Επιστροφή στο Forum : 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ DRIFT club ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
09-08-05, 18:25
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα θα γίνει το Drift show στη Λάρισα, σε μια πανέμορφη πίστα, όπου πέρυσι είχε γίνει μια μεγάλη γιορτή βελτιωτών αυτοκινήτων με μεγάλη επιτυχία. Οι Λαρισσαίοι, Καρδιτσιώτες, Τρικαλινοί, Βολλιώτες αλλά και Λαμιώτες, ήδη έχουν καταγράψει την ημερομηνία αυτή στον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου τους και περιμένουν με να δουν τα παιδιά του club μας να ζωγραφίζουν με αυτοκίνητά τους.
Το διαφημιστικό promo θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτμβρίου με ραδιόφωνα, τηλεόραση, αφίσες, flyer και περιοδικά "free press".
Ο ιδιοκτήτης της πίστας έκανε λόγο για 4000+ θεατές. Μακάρι να επαληθευτούν οι προβλέψεις του και να γίνει ακόμα πιο δυνατό το Drift Club.
Καλή μας επιτυχία και καλή συνέχεια στις διακοπές σας!!!
Θα παθουν πλακα οι Λαρισεοι .
Θα τους φυγει το τυρι απ"τα χερια. :twisted: :twisted: :twisted:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
15-08-05, 15:32
Eχουν και αυτοί τα δικά τους τέρατα! Σίγουρα το θέαμα θα είναι μεγάλο και θα τους ταυλώσουμε, αρκεί να είμαστε όλοι εκεί!
Βρε θα τους φυγει το τζαλτζικι :twisted: :twisted: :twisted:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
24-08-05, 23:46
Η Λάρισα άραγε θα παραμιλάει μετά τις 25 Σεπτέμβρη; :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
25-08-05, 14:13
Για Λάρισα είσαστε έτοιμοι μάγκες; Δεν ακούω ούτε βλέπω κινητικότητα!!! Διακοπές κάνετε ακόμα ρε παλικάρια;;;
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ......
Εγώ ετοιμάζομαι! Το πιθανότερο είναι οτι θα δώσω το παρόν κανονίζω από τώρα το ρεπό μου για εκείνη τη μέρα!
Για Λάρισα είσαστε έτοιμοι μάγκες; Δεν ακούω ούτε βλέπω κινητικότητα!!! Διακοπές κάνετε ακόμα ρε παλικάρια;;;
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ......
Εγω που παντρευομαι την επομενη ευδομαδα?
Τι να κανω ? να ερθω?
Εκτος του DRIFTING το κινητρο, θα μου δωσεις κανενα αλλο για να επιραιαστω?
ΜΕ ΠΙΑΝΙΙΙΙΙΕΙΣ ?????????? :twisted: :twisted: :twisted:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
26-08-05, 15:02
Ναι ρε Τάκαρε!!! Θα βάλω την πρωτόπλαστη να σου δώσει το απαγορευμένο μήλο. 8)
Το πιασες το υπονοούμενο έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ...ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ???
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
26-08-05, 15:05
Chaos εννοείται πως θα είσαι μαζί μας. Πάρε άδεια από την σημαία. Άντε και στο τέλος σου έχω θέση στο Land με ανοικτό παράθυρο και την Έυα αγκαλιά (ή όπως εσύ γουστάρεις) αρκεί όταν ανοίξω την πίσω πόρτα, να δω την άλλη πίσω πόρτα ορθάνοικτη.
Το πιασες το υπονοούμενο έτσιιιιιιι;;;;;;;;;;
Πολα κορμακια ταζεις και μαλον θα μινουμε με τις..............................................................................................
κουκλες του XL στο χερι . :oops: :oops: :oops:
Τι λες CHAOS εχω δικιο?
Και οσο για το προσκλητιριο μην βιαζεσαι , θα δεις!!
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
27-08-05, 00:22
Δεν τάζω ποτέ, αν δεν δω φως. Στη Λάρισα ο Πασχάλης (ιδιοκτήτης της πίστας), μου είπε πως θα έχει 5 χορεύτριες από τοπικό Πανεπιστήμιο Ανατομίας Γυναικείου Κορμιού (Π.Α.Γ.Κ.)!!!
Άρα :roll: :roll: θα τα δούμε όλα εκείνη τη μέρα!!! Ααα, οι κοπέλες δεν θα είναι ντυμένες όπως στο event της Καλαμάτας...
Άρα ετοιμάσου για πόρτες μετά φοιτητριών της Π.Α.Γ.Κ.!!!
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
27-08-05, 00:25
Θέλω προσκλητήριο για να έρθω στο μυστήριο.
Ξέρεις γιατί;;; Έχω φάει πολύ χώμα από εσένα και θα τρώω συνέχεια. Να φας λοιπόν και εσύ εκείνη τη μέρα ρύζι με κουφέτα τούμπανο στο κεφάλι, να καταλάβεις τι εστί βερίκοκο.
Έγω τα έφαγα πριν δυόμισι χρόνια και κατάλαβα!!!
:P :P :P :P
Chaos εννοείται πως θα είσαι μαζί μας. Πάρε άδεια από την σημαία. Άντε και στο τέλος σου έχω θέση στο Land με ανοικτό παράθυρο και την Έυα αγκαλιά (ή όπως εσύ γουστάρεις) αρκεί όταν ανοίξω την πίσω πόρτα, να δω την άλλη πίσω πόρτα ορθάνοικτη.
Το πιασες το υπονοούμενο έτσιιιιιιι;;;;;;;;;;
Το έπιασα εννοείται! Θα περιμένω να δώ αν θα δω φως ή όπως λέει και ο Τάκης πολλά κορμάκια μας τάζεις και τη βλέπω να μένουμε με τις....................................................................................................
κούκλες του XL ανά χείρας :idea:
μην ξεχάσεις την Εύα έτσι;
Ωραια τα κοριτσια !! ΕΕΕΕΕ?
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!
re taki olo parapona eisai pali!!!! gia na dw meta th larisa ti tha exeis pali na peis!!! chaos mh ksexaseis na fereis kai rezerva!!! tha sou steilw kai foto molis mporesw!!!! elpizw na exei ksenodoxeio na mhnoume kai na mhn anagastoume na gyrisoume pisw sas tous palabous ( tsif )!!!! :lol: :lol:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
29-08-05, 17:43
Θα κοιτάξουμε να εξασφαλίσουμε δωμάτια σε ξενοδοχείο της Λαρίσης!!! Άλλωστε και στην Καλαμάτα υπήρχαν δωμάτια σε ξενοδοχείο. Ρωτήστε τον Βούλγαρη που έκανε επί 2 ώρες μπάνιο στη πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων του ξενοδοχείου με μακροβούτια!!!
Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για πιο λόγο κάνει τόση ώρα μπάνιο, απήντησε πως το χώμα και τα καμμένα λάστιχα δεν έφευγαν από πάνω του με το μπάνιο που έκανε στο δωμάτιο και έτσι κατέφυγε στη πισίνα η οποία είχε και χλώριο... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dr Mousa περιμένω τη φώτο. Τώρα για ρεζέρβα δεν ξέρω τι γίνετε κάτι έχω υπόψειν μου αλλά θα δούμε. Στη χειρότερη θα φέρω και ένα λάστηχο μαζί μου και την επόμενη θα πάω να το φτιάξω για να μπορώ να φύγω!
Παιδιά πότε θα δούμε καμιά φώτο στο site έτσι για να πάρουμε και μια γεύση!
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
01-09-05, 22:11
Chaos μη μασάς αγόρι μου!!! Άλλωστε η πίσω θέση με ανοικτό παράθυρο είναι rezerve για πάρτη σου! Τι αγχώνεσαι για ζάντες και λάστιχα;;; Κάνε προπόνηση διότι η πίστα είναι για πολλά παιχνίδια και δεν συγχωρεί λάθη!!!
Ok! Αφού έχω θέση rezerve δεν ανησυχώ καθόλου! Ξέρεις αν έχει κανένα βουλκανιζατέρ εκεί κοντά για να πάρω και κανένα λάστηχο μαζί; Αυτή η πίστα τρώει πολύ λάστιχο ή είναι σαν την Καλαμάτα;
Chaos μη μασάς αγόρι μου!!! Άλλωστε η πίσω θέση με ανοικτό παράθυρο είναι rezerve για πάρτη σου! Τι αγχώνεσαι για ζάντες και λάστιχα;;; Κάνε προπόνηση διότι η πίστα είναι για πολλά παιχνίδια και δεν συγχωρεί λάθη!!!
Τι νοας οταν λες δεν συγχωρει λαθη?
κρυβει στροφες παγιδα?
Εχει ντουβαρια?
ΤΙ?
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
03-09-05, 14:09
Είναι περίεργη λίγο. Είναι λαστιχοφάγα απ' ότι διαπίστωσα, αλλά και οι στροφές της είναι ψιλομυστήριες. Θέλει λίγα χιλιόμετρα και αρκετή προσοχή.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
03-09-05, 14:20
ΠΑΙΔΙΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ EVENT ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 (ΜΑΛΛΟΝ - ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΤΟΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ, Η ΛΑΡΙΣΑ (ΒΥΣΣΙΝΙ ΘΥΕΛΛΑ, ΣΟΥΖΑ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ - ΑΕΚ...... :idea: :idea: :idea: :idea:
Ευάγγελε λαστιχάδικο κοντά στν πίστα έχει ή τουλάχιστον κανένα ξεμονταριστή ελαστικών σε κοντινή απόσταση; 8) 8) 8)
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
03-09-05, 21:09
Στα 6 χιλιόμετρα έχει απ' όλα. Μην μου αγχώνεσαι chaos.....
Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα έχει μ' άλλον!!! Υπάρχει και η Εύα όμως....
:lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
03-09-05, 23:30
Κύριοι απλά ετοιμαστείτε να κατέβουμε όλοι μαζί από το Σάββατο στη Λάρισα, διότι όπως προανέφερα, το event θα γίνει τελικά στις 12 το μεσημέρι λόγω αγώνα της Α.Ε.Λ.
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΤΟΥ EVENT
Δηλαδή κατά τι ώρα λέτε να φύγουμε το Σαββάτο; Από ξενοδωχείο τι λέει έχεις βρει; Πολύ Εύα ακούω....................................................
θα έρθει να μου κάνει παρέα στην πολύ άνετη και ευάερη θέση που έχω κλείσει στο Land Rover; 8) 8) 8) 8) 8) 8)
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
04-09-05, 14:28
Κατά το μεσημεράκι να φύγουμε. Ξενοδοχείο έχω βρει στο κέντρο της πόλης προς 50 € το δίκλινο με πρωϊνό. Χλιδάτο. Κατα τα άλλα εκείνη την ημέρα θα έχουμε στο event 5 χορεύτριες.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
04-09-05, 15:04
Ο Βούλγαρης που εξαφανίστηκε ρε παιδιά;;;
ΘΟΔΩΡΗ που παντιάζεις το κόκκινο αστέρι μας;;;
Στείλε κανένα μήνυμα βρε!!!!
Για Κυριακή το είχα εξασφαλίσει σίγουρα το ρεπό μου τώρα όμως θα πρέπει να πάρω και το σαββάτο για να έρθω οπότε θα απαντήσω σίγουρα γύρο στις 15 του μηνός :?:
Τι λένε οι χωρεύτριες Βαγγέλη εσύ που τις έχεις δει;
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
05-09-05, 12:52
Δεν τις έχω δει τις χορεύτριες ρε chaos. Εκπληξή θα είναι και για μένα! Και μάλιστα ευχάριστη.... :lol: :lol:
Αν δεν μπορείς να ξεκινήσεις Σάββατο, ξεκίνα Κυριακή κατά τις 5 το πρωί. Θα είσαι Λάρισα γύρω στις 10 με 10.30. Βέβαια θα είναι δύσκολο να κάνεις δοκιμαστικά εκείνη την ώρα.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
05-09-05, 15:15
ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ EVENT THΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ FORUM ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ...
Στη χειρότερη θα το κάνω έτσι δεν θέλω να το χάσω το event αλλά κάνε ότι μπορείς για τις δοκιμές γιατί απ' ότι κατάλαβες από την Καλαμάτα που οδήγησες το MG είναι λιγάκι δύστροπο και πρέπει να κάνω κάποιες δοκιμές για να καταφέρω να ζυγίσω το αυτοκίνητο στην πίστα και να δώ και τα μέτρα της πίστας!!! 8) 8) 8) 8) 8)
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
05-09-05, 19:23
ΟΚ Chaos! Μακάρι να μπορέσεις να έρθεις από το Σάββατο, για να μπορέσεις το βράδυ να κάνεις τα δοκιμαστικά μαζί με τ' άλλα παιδιά.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
05-09-05, 22:15
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ EVENT ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ : 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
*ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
06-09-05, 21:04
Μέσα καιεγώ!
Λιγο χλωμο αλλα θα προσπαθησω!
Λιγο χλωμο αλλα θα προσπαθησω!
Mia apo ta idia paidia giati logo ektheseos (AthensTuningShow) tha exoume san MG-Rover Club of Greece periptero.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
07-09-05, 12:18
Θοδωράκο καλό χειμώνα ρε τρελλέεεεεεεεεεεεεε....................
Που είσαι εσύ;;; Τώρα γύρισες;;;;
Τάκη, τώρα που παίζει πρώτη μούρη το lexus στην αφίσα, δεν θα μου έρθεις;;;;
Κάνε ότι μπορείς, διότι πάμε για τρελλό show!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ!!!
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
07-09-05, 14:42
Θοδωράκο καλό χειμώνα ρε τρελλέεεεεεεεεεεεεε....................
Που είσαι εσύ;;; Τώρα γύρισες;;;;
ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ!!!
Πάρε με τηλ που σε θέλω
Στειλε φοτο με MMS να χαρω !!!
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
08-09-05, 15:19
Τάκη το βράδυ θα δεις το lexus σου πρώτη μούρη...
Έχουμε και από Καλαμάτα το NISSAN 350Z που θα έρθει να μπαντιάσει για λίγο όμως. Δεν βρίσκει ελαστικά στα μέτρα του, ενώ περιμένει από Αθήνα, ζάντες και αμορτισέρ αποκλειστικά για drift.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
08-09-05, 15:25
Ο portas παιδιά που χάθηκε; Θα κάνει προς τα πάνω;
Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Με έχουν κλείσει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, με πολλά καλώδια, ένα υπολογιστή και μια τηλεόραση που δείχνει ιαπωνικό D1. Ένα πιάτο φαΐ μου δίνουν μόνο κάθε βράδυ. Δεν ξέρω τι πειράματα μου κάνουν. Σας παρακαλώ, βοήθεια.
Πάντως για Λάρισα είμαι έξω αφού φεύγω για σπουδές εξωτερικό. Για τα μελλοντικά events αν τύχει κάποιο ΣΚ και έρθω Ελλάδα σίγουρα θα σας έρθω.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
09-09-05, 13:22
Porta, πήγαινε πίσω το ταξίδι και τις σπουδές και έλα να ντουμανιάσουμε τη Λάρισα. Γούσταρουν λαστιχούρα. Αυτή τη φορά θα καινοτομίσουμε. Θα ανοίγουμε τα καπώ και θα ψήνουμε σουβλάκια μετά τις γύρες. Πες μου τηλ. αυτών που σ έχουν κλείσει σε δωμάτιο με καλώδια κτλ., να τους κάνω φάρσα για βόμβα. Θα δεις για πότε γλιτώνεις τη κλεισούρα.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Με έχουν κλείσει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, με πολλά καλώδια, ένα υπολογιστή και μια τηλεόραση που δείχνει ιαπωνικό D1. Ένα πιάτο φαΐ μου δίνουν μόνο κάθε βράδυ. Δεν ξέρω τι πειράματα μου κάνουν. Σας παρακαλώ, βοήθεια.
Κα'ι'μενο παιδι. Πραγματικα σε λυπαμαι,
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ???? :?:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
15-09-05, 23:35
Μάγκες τι έγινε; Ετοιμαζόμαστε για Λάρισα ή θα ανέβω μόνος μου; Ανησυχώ για την ησυχία που διακρίνω.... :lol: :lol: [/i]
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
17-09-05, 21:33
ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΟΥ EVENT ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΕΛΙΚΑ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ EVENT ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ!!!
ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΟΥ EVENT ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΕΛΙΚΑ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ EVENT ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ!!!
Φιλε ωπος καταλαβενεις την επομενη μερα απο τον γαμο μου δυσκολο, για την 25-9 που λεγαμε οκ αλλα ...................
παρεμε να τα πουμε.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
18-09-05, 15:11
ΑΚΥΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ EVENT ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
19-09-05, 10:07
Μάλλον θα το κάνουμε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2005 και ώρα 5 το απόγευμα. Το μεσημέρι θα έχουμε την οριστική ημερομηνία και ώρα ή την ακύρωση του show.
Έχω σπαστεί με το πρωτάθλημα Ά Εθνικής :evil: :evil: :evil: :evil:
To Σαββάτο είναι 24 τι μου κάνεις τώρα; Είχα κανονίσει το ρεπό μου για το σαββατοκύριακο και το ακύροσα και έχω πει και στα παλικάρια ότι δεν θα γίνει το event πες όσο πιο γρήγορα μπορείς τι θα γίνει για να κανονίσω πάλι τι θα γίνει!
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
20-09-05, 13:29
ΤΟ EVENT ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ.
ΤΟ EVENT ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ.
Λογο τεχνικων προβληματων.
Κριμα γιατι η οργανωση ειχε ξοδευτει για το ολο θεμα και αυτος καταστρεφεται και εμεις δεν ξεκ@υλωνουμε. :cry: :cry: :cry:
:cry: Τι τεχνικά προβλήματα;;Υπάρχει περίπτωση να γίνει σε κανα 2 βδομάδες ή έστω αργότερα;;;; :cry: :cry: :cry:
Απο Νοεμβρη και μετα .
Θα γινει ενημερωση!
Homo_Racius
21-09-05, 16:47
Poly krima.. :(
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΤΑΓΚΙΩΝΗΣ
23-09-05, 20:15
Παιδιά στη ζώη έτσι έχουν τα πράγματα. Άλλες κερδίζεις και άλλες χάνεις.
Ετοιμάζεται στα Γιάννενα κάτι μοναδικό. Οι Αθηναίοι βέβαι το ζείτε σε μεγαλύτερη ένταση και έκσταση στο Ελληνικό αυτές τις μέρες.
Οι Αθηναίοι βέβαι το ζείτε σε μεγαλύτερη ένταση και έκσταση στο Ελληνικό αυτές τις μέρες.
Καλα εγω περιμενα κατι καλυτερο. σε σχεση με τα διαφημιστικα που ειδα!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.