Επιστροφή στο Forum : drift
poutsoulas1
07-01-09, 12:53
εχω ενα alfa romeo 75. ητανε 1.6 και το εκανα 3.0. απο μεσα ειναι μαμα. στους αγωνες drift σε πια κατιγορια μπαινει??? το εχω πιο πολυ για καθημερινη χρηση. θελει backet?? rollbar?? ειμαι κενουργιος στο αθλημα....
turbanthropos
07-01-09, 13:18
Μαργαρίτηηη???Σε γυρεύουν :)
Σαράφης Γιώργος
07-01-09, 15:01
Υπάρχει μία άτυπη συμφωνία μεταξύ των αγωνιζόμενων της street legal κατηγορίας και αφήνουν αυτοκίνητα σαν το δικό σου ( με αλλαγμένο μοτέρ και όχι δηλωμένο στην άδεια ) να συμμετέχουν στην κατηγορία αυτή . Αν αύριο μεθαύριο βρέθει κάποιος μ@λ@κ@ς και αρχίσει και γκρινιάζει και κάνει ενστάσεις και δεν μπορείς να πάρεις μέρος , δεν μπορώ να το γνωρίζω , αλλά το θεωρώ πολύ απίθανο , μιας και η μισή κατηγορία και παραπάνω ανήκει στην δική σου περίπτωση . Και φυσικά αν με ρωτήσεις καλά κάνουν τα παιδια και ακολουθούν το σύστημα αυτό , γιατί η συγκεκριμένη κατηγορία πρέπει κυρίως να αφορά νέους οδηγούς και όχι τόσο τελείως μαμά αυτοκίνητα .
Τώρα στη street legal κατηγορία θα χρειαστείς απλά εξοπλισμό ασφαλείας για εσένα σαν οδηγό , δηλαδή φόρμα ( έστω και καρτ ) , γάντια και κράνος ( έστω και μηχανής ) .
Σε περιμένουμε στο επόμενο DriftWars !;)
andreas_e30!
07-01-09, 15:30
αυτο ηθελα ν τ ρωτησω και γω για αλλαγμενο μοτερ στν street leagalευχαριστω γιωργο!!
poutsoulas1
07-01-09, 19:07
ευχαριστω γιωργο και να νε καλα ο μαργαριτης γιατι μας στιριζει σε ολλα εμας τους νεους στο αθλημα αυτο. δοκιμασα λιγο στο ρυσιο τις 2-1-2009 αλλα εχω πολυ δουλεια ακομα. δεν ξερω αν πρεπει να απελπιζωμαι.αλλα και εμεις οι νεοι απο καπου θα πρεπει να ξεκινισουμε......
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
07-01-09, 20:25
Ολοι απο καπου ξεκινησαμε! Καλωσηρθες στην παρεα μας!...........
....... και αλλος ιταλος.......
Rozy_SS_Kp60
07-01-09, 20:40
E κανεις δεν ηξερε στην αρχη...
poutsoulas1
10-01-09, 11:44
για σου Ηρακλη.
αλλα και εμεις οι νεοι απο καπου θα πρεπει να ξεκινισουμε......
Για αρχή να αλλάξεις αμάξι. ………………
χα χα χα
κανετ ολοι λαθος!! εγω driftARA μεσα στην κοιλια τισ μανς μου 9 μινες και μολισ βγικα ειμουν ετοιμος !! τωρα εχω πολιετη πειρα και μολις τελιωσω το υπεραμαξο που ετοιμαζω θα σας πατησω ολουσ!±! χιχιχιχιιχιχιχιχιχχι εννοιτε οτι αστειευομε ετσι μην αρχιζετε και με κραζετε ολοι μαζι και δεν ξερω που θα κρυφτω!!!! ωσο για σενα φιλε μιν ανχωνεσε ολοι ετσι ξεκινισαμε και ολοι ετσι θα ξεκινανε.. στην πορεια εξελιζομαστε και στο τελοσ οδηγαμε μεσα στης πιστεσ ακομα και στο κρεβατι την ωρα που κοιμομαστε!!! μην κανεισ κανενα αστειο και τα παρατησεισ αν σου αρεσεισ και οπως ειπε και ο γιωργος ... σε περιμενου στο επομενο αγωνα ,,,!!!! α!! στο τελευτεο αγωνα κανανε πολλα παιδια την παρθενικη τουσ εμφανιση στο driftwars!!!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
11-01-09, 13:55
Και περιμενουμε ακομα περισσοτερους το 2009!
poutsoulas1
11-01-09, 20:06
δεν αλλαζω αμαξι....
ο μαργαριτης κατι θα ξερει, βασικα και οι σιναθλητες του το ξερουν....
πλακα κανω..
που θα παει θα μαθω και γω.....
μια ερωτηση χωρις παρεξηγηση,αλλα ως γυναικα εχω την ταση να επικεντρωνομαι σε καποια θεματα.Το poutsoulas ειναι το ονομα σου?
Σαράφης Γιώργος
11-01-09, 21:05
:D:D:D:D Ααααχχχ γέλασα ρε Ιωάννα , να 'σαι καλά !!!
poutsoulas1
11-01-09, 21:22
με λενε βασιλη κουτσομητρο το ονομα πουτσουλας το εχω 20 χρονια. στα γρεβενα κανενας δεν με ξερει βασιλη. το πουτσουλας δεν ειναι κατι πονιρο. πουτσουλα λεσ καπιον που κανει ολλο φασαριες τζαμπουκαδες νταιλικια..... γενικα εναν δυνατο ανδρα
Γει σου ρε Βασιλη!Παντως εκτος Γρεβενων το παρατσουκλι αυτο ειναι παρεξηγησιμο!Ο τονος που παει?Μ αρεσει ομως.Σ βλεπει ο αλλος απο μακρια κ αρχιζει κ φωναζει: πουτσουλααα ε πουτσουλααα! κ ειναι τωρα εκει γυρω 5-6 αντρες που δεν ξερουν το παρατσουκλι κ αρχιζουν κ ψαχνονται!Ωχ μας πηραν χαμπαρι! η τελευταια γκομενα πρεπει να εβγαλε βρωμα!χχαχα!
Γει σου ρε Βασιλη!Παντως εκτος Γρεβενων το παρατσουκλι αυτο ειναι παρεξηγησιμο!Ο τονος που παει?Μ αρεσει ομως.Σ βλεπει ο αλλος απο μακρια κ αρχιζει κ φωναζει: πουτσουλααα ε πουτσουλααα! κ ειναι τωρα εκει γυρω 5-6 αντρες που δεν ξερουν το παρατσουκλι κ αρχιζουν κ ψαχνονται!Ωχ μας πηραν χαμπαρι! η τελευταια γκομενα πρεπει να εβγαλε βρωμα!χχαχα!
δυναμικο comeback απο την ιωαννα... δεν μας ειχε συνηθισει σε τετοια ποστ...:cool:
E36 RULES!!
12-01-09, 02:43
χαχαχαααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααα
χααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα... ΛΙΩΩΩΩΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ χαχαχαχαχαχαχαχα
Μην το κοροϊδευετε ρε το παιδι....
Σαράφης Γιώργος
12-01-09, 09:54
:D:D:D:D Χαχαχαχαχαχαχα !!!!
poutsoulas1
12-01-09, 10:57
αχ βρε ιωαννα με εκαψες......
Σαράφης Γιώργος
12-01-09, 11:25
Μη μασάς , όλοι καμμένοι είμαστε !!!
poutsoulas1
12-01-09, 22:17
αν δεν ειμασταν καμμενοι δεν θα ειμασταν στο DRIFTCLUB.......
αχ βρε ιωαννα με τις αποριες σου......
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.