PDA

Επιστροφή στο Forum : Peugeot 205

thodoras_RS4
19-01-09, 00:27
Εχω φαει ενα περιεργο κολλημα με αυτο το αμαξακι...ομως δεν ξερω σχεδον τιποτα γι αυτο...οριστε λοιπον ενα link: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/136172 δεστε το και πες τε μου αξιζει η αγορα και βελτιοση του η οχι?

Petros AE86
19-01-09, 00:37
Εχω φαει ενα περιεργο κολλημα με αυτο το αμαξακι...ομως δεν ξερω σχεδον τιποτα γι αυτο...οριστε λοιπον ενα link: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/136172 δεστε το και πες τε μου αξιζει η αγορα και βελτιοση του η οχι?αν και δεν εχω ασχοληθει με αυτο το αμαξι πιστευω οτι βελτιωνεται πολυ περισσοτερο απο το σκοντα!βαζεις ενα μοτερ απο rallye και εχεις 120 αλογα!!ειναι μπροστοκινητο ομως!μεγαλο μειονεκτημα :P

thodoras_RS4
19-01-09, 00:39
αν και δεν εχω ασχοληθει με αυτο το αμαξι πιστευω οτι βελτιωνεται πολυ περισσοτερο απο το σκοντα!βαζεις ενα μοτερ απο rallye και εχεις 120 αλογα!!ειναι μπροστοκινητο ομως!μεγαλο μειονεκτημα :P

Ναι οντως δεν ειναι πισοκουνα...αλλα ρε φιλε δεν ξερω μ αρεσει οσο θα μ αρεσε και μια πισοκουνα. Το αμαξι βγαινει και 1.9 GTi με 140 αλογα...απλα δεν ξερω τι προβληματα βγαζει στην πορεια...

Petros AE86
19-01-09, 00:53
Ναι οντως δεν ειναι πισοκουνα...αλλα ρε φιλε δεν ξερω μ αρεσει οσο θα μ αρεσε και μια πισοκουνα. Το αμαξι βγαινει και 1.9 GTi με 140 αλογα...απλα δεν ξερω τι προβληματα βγαζει στην πορεια...
με τοσα λευτα περνεις σταρλετ!ιδιο μεγεθος εχουν αν το θες για πολη!μακραν σταρλετ

kallitexni$
19-01-09, 01:23
http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=2931
σιγουρα πραματα ;)

thodoras_RS4
19-01-09, 01:26
http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=2931
σιγουρα πραματα ;)

Ωραιο ακουγεται, αλλα με ξενερωνει το καμπριο...δεν ειμαι φιλος του ξεσκεπαστου...:(

blaze ocean
19-01-09, 01:28
παλιο αμαξι φιλε με ο,τι αυτο συνεπαγεται...+ πως λιγακι σκουρια την βγαζουνε...

thodoras_RS4
19-01-09, 01:30
παλιο αμαξι φιλε με ο,τι αυτο συνεπαγεται...+ πως λιγακι σκουρια την βγαζουνε...

Ε καλα το παλιο ειναι δεδομενο για μενα λογω της ελλειψης κεφαλαιου, αλλα και του γουστου που διαθετω.

blaze ocean
19-01-09, 03:11
γενικα ειναι τιμιο αυτοκινητο...στριβει καλα αν και τα χρονια του δεν του επιτρεπουν να κινειται οριακα(ταλαιπωρημενο αμαξωμα που και στα καλα του δεν ηταν και ο,τι πιο τεχνολογικα ανεπτυγμενο) ουτε ειναι για πολλα πολλα...αν σε ενδιαφερει για σβελτο βολταδικο χωρις πολλες απαιτησεις παρτο...μοτερ θα βρεις να βαλεις...ειδικα απο σαξο μονοφυσα(το πρωτο σαξο) αρκετα...με μικρο σχετικα κοστος...στα γαλλικα ενα μοτερ ειναι μονοδρομος,το κλασσικο 1,3 του πρωτου 106 η το 1,600 που φορουσε και το σαξο και το ραλυ(το ραλλυ εβγαινε και οχταβαλβιδο 1,600)...μην κοιτας ουτε διλιτρα ουτε 1,9...αυτα τα μοτερ που σου ειπα θα τα βρεις ευκολα και ξερουνε να τα δουλευουνε οι μαστορες...το συγκεκριμενο της αγγελιας ειναι α)απο κατερινη και β) φαινεται πολυ ταλαιπωρημενο μεσα-εξω...με λιγα χρηματα παραπανω βρισκεις μεχρι και ραλυ 1,3...

E36 RULES!!
19-01-09, 03:38
στριβει καλα

TI KANEI?????? Man, οχι απλώς καλα, τα 205 μοιραζουν κ@ποτες σε στροφιλικι ακομα και τωρα, ακομα και σε 106rallye... Αμα ξες να το πας...

.στα γαλλικα ενα μοτερ ειναι μονοδρομος,το κλασσικο 1,3 του πρωτου 106 η το 1,600 που φορουσε και το σαξο και το ραλυ(το ραλλυ εβγαινε και οχταβαλβιδο 1,600)...μην κοιτας ουτε διλιτρα ουτε 1,9...αυτα τα μοτερ που σου ειπα θα τα βρεις ευκολα και ξερουνε να τα δουλευουνε οι μαστορες...το συγκεκριμενο της αγγελιας ειναι α)απο κατερινη και β) φαινεται πολυ ταλαιπωρημενο μεσα-εξω...με λιγα χρηματα παραπανω βρισκεις μεχρι και ραλυ 1,3...

Και που ειναι απο κατερινη που κολλαει?

Και δεν ειναι μονο ο ΤU5 που μπορείς να βάλεις... (καλα για το ψοφιμι το 13αρι δν μιλαω :p) Νταξ, ειναι το πιο βελτιωμένο μοτέρ στην Ελλάδα βέβαια..

Eδω Αγγλια τα πάνε τα 205! Πολυ δημοφιλη ειναι τα 205 με μοτερ απο 405Mi16, τα κανεις κ 2,1 και πεταει! Και ειναι κ μοτερ της εποχης του... Και το 1,9 το GTi φυσάει... Μην ξεχνας ειναι και καρυδοτσουφλο το 205!!

Γουσταρω ''two-o-five'' πολυ εγω!!! Ειναι και ενα απο τα πιθανα αγγλο-αμαξα χεχεχεχεχε.... 13αρι rallye με καρμπυρατερ, να καιει οσο θελει αυτο (κ οχι οσο το παταω εγω) αλλα ο ηχος θα με αποζημιώνει... lol

blaze ocean
19-01-09, 03:44
το "καλα" ειναι καπως απαισιοδοξο συμφωνω,αλλα τωρα πια και με τοσα χλμ στην πλατη του...ο λυκος κι αν εγερασε που λενε ομως!!
το ο,τι ειναι απο κατερινη το λεω επειδη το παιδι που το λεει ειναι απο αθηνα,σιγουρα κατι θα υπαρχει κι εδω!
οπως λες,θελει "κολπο" στην οδηγηση...πλασαρισμα με αφημα γκαζιου και μπαινεις με οσα...φρενο στα πολυ δυσκολα και συνεχομενα στροφιγκια θα χρειαστεις!

E36 RULES!!
19-01-09, 03:46
το "καλα" ειναι καπως απαισιοδοξο συμφωνω,αλλα τωρα πια και με τοσα χλμ στην πλατη του...ο λυκος κι αν εγερασε που λενε ομως!!
το ο,τι ειναι απο κατερινη το λεω επειδη το παιδι που το λεει ειναι απο αθηνα,σιγουρα κατι θα υπαρχει κι εδω!
οπως λες,θελει "κολπο" στην οδηγηση...πλασαρισμα με αφημα γκαζιου και μπαινεις με οσα...φρενο στα πολυ δυσκολα και συνεχομενα στροφιγκια θα χρειαστεις!

Δε μασαμε ρε, ραψιμο και rollcage χαχαχαχαχαχαχα ;) ;) ;)

Βασικα αμα αφησεις γκαζι πανω στη στροφη... Με δαυτα... Lift off oversteer... Εχει χαθει κοσμος ετσι...:p

blaze ocean
19-01-09, 03:51
mig με ραμφη και κλουβι!!!ειναι που ειναι υπερστροφικο το αυτοκινητο,του δινεις κι εσυ μια με το αφημα...και εισαι ωραιος!!

Ts@n@k@s
19-01-09, 03:52
Tρομερο αυτοκινητάκι, απο τα αμάξια που γουσταρω πολύ. Ειδικα το 1,9gti ειναι για πολλά γουστα. Στριβει οσο λιγα, παει πολύ καλά, και ειναι κ αρκετα ρετρο. Αντε βρες το βεβαια.

Το επαιρνα με 1000. (οχι το συγκεκριμενο της αγγελίας βεβαια, καθως κ εμενα κατι δεν μου παει καλά...)
Το προτιμω απο ενα σαξοραλο...

E36 RULES!!
19-01-09, 03:58

+oo (άπειρα)... Έχει άλλη αίγλη ρε γμτ....

Mihalis K.
19-01-09, 08:21
Έτσι ακριβώς! 205 1,9 gti=Classic! Σε τεστ του αγγλικού εβο με τα καλύτερα μπροστινοκίνητα βγήκε 2ο! 1ο ήταν το ιντέγκρα....

thodoras_RS4
19-01-09, 10:17
Tρομερο αυτοκινητάκι, απο τα αμάξια που γουσταρω πολύ. Ειδικα το 1,9gti ειναι για πολλά γουστα. Στριβει οσο λιγα, παει πολύ καλά, και ειναι κ αρκετα ρετρο. Αντε βρες το βεβαια.

Το επαιρνα με 1000. (οχι το συγκεκριμενο της αγγελίας βεβαια, καθως κ εμενα κατι δεν μου παει καλά...)

Οντως το να το βρεις ειναι λιγο δυσκολο...οσο για το αν το προτιμω απο saxorallo αυτο ειναι σιγουρο...

bimmer86
19-01-09, 14:12
Επικινδυνο αυτοκινητο αμα το κυνηγας πολυ, οι κωλοι που πεταει ειναι ανεπαναληπτοι και αντε μαζευτο (απο λαθος του οδηγου σε ακαταλληλη στιγμη)

andreasf20c
19-01-09, 16:27
αν και εχει την κινηση σε λαθος αξονα και εμενα μ αρεσει παρα πολυ το 205...
Νομιζω εβγαινε και rallye σε πολυ λιγα κομματια και οχι ελλαδα...
Θοδωρα στην συγκεκριμενη αγγελια κατι μου βρωμαει και δεν ειναι λαστιχο...

thodoras_RS4
19-01-09, 18:31

Λες ρε συ αντρεα?Κ εμενα μ φαινοντε λιγα τα λεφτα γμτ...

Σέρμπης Κώστας
19-01-09, 19:47
loiπον θα διαφωνισω με οσους ειπαν πως αν το παρεις να βαλεις μεσα μοτερ απο ραλλυ.μην το παιρνεις καθολου καλυτερα

αμα θελεις να μιλησεις με κατι φιλαρακια μου με σαξοραλλα να σου πουνε τι νιλες εχουνε φαει απο 205 που πετυχανε σε φαναρια τα οποια ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΑΠΙΑ

μην ακουω για σαπιλες λοιπον.με 1000 ευρω το αμαξι γινεται καινουργιο.τι θα πει δηλαδη μονο καινουργια θελετε?ε τοτε δε θελετε γκαζι και σωστη δυναμη μαλλον

αυτα απο μενα εναν πρωην και νυν και παντοτινο γαλλοφιλο
εχω και πεζω οποτε καταλαβαινεις οτι σου τα λεω χυμα και με πηγη.η μαλλον πηγες

Σέρμπης Κώστας
19-01-09, 19:49
και να σου πω πως (τωρα ειδα την αγγελεια δε την ανοιξα πριν) το αμαξι ειναι οπως ειδες μετατροπη και εγω μετατροπες δεν εμπιστευομαι

θα σου προτεινα αν το θελεις πραγματικα το αμαξι να πας να βρεις μια original καροτσα

SST
19-01-09, 20:12
205 ενα παρα πολυ καλο αυτοκινητο...

η αγγελια ζεχνει δεν βρωμαει.... προτημισε οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω οριτζιναλ καροτσα 1.9gti...

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
19-01-09, 21:20
205 ενα παρα πολυ καλο αυτοκινητο...

η αγγελια ζεχνει δεν βρωμαει.... προτημισε οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω οριτζιναλ καροτσα 1.9gti...

Ρε παιδια.....εκτος απο μπροστοκινητο.......ειναι ΚΑΙ τετρακυλινδρο.......ημαρτον δηλαδη.......

Παντως φερνεις απο Αγγλια με 2000 ευρω, ετοιμο αγωνιστικο 205 κομπλε και παιρνεις ολα τα πραγματα.
Κοιτα εδω....www.pistonheads.co.uk.........classifieds + track/ race cars κλπ

Τωρα 1 ευρω = 1 λιρα........+800-1000 ευρω μεχρι Ελλαδα

thodoras_RS4
19-01-09, 21:43
Ρε παιδια.....εκτος απο μπροστοκινητο.......ειναι ΚΑΙ τετρακυλινδρο.......ημαρτον δηλαδη.......

Παντως φερνεις απο Αγγλια με 2000 ευρω, ετοιμο αγωνιστικο 205 κομπλε και παιρνεις ολα τα πραγματα.

Φιλε Νικο μαλλον παρεξιγησες τον σκοπο μου...εγω δεν θελω κοντραδικο αμαξι...ενα αμαξακι βολταδικο θελω το οποιο θα ειναι πειραγμενο μεσα σε καποια λογικα ορια. Αυτο. Για πιστες και τετοια δεν ονειρευομαι ακομα οταν θα εχω αμαξι για τον δρομο μπορει να τι σκεφτω και για πιστα :D

E36 RULES!!
19-01-09, 21:54

Aγγλία τα Rallye ηταν 1300cc carburated.... Εχουμε 2-3 εδω βολτάδικα... Με cage... Και ενα 2.1...

SST
19-01-09, 21:56

ναι αλλα κυριε νικο δεν εχουμε ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να συντηρουμε V8...

ειναι για μια (για να μην πω 3 και 4) οικονομικη επιφανεια πανω απο τη δικη μας, του νεου μη πληρως εργαζομενου φοιτητη:)

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
19-01-09, 22:22
ναι αλλα κυριε νικο δεν εχουμε ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να συντηρουμε V8...

ειναι για μια (για να μην πω 3 και 4) οικονομικη επιφανεια πανω απο τη δικη μας, του νεου μη πληρως εργαζομενου φοιτητη:)

Το καταλαβαινω απολυτα. Εμενα βεβαια μου κολλησε η αρρωστια οταν στα 19 μου στην Αγγλια πηρα το πρωτο μου V8 rover 3,5 sdi τσαμπα, τοτε 80.000 δρχ. και προτιμουσα να καιω πιο πολυ και να ηδονιζομαι απο τον ηχο και τις ροπες και ας το ειχα αναγκαστικα παρκαρισμενο αρκετα.

Κατα τα αλλα αστειευομαι και γουσταρω να ψιλογελαμε με τις ιδιαιτερες προτιμησεις μου στα αυτοκινητα.

Σέρμπης Κώστας
20-01-09, 16:30
α και το αμαξι ειναι 130 αλογα οχι 140 οπως αναφερθηκε