PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/01/08 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ DRIFT ΣΤΟΝ ANT1

vagenrider
23-01-09, 15:09
ολοι την κυριακη στις 8 το πρωι στην αγια μαρινα.θα μας κανει παρουσιαση με ζωντανη συνδεση ο Σπυρος ο Χαριτατος απο την εκπομπη "6 με 10 μαζι" απο τον ΑΝΤ1..

για πληροφοριες:6947092130

SST
23-01-09, 15:09
ωραια πραγματα!!!

rallyboy
23-01-09, 15:21
Πολύ ωραία!!!

tina mastavrali
23-01-09, 15:22
πωπω τρελα μπραβο παιδια θα δω αν μπορω να φερω το ζουζουνι μου θα ειναι ο πιο νεος drifter χαχαχαχα

tina mastavrali
23-01-09, 15:24
ολοι την κυριακη στις 8 το πρωι στην αγια μαρινα.θα μας κανει παρουσιαση με ζωντανη συνδεση ο Σπυρος ο Χαριτατος απο την εκπομπη "6 με 10 μαζι" απο τον ΑΝΤ1..

για πληροφοριες:6947092130

ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ 25/01 ΤΟΥ 2009!!!!!!!!!!!!!!!

rallyboy
23-01-09, 15:28
Ρε γιατι δεν το λεγατε πιο νωρίς ρε να κατέβω εκεί που είναι κ γνωστή η πίστα??

vagenrider
23-01-09, 15:30
χαχαχαχχαχαχαχααχααχ......ετσι τινα.....λοιπον,μη λειψει ΚΑΝΕΝΑΣ!

tina mastavrali
23-01-09, 15:32
χαχαχαχχαχαχαχααχααχ......ετσι τινα.....λοιπον,μη λειψει ΚΑΝΕΝΑΣ!

μηπως ξερει κανεις τι καιρο θα κανει?εχουμε και μωρα παιδια θα μπορεσω να τον φερω?

vagenrider
23-01-09, 17:26
ακυρωνεται για αγια μαρινα λογο του οτι δεν μπορει να βγει ζωντανη συνδεση επιδη υπαρχει προβλημα συνδεσης..κ πλεον γινοντε προσπαθειες απο τον σταθη για να γινει auto festival μιας κ ειναι η μονη πιστα που μπορει να βγει ζωντανη συνδεση..

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
23-01-09, 18:59
ακυρωνεται για αγια μαρινα λογο του οτι δεν μπορει να βγει ζωντανη συνδεση επιδη υπαρχει προβλημα συνδεσης..κ πλεον γινοντε προσπαθειες απο τον σταθη για να γινει auto festival μιας κ ειναι η μονη πιστα που μπορει να βγει ζωντανη συνδεση..

Καλυτερα, πολυ καλυτερα......για να εχω ετοιμο και το δικο μου.

Παντως και παλι μπραβο σου και σε ευχαριστουμε ολοι.
Το ντριφτ ειναι απιστευτα ωραιο σαν θεαμα, και πρεπει να προβαλλεται παντου, ωστε να το αγαπησει ο κοσμος.

mx5t
23-01-09, 19:20
ηταν και πολη πρωι ..............................αναμενουμε !!!!!!!!!!!!!

vagenrider
23-01-09, 23:14
νικολακη το ξερω οτι εκτιμαται η προσπαθεια κ το τρεξιμο μου κ γι'αυτο κ το κανω....κ να μη μπορεσει να το κανονισει για auto festival ο σταθης μεθαυριο θα το κανονισω σιγουρα για την κυριακη του track day..

vagenrider
24-01-09, 13:39
λοιπον,κανονιστηκε για auto festival αυριο στις 8μιση το πρωι μιας κ ειναι πρωινη η εκπομπη κ τελειωνει στις 10..θα βγουμε στον αερα μεταξυ 9μιση με 10..οποιος θελει,ας ερθει..

Ντογκας Ιωαννης
24-01-09, 14:08
ας το γραψει και καποιος να το εχουμε ....;)

GIZMO
24-01-09, 14:21
κριμα κι εχω λυμενο και το αμαξι ρε γαμοτο...
παντως μπραβο ειναι καλο να βλεπει και ο πιο εξω κοσμος οτι υπαρχει σαν αθλημα αυτο που νομιζουν οτι ειναι αλητειες...

θα βαλω απο σημερα να το γραψω εγω...

αλλα βαλτε και κανενας αλλος, δεν ξερεις τι γινετε... διακοπες ρευματος, χασιμο τηλεοπτικου σηματος...
οταν θελεις κατι εκεινη την ωρα παντα γινετε η μ@λ@κι@...

babisbabou
24-01-09, 18:53
Γράψτε το, ανεβάστε το, και δώστε λινκ να το δούμε!

andreas_e30!
24-01-09, 19:46
κριμα ρε παιδια και γω τ αμαξι μεσα τ χω...αλλα θα ξυπνησω να σας δω...

GIZMO
25-01-09, 00:54
xaxaxaxaxa εγω δεν θα ξυπνησω αφου θα το γραψω χαχαχαχαχαχα

vagenrider
25-01-09, 18:40
ολα πηγαν τελεια..οι παρουσιαστες της εκπομπης,επαθαν πλακα με αποτελεσμα να μας αφιερωσουν σχεδον 10 λεπτα κατι που ειναι πραγματικα αθλος μιας κ ολοι ξερουμε ποσο σημαντικοτατος ειναι ο χρονος στην τηλεωραση κ ειδικα σ'ενα τοσο μεγαλο καναλι οπως ο ΑΝΤ1....ολα κυλισαν μια χαρα μεσ'τη πιστα πσοσφεροντας ολοι μας αφθονο θεαμα στους τηλεθεατες αλλα κ σε οσους το εζησαν απο κοντα..τελος,θελω να ευχαριστησω τον σταθη για την πολυτιμη βοηθεια του στην προσπαθεια μου για το κανονισμα του για το auto festival..οπως καταλαβαινετε,σημερα εγινε ενα πολυ μεγαλο βημα οσο αναφορα την προβολη του drift στην μεγαλη μαζα του κοινου κ παραλληλα τον περισσοτερο σεβασμο του απο τους υπολοιπους..μπραβο λοιπον σε ολους μας κ εις ανωτερα.

dimkosk200sx
25-01-09, 18:44
ολα πηγαν τελεια..οι παρουσιαστες της εκπομπης,επαθαν πλακα με αποτελεσμα να μας αφιερωσουν σχεδον 10 λεπτα κατι που ειναι πραγματικα αθλος μιας κ ολοι ξερουμε ποσο σημαντικοτατος ειναι ο χρονος στην τηλεωραση κ ειδικα σ'ενα τοσο μεγαλο καναλι οπως ο ΑΝΤ1....ολα κυλισαν μια χαρα μεσ'τη πιστα πσοσφεροντας ολοι μας αφθονο θεαμα στους τηλεθεατες αλλα κ σε οσους το εζησαν απο κοντα..τελος,θελω να ευχαριστησω τον σταθη για την πολυτιμη βοηθεια του στην προσπαθεια μου για το κανονισμα του για το auto festival..οπως καταλαβαινετε,σημερα εγινε ενα πολυ μεγαλο βημα οσο αναφορα την προβολη του drift κ παραλληλα τον περισσοτερο σεβασμο του απο τους υπολοιπους..μπραβο λοιπον σε ολους μας κ εις ανωτερα.

μπράβο και παλι μπραβο για την προσπάθεια .

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
25-01-09, 18:47
Oυυυυυφφφφφφ...... καιρο ειχα να οδηγησω! :)

SST
25-01-09, 18:56
Oυυυυυφφφφφφ...... καιρο ειχα να οδηγησω! :)

μπουρλοτο ετσι?

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
25-01-09, 19:25
θα βαλει κανενας το βιντεο να δουμε και εμεις?gizmoooooooo!!

Petros AE86
25-01-09, 19:31
θα βαλει κανενας το βιντεο να δουμε και εμεις?gizmoooooooo!!
εχει βαλει ο βαγκεν στο τσατ
ενα μικρο

GIZMO
25-01-09, 19:38
κριμα κι εχω λυμενο και το αμαξι ρε γαμοτο...
παντως μπραβο ειναι καλο να βλεπει και ο πιο εξω κοσμος οτι υπαρχει σαν αθλημα αυτο που νομιζουν οτι ειναι αλητειες...

θα βαλω απο σημερα να το γραψω εγω...

αλλα βαλτε και κανενας αλλος, δεν ξερεις τι γινετε... διακοπες ρευματος, χασιμο τηλεοπτικου σηματος...
οταν θελεις κατι εκεινη την ωρα παντα γινετε η μ@λ@κι@...
απο αυριο αλλαζω επαγγελμα, θα γινω μεντιουμ...
αντ1 μεχρι και το μεσημερι γιοκ, δυστυχως εχω εσωτερικη κεραια...

Homo Driftarious!!!
25-01-09, 19:41
Που θα δουμε το βιντεακι κ εμεις που κοιμομασταν ρε παιδια???::confused::confused::confused:

SST
25-01-09, 19:43
εδω

http://www.youtube.com/watch?v=SwjPcKuaLsc
;)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
25-01-09, 20:03
Αλητες..... Χαχαχαχα

ma-nos e30
25-01-09, 20:53
κατη μου 8υμηζη ηρακλη αυτο το sierra εσενα????χαχαχαχα

Σαράφης Γιώργος
25-01-09, 22:43
Μπράβο στα παιδιά για το τρέξιμο και την προβολή .
Κάθολου χάραξη είχε για να κάνετε drift ή μόνο σβούρες ?

lampros
25-01-09, 22:52
καλοοοοοοοο! αναμένουμε και το υπολοιπο βιντεο

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
25-01-09, 23:12
Λοιπον τετοιες καλες ενεργειες παντα κανουν καλο. Να μαθεινει ο μεσος θεατης που δεν ασχολειται, με τι
αλλο εκτος απο ποδοσφαιρο θα περασει καλα.
Σιγα σιγα (το εχω ξαναπει) χαθηκαν ολες οι εκπομπες αγωνων, και πουθενα δεν υπαρχει ντριφτ.

Μπραβο και παλι. Καντε κουμαντο και για 08.02.09.....

GIZMO
26-01-09, 02:39
Μπράβο στα παιδιά για το τρέξιμο και την προβολή .
Κάθολου χάραξη είχε για να κάνετε drift ή μόνο σβούρες ?
αυτο ακριβως, απο αυτο το αποσπασμα εμενα δεν θα με κερδιζε αν ημουν απλος θεατης, ελπιζω τα 10 λεπτα να ειχαν κατι πιο αξιολογο...

ASCONA_MAN
26-01-09, 02:53
έτσι ρε δόστε κιάλο

Αλλά για κάτσε δεν είπατε οτι δεν θα το δίξει?????

vagenrider
26-01-09, 09:36
γκισμο,εννοειται αυτο....αν ηταν να καναμε ολη αυτη την οργανωση για να μας προβαλουν μονο μια διπλη σβουρα.....ουτε εγω αλλα ουτε κ κανενας αλλος θα το ηθελε να γινει αυτη η παρουσιαση..σαφως κ ειναι αξιολογο το υπολοιπο περιεχομενο..ακριβως μετα τη διπλη σβουρα,ξεκιναμε οι τεσσερεις μας να κανουμε συνεχεια με θεαματικα περασματα το διαγραμισμενο με κονους μερος που εφτιαξε ο σταθης....κ οσο μας εδειχνε στην πιστα ο σταθης απαντουσε σε ερωτησεις των παρουσιαστων κ εξηγουσε διαφορα πραγματα για το ντριφτ γενικοτερα..βγηκε παρα πολυ ωραια σε οσους το ειδαν το ολο θεμα κ αυτο ειναι κατι που το ειπε πρωτα απ'ολα ολη η παραγωγη της εκπομπης..την τεταρτη θα το δειτε κ ολοκληρο.....ωστοσο,θα ανεβασω κατα το απογευμα κ ενα μερος απο την δικη μου βιντεοσκοπιση με πολλα ενδιαφεροντα παρασκηνια..

Παντελης Κιτζογλου
26-01-09, 10:07
μπραβο κι απο εμενα πολυ καλη κινηση για την διαφημηση του αθληματος

Σαράφης Γιώργος
26-01-09, 10:36
Ακούγεται πολύ καλό τότε ! Περιμένουμε !

GIZMO
26-01-09, 10:39
γκισμο,εννοειται αυτο....αν ηταν να καναμε ολη αυτη την οργανωση για να μας προβαλουν μονο μια διπλη σβουρα.....ουτε εγω αλλα ουτε κ κανενας αλλος θα το ηθελε να γινει αυτη η παρουσιαση..σαφως κ ειναι αξιολογο το υπολοιπο περιεχομενο..ακριβως μετα τη διπλη σβουρα,ξεκιναμε οι τεσσερεις μας να κανουμε συνεχεια με θεαματικα περασματα το διαγραμισμενο με κονους μερος που εφτιαξε ο σταθης....κ οσο μας εδειχνε στην πιστα ο σταθης απαντουσε σε ερωτησεις των παρουσιαστων κ εξηγουσε διαφορα πραγματα για το ντριφτ γενικοτερα..βγηκε παρα πολυ ωραια σε οσους το ειδαν το ολο θεμα κ αυτο ειναι κατι που το ειπε πρωτα απ'ολα ολη η παραγωγη της εκπομπης..την τεταρτη θα το δειτε κ ολοκληρο.....ωστοσο,θα ανεβασω κατα το απογευμα κ ενα μερος απο την δικη μου βιντεοσκοπιση με πολλα ενδιαφεροντα παρασκηνια..
ετσι μπράβο, γιατί ανησύχησα... αντε να δουμε και το υπολοιπο να γουσταρουμε...

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
26-01-09, 11:31
μπραβο ρε παιδια... πολυ καλη κινηση.. μπραβο στον vagenrider .... μου αρεσε πολυ που ησασταν με κρανη..

Μαριος Παπαδοπουλος
26-01-09, 12:48
Mπραβο και παλι μπραβο!!!

vagenrider
27-01-09, 20:05
μερικα απο τα highlights της παρουσιασης,ειναι στην αρχη της συνεντευξης οπου χαιρετιζει το κοινο κ τους παρουσιαστες ο σταθης μ'ενα πλατυ χαμογελο ολα τα λεφτα..αλλα κ λιγο μετα που μπερδευεται ο χαριτατος κ λεει "θοδωρη" τον σταθη 2 φορες.....α ρε γελιο....ετσι, να'χουμε να θυμομαστε..(τελικα το πηρα αποφαση,θα την ανεβασω την παρουσιαση απο την δικη μου εγγραφη γιατι πριν λιγο που μιλησα με τον παρουσιαστη,μου ειπε οτι υπαρχει δυστηχως μια τυπικη γραφιοκρατικη διαδικασια για να παρω το dvd της εκπομπης η οποια ειναι καπου 1 βδομαδα)οποτε σε κανα τρειωρο θα την δειτε κ ολοι οσοι δεν την ειδατε..

mts
28-01-09, 02:58
http://www.youtube.com/watch?v=-uyraKYOkmM

bimmer86
28-01-09, 03:26
Αυτον το Σταθη, μη τον πουν μια φορα σωστα ! Μια Αργυρη, μια Θοδωρη, χαχαχαχα...

Σαράφης Γιώργος
28-01-09, 18:16
Πάρα πολύ καλή η παρουσίαση παιδιά , χίλια μπράβο !!!
Respect σε όλους !

GIZMO
28-01-09, 19:51
μπραβο, ωραιο ηταν ολο το σκηνικό αλλα εχω μια επισημανση.
απο τα λεγομενα του σταθηαργυρηθοδωρη (χιχι) βγαινει η εντυπωση οτι χρειαζεται αναγκαστικα αυτοκινητο με ιπποδυναμη πανω απο 300 ιππους, ενω υπαρχουν πολλοι drifter με λιγοτερα αλογα...

Σαράφης Γιώργος
28-01-09, 19:53
Εγώ δεν θα έβγαζα αυτό το συμπέρασμα αναγκαστικά .
Απλά ανέφερε , καλώς , για λόγους εντυπωσιασμού μεχρι πόσα φτάνουν .

GIZMO
28-01-09, 19:58
ακουγοντας ομως καποιος αλλος εκτος χωρου, σκεφτεται οτι για να κανεις κατι τετοιο πρεπει να εχεις τερας δυναμης...

Σαράφης Γιώργος
28-01-09, 20:02
Καταλαβαίνω τι θες να πεις , εντάξει κάποιες απορίες μπορεί να έμειναν και άλυτες , αλλά σε γενικές γραμμές και ο σχολιασμός του Στάθη , αλλά και η καλοπροαίρετη διάθεση των παρουσιαστών ήταν τέλεια !

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
28-01-09, 20:10
Πάρα πολύ καλή η παρουσίαση παιδιά , χίλια μπράβο !!!
Respect σε όλους !

Τωρα ειδα το video. Αν σκεφτεις την γενικολογια της εκπομπης, ηταν αριστη η παρουσιαση.
Ο μεσος τηλεθεατης, πηρε το μυνημα.

Πιστα, ασφαλεια, τρελλα, θεαμα.

Αν καθε μηνα ειχαμε μια τετοιου μεγεθους παρουσιαση, σε εξι μηνες θα ειχαμε και πιστα drift.

Αριστα παιδια, συνεχιζουμε ετσι. Οποιος εχει γνωστους σε media ας παρει τηλεφωνο τωρα.

Μην ξεχνατε, οτι και οι σταθμοι αντιγραφουν ο ενας τον αλλον......προς οφελος μας.!!!!

Labros
28-01-09, 20:23
για παμε ενα ντου ολοι μαζι στο βιντεακι του vagenrider να του αυξησουμε τα views ...να δειξουμε οτι υπαρχει ενδιαφερον και κοινο τρελο απο πισω...γιαααα παμε

babisbabou
28-01-09, 20:28
Ντου!!!!!!!

bimmer86
28-01-09, 20:41
Κακως που ο Τουντας δεν φοραει κρανος και παει και μπροστα στην καμερα...

vagenrider
28-01-09, 22:41
α ρε λαμπρο...........χεχε..200 views σε μια μερα..............!!!!!

ma-nos e30
28-01-09, 22:43
τα 8 ειναι δικα μ χαχαχαχαχαχαχ και ενα απο την αδερφη του στα8ει....χαχαχαχαλολ

Labros
28-01-09, 22:52
ειπαμε ΝΝΤΟΟΟΥΥΥΥΥΥ ολοι ...αμα δεν εχει 1000 hits μεχρι δευτερα δε κανουμε δουλεια

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
28-01-09, 22:52
λαμπρο η υπογραφη σου τα σπαει!!!!!!!!!!!!!!!

GIZMO
28-01-09, 23:19
λαμπρο η υπογραφη σου τα σπαει!!!!!!!!!!!!!!!
ναι αλλα ειναι μεγαλη...χαχαχαχαχα!!!!!

ma-nos e30
28-01-09, 23:29
μικρηνε την υπογραφη σου αλλιος διαγραφεσε....χχαχααχαχαχαχαχααχ

bimmer86
28-01-09, 23:33
Αλλιως θα διαγραφεις μονος σου ! Περιμενουμε να δουμε την υπογραφη live...

GIZMO
28-01-09, 23:40
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
29-01-09, 00:01
http://www.youtube.com/watch?v=-uyraKYOkmM

εδω ειναι το βιντεο........καντε κλικ οσες περισωτερες φορες μπωρειτε!!!οαυτος που θα κανει τα περισωτερα εχει συνοδηγησει με το "νεο" RX7 του λαμπρου!!!!!!!!!!!!!!!http://www.driftclub.gr/driforum/images/icons/icon10.gifhttp://www.driftclub.gr/driforum/images/icons/icon10.gifhttp://www.driftclub.gr/driforum/images/icons/icon10.gif

ma-nos e30
29-01-09, 00:14
οκ 8α κατσω ολοι νυχτα να το βλεπω χαχαχαχαχα

SST
30-01-09, 20:46
εδω ειναι το βιντεο........καντε κλικ οσες περισωτερες φορες μπωρειτε!!!οαυτος που θα κανει τα περισωτερα εχει συνοδηγησει με το "νεο" RX7 του λαμπρου!!!!!!!!!!!!!!!http://www.driftclub.gr/driforum/images/icons/icon10.gifhttp://www.driftclub.gr/driforum/images/icons/icon10.gifhttp://www.driftclub.gr/driforum/images/icons/icon10.gif

το θεμα δεν ειναι να συνοδηγησουμε αλλα να το οδηγησουμε....

χαχαχα

vagenrider
31-01-09, 09:23
α ρε λαμπρο.......τι σουξε ειναι αυτο...?αχχχαχαααχαχαα......!!!!!!!
λοιπον,εδω ειναι η παρουσιαση παλι αλλα οπως την κατεγραψε η δικη μου καμερα..εχει πολυ ενδιαφερον αυτο το βιντεο,μιας κ μπορειτε να δειτε ξανα την ολη φαση αλλα "παρασκηνιακα αυτη τη φορα..
http://www.youtube.com/watch?v=f2HNOhvohcE&feature=channel_page

vagenrider
11-02-09, 17:53
σ'αυτο το βιντεο ειναι μερικα περασματα που εκανα με συνοδηγο τον δημοσιογραφο που καλυψε την παρουσιαση..

http://www.youtube.com/watch?v=rCQ5UNQgRCY

NikosMX5
12-02-09, 00:17
σ'αυτο το βιντεο ειναι μερικα περασματα που εκανα με συνοδηγο τον δημοσιογραφο που καλυψε την παρουσιαση..

http://www.youtube.com/watch?v=rCQ5UNQgRCY

Του έκανες ένεση με το μικρόβιο driftoξίνη δηλαδή! :wink:

vagenrider
12-02-09, 11:17
αχαχαχαχχχχαχαχχααχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ωραιος νικο....!!