PDA

Επιστροφή στο Forum : BMW E21 323i

VEDUZA
21-08-05, 19:02
Γεια σας και απο εμενα
Ειμαι περιπου 1 μηνα "γραμμενος" στο club απλα διαβαζοντας χωρις να συμμετεχω σε συζητησεις μιας και ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος.
Το αυτοκινητο μου ειναι ενα BMW E21 323i του 1977
Εξακυλινδρος καταλυτικος κινητηρας με σασμαν ZF
και φυσικα μπλοκε διαφορικο .
Χωρις να εχει δυναμομετρηθει , η εκτιμηση για την ιπποδυναμη του , ειναι γυρω στα 170 hp
Το μεγιστο προβλημα που εχει :cry: , ειναι οι μεγαλες κλισεις που παιρνει οταν driftαρω αλλα μαλλον θα πρεπει να γραψω για αυτο σε αλλη ενοτητα.

Elvis
30-08-05, 18:21
οι μεγάλες κλίσεις που παίρνει το αυτοκίνητο σου στις στροφές είναι μάλλον λόγο ελειπούς στησίματος. Αμα του τοποθετήσεις σωστά αμορτισεράκια και ελατήρια θα γίνει και πιο παιχνιδιάρικο πιστεύω.

ΤΣΕΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
07-09-05, 01:49
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΙ ΜΟΥ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ROOL BAR...

χαρης
25-09-05, 23:10
ειμαι καινουριος και θελω να μου πειτε πως μπορω να δημοσιευσω βιντεο και εικονες

Chaos
26-09-05, 04:03
Αν το στήσεις το αυτοκίνητο από αμορτισέρ και δεν παίρνει κλίσεις βάρκας θα δεις και τεράστια διαφορά στο drift θα έρχεται με το πλάι πιο εύκολα και πιο γλυκά! καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις!

DRIFTER
28-09-05, 21:21
Kαλωσήρθες φίλεε

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ
25-10-05, 20:25
:lol: ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ ΒΜW E21 1977 ME TH ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΗ 2 ΔΙΠΛΑ WEBER ARKETA KAΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΗ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΥΤΟ Τ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ DRIFT XΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΕΥΤΩ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ MΠΛΟΚΕ (LSD).ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΚΙ ΕΝΑ RS OCTAVIA O ΠΑΛΙΟΣ Ο ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...!TEΛΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΑΣ

VEDUZA
26-01-10, 22:38
Γεια σας και απο εμενα
Ειμαι περιπου 1 μηνα "γραμμενος" στο club απλα διαβαζοντας χωρις να συμμετεχω σε συζητησεις μιας και ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος.
Χωρις να εχει δυναμομετρηθει , η εκτιμηση για την ιπποδυναμη του , ειναι γυρω στα 170 hp
Το μεγιστο προβλημα που εχει :cry: , ειναι οι μεγαλες κλισεις που παιρνει οταν driftαρω αλλα μαλλον θα πρεπει να γραψω για αυτο σε αλλη ενοτητα.

το οποιο τωρα ειναι προς πωληση
θα το βαλω και στις αγγελιες

VEDUZA
26-01-10, 22:38
Γεια σας και απο εμενα

το οποιο τωρα ειναι προς πωληση
θα το βαλω και στις αγγελιες ....