Επιστροφή στο Forum : αναβαση
πωσ θα μπορουσαμε να κανονισουμε να κλεισουμε κανενα ανηφορικο κομματι με στροφεσ για track day?
εχει κανεισ ρωτησει αν θα ηταν αυτο εφικτο?
μονο παρανομα!! και εγω καραγουσταρο τετοια φασι και εχω και ενα μεροσ που λιγο πολυ ειναι γνωστο σε ολουσ.. απο το νεκτροταφιο και πανο ......παπαγου φισικα.. με βρμ πιστευω με αρκετα σιμεια μπορουμε να κναουμε καλη δουλεια και τηα ειναι και πολυ touge fasi!!!!! o tsanakas tha einai o takymi mias και εχουν και παρομιο αμαξι!!! ακουο αποψεισ!!!! εγω παντοσ ειμαι μεσα!!!
ψηνομαι πολυ ρε νασσο πρεπει σιγα σιγα να ψαχτουμε.αν και προσ το παρον φτιαχνω το αμαξι αλλα εστω και συνοδηγοσ καλα ειναι. ασ συνενοηθουμε την κυριακη στην αγ.μαρινα στην κοπη τησ πιτασ
εγω διστιχως δεν θα ειμαι εκει.. ασε που ουτε εγω εχω ακομα αμαξι!!χιιχχ
ελα ρε νασσο κυριακη 11/1 μια μερα ειναι.anyway, δεν μπορω να σου στειλω πμ εισαι γεματος λεει.ριξε μια ματια στο τοπικ hydraulic handbrake και πεσ μου αν μπορει να δουλεψει
Rozy_SS_Kp60
03-01-09, 23:22
Μαγκες κ γω για συνοδηγος μεσα!Οποιος θελει αν θελει...
μονο παρανομα!! και εγω καραγουσταρο τετοια φασι και εχω και ενα μεροσ που λιγο πολυ ειναι γνωστο σε ολουσ.. απο το νεκτροταφιο και πανο ......παπαγου φισικα.. με βρμ πιστευω με αρκετα σιμεια μπορουμε να κναουμε καλη δουλεια και τηα ειναι και πολυ touge fasi!!!!! o tsanakas tha einai o takymi mias και εχουν και παρομιο αμαξι!!! ακουο αποψεισ!!!! εγω παντοσ ειμαι μεσα!!!
K εγω καραγουστάρω αλλα τετοιες φασεις δεν ειναι για ιντερνετ... καλυτερα οργανονόμαστε μεταξυ μας και πηγαινουμε κάπου... κ πεντελη-διονυσος σουπερ θα ειναι...
με ασυρματους κ ετσι για επικοινωνία.
kirie tsanaka δεν θα το κανονισουμε εδο και τωρα!!!! εννοιτε οτι θα γινει κατιδιαν!! οσο για την πιτα θα προσπαθισω... αλλα δεν νομιζω!!! εννοιτε οτι γουσταρω να ερθω!!!
kirie tsanaka δεν θα το κανονισουμε εδω και τωρα!!!! εννοιτε οτι θα γινει κατιδιαν!! οσο για την πιτα θα προσπαθισω... αλλα δεν νομιζω!!! εννοιτε οτι γουσταρω να ερθω!!!
ξεχασα κλασικα μερκουρι merkoyri forever!!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
04-01-09, 06:44
μεσα και εγω για αναβαση καταβαση οτι γουσταρετε!!!!!!!
μεσα και εγω για αναβαση καταβαση οτι γουσταρετε!!!!!!!γεια εσενα ρε φιλε ειμουνα συγουροσ 100ο% respect παω για υπνο!!!! η sabuka!!!κανεικακο!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
04-01-09, 06:55
xaxaxaxxxaax!!!!!kalo ypno nassooooooooo!!!!!!!
andreas_e30!
04-01-09, 18:51
και γω ψηνομαι ετσι για τν χαβαλε...το δικο μ ετσι κιαλλιως δεν εχει δυναμη ακομα...
και γω ψηνομαι ετσι για τν χαβαλε...το δικο μ ετσι κιαλλιως δεν εχει δυναμη ακομα...
εσυ θα κανεις καταβαση τοτε!!
Rozy_SS_Kp60
04-01-09, 22:24
oax0xa0xao0xo0!Ναι!Πολυ σωστος ο ''Τσαν''!
πειραζει που γουσταρω τρελα!!!!!
andreas_e30!
05-01-09, 04:28
εσυ θα κανεις καταβαση τοτε!!
για ολα υπαρχει λυση...αλλα μεχρι ν τ κανονισουμε και ν γινει μπορει ν χω τ δυναμη π θελω...
andreasf20c
06-01-09, 01:04
Και στην Παρνηθα ειναι ευκολο να κλεισεις μικρα κομματια για λιγο αργα το βραδυ μετα το τελεφερικ... 3 φουρκετες για παραδειγμα... αναβαση η καταβαση... το πιο ευκολο ειναι στο δρομο για το καταφυγιο που δεν περναει κανεις... η μαλακια εκει ομως ειναι πως αν φυγεις τελειωσες...(στον δρομο για καταφυγιο εννοω)
Καλα ο νασσος οπου κ να τυ πεις εχει τρελα με τον μερκουρη... Επισης μετα την χασια στο δρομο για δερβενοχωρια που γινοταν η αναβαση γινεται γιατι δεν περναει κοσμος... ;)
η φυλη ανδρεα εχει πολυ κοσμο δεν ειναι ευκολη για να την κλισεις!!! οραια αναβαση παντος!!! οσο για την παρνηθα οντοσ ειναι ολα τα λεφτα!!!!! ειδικα προσ το καταφιγιο1!!
ρε αφηστε τα λογια και παμε να κανουμε καμια αναβαση-καταβαση!!!:D:D;)
andreasf20c
06-01-09, 17:14
παιδια οποτε κανονισετε και εγω μεσα ειμαι... θα ερθω και την κυριακη στην πιστα να συννενοηθουμε... δυστυχως αμαξι δεν εω για να driftαρω οποτε η στο κλεισιμο του δρομου και στην συννενοηση θα βοηθησω η συνοδηγος...
ρε νασσο εγω οταν ειχα παει ενα βραδυ κατα τις 12 ζητημα αν συναντησα 3 αυτοκινητα ολα και ολα...
ισως να ετυχε βεβαια...
εχει πολυ γλυκες στροφες αυτος ο δρομος...
καλα Παρνηθα προς καταφυγιο γαμαει και ειναι κ το πιο ευκολο...
το θεμα ειναι πως καραδοκει ο γκρεμος...
andreas_e30!
06-01-09, 19:53
εγω ψηφιζω ντραφι!!!
ρε παντου θα παμε!! οσο για τους γκρεμους..παντου υπαρχουν.. ειναι θεμα σινιτηιασ και να ξερεισ να πεφτεις!!!!
ρε παντου θα παμε!! οσο για τους γκρεμους..παντου υπαρχουν.. ειναι θεμα σινιτηιασ και να ξερεισ να πεφτεις!!!!
θελουμε ειδικευση στα αλεξιπτωτα lol
την περιπτωση να ερθουν οι μπλε καλεσμενοι απο κανεναν περιεργο το εχετε σκεφτει; προς τα που θα φυγουμε αν ερθουν και απο τις δυο μεριες;
και κακα τα ψεματα δεν ειναι ευκολο να κλεισεις ενα δρομο οσο αργα και να ειναι, γιατι εστω κι ενας θα θελει να παει στην δουλεια του, σπιτι του ή δεν ξερω τι αλλο, αλλα θα θελει να περασει μονο απο εκει...και φυσικα θα μανουριασει...
kallitexni$
07-01-09, 16:35
εγω δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να συζητατε κατι τετοιο εδω μεσα(στο φορουμ εννοω).μετα, οχι μπλε,οι ζηταδες θα ερθουνε.....
andreasf20c
07-01-09, 16:53
εγω δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να συζητατε κατι τετοιο εδω μεσα(στο φορουμ εννοω).μετα, οχι μπλε,οι ζηταδες θα ερθουνε.....
Παιδια το κανονιζουμε την κυριακη απο κοντα...
δικιο εχει ο καλλιτεχνης... ;)
E36 RULES!!
07-01-09, 20:42
Γιατι δεν κανετε κατι στυλ Initial-D?? "Κλεινετε" το δρομο ξερω γω, αλλα ειδοποιειτε με cb τους οδηγους αν εμφανιστει αμαξι...
παιδια δεν γινετε να κλεισουμε τον δρομο σε καμια περιπτωσει τοτε συγουρα θα ερθουν οι ακατανομαστοι.. μπωρουνε να ελενχουμε τι γινετε με cb ετσι ωστε αν μπει καποιο αυτοκινητο στο ματι να ενοιμεροννοντε καποι και να σταματαμε....
ναι θα το κανουμε initial d kai mt.Akina:cool:
E36 RULES!!
07-01-09, 21:56
παιδια δεν γινετε να κλεισουμε τον δρομο σε καμια περιπτωσει τοτε συγουρα θα ερθουν οι ακατανομαστοι.. μπωρουνε να ελενχουμε τι γινετε με cb ετσι ωστε αν μπει καποιο αυτοκινητο στο ματι να ενοιμεροννοντε καποι και να σταματαμε....
Ετσι, ετσι, αυτο εννοουσα κ εγω ;)
Rozy_SS_Kp60
07-01-09, 22:05
λοιπον..εγς μπορω να καθομαι στην αρχη...Κ να σας λεω ποιος ερχεται κ ποιος φευγει...
andreasf20c
09-01-09, 18:23
Ετσι, ετσι, αυτο εννοουσα κ εγω ;)
Παιδια εννοειται πως δεν μπορουμε να κλεισουμε το δρομο...!!! μονο μ σι-μπι να συννενοουμαστε και να κανονιζουμε τι θα κανουμε...
Την κυριακη κανονιζουμε απο κοντα τι θα κανουμε...
andreasf20c
19-01-09, 15:50
ρε παιδια τελικα δεν συννενοηθηκαμε στην κοπη της πιτς...! το ξεχασα και εγω... ποτε θα συννενοηθουμε να το κανονισουμε??? ψηνομαι αγρια.... :D
Rozy_SS_Kp60
19-01-09, 23:48
Αντε ρε...Κανεις δεν θελει αναβαση underground κατασταση κ ετσι??
Αντε ρε...Κανεις δεν θελει αναβαση underground κατασταση κ ετσι??
κανεις δεν θελει να παει φυλακη μαλλον...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
20-01-09, 05:48
εγω ειμαι μεσα!!!!!!
και αλλα μεχρι να ετοιμαστει το αμαξι μου τι να λεω να σας ξεσικωνω τζαμπα__ δεν λεει...
blaze ocean
20-01-09, 11:17
ο,τι ειναι να γινει καλυτερα να μην κανονιστει μεσω ιντερνετ βεβαια,πολλοι ρουφιανοι κυκλοφορουν...την εχουνε πατησει παιδια με μηχανες ετσι...
andreasf20c
21-01-09, 14:28
εννοειται πως δεν θα γινει μεσω διαδικτυου η συννενοηση...
Λοιπον προς το παρω απο ο,τι εχω δει μεσα ειναι οι:
1)Νασσος
2)Γιωργος κε35
3) rozy ss kp60
4)andreas e30
5)G.P.T.M.
6)Xmoikan
7)ts@n@k@s
8)εγω
Αλλος? ποτε θα βρεθουμε να συννενοηθουμε?
κανονιζουμε να παμε για καφε να συννενοηθουμε κιολας???
πειτε μερα/ωρακαι τα κανονιζουμε απο κοντα...
Απογευμα εννοειται η βραδυ θα βρεθουμε
επειδη ομως apo βδομαδα θα βαλω forthnet μπορει να μην εχω internet κ θα μπαινω απο internet cafe...
αν χρειαστειτε τπτ στειλτε pm
οκ?
αντε να το κανονισουμε και αυτο...!;)
andreasf20c
21-01-09, 14:29
και αλλα μεχρι να ετοιμαστει το αμαξι μου τι να λεω να σας ξεσικωνω τζαμπα__ δεν λεει...
πες και στον rallyboy και τον σπυρακο και αν ειναι ελατε μαζι...;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.