Επιστροφή στο Forum : Περιοχες στα γιαννενα(και στην παραμυθια κατα περιστασιν..)
Σέρμπης Κώστας
14-01-09, 23:54
(ε μητερα πατριδα η παραμυθια να μην την αναφερουμε???εδω την εγραψε ο σαραφης...εμεις αλλα τοσα χρονια..κριμα..)
τεσπα
λοιπον
Αν υπαρχει και καποιος αλλος εδω περα μεσα απο γιαννενα καλο θα ηταν να αναφερθει και δω λιγο μπας και γνωριστουμε καποια στιγμη!
Η γνωστη διαδρομη εδω στα γιαννενα ειναι η αναβαση στα μαρμαρα.ειναι μια αποσταση περιπου 5 χιλιομετρα(αναλογα που θα μπεις για το δρομο αυτο) και ειναι σε λοφο μικρου υψους αλλα κατακορυφο σχεδον..ισως σε πολλα σημεια για να ειμαστε ακριβεις!
λοιπον
αυτη η διαδρομη αποτελει ενα τεστ για πολλα αυτοκινητα και για πολλους οδηγους εδω στα γιαννενα που θελουνε να δοκιμασουνε και τα δικα τους τα "μπορω" αλλα και του αυτοκινητου τους.αποτελειται απο 5 η εξι δε θυμαμαι πεταλα,ενω στην υπολοιπη διαδρομη υπαρχουνε πολλα χασηματα και ωραιες φουρκετουλες δευτερης η τριτης το πολυ και αρκετες φυλαγμενες..
ειναι μια ωραια διαδρομη και για να δει κανεις δυνατοτητες αλλα και για να ανεβει διπλωμενος παντου
αν δεν ξερεις τη διαδρομη ειναι ενας ευκολος δρομος για να φυγεις και να φτασεις παλι κατω.το θεμα ειναι οτι μετα δε θα εισαι σε θεση να ξανανεβεις
Σέρμπης Κώστας
14-01-09, 23:58
α και ξεχασα να πω πως αν με πετυχει κανεις στα γιαννενα με το μαντα θα περναω με καντρυ να παιζει τερμα
lada2105supermirafiori
03-04-09, 13:34
γεια σου πατριδα!ειμαι απο 60ο χιλιομετρο παλιας εθνικης οδου ιωαννινων-ηγουμενιτσας.χωριο "πλακωτη".αν εισαι στροφακιας αν καμια φορα κατεβαινεις ηγουμ δεν παιζει να πας απο εγνατια...αν θυμασαι ειναι το χωριο κατω απ'τον δρομο κ απο πανω του υπαρχουν 4-5πεταλα κ πολλες ακομα τεχνικες στροφες.κατεβαινοντας ειναι φουλ στροφιλικι μεχρι το χωριο "νεραιδα" το οποιο το διασχιζεις για να συνεχισεις για ηγουμ.κ στο ψωριο αυτο ειναι κ η διασταυτωση για παραμυθια
Κώστα ένα κόκκινο Μάντα 400 που ανέβαινε Μάρμαρα μαλιοκούβαρα πριν από 7,8 χρόνια το ξέρεις ??? αυτός που το έιχε τώρα ανεβαίνει πάλι Μάρμαρα καθημερινά με ένα κόκκινο Ντελτόνα τούμπανο ... τι είναι αυτός ?
Δωδώνη επίσης παίζει πολύ παιχνίδι έχω μάθει ..........
και για μας τους παλιότερους "έλεγε" η ανάβαση Δρίσκο !!! και η κατάβαση ξεχώριζε τα παιδιά από τους άντρες !!!
α και μην ξεχάσω την διαδρομή Γιάννενα-Βροσίνα !!!!!!! έ ρε πόρωση ...............
α και ξεχασα να πω πως αν με πετυχει κανεις στα γιαννενα με το μαντα θα περναω με καντρυ να παιζει τερμα
ποιος εισαι ρε φιλε???οι ντιουκς εισαι??ακου λεει θα παιζει καντρυ!!!χαχαχχα!!!
Κατι ασχετοο! Το αμά3ι που έχεις στη φοτο δικο σου είναι?
Αν ναι, πρέπει να το είχες αγγελία στο car.gr αν δν κανω λάθος!:cool::cool:
lada2105supermirafiori
06-04-09, 00:28
φιλε αλιμονε απο που εισαι?εγω μενω 10λεπτα μετα τη βροσυνα οπως κατεβαινεις!πορωση αλλα τα 2 τελευταια χρονια η ασφαλτος εχει γινει χαλι μαυρο απ'τα φορτηγα που ανεβοκατεβαινουν το καλοκαιρι με 40βαθμους θερμοκρασια αερα.φαντασου ασφαλτου...
το 2000 έκανα το δρομολόγιο Γιάννενα - Βροσίνα και πίσω κάθε μέρα φίλε μου ...
φαντάζομαι πως θα έχει γίνει τώρα ο δρόμος άμα τον παρατήσαν κιόλας λόγω Εγνατίας ...
drift student kp60
07-04-09, 00:10
εδω στο νισακι μου Αιγινα...εχει κατι τελειες στροφες και με καλο δρομο...απο Αγιο Νεχταριο και γενικα μεχρι και Αγια μαρινα(μην ψαρωνετε περιοχη ειναι )...εχει κατι δρομους βουνισιους με πολυ ωραιες στροφες ...αλλα εχει και τα κατα ..πρωτον ειναι σε δρομο...οπου 9ετεις σε κινδυνο αλλους...δευτερων εχει κατι γκρεμους 10-15 μετρα...κατω...οποτε αν φυγεις εφυγες για τα καλα...παντος υπαρχουν και σημεια οπου δεν περναει ψιχη...ιδικα το χειμονα ..(εχω βρει ενα ωραιο κομματι οπου στην ακρι του δρομου εχει περι9οριο να κανεις ενα λα9ος και να βγεις ενα δυο μετρα απ το δρομο...το πλατος του δρομου ειναι περιπου 7και σε μερικα σημεια 9 μετρα..)..παντος δεν το προτεινω για αρχαριο ...αλλα εγω εκει θα μαθω ...ειναι τελειος ο δρομος με δεντρα και με πολυ ωραια θεα..
Σέρμπης Κώστας
10-04-09, 17:58
file με το λαντα απο παραμυθια ειμαι εκει μεγαλωσα.τα τελευταια τεσσερα χρονια ειμαι γιαννενα!
τα χωρια εννοειται πως τα ξερω...και στην παραμυθια μια ακομη διαδρομη με γλυστρα αρκετη ειναι η αναβαση στο λευτροχωρι απο τα σαμετια προς τα πανω.καλη διαδρομη κλειστη βεβαια και πολλη γλυστρα...
φιλε αλιμονε δεν πηρες ακομα ενα τηλ οταν ανεβαινεις γιαννενα να βρεθουμε.....................................χεχε..φιλε οπω ειπα τα τελευταια τεσσερα χρονια ειμαι γιαννενα δεν ξερω...
ξερω ομως λιγα και καλα ατομα..οσο για το δρισκο εχω ενα φιλο που στριβει με αλφα 75 τερμα και πανω και κατω.μεχρι στιγμης δεν του εχει μιλησει κανεις.ενας του μιλησε για κατεβασμα και τα εφαγε....στο δρισκο υπαρχουνε πολλες στροφες.στο ανεβασμα ειναι πιο χαλαρα τα πραματα.στο κατεβασμα φαινονται τα χερια..και πιστεψτε με αυτος τα εχει τα ΧΕΡΙΑ...και το γραφω με κεφαλαια.δε θελετα να δειτε πως παει στο δρομο αυτον...και το αλφα που εχει δεν ειναι και τυχαιο βεβαια οποτε καταλαβαινετε...
Σέρμπης Κώστας
10-04-09, 18:00
και καπου αναφερθηκε και η δωδωνη.ναι παιζει και εκει αλλα πολλη γλυστρα ρε παιδια...χαμος...
ο δρισκος παντως δειχνει χερια αμαξι και χαρακτηρα του καθενος...
Σέρμπης Κώστας
11-04-09, 13:54
ο παλιος παντως απο τη βροσινα ειναι θανατος τωρα ο δρομος ειανι σε χαλια κατασταση
δεν αξιζει να πας γιατι αντι να στριβεις στις στροφες στριβεις και στην ευθεια για να αποφυγεις λακουβες και κακοτεχνειες που σε στελνουν εκτος για πλακα...
lada2105supermirafiori
08-05-09, 16:12
εχεις απολυτο δικιο για το βροσυνα-γιαννενα.τωρα που συννενοηθηκαμε πληρως εγω ειμαι απο πλακωτη,το χωριο στο γκρεμι με τις 12 στροφες ακριβως απο πανω του..καποτε ειχε πεσει ενα αμαξι απο εκει κ ειχε σταματησει πανω απ'τα σπιτια.σ'αυτες τις στροφες τον τελευταιο καιρο μαζευονται πολοι ηγουμενιτσιωτες,με αμαξια απο 350Z μεχρι type-r ep.χρονος του 350?περιπου 1,32sec.χρονος δικος μου?1,43sec...σε 12στροφες αυτοι οι χρονοι κ με μια πολυ μεγαλη ανηφορα στο τελος που εγω βγαζω σκαρτα 125km/h.φαντασου το 350...
Σέρμπης Κώστας
12-05-09, 00:33
α το κανετε χρονομετρηση??δεν το ηξερα...και κοιτα ποσο κοντα εισαι σε ενα τοσο καινουργιο αμαξι..ειπαμε,δεν ειναι το αμαξι παντα,αλλα τα χερια..
lada2105supermirafiori
12-05-09, 12:07
ε ενταξει,αντικειμενικα τωρα το +11 σε μια διαδρομη 1μιση λεπτου δεν ειναι κ λιγο.παντωςεγω περναω καλα..
Σέρμπης Κώστας
12-05-09, 12:24
.παντωςεγω περναω καλα..
ayto μετραει φιλε μου..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.