Επιστροφή στο Forum : Μπλουζες DRIFTCLUB.GR
Καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για μπλουζα driftclub.gr μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω?
Profanos anamainoume sto akoustiko mas file mou giati poloi akoma theloume... T' akous Toxic ???...!!!
Οποτε αμα ειναι ετσι λεμε ποιοι θελουν μπλουζα μαζευουμε λεφτα τα δινουμε και μας τις βγαζουνε. τι λετε?
εγω εεεχωωω...ζηλια! :lol:
για να σοβαρευτούμε τωρα μιληστε μρ τον toxic και θα το κανονισει!
Profanos anamainoume sto akoustiko mas file mou giati poloi akoma theloume... T' akous Toxic ???...!!!
Tοxic έχει ζαλίσει πολύ τα @@των απο πάνω και προβλέπεται να τρώει κλότσους με τις μπλούζες. Είναι στα σχέδια να βγάλουμε και άλλες όμως αυτή τη φορά θα πωλούνται(πάντα σε χαμηλή τιμή) γιατι την προηγούμενη φορά που τις δίναμε έφυγαν όλες σε 10 λεπτά και κοστίζουν πολύ ακριβά ξέρετε. Θα το φροντίσουμε και θα ανεβάσουμε ανακοίνωση.
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
12-09-05, 16:27
Μπλουζάκια του drift club θα υπάρχουν στην έκθεση (ΑTS) στο Ελληνικό από 21-09 ως και 25-09-2005 & στο περίπτερο του XL magazine.
Μπλουζάκια του drift club θα υπάρχουν στην έκθεση (ΑTS) στο Ελληνικό από 21-09 ως και 25-09-2005 & στο περίπτερο του XL magazine.
Με εμάς τους Σαλονικιότες τι γίνεται..; Φέρτε κ από δω καμιά μπλούζα :wink: ..Θέλω να ερθω στ tuning show αλλά μάλλον δεν...
Επιστήμονας
13-09-05, 14:35
Ela me aformi tis mplouzes.... :P :P
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
15-09-05, 13:22
Με εμάς τους Σαλονικιότες τι γίνεται..; Φέρτε κ από δω καμιά μπλούζα :wink: ..Θέλω να ερθω στ tuning show αλλά μάλλον δεν...
Λάρησα 25-09-005 και ώρα 12΄00 μεσημέρι που θα κάνουμε το drift extrime, θα σας περιμένουμε να μπήτε και εσείς στη πίστα και βέβαια να πάρετε και μπλουζάκια.
Theo tsimpa kai mia kai gia mena kai otan vrethoume na mou thn doseis.
Θα κάνω τα πάντα ρε παιδιά για να έρθω..Το κακό είναι ότι δ έχω δίπλωμα κ πρέπει πάντα να βρίσκω κάποιο φιλαράκι μου. :? Αλλά αυτή τη φορά δε πρόκειτε να σας χάσω!!
!!Να βγάλετε μπλούζες Φούτερ τώρα που είναι κ χειμώνας!!!!!να βγάλετε μακρυμάνικες κ να δώσετε στο driftclub που έρχεται :D
Γεια σας παιδια! Είμαι νέος στην παρέα και θα ήθελα να μάθω πώς,πέρα από τις μπλούζες,μπορούμε να προμηθευτούμε και κάποια αυτοκόλλητα με το λογότυπο του club,για να κολλήσουμε στα αυτοκίνητά μας? :)
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
22-11-05, 14:18
Από το περιοδικό XL.
Γεια σας κι εγω ειμαι καινουργιος πως θα μπορουσα να παρω κανα μπλουζακι. Μενω Πατρα κ δεν εχω διπλωμα οποτε δεν το κοβω να μπορω να ερθω σε events?
μενω βριλησσια, πως μπορω να παρω μια; κοστιζει τιποτα ή οχι;
καλησπερα θα ηθελα να μαθο που θα παρουμε μπλουζες και αυτοκολιτα σε καμια συναντιση ποτε και που
:?:
Ντογκας Ιωαννης
04-04-06, 11:12
θα ερθει καμια μπλουζιτσα στο DRIFTxtreme??
θελω να παρω κι αλλη γιατι η προηγουμενη απο τα πολλα πλυσηματα εγινε γκρι!!! συλλεκτικο κομματι :D
θα φερουμε???
Αυτοκόλλητα και μπλούζες θα υπάρχουν διαθέσιμα στο Drift X-Treme.
Ντογκας Ιωαννης
05-04-06, 10:27
thanx tsouf...
thanx tsouf...
Anytime man... :) :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.