PDA

Επιστροφή στο Forum : Συναντηση την κυριακη στην Α.Μαρινα...

Homo Driftarious!!!
14-01-09, 16:54
Ρε παιδια γινεται να πηγαινουμε και την κυριακη Α.Μαρινα για προπονηση ή για συναντηση γιατι εγω τα σαββατα εχω φροντηστηριο και θελω να ερχομαι αλλα δεν προλαβαινω!?!?!:(

Ts@n@k@s
14-01-09, 17:23
............

kallitexni$
14-01-09, 19:21
Ρε παιδια γινεται να πηγαινουμε και την κυριακη Α.Μαρινα για προπονηση ή για συναντηση γιατι εγω τα σαββατα εχω φροντηστηριο και θελω να ερχομαι αλλα δεν προλαβαινω!?!?!:(
Μαλιστα κυριε!Οι επιθυμιες σας διαταγες μας!!!
Εγω θελω να κανουμε την πιστα αναποδα.Γινεται??

GIZMO
14-01-09, 20:08
παιδια για την κυριακη ηταν κανονισμενο λογο πιτας. επιδη την κυριακη εχει πολυ καρτ κανονικα δεν αφηνει αυτοκινητα εκτος κι αν βρεχει, οποτε δεν εχει καρτ.
οσο για το αναποδα το εχει αποκλεισει τελειως γιατι φοβατε μη φυγει κανενας κατευθειαν μεσα στο μαγαζι...
και καλο θα ητανε να μη το κανουμε αναποδα ετσω και κρυφα, αν ειναι δηλαδη μονο ο πακμαν εκει, γιατι αν γινει η μ@λ@κι@ θα την πληρωσουμε ολοι και θα
χασουμε την πιστα...

Rozy_SS_Kp60
14-01-09, 20:39
+2000000000000

mx5t
15-01-09, 00:07
?????????????????????????????

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
15-01-09, 05:06
αφου δεν μπωρεισ σαββατο ελα τεταρτη!!!

Homo Driftarious!!!
15-01-09, 21:41
αφου δεν μπωρεισ σαββατο ελα τεταρτη!!!
Σιγα μην με αφησουν την τεταρτη!!! Τελος παντων μιλησα με τν καθηγητρια στο φροντηστηριο μου και της ειπα οτι δεν μπορω Σαββατο κ ειπε θα προσπαθησει...αρα εχω πιθανοτητες...ευχαριστω παντως που απαντησατε στο τοπικ και δεν το γραψατε στα παλια σας τα παπουτσια!:):):)

Rozy_SS_Kp60
15-01-09, 23:27
Παρακαλουμε παρακαλουμε...

bimmer86
16-01-09, 01:20
Σιγα μην με αφησουν την τεταρτη!!! Τελος παντων μιλησα με τν καθηγητρια στο φροντηστηριο μου και της ειπα οτι δεν μπορω Σαββατο κ ειπε θα προσπαθησει...αρα εχω πιθανοτητες...ευχαριστω παντως που απαντησατε στο τοπικ και δεν το γραψατε στα παλια σας τα παπουτσια!:):):)

Ρε πηγαινε κανε τα μαθηματα σου και μην τα αναβαλεις και θα εχεις ολο το χρονο μπροστα σου να πηγαινεις στην Αγ.Μαρινα... Μην ακουω μ@λ@κιες...

GIZMO
16-01-09, 02:01
ενταξυ ρε χρηστο δεν ειναι και πολυ κακο για μια φορα...
αλλα μια φορα, μη το κανει συνεχεια...

Ts@n@k@s
16-01-09, 04:05
Ρε πηγαινε κανε τα μαθηματα σου και μην τα αναβαλεις και θα εχεις ολο το χρονο μπροστα σου να πηγαινεις στην Αγ.Μαρινα... Μην ακουω μ@λ@κιες...

Ναι φιλαρακο μου, δικιο εχει, ελεος δηλαδη...

Σαράφης Γιώργος
16-01-09, 12:35
Ναι όντως ...

Homo Driftarious!!!
16-01-09, 17:01
Ρε παιδια δεν μπορω εχω εθιστει με την Αγια Μαρινα...τα μαθηματα θα τα κανω κανονικα απλα ειπα να μ βαλει τα γερμανικα που εχω το σαββατο, την τεταρτη ωστε τα Σαββατα να μπορω να ερχομαι με την ησυχια μου και με χωρις μουρμουρες!;)

Homo Driftarious!!!
16-01-09, 17:07
Τωρα π το θυμηθηκα θα ερθει κανεις απο εσας στην Α.Μαρινα αυριο???