Επιστροφή στο Forum : Παρουσίαση των χεράδων μας και της κοπής της πίτας από το XL Φεβρουαρίου .
Σαράφης Γιώργος
28-01-09, 17:46
Υπάρχει μία παρουσίαση του χώρου της Αγ. Μαρίνας και αρκετών από τα παιδιά μας , που προπονούντε τακτικά εκεί , καθώς και της κοπής της πίτας μας στο XL Φεβρουαρίου .
Όπου XL , πλέον με καινούριο αρχισυντάκτη , μιας και ο Εξερζές αποχώρησε , καθώς και ο "Κυριάκος" .
Άντε να δούμε , καλά μυαλά τους εύχομαι και καλή συνέχεια .
Και φυσικά μπράβο στα παιδιά που μας εκπροσώπησαν :
Γιώργος Παπαγεωργίου .
Γιώργος Γελαδάς .
Χρήστος Παρτούσης .
Διονύσης Καρακίτσος .
( Αν με είχατε ενημερώσει τι θα κάνατε και με ποιούς , θα σας έστελνα το Ε30 με courrier , για να ήταν λίγο πιο δίκαια η φάση ... !!! :D )
Ντογκας Ιωαννης
28-01-09, 17:55
( Αν με είχατε ενημερώσει τι θα κάνατε και με ποιούς , θα σας έστελνα το Ε30 με courrier , για να ήταν λίγο πιο δίκαια η φάση ... !!! :D )
κοιτα ρε τι χασαμε!! :):):)
Petros AE86
28-01-09, 20:57
συγχαρητηρια στα παιδια!
εισασταν εξαιρετικοι!!
παντα τετοια!!
Σαράφης Γιώργος
28-01-09, 21:55
Παιδιά τώρα είδα και το βίντεο και έχω να πω πιο πολλά μπράβο ...
Μπράβο που φορούσατε όλοι κράνος ( σε αντίθεση με 2 από τους επισκέπτες ) .
Μπράβο για το τέλειο στυλ οδήγησης , με τις πολύ ωραίες εισόδους στην πρώτη στροφή ( που αρκετοί από τους καλεσμένους δεν καταφέραν ) .
Και ένα μπράβο παραπάνω , θα μου επιτρέψετε στο Γιώργο Παπαγεωργίου και ένα μεγαλύτερο στο Γελαδά ( δεν υπάρχεις ρε φίλε !!! ) .
Εντυπωσιάστηκα !!!
Πάω να το ξαναδώ !!!
Το ειδα κι εγω. Επιτελους ενα ωραιο vcd ! Μπραβο σε ολους.
υγ. Γιωργο ελπιζω να μη μεινεις 19 για τα επομενα 5 χρονια
υγ2. Τι επαθες ρε Σακη ??? Τρελαθηκα μολις το δα !
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
29-01-09, 00:15
Μπράβο για το τέλειο στυλ οδήγησης , με τις πολύ ωραίες εισόδους στην πρώτη στροφή ( που αρκετοί από τους καλεσμένους δεν καταφέραν ) .
Και ένα μπράβο παραπάνω , θα μου επιτρέψετε στο Γιώργο Παπαγεωργίου και ένα μεγαλύτερο στο Γελαδά ( δεν υπάρχεις ρε φίλε !!! ) .
Εντυπωσιάστηκα !!!
Πάω να το ξαναδώ !!!
ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!!!!ηταν πολυ καλη εμπειρια θα ελεγα για ολους εμας τους νεους!!!!η παρουσιαση πραγματικα ειναι πολυ καλη(το εχω δει 4 φορες απο το απο το μεσιμερι)http://www.driftclub.gr/driforum/images/icons/icon10.gif!!!και το driftclub αναφερουν παρα πολυ και εμας τα νεα παιδια!!!!πιστευω τα πηγαμε πολυ καλα ολα τα παιδια!!λιγη δυναμη παραπανω να ειχαμε και θα τα πηγεναμε καλυτερα πιστευω!!!!ο ατυχος ηταν ο σακης που εφυγε......η ροδα νωρις!!!!!!!!!επρεπε να περιμενη λιγες ωρες!!!!!δεν πειραζει...καθε εμποδιο για καλο!
γιατι δεν υπαρχω ρε γιωργο????τι ειπα???http://www.driftclub.gr/driforum/images/icons/icon10.gif
υ.γ.ρε τον "κυριακο"........αντιοοοοοοοοο!!!!http://www.driftclub.gr/driforum/images/icons/icon10.gif
Εντυπωσιάστηκα !!!
Πάω να το ξαναδώ !!!
ευχαριστω πολυ γιωργο ειναι μεγαλη μου τιμη να μου λες εσυ τετοιες κουβεντες πραγματικα σε ευχαριστω ;)
Το ειδα κι εγω. Επιτελους ενα ωραιο vcd ! Μπραβο σε ολους.
υγ. Γιωργο ελπιζω να μη μεινεις 19 για τα επομενα 5 χρονια
υγ2. Τι επαθες ρε Σακη ??? Τρελαθηκα μολις το δα !
χαχαχαχα!!!!!8α δειξει του χρονου ρε χαχαχα!!παντως ειλικρινα περασα παρα πολυ ωραια ολο τ κλιμα ηταν φοβερο!!επισης γνωρισα και καποιους αγωνιζομενους που δεν φανταζομουν ποτε οτι θα τρεξω εστω και αγ,μαρινα μαζι τους!!κ εκανα και ενα διπλο μαζι μ σκαλτσα πραγματικα οταν μ κυνηγαγε ενιωσα πολυ ωραια!!!!και παλι ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!και μπραβο και στα παιδια του club μας!!!συγχαρητηρια παιδες
Μπραβο σε ολα τα παιδια!!!Πολυ ωραιοι ολοι σας!!
Τελικα ο θεος δεν το ηθελε να τρεξει αε86 εκεινη την ημερα!!Εγω αγορασα ημιαξονιο για να παω κ τελικα δεν εκανε!!!Πηγε ο σακης στη θεση μ κ του εφυγε ο τροχος....!!!Θα μας τρελανουν οι κορολλες μας Σακη!!!
Σαράφης Γιώργος
29-01-09, 10:21
Μπράβο και πάλι παιδιά !
Σάκη με τον τροχό τι έγινε ρε φίλε ?
βγηκε το xl ? χαμπαρι δεν πηρα.... πριν αρχισουμε καν μπηκα για ζεσταμα και δεν ειχα τιμονι... στις δεξιες στροφες εστριβα και πηγαινε ευθεια οταν πηγαινα σιγα σιγα και εστριβα εστριβε αλλα με μια καθυστερηση και χωρις να εχω αισθηση του τιμονιου... μεχρι που ειδα εναν τροχο διπλα μου.... χωρις να το εχω δει απολογουμαι απο τωρα για την χαλια οδηγηση μου εκεινη την μερα που οφειλετε σε μηχανικο προβλημα... μαρτυρες μου τα παιδια οτι απο την αρχη ειχα προβλημα.... και επειδη επεσε το ηθικο μου και απογοητευτηκα ετοιμαζω ενα βιντεο απο την κοπη της πιτας που πηγαινα ωραια να ξελασπωσω το ονομα μου... ξενερωσα ασχημα γιατι για πρωτη φορα θα εκανα βαθμολογημενα και battle σε μορφη αγωνα και ηθελα να δω τι ψαρια πιανω.... το μονο καλο οτι εκανα καποιες γυρες με τον παπαπασχο και κ@υλωσ@ με το sylvia ... τα υπολοιπα μετα... παω να παρω το περιοδικο....
ρε σακη δεν πειραζει σιγα!αφου φαινεται οτι τ μοτερ ψοφαει!!!περαστικα κ αντε να τ ετοιμασεις παλι
Και παλι μια χαρα το πηγαινες Σακη.
Παντελης Κιτζογλου
29-01-09, 19:32
μπραβοοοοοοοοοοο πολυ ωραιοι ολοι!!!!!!!!!!!!σ
Σακη ομολογο οτι ψιλοφρικαρα με αυτο που επαθες ρε φιλε....
υ.γ ελπιζω να μην κονδορεψετε τωρα που γινατε και εξωφυλλο σε περιοδικο και δεν μας μιλατε γιατι θα πεσουνε φαπες χαχαα
υ.γ ελπιζω να μην κονδορεψετε τωρα που γινατε και εξωφυλλο σε περιοδικο και δεν μας μιλατε γιατι θα πεσουνε φαπες χαχαα
εμενα με ξερεις;)
εμενα με ξερεις;)
Εσυ εισαι επιφοβος ! χαχαχαχ
(Κατσε καλα γιατι σε περιμενει η Ιωαννα το Σαββατο... χαχα)
Παντελης Κιτζογλου
29-01-09, 19:55
εμενα με ξερεις;)
ναι γιωργαρε
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
29-01-09, 19:59
θα παρεις αυτογραφο το σαββατο μην κανεις ετσι!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Παντελης Κιτζογλου
29-01-09, 20:23
χαχαχαχχαχαχα
Τι να πω ρε Παραλία... Πολύ κριμα.
Κ στα ειχα πει ρε γαμωτο για τις γαμωd2...
Επαθε κ το ψαλιδι ζημια??
μολις ειδα και εγω το dvd!μπραβο παιδια!:)ωραια περασματα απο ολους!Παραλια μην σκας!ολα μεσα στο προγραμμα ειναι!;)
χαχαχαχαα!!!τ μλκας εισαι ρε χρηστο!!!!ελεος!!!!
για σενα ειναι ι ιωαννα στα κυβικα σου
Πολύ ωραίο το θέμα, τα παιδιά τα κατάφεραν περίφημα! Στο XL πάντως καθιερώθηκε το DVD τον τελευταίο καιρό και, πιστέυω ότι άξια θα συνεχίσουν δυνατά, αφού ο Giullio το έχει πάρει επάνω του και είναι μαχητής!
Υ.Γ Εκεινή την ημέρα είχαμε κανονίσει και ένα δικό μας αμάξι, του Νίκου Πούλια ο οποίος έβαλε και τρίτη καπνιστή, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πίστα!
Έχει τη φάση του από την άλλη μεριά! χαχαχα
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!! Και απο μένα ένα μπράβο στους Γιώργηδες αφού είχαν τέλεια είσοδο με χειρόφρενο στην πρώτη αριστερή... Σάκη συμβαίνουν αυτά!!!
Δεν σας είπαμε όμως ποιος ήταν ο πιο τυχερός της ημέρας! Πάνω στην ατυχία του παραλία ήρθε η οδική να τον πάρει. Ο οδηγός της οδικής όχι μόνο δεν είχε ξαναμπεί σε αμάξι να driftarei αλλά δεν είχε ξαναδεί ποτέ DRIFT (ΠΕΡΙΕΡΓΟ !!!). Και τον βάλαμε μέσα στον Παπαπάσχο και έπαθε εγκεφαλικό. Βγήκε και κοιτούσε καλά καλα! Λέει ήταν η πιο ωραία αίσθηση που έχω νιώσει μέσα σε αυτοκίνητο!!!
Εγώ πριν ξεκινήσω το drift περίμενα πως και πως κανένα event στα ΜΕΓΑΡΑ για να συνοδηγήσω και αυτός μπήκε με την πρώτη σε ένα πραγματικό driftcar. Αυτά είναι...
ο οδηγος της οδικης καραγουσταρε... αφου ειπε οτι θα ξαναρθει και μου εδωσε και το τηλεφωνο του αν χρειαστω κατι και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι και να ηταν να πληρωσω δεν θα μου επαιρνε λεφτα... στον δρομο επαιρνε τηλεφωνο στα γραφεια της οδικης και τους τα ελεγε και δεν τον πιστευαν κοιταγε τα βινεο που τραηξε για να παει να τους τα δειξει....
τσαν δεν φταιγανε οι αναρτησεις....
παντελη εγω δεν ειμαι στο εξωφυλλο αρα θα σου μιλαω ακομα μην ανυσηχεις...
οριστε και ενα βιντεακι απο εμενα απο την κοπη τις πιτας.....
μας κοψαν τον ηχο για τα πνευματικα δικαιωματα του τραγουδιου που ειχαμε βαλει και βαλανε ενα δικο τους κομματι με αποτελσμα να μην ακουγεται ουτε το αμαξι...
http://www.youtube.com/watch?v=XjbvZJ2V3Zs
θα το βαλω και σε αλλα τοπικ μην τυχον και δεν το δει κανενας..... χαχαχααχαχα
andreasf20c
30-01-09, 18:35
Παιδια συγχαρητηρια σε ολους!!! τα πηγατε πολυ καλα και βαλατε τα γυαλια σε πολλους... ;)
Σακη με το που ειδα ρε φιλε το dvd τρελαθηκα!!! Επαθες μεγαλη ζημια? τι εφταιγε? Περαστικα ευχομαι και με το καλο να το επισκευασεις και να ξαναμπεις στις πιστες...
Και παλι συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια...
Petros AE86
30-01-09, 20:05
οριστε και ενα βιντεακι απο εμενα απο την κοπη τις πιτας.....
μας κοψαν τον ηχο για τα πνευματικα δικαιωματα του τραγουδιου που ειχαμε βαλει και βαλανε ενα δικο τους κομματι με αποτελσμα να μην ακουγεται ουτε το αμαξι...
http://www.youtube.com/watch?v=XjbvZJ2V3Zs
καμια σχεση!!!πολυ καλυτερος!!!! ;)
Σαράφης Γιώργος
30-01-09, 20:47
θα το βαλω και σε αλλα τοπικ μην τυχον και δεν το δει κανενας..... χαχαχααχαχα
Χαχαχαχαχαχα !!! Μην μασάς ρε ! Την επόμενη φορά !
( Τι ακριβώς έγινε πάντως ? )
DIAMANTOPOULOS
30-01-09, 23:27
μπραβο σε ολα τα παιδια και στο XL που ανανεωσε το προσωπικο του και καλη επιτυχια στο νεο ξεκινημα του... ο παλιος ειναι αλλιως βεβαια (EXE ;);)) αλλα κι ο νεος ειναι ωραιος....
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
30-01-09, 23:29
Πολύ ωραίο το θέμα, τα παιδιά τα κατάφεραν περίφημα! Στο XL πάντως καθιερώθηκε το DVD τον τελευταίο καιρό και, πιστέυω ότι άξια θα συνεχίσουν δυνατά, αφού ο Giullio το έχει πάρει επάνω του και είναι μαχητής!
Υ.Γ Εκεινή την ημέρα είχαμε κανονίσει και ένα δικό μας αμάξι, του Νίκου Πούλια ο οποίος έβαλε και τρίτη καπνιστή, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πίστα!
Έχει τη φάση του από την άλλη μεριά! χαχαχα
Γεια σου Αλεξανδρε. Να μην σε χασουμε τωρα. Γραφε κανενα ποστ να τα λεμε....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.