτα....

ilias
15-07-08, 19:34
Αν πάς για τα βιντεάκια, πάρε και τα δικά μου, αν μπορείς.... :lol: :lol:

Ειδικά η Blue Bell (πλατεία-οι μεγάλοι θα ξέρουν καλύτερα από μένα τί τρελλό στέκι αποτελούσε) που βρίσκεται στο ύψος του ΑΒ(εκεί που είναι οι ομπρέλες) είναι απίστευτη..πρέπει να ψιλοπροσέχεις όμως γιατί από εκεί έρχονται από την κηφισίας για φιλοθέη - ψυχικό και περνάει κόσμος..

Θυμάμαι αργά το βράδυ το χειμώνα και να ρίχνει τουλούμια...
Γενικά έχει καλή διάμετρο και μένεις αρκετή ώρα μέχρι να τη γυρίσεις όλη..Βέβαια έχει ένα κωλοσαμαράκι, αλλά δε σε πειράζει..κόβεις λίγο εκεί.. :cry:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
15-07-08, 20:05
πολυ παλια μαζευοντουσταν σε εκεινες τις πλατειες ο ενας απεναντι απο τον αλλον και κανανε κοντρα ποιος θα φτασει τον αλλον.... αυτος ειναι αγωνας..

G.P.T.M
15-07-08, 22:57
πολυ παλια μαζευοντουσταν σε εκεινες τις πλατειες ο ενας απεναντι απο τον αλλον και κανανε κοντρα ποιος θα φτασει τον αλλον.... αυτος ειναι αγωνας..

αυτα ειναι...

Σαράφης Γιώργος
16-07-08, 10:50
:lol:

rallyboy
16-07-08, 11:03
Ψήνεστε για κανένα καφέ στη λίμνη?? Όποιος θέλει ας στείλει pm να κανονίσουμε

hliashk
16-07-08, 11:51
ας μαζευουτουμε να παμε παρεα :D :D :D

ilias
16-07-08, 12:27
έτσι μπράβο..!!
παρέα για να'ρθω κι εγω, γιατί δεν έχω καταλάβει από που πάμε... :lol: :lol:

rallyboy
16-07-08, 12:49
μέχρι στιγμής είμαστε 3 και δυο ο γιώργης με τον παντελή που δεν θα πουν σίγουρα οχι 5... άντε και άλλοι. θέλω λαοοοοοο

nassos
16-07-08, 14:46
θα με παρει κανεις δικαβαλο???

ilias
16-07-08, 14:54
Εγώ θα έρθω σκαστός αν είναι πριν τις 21, για να σας γνωρίσω από κοντά...αν είναι μετα τις 21 τρώω και βάφλα!!! :D

αλλα για να μη χαλάμε το topic, φτιάχνω στις συναντήσεις νέο,
για να κανονίσουμε όλες τις λεπτομέριες από κει.. :wink:

G.P.T.M
16-07-08, 15:02

εγω αλλα θα κατσεις λαμαρινα :lol: :lol:

nassos
16-07-08, 15:15

εγω αλλα θα κατσεις λαμαρινα :lol: :lol:no pro συνιθυσμενοσ ο κολος μου απο λαμαρινεσ!!!

rallyboy
16-07-08, 15:21

εγω αλλα θα κατσεις λαμαρινα :lol: :lol:no pro συνιθυσμενοσ ο κολος μου απο λαμαρινεσ!!!

:lol: :lol:

Ts@n@k@s
16-07-08, 16:29
K γω κ γω!!!! :lol:

spyros stn
16-07-08, 18:04
ειμαι και εγω μεσα :lol: :lol: :lol:

G.P.T.M
16-07-08, 21:59
ωχ θα ερθει και ο τσανακας!!??!!!??!!!??!!

Ts@n@k@s
16-07-08, 22:22
ωχ θα ερθει και ο τσανακας!!??!!!??!!!??!!

EEEEEEE ΨΗΗΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol:

Stelios
17-07-08, 14:20
Εγω ειμαι της γνωμης γνκτερα οτι σε κατοικημενες περιοχες δν ειναι για πολλα... Κ ΠΟΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ!!! Αν πεταχτει ο οποιοσδηποτε απο οπουδηποτε μετα 8α κλαιμε την μοιρα μας χωρις λογο κ αιτια κ ειναι κριμα...

Το βουνο απο την αλλη η 8α το φοβη8εις κ δν θα πας καν, η οταν πας, σιγα σιγα να βρισκεις τα ορια του κ τα ορια τα δικα σου φυσικα... Τπτ δν ειναι επικινδυνο... Τα παντα ειναι στο χερι σου, αφου εσυ κρατας το τιμονι... Το αμαξι αμα δν το βαλεις μπρος δν προχωραει μονο του, κ ο δρομος αν δν τον προχωρησεις εσυ, δν σε παει που8ενα απο μονος του...

Προτιμω λοιπον να πηγαινω στο βουνο (αργα αρκετα για σιγουρια) κ αν πα8ω κατι, τουλαχιστον ξερω οτι εγω το προκαλεσα οποτε δικη μου ευ8υνη... Για τον ιδιο λογο βγαζω κοσμο απο το αμαξι μου, οταν ειναι να κανω το οτιδηποτε... :wink: :wink:

ilias
17-07-08, 17:08
καλά..μη νομίζεις όμως ότι στο βουνό είσαι κι εκεί μόνος σου...
μου έχουν πεταχτεί στην πεντέλη μερικοί που μόλις είχαν τελειώσει το πήδημα, από τα πάρκινκ "με θέα"...

Γενικά να το προσέχετε αυτό στην πεντέλη...

blaze ocean
08-09-08, 19:52
προσωπικα εχω κανει πολυ "δυνατα"¨πραγματα στην πεντελη και με αμαξι εντελως μαμα...και στην παρνηθα το ιδιο... και ενα εχω να πω...ΜΟΝΟ βραδυ παιδια γιατι βλεπεις αν ερχεται κανεις...και παλι επικινδυνο ειναι...ειδικα η παρνηθα που ειναι στενη(μην μιλησω για αγ.μερκουριο που 2 αμαξια με το ζορι χωρανε...)...γενικα στο βουνο ειναι διαφορετικα γιατι το οριο λαθους ειναι πολυ μικρο εως μηδενικο(πχ πεντελη σχεδον παντου γκρεμος)...μερος της γοητειας μεν αλλα....