PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ

ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
25-01-09, 22:20
Οπως οι περισσοτεροι ξερεται πηρα δευτερο για προπονισεις αλλα και για βολτα.(μολις τελειοσω το πορτοκαλι θα κοπουν οι προπονισεις.)
Οποτε μεσα ξυλοθηκε ολο και ξεκινησε το θεμα ταπετσαρια αλλα και ηχος.
Ενταξει απο ταπετσαρια το εχω λυσει το προβλημα θα ασχολιθω 3 με 4 μερες και θα το τελειοσω και θα βγει μουν@ρ@.
Αλλα απο θεμα ηχου σκευτομαι η μια λυσει ειναι η καγκουρικη (πολιεστερικα door panel,ενισχιτες και sub woofer.) Και η αλλη λυσει ειναι 4 μικρα διακριτηκα ηχιακια (τα 2 στις εργοστασιακες θεσεις του ταμπλο και δυο στην εταζιερα.)
Το σαλονι θα δεχτει αρκετες μετατροπες και βελτιοσεις π,χ, τα εμπρος καθησματα θα μετατραπουν σε ανακλινομενα μπακετ με χαμιλη θεση οδηγησης και πολυ καλη πλευρικη στηριξη. Τα πισω καθισματα θα βελτιοθουν σε θεμα ανεσεις και θα μετατραπει σε δυθεσιο ημιμπακετ. Και τα χρωματα θα ειναι γκρι με μαυρο σε
ολο το εσωτερικο, θα συνοδευεται απο μαυρη ταπετσαρια ουρανου και ανθρακι-μαυρη μοκετα.
Οπως υπολογιζω επιδη πρεπει να προχοραω και τα δυο παραληλα (και απο οικονομικης πλευρας και απο πλευρα χρονου θα ειναι ετιμο τελειομενο περιπου σε ενα μιση μηνα.

Petros AE86
25-01-09, 22:49
τι τα θες ρε τα ηχοσυστηματα!
αφου το πορτοκαλι θα το εχεις για πιστα και μονο...φτιαξε το ασπρο να το εχεις για δρομο αλλα σωστα στημενο με φτηνες λυσεις και ενα καλο μοτερακι...γιατι οπως λες μεσα θα θες να ειανι ντυμενο κομπλε...

Dark_angel
09-03-09, 02:16
εγω θα σου προτεινα να βαλεις 4 καλα ηχειακια ενα δικαναλο ενισχυτη να παιζει μονο το sub και μια καλη πηγουλα να παιζει τα ηχεια εγω αυτο εχω κανει στο bmw για να ακουω αξιοπρεπες ηχο αλλα οχι υπερβολικα πραματα ισα να το ευχαριστιεμαι

Καραμιχάλης Βασίλης
10-03-09, 23:04
εγω θα σου προτεινα να βαλεις 4 καλα ηχειακια ενα δικαναλο ενισχυτη να παιζει μονο το sub και μια καλη πηγουλα να παιζει τα ηχεια εγω αυτο εχω κανει στο bmw για να ακουω αξιοπρεπες ηχο αλλα οχι υπερβολικα πραματα ισα να το ευχαριστιεμαι

+1!!!

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
14-03-09, 22:23
Στο επομενο μου αμαξι θα ηθελα ενα καλο ηχο θα τα συνδυαζει και τα δυο και πιστα και καθημερινη χρηση,δεν λεω οτι θα πηγαινω με την οικογενεια βολτα αλλα θα ειναι για τις πρωσοπικες μου αναγκες,ετσι αρχιζω και σκεφτομαι το θεμα του ηχου με μια πολυεστερικη κατασκευη στις εμπρος πορτες με 8 εξαιντσα σε καθε πορτα και 4 tweter τιτανιου και ενα δεκαπενταρι sub το οποιο θα βγαινει οταν πηγαινω σε προπονησεις και αγωνες,το ξερω ειναι μαλακια αλλα μου αρεσει ο δυνατος καθαρος ηχος.Παντα μιλαμε βεβαια σε αμαξι με τουλαχιστον 250 αλογα

kallitexni$
17-03-09, 03:32
Γιαννη οχτω 6ιντσα ειναι πολλα για καθε πορτα.Μη νομιζεις οτι μονο ο αριθμος των ηχειων θα σου δωσει την ενταση που ψαχνεις.Εξαλλου γιατι να φορτωσεις τοσο βαρος τις πορτες σου??
Δυο 8ιντσα το πολυ σε καθε πορτα και ενας σωστος ενισχυτης και εισαι κομπλε(μαζι με μια κορνα σε καθε πορτα).
Επισης,εχω το κακο προαισθημα οτι το starlet δεν μπορει να δωσει τον ογκο που ζηταει ενα 15αρι sub για να παιξει σωστα.Ενα 12αρι με τον σωστο ενισχυτη του πιστευω θα αποδωσει καλυτερα βασει των λιτρων της καμπινας του αυτοκινητου.
Αυτη ειναι η γνωμη που εχω σχηματισει εχοντας δει-ακουσει αρκετα αμαξια που ενω ηταν φορτωμενα με kW και κιλα απο ηχεια(ποιοτητας παντα) δεν επαιζαν μια οπως λενε και οι φανατικοι του αθληματος.
Απο κει και περα εσυ κανεις οτι θες.

ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
17-03-09, 21:45
Δεν μιλαω για το σταρλετ ρε συ αμα ειχαμε λευτα και αμα ειχαμε κανενα αμαξι της προκοπης θα το εκανα :lol:

kallitexni$
17-03-09, 21:57
Δεν μιλαω για το σταρλετ ρε συ αμα ειχαμε λευτα και αμα ειχαμε κανενα αμαξι της προκοπης θα το εκανα :lol:
Οποτε μιλαμε σε υποθετικο αμαξι???
Ωραιος.....:lol::lol::lol::lol:
Το τασακι το πηρες??