PDA

Επιστροφή στο Forum : hydraulic handbrake

xmoikan
29-12-08, 23:25
σκεφτομαι να πατενταρω μια πισω τρομπα απο rd350 με χειροποιητη βαση και λεβιε για fly off
το θεμα ειναι οτι θελω να μαθω εαν μπορει να καλυψει τισ αναγκες για τα κυλινδρακια η τισ δαγκανεσ αργοτερα και ποια πρεπει να ειναι η συνδεσμολογια.ρωταω περισσοτερο αυτουσ που εχουν ετοιμο κιτ απο σπαρκο η οτι αλλο πως συνδεεται

nassos
02-02-09, 15:56
to rd υπαρχει__ ;; πλακα κανω... θα σου ελεγα να αφισεις την ντρομπα απο to rd στην ακρη ειναι κριμα καποιος θα την θελει... ασε που δεν ξερω αν θα σε καλιψει και αν σε καλιψει θα ειναι οριακο και θα εχει πολυ μεγαλη διαδρομη γιατι θα πρεπει να δουλεπσει σχεδον ολοι για να γεμισει τα κυλιναδρακια.... καλυτερα βαλε απο συμπλεκτη αυτοκινητου που ειναι τεσταρισμενο 100% οσο για την συνδεσμολογια απλα παρεμβαλεις το χειροφρενο στο σωλινακη των πισω φρενων,κοινως περνασ τα υργα που πανε πισω μεσα απο την ντρομπα του χειροφρενου και μετα αυτα σινεχιζουν κανονικα για πισω...

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
02-02-09, 20:32
to rd υπαρχει__ ;; πλακα κανω... θα σου ελεγα να αφισεις την ντρομπα απο to rd στην ακρη ειναι κριμα καποιος θα την θελει... ασε που δεν ξερω αν θα σε καλιψει και αν σε καλιψει θα ειναι οριακο και θα εχει πολυ μεγαλη διαδρομη γιατι θα πρεπει να δουλεπσει σχεδον ολοι για να γεμισει τα κυλιναδρακια.... καλυτερα βαλε απο συμπλεκτη αυτοκινητου που ειναι τεσταρισμενο 100% οσο για την συνδεσμολογια απλα παρεμβαλεις το χειροφρενο στο σωλινακη των πισω φρενων,κοινως περνασ τα υργα που πανε πισω μεσα απο την ντρομπα του χειροφρενου και μετα αυτα σινεχιζουν κανονικα για πισω...

Οπως τα λεει ο Νασος ειναι.....κοιτα και εδω.......http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=2239&page=2

xmoikan
02-02-09, 22:52
σασ ευχαριστω που ασχοληθηκατε και μου δωσατε λυση.καπωσ ετσι σκεφτομουν την συνδεσμολοδια αλλα δεν ημουν σιγουροσ.οποτε θα ψαξω για τρομπα συμπλεκτη.παντωσ μου αρεσει που ειστεκαι εσεισ ανθρωποι της πατεντας,τουλαχιστον για μενα ειναι τροπος ζωης το να σκεφτομαι κατι και ψαχνοντασ το να το πραγματοποιω

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
02-02-09, 22:56
σασ ευχαριστω που ασχοληθηκατε και μου δωσατε λυση.καπωσ ετσι σκεφτομουν την συνδεσμολοδια αλλα δεν ημουν σιγουροσ.οποτε θα ψαξω για τρομπα συμπλεκτη.παντωσ μου αρεσει που ειστεκαι εσεισ ανθρωποι της πατεντας,τουλαχιστον για μενα ειναι τροπος ζωης το να σκεφτομαι κατι και ψαχνοντασ το να το πραγματοποιω

Ειναι ωραιο να φτιαχνεις κατι μονος σου και να λειτουργει.
Βαζεις το μυαλο σου να δουλεψει, το εκπαιδευεις, αυτο ειναι προοδος. Μπροβο σου.

xmoikan
02-02-09, 23:08
αυτη ακριβωσ την αποψη εχω και εγω κ Νικο γιαυτο την ψαχνω γενικα,δεν εχω σπουδασει μηχανολογια ουτε δουλευα ποτε σε συνεργεια ομωσ παροτι εχω σπουδασει διοικηση επιχειρησεων ασχολουμαι παρα πολυ με κατασκευεσ πολυεστερικεσ και σιδηρουργικεσκαι γενικα οτι εχει να κανει με μουτζουρα,ειναι αυτο που ειπατε κανει το μυαλο μου κα σκεφτεται και τα χερια μου να δημιουργουν