PDA

Επιστροφή στο Forum : Opel Corsa + Toyota Mr2 μοτερ = πισωκουνα

Ornella
27-01-09, 23:39
Opel Corsa + Toyota Mr2 μοτέρ = πισωκουνα :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=MMGOuCfgPgQ

Petros AE86
27-01-09, 23:44
ειναι και ελληνικο!
νομιζω ηταν και σε ενα γνωστο περιοδικο 3-4 τευχη πριν

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
28-01-09, 00:09
Opel Corsa + Toyota Mr2 μοτέρ = πισωκουνα :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=MMGOuCfgPgQ

Και νομιζα οτι μονο εγω κανω τετοιεςς πατεντες. Αλλα οι δικη σας ειναι και προσγμενη.

Μπραβο σας. Ολα τα λεφτα.

soundcrash
28-01-09, 02:26
Γ@μω τις πατεντες!!
και πανεμορφο και πισωκουνα!

KOSTAS_KE35
28-01-09, 17:53
αρε ελληνες πατενταδωροι ορεξη να εχουμε και φτιαχνουμε αγιους

bimmer86
28-01-09, 18:51
Ειναι με ελευθερο διαφορικο ομως...

sotiris
28-01-09, 20:28
Ειναι με ελευθερο διαφορικο ομως...
ακου τι βρηκε ο αθρωπας να πει....

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
28-01-09, 22:35
Greek Patent Forever!!!

xmoikan
01-02-09, 23:28
μπραβο στα παιδια που το εφτιαξαν.ωσ τωρα μονο αγγλια ειχαμε δει τετοιεσ μετατροπεσ............τιποτα τελικα δεν σταματαει το ελληνικο δαιμονιο

bimmer86
02-02-09, 00:59
ακου τι βρηκε ο αθρωπας να πει....

Μεγαλο ξενερωμα, αστο...

BMW2002
20-02-09, 13:26
μπραβο παιδια,πιανουν τα χερια σας!!!

Rozy_SS_Kp60
20-02-09, 20:07
Χρονος να υπαρχει κ χρημα...Αν υπηρχαν αυτα τοτε το πισωκινητο κορσα θα μας φαινοταν αστειο....!πολυ καλο παντως..!

Dj_24
20-02-09, 21:17
Για αυτό η Έλληνες είναι και γαμώ τα παιδιά γιατί είναι πάντα μέσα στην πατέντα!και να ταίριαζε γάντι ο Έλληνας θα κάνει την πατέντα του!!Μπράβο στα παιδιά ωραία δούλεια

drift student kp60
11-04-09, 00:22
αυτα ειναι..παντος...Ελλαδα δεν ειχα δει κατι παρομοιο...ειχα δει απο εξωτερικο ενα saxo κεντρομηχανο και πισωκινητο...η ενα αλο τρελο Smart με μοτερ απο hayabusha...πολλα συνχαριτηρια στους διμιουργους του αλλα και στους ανθρωπους που το σκευτικανε ;)

drift student kp60
11-04-09, 00:24
και τελικα αποδεικσαμε πως τελικα εχουμε μυαλο...και κουβαλαμε πολυ τρελα..greek patenta ;)...the best

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
11-04-09, 02:37
καλη ανασταση παιδια!!!!!!!!!!!!!!!

andreasf20c
11-04-09, 02:39
καλη ανασταση παιδια!!!!!!!!!!!!!!!
+1000000
:lol::lol::lol:

b_gravedigger
26-08-09, 20:09
θέλω να το κάνω αυτό στο corsa b του 93 μου. υπάρχει κάποιος που να ξέρει που κ πως μπορώ?

drift student kp60
27-08-09, 00:05
δεν πιστευω να υπαρχουν ετοιμες λυσεις.. μονο πατεντες ..
υπολογησε κανα 6000χιλιαρο μοτερ πισω γεφυρα κοψε ραψε.. .. δεν ξερο ακριβος
λ7 αμα εχεις ολα γινονται!
και προσπαθσε να μην ξεθαβεις τοσο παλια θεματα :) καλως ηρθες γραψε
στο αναλογο τοπικ λιγα λογια για σενα το αμαξι σου.. να σε γνωρισουμε :)

spoumi
27-08-09, 18:46
θέλω να το κάνω αυτό στο corsa b του 93 μου. υπάρχει κάποιος που να ξέρει που κ πως μπορώ?

χάρηκες ε?

Σέρμπης Κώστας
27-08-09, 19:14
aντε και πες το εφτιαξες..να το κανεις τι??ασχετο του οτι θα πρεπει να πας στο μαγαζι με λιγα τσουβαλια ευρω...

drift student kp60
27-08-09, 20:42
aντε και πες το εφτιαξες..να το κανεις τι??ασχετο του οτι θα πρεπει να πας στο μαγαζι με λιγα τσουβαλια ευρω...

το τι να το κανει δεν μας πολυ αφορα.., διαφημιση στο μαγαζι του πχ. η απλα να κανει την
τρελα του.. αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.. το θεμα ειναι πως ενα τοσο τολμηρο project θελει λ7
αλλα και παλι.. που ξερεις μπορει να εχει καμια πετρελαιο πηγη το παιδι και να μην εχει
αναγκη..μακαρι να βαλει μπρος καποιος απο εδω μεσα κανα τετοιο τρελο αμαξι να φτιαχνει
..να τον καμαρωνουμε κ'ολας... εγω ενα εχω να πω ...:) ολα γινονται !

Σέρμπης Κώστας
28-08-09, 14:15
axxaxaxaxa gamato einai re file to exo dei ekato fores αχχααχαχχααχαχαχαχχααχ κορσα πισωκουκου...οτι να ναι...

Σέρμπης Κώστας
28-08-09, 17:03
μακαρι να βαλει μπρος καποιος απο εδω μεσα κανα τετοιο τρελο αμαξι να φτιαχνει
..να τον καμαρωνουμε κ'ολας...
ρε φιλε ωραια..να δεχτω οτι το αμαξι ειναι κατι το διαφορετικο.οπως διαφορετικο ηταν και το μπλε 106 που εγινε Mi16 τετρακινητο.σε τι χρησιμευει ενα τετοιο αμαξι?και το ενα και το αλλο..κανενα απο τα δυο προαναφερθεντα αυτοκινητα δε στριβουν,δεν ειναι ζυγισμενα για τιποτα και δεν εχουν κανενα νοημα υπαρξης!μονο το 106 μπορει ν γινει καμια 600αρια αλογα να εχει 500 τροχο και να ειναι για ευθειες,αφου θα ξεκολλαει ευκολα λογω τετρακινησης και μικρου βαρους!το να φτιαξεις ενα αμαξι που δεν προκειται να περπατησει ποτε αξιοπρεπως στο δρομο και με ασφαλεια δεν ειναι αμαξι.

drift student kp60
29-08-09, 02:21
Αυτες ειναι αποψεις .. πιστευω πως καποιος που ειναι τρελος
δεν σκευτεται το ποσο ζηγισμενο η το ποσο βαρη ειναι το
αυτοκινητο ειναι θεμα γουστου και καυλας πιο πολυ .

εχω δει πολλα τρελα τετοια οπως mini cooper με μοτερ
απο busha η απο civic( v-tech) δεν συμαινει αυτοματα
πως δεν εχουν νοιμα, πιστεψε με εχει και παραεχει νοιμα
για τον ιδιοκτητι του ,ασχετα αν στους αλλους δεν αρεσει
η απλα το θεωρουν παραλογο, εμενα μου αρεσει σαν
αυτοκινητο τωρα με μοτερ απο mr2 ,γιατι πριν ηταν απλα ενα
κακομοιρο corsa , ξεφευγει απο τα καθημερινα δεδομενα ,
που βλεπουμε ενα corsa μεσα στα ηχια (που περνανε απο
την παραλιακη και μας σπανε τ'αφτια )..

b_gravedigger
29-08-09, 11:29
χάρηκες ε?

ούστ ρε μίλησε και η πισωκίνηση :p

Σέρμπης Κώστας
29-08-09, 13:02
Αυτες ειναι αποψεις .. πιστευω πως καποιος που ειναι τρελος
δεν σκευτεται το ποσο ζηγισμενο η το ποσο βαρη ειναι το
αυτοκινητο ειναι θεμα γουστου και καυλας πιο πολυ .

εχω δει πολλα τρελα τετοια οπως mini cooper με μοτερ
απο busha η απο civic( v-tech) δεν συμαινει αυτοματα
πως δεν εχουν νοιμα, πιστεψε με εχει και παραεχει νοιμα

file πρωτα θα σου κανω μια ερωτηση και μετα θα σου πω την αποψη μου.
Πρωτα,πες μου αν θελεις,τι αυτοκινητο οδηγεις?

Οσο τρελος και να εισαι (και αυτη η μετατροπη δεν εγινε λογω τρελας...),οτι μετατροπη και να εχεις κανει,μοτερ απο phaeton να βαλεις σε ποδηλατο,θα πρεπει να πεις οτι δεν κανει για τιποτα!Το εφτιαξα απλα για το χαβαλε και τιποτα παραπανω!Ενα παρομοιο αυτοκινητο τι νομιζεις πως θα μπορεσει αν κανει αν μπει,για παραδειγμα,σε μια πιστα?Να σου πω εγω?Τιποτα!Οταν καποιος παει αν οδηγησει γρηγορα ενα τετοιο αμαξι,θα καταλαβει πως δεν κανει για τιποτα!Τοτε θα τον ενδιαφερει και θα παραεχει νοημα το ποσο ζυγισμενο ειναι το αυτοκινητο και ποιες ειναι οι κατανομες του στα βαρη!
Ακομη,το παραδειγμα που εφερες για τα mini στην Αγγλια,δεν ειναι του παροντος,πιστευω!Τα αυτοκινητα αυτα,αν το ψαξεις καλυτερα το ζητημα,θα δεις πως ειναι εξολοκληρου χειροποιητα!ολο το πλαισιο τους ειναι σωληνωτο και το "καπακι" του ειναι πολυεστερικο ή πλαστικο!ετσι προσπαθουν να μετριασουν οσο γινεται το βαρος των αυτοκινητων αυτων με σκοπο να ειναι ανταγωνισιμα!

Σέρμπης Κώστας
29-08-09, 13:20
και εκτος αυτου,ολα τα μηχανικα εννοειται οτι στα mini αυτα ειναι χειροποιητα για να μπορεσουν να κινηθουν με αξιοπρεπεια..

drift student kp60
29-08-09, 18:37
Καταρχας μην συνχιζεσαι..συζητηση κανουμε ..κατα δευτερων δεν οδηγω ακομα

Αλλα εχω στο νου μου ενα πολυ τρελο project!

Για ποιο λογο εγινε τοτε..? ( η μετατροπη ..που λες οτι δεν εγινε για λογο τρελας)

Γιατι εγω δεν βλεπω κανεναν σοβαρο λογο να φτιαξει καποιος ενα τετοιο αμαξι..

αφου φυσικο ειναι να μην στριβει τωρα που ειναι κεντρομηχανο

Και σου ξανα λεω το ιδιο ..αν ηταν ενα απλο και κακομοιρο corsa... εμεις δεν θα ειμασταν εδω

να συζηταμε γι'αυτο.. που για τον ιδιοκτητι του πιστευω ειναι πολυ ωραιο το να μιλανε για το

αυτοκινητο σου..και γενικα να ασχολουνται . εμενα παντος θα μου αρεσε ενα τετοιο παιχνιδη...

να κανω κανα μπαντιλικη και γενικα την τρελα μου..

Οσο για τα mini εχεις δικιο το οτι ειναι εξολοκληρου χειροποιητα.. αλλα εγω ειχα θεσει

αυτο το θεμα..καθαρα και μονο επιδη ειπες για το βαρος του corsa και σου εφερα ενα

αναλογο θεμα βαρους και διαφορα υποδηναμης... παντως το mini με το v-tech αμφιβαλω αν

στριβει ..αφου το μοτερ του ειναι πιο μπροστα απο τους θολους..και πολυ απλα ειναι σαν να

κουβαλαει ενα νεκρο αλογο στον προφηλακτιρα του..ασε που το μοτερ ειναι θεοβαρο για το

σασι του mini (διλαδη για το σωλινοτο πλαισιο) .

Ελπιζω να καταλαβες οτι δεν σε παω κοντρα..και δεν προσπαθω να το παιξω παντογνωστης

Απλα εμενα σαν concept και σαν ιδεα μου αρεσει .. και πιο πολυ επιδη ειναι φτιαγμενο απο

ελληνικα χερια, πχ. μου αρεσει το χρωμα που εχουν τα διαφορα εξαρτηματα της αναρτησης.

και μου αρεσει ιδικα στο video που το ζουν !.. κανουν το χαβαλε τους !.. φιλικα παντα . :)

Σέρμπης Κώστας
29-08-09, 20:29
[QUOTE=drift student kp60;196714]

Για ποιο λογο εγινε τοτε..? ( η μετατροπη ..που λες οτι δεν εγινε για λογο τρελας)

Και σου ξανα λεω το ιδιο ..αν ηταν ενα απλο και κακομοιρο corsa... εμεις δεν θα ειμασταν εδω

να συζηταμε γι'αυτο.. που για τον ιδιοκτητι του πιστευω ειναι πολυ ωραιο το να μιλανε για το

αυτοκινητο σου..και γενικα να ασχολουνται . εμενα παντος θα μου αρεσε ενα τετοιο παιχνιδη...

[QUOTE]

Ειπες μολις μονος σου φιλε μου τους λογους που φτιαχτηκε αυτο το αυτοκινητο..!Πρωτον,οπως ειπες,δε βλεπεις το λογο να φτιαχτει κατι τετοιο και,δευτερον,αν υπαρχει ειναι για να το σχολιαζουν αυτοι που το βλεπουν!
Αν περιμεναμε απο τετοια "αυτοκινητα" να φτιαχτουν για να εχουμε θεμα συζητησης τοτε θα πρεπει να ημαστε πολυ ασχετοι ή να το παιζαμε σχετικοι ενω δε γνωριζαμε τιποτα..

τελος,δε βλεπω το λογο για τον οποιο λες "φιλικα και χωρις παρεξηγηση"..εννοειται πως κανουμε συζητηση και ο καθενας λεει την αποψη του..

drift student kp60
30-08-09, 04:22
[QUOTE=drift student kp60;196714]

[QUOTE]

Ειπες μολις μονος σου φιλε μου τους λογους που φτιαχτηκε αυτο το αυτοκινητο..!Πρωτον,οπως ειπες,δε βλεπεις το λογο να φτιαχτει κατι τετοιο και,δευτερον,αν υπαρχει ειναι για να το σχολιαζουν αυτοι που το βλεπουν!
Αν περιμεναμε απο τετοια "αυτοκινητα" να φτιαχτουν για να εχουμε θεμα συζητησης τοτε θα πρεπει να ημαστε πολυ ασχετοι ή να το παιζαμε σχετικοι ενω δε γνωριζαμε τιποτα..

τελος,δε βλεπω το λογο για τον οποιο λες "φιλικα και χωρις παρεξηγηση"..εννοειται πως κανουμε συζητηση και ο καθενας λεει την αποψη του..

το λεω για να μην γεννηθει καποια παρεξηγηση :)..

μπορει να μην στριβει και να ειναι απλα ενα corsa αλλα μου αρεσει σαν ιδεα..αυτο :)

ασχετα αν στριβει η οχι.. η αν εχει λογο υπαρξης..

ελπιζω να μην στα εκανα τεττραγωνα :lol::lol: