PDA

Επιστροφή στο Forum : Επισκευή βαθουλωμάτων με σεσουαρ!

thodoras_RS4
13-01-09, 23:52
Ρίχτε μια ματια στο παρακατω link και δεστε πως μπορειτε να διορθωστε βαθουλωματα πανευκολα και χωρις καμια ζημια στη λαμαρινα ή το χρωμα του αυτοκινητου

http://www.metacafe.com/watch/501379/remove_car_dent_with_airduster/

chris_xiii
15-01-09, 20:02
φιλε φοβερο!!!! Τι ειναι αυτο το spray που ριχνει?? ξερεις??

thodoras_RS4
15-01-09, 20:28
φιλε φοβερο!!!! Τι ειναι αυτο το spray που ριχνει?? ξερεις??

Ειναι το σπρει που βγαζει αερα για να ξεσκονιζεις ηλεκτρονικες πλακετες, οπως υπολογιστες κλπ. Σιγουρα το εχεις δει σε σουπερ μαρκετ...Ειναι απλος αερας απλα οταν το γυρισεις αναποδα βγαζει υγρο διοξειδιο του ανθρακα σε πολυ χαμηλη θερμοκρασια οπως ειδες και στο βιντεο:)

ASCONA_MAN
15-01-09, 20:29
μάλλον σπρέι αέρα για να κάνει σιστολή διαστολή ποποποπο φίλε και μαμώ τα κόλπα!!!!!! ποποπο πολύ καλό ξέρεις πόσο βοήθησες????? :) :)

ASCONA_MAN
15-01-09, 20:30
τασπάει πολύ καλό επίσεις μπορεί να το βρείς και σε μαγαζί με ηλεκτρικά ίδοι!!!

Rozy_SS_Kp60
15-01-09, 23:29
καλο κ απλο..!

thodoras_RS4
16-01-09, 00:46
Ναι ρε μα το σπρει ειναι για να καθαριζεις την σκονη απο ηλεκτρικα κυκλωματα...:P

Drifter727
16-01-09, 02:08
οχι ρε το ψυκτικο ειναι για να παγωνεις το ηλεκτρονικα κυκλωματα.

thodoras_RS4
16-01-09, 02:23
Όχι ρε φιλε δεν ειναι αυτο...air duster ειναι αυτο το φιαλιδιο...ειναι κατι πολυ απλο..σου λεω μπορει να το βρεις και σε σουπερ μαρκετ. Καμια σχεση με αυτο που λες. Δεν ειναι για να παγωνει κυκλωματα, απλα οταν τη γυρισεις αναποδα την φιαλη βγαζει υγρο υδροξειδιο του ανθρακα σε ολυ χαμηλη θερμοκρασια

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
16-01-09, 06:08
πολυ καλη πουστι@!!!!!

Drifter727
16-01-09, 16:25
Όχι ρε φιλε δεν ειναι αυτο...air duster ειναι αυτο το φιαλιδιο...ειναι κατι πολυ απλο..σου λεω μπορει να το βρεις και σε σουπερ μαρκετ. Καμια σχεση με αυτο που λες. Δεν ειναι για να παγωνει κυκλωματα, απλα οταν τη γυρισεις αναποδα την φιαλη βγαζει υγρο υδροξειδιο του ανθρακα σε ολυ χαμηλη θερμοκρασια
Καλα δεν επειμενω......

thodoras_RS4
16-01-09, 16:39
Καλα δεν επειμενω......

:D Εντάξει...:D

andreasf20c
16-01-09, 18:43
το εχει δοκομασει κανεις??? νομιζω κατι παρομοιο ελεγε ενα παιδι πριν λιγο καιρο και το εκανε τελικα κ το μ@μηε το αμαξι του!!!
Ισως κανω λαθπς και να μην ειναι το ιδιο... Ας το δοκιμασει καποιος και να μς πει αν δουλευει...
ρε θοδωρα επρεπε να το δοκιμασετε στο 5αρι του μανου...!!! ;)
τοσες λακουβες εχει!!!
χαχαχα

thodoras_RS4
16-01-09, 19:41
το εχει δοκομασει κανεις??? νομιζω κατι παρομοιο ελεγε ενα παιδι πριν λιγο καιρο και το εκανε τελικα κ το μ@μηε το αμαξι του!!!
Ισως κανω λαθπς και να μην ειναι το ιδιο... Ας το δοκιμασει καποιος και να μς πει αν δουλευει...
ρε θοδωρα επρεπε να το δοκιμασετε στο 5αρι του μανου...!!! ;)
τοσες λακουβες εχει!!!
χαχαχα

Χαααχαχα..Σιγα μη χαλασω το σπρει για το 5αρι του μανου ρε...:P

chris_xiii
17-01-09, 23:02
Ειναι το σπρει που βγαζει αερα για να ξεσκονιζεις ηλεκτρονικες πλακετες, οπως υπολογιστες κλπ. Σιγουρα το εχεις δει σε σουπερ μαρκετ...Ειναι απλος αερας απλα οταν το γυρισεις αναποδα βγαζει υγρο διοξειδιο του ανθρακα σε πολυ χαμηλη θερμοκρασια οπως ειδες και στο βιντεο:)

ωραιος!!!!

bimmer86
18-01-09, 03:18
Οι φαναρτζηδες την χρησιμοποιουν αυτη τη μεθοδο. Πυρωνουν τη λαμαρινα και μετα τριβουν με σφουγγαρι με νερο , απλα το χρωμα δεν την γλιτωνει...

KOSTAS_KE35
19-01-09, 00:18
οταν πχ φτιαζεις (σφυριλατας) ενα φτερο αυτο ενδεχεται να φουσκοση να πρηστει και εκει που εχει το φουσκομα το πυρονεις με το οξυγονο και κρυονεις με νερο και μαζευει αυτο εμεις οι φανοποιοι το λεμε μαζεματα

andreasf20c
19-01-09, 16:15
οταν πχ φτιαζεις (σφυριλατας) ενα φτερο αυτο ενδεχεται να φουσκοση να πρηστει και εκει που εχει το φουσκομα το πυρονεις με το οξυγονο και κρυονεις με νερο και μαζευει αυτο εμεις οι φανοποιοι το λεμε μαζεματα
δηλαδη φιλε κωστα αυτη η μεθοδος μπορει να δουλεψει??? ο bimmer ειπε πως το χρωμα δεν γλυτωνει...
απο οτι καταλαβα εισαι φανοποιος... για πες δουλευει?

KOSTAS_KE35
19-01-09, 17:01
αυτο που ειδαμε στο βιντεακι μπωρει να γινει σε μια ομοιομορφη και μεγαλη μπαρουλα χωρις νεβρα και τσακισματα ειναι λεγωμενη η σηστολη διαστολη μπωρει ομως να σκασει και το χρωμα απο την αποτομη αλλαγη της θερμοκρασιας.και αν,εχεις μια ομοιομορφη μπαρουλα ,γιατι να μην βαλεις την βεντουζα να το τραβηξεις που δεν κανει ζημια?

kallitexni$
23-01-09, 13:35
Αν το αυτοκινητο μας ειναι βαμμενο περλα και σπασει το χρωμα σε ενα σημειο,μπορει να βαφτει τοπικα ή πρεπει να βαφτει ξανα ολος ο προφυλακτηρας?

SST
23-01-09, 13:48
Αν το αυτοκινητο μας ειναι βαμμενο περλα και σπασει το χρωμα σε ενα σημειο,μπορει να βαφτει τοπικα ή πρεπει να βαφτει ξανα ολος ο προφυλακτηρας?

πρεπει να ξαναβαφτει για να εχεις ομοιομορφο αποτελεσμα.

Homo Driftarious!!!
10-04-09, 23:00
Ξεχαστηκε τελικα το τοπικ και δεν μαθαμε εαν δουλευει...:roll::roll:

Homo Driftarious!!!
10-04-09, 23:08
Καθως εψαχνα ομως βρηκα αυτο...:roll: http://www.metacafe.com/watch/1014513/m3_blow_dryer_and_air_blower_dent_removal/

drift student kp60
11-04-09, 00:55
ωραιο κολπακι...θα το δοκιμασω...στου πατερα μου που εχει στη πορτα του συνοδηγου ενα βαθουλομα ...

tzanis
11-04-09, 00:57
ωραιο κολπακι...θα το δοκιμασω...στου πατερα μου που εχει στη πορτα του συνοδηγου ενα βαθουλομα ...

Mαλλον και γώ χρειαζεται να το δοκιμάσω κάπου..
C ya'':cool::cool:

drift student kp60
11-04-09, 01:14
στο δικο μου δεν ξερω αν θα πετυχει...βασικα ειναι ενα βαθουλομα και ταυτοχρονα γρατζουνια απο ενα κλαδι...δεν νομιζω να ερθει...αλλα ποτε δεν ξερεις...;)

thodoras_RS4
11-04-09, 01:57
Ναι ρε παιδια πειραματιστειτε, εγω το postara γιατι μ φανηκε πρωτοτυπο και λεω μηπως εξυπηρετησει καποιον που εχει ενα αντιστοιχο προβλημα... εγω δεν εχω βρει ακομα βαθουλωμα για να πειραματιστω...μολις βρω εννοειται θα ποσταρω!

Homo Driftarious!!!
12-04-09, 00:18
Ρε παιδια δειτε κ λιγο το βιντεο...μην κανετε βλακειες στα αμαξια των πατεραδων σας...μονο στα δικα σας εαν θελετε...

Homo Driftarious!!!
12-04-09, 00:20
Ναι ρε παιδια πειραματιστειτε, εγω το postara γιατι μ φανηκε πρωτοτυπο και λεω μηπως εξυπηρετησει καποιον που εχει ενα αντιστοιχο προβλημα... εγω δεν εχω βρει ακομα βαθουλωμα για να πειραματιστω...μολις βρω εννοειται θα ποσταρω!
Σκασε μια κλωτσια στην πορτα κ δοκιμασε...:p:p Πλακιζω ετσι δν πιστευω να παρεξηγηθεις...:wink:

poutsoulas1
09-02-10, 11:46
το δοκιμασα εγω και δουλευει τελεια...
αλλα εκανα μ@κ@κια που δεν εβγαλα φοτο πριν και μετα.
το χρωμα δεν εσκασε και ηταν μεγαλο βαθουλομα που μου το εκανε αλλο αμαξι

kostas e30 335
09-02-10, 12:21
το δοκιμασα εγω και δουλευει τελεια...
αλλα εκανα μ@κ@κια που δεν εβγαλα φοτο πριν και μετα.
το χρωμα δεν εσκασε και ηταν μεγαλο βαθουλομα που μου το εκανε αλλο αμαξι

ποση ωρα ζεστενες την λαμαρινα?και απο που το πηρες το σπρεϋ?

poutsoulas1
09-02-10, 13:30
ποση ωρα ζεστενες την λαμαρινα?και απο που το πηρες το σπρεϋ?

για 2-3 λεπτα. το σπρευ το πειρα απο εναν ραδιοτεχνιτη 4ευρο. περνω πολες φορες γιατι βγαζω τις τσιχλες
απο τις μοκετες στο πουλμαν που εχω