Επιστροφή στο Forum : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM
Φίλοι drifteroμανείς,
Έπειτα από ένα Γολγοθά μετατροπών (όχι στο σασί, αλλά στη βάση δεδομένων του driftclub.gr forum), μπορούμε με χαρά να σας παρουσιάσουμε τη νέα έκδοση του forum μας, η οποία είναι έτοιμη και σας περιμένει! Είμαστε βέβαια ακόμα σε ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ φάση και είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά πράγματα που πρέπει ή να διορθώσουμε, ή να τους κάνουμε και λίγο tuning.
Σας καλούμε λοιπόν όλους εσάς, τα μέλη, να χρησιμοποιήσετε ΤΟ ΝΕΟ FORUM ΤΟΥ DRIFTCLUB.GR. Για εσάς φτιάχτηκε, άρα εσείς είστε και οι πιο κατάλληλοι για να επισημάνετε τα όποια λάθη ή τυχόν παραλείψεις!
Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα κωδικοποίησης, σε κάποια σημεία βγάζει «κινέζικα» αντί για Ελληνικούς χαρακτήρες. Θέλουμε ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ TOPIC να μας τα επισημάνετε, ό,τι βρείτε!
Ελπίζουμε να σας αρέσει από λειτουργικής απόψεως, αναβαθμίσαμε από phpBB σε vbulletin, το οποίο είναι ένα πολύ πιο εξελιγμένο forum!
Ίσως χρειάζεστε μια «βδομάδα προσαρμογής» για να εξοικειωθείτε με τις νέες λειτουργίες και το νέο περιβάλλον γενικότερα. Θα το βρείτε όμως σαφώς ανώτερο από το προηγούμενο – τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε!
Όλα είναι σε δοκιμαστική φάση, κάνουμε τώρα μία γύρα αναγνώρισης της πίστας ;)
Και το skin, και τα χρώματα, και το banner απάνω, κάποιες λειτουργίες και τα πάντα! Θα δείτε πολλά πράγματα ακόμα, απλά κάθε πράγμα στον καιρό του! :)
Τα post σας, τα μηνύματά σας, οι λογαριασμοί σας, τα ΠΑΝΤΑ έχουν περαστεί από τη μία βάση στην άλλη. Το μόνο που δεν καταφέραμε να περάσουμε είναι τα attachments και τα avatars. Αυτά θα χρειαστεί να τα ξαναπεράσετε. Και παρεμπιπτόντως, attachments θα προτείνω από τώρα να ΜΗΝ επιτρέπονται, για λόγους υπερφόρτωσης του server. Χρησιμοποιήστε τα imageshack, photobucket κτλ!
Ελπίζουμε να σας αρέσει και να αποβεί λειτουργικότερο από το παλιό! Κουμπάκια κλπ που κ που δε βγαίνουν, έχουμε κ κάποια μικροπροβλήματα με το server, αλλά θα τα λύσουμε όλα! Εσείς αναφέρετέ μας εδώ τα προβλήματα που συναντάτε και σιγά σιγά θα τα φτιάξουμε όλα :)
Και μην ξεχνάμε: ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ Κ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΠΟΠΑΥ ΑΠΟ ΔΩ ΩΣ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΧΑΒΑΗ! :)
βασικα πρεπει να εχουν χαθει καποιες απαντησεις!
όλα τα έχουμε κρατήσει, το παλιό υπάρχει ακόμα... οι απαντήσεις ΔΕΝ χάθηκαν... απλά κάτω δεξιά σας δείχνει τα post του ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ... Αλλάξτε τη ρύθμιση! Θα το φτιάξω άμεσα να δείχνει ΟΛΑ τα topics :)
Επίσης βλέπω και όταν κάνω edit κάποιο topic, δε με βγάζει από το edit mode... αλλά όταν πατάω στην ΥΠΟΒΟΛΗ, το παίρνει κανονικά...
Petros AE86
24-12-08, 00:13
δεν μπορω να μπω στο section μηχανικα..με το που κανω κλικ γεμιζει η οθονη κωδικους!
χμμμ, το βλέπω! Στα φορτώνει ΑΠΟ ΚΑΤΩ τους, αλλά δε το είχα δει αυτό... θα το τσεκάρω...
Μαριος Παπαδοπουλος
24-12-08, 03:14
Bασικα,καλο ειναι αλλα φαινετε λιγο "δυσκολοδηγητο" ...
spyros stn
24-12-08, 03:23
δεν βρίσκω το topic στην πώληση για την προσφορα xenon για το drift club τι έγινε σβήστηκε??
αντε καλοριζικο, να το χαιρομαστε...
νομιζω οτι θελει λιγο πιο εντονα τα χρωματα στο φοντο, για να καταλαβετε εχω ξαπλωσει την οθονη του λαπτοπ για να ξεχωριζουν οι στηλες.
το κουμπι που σε παει στο τελευταιο ποστ να ειναι λιγο μεγαλυτερο και εντονοτερο.
προς το παρων αυτα ειδα...
Υ.Γ. οι φατσουλες πως μπαινουν στο μυνημα;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
24-12-08, 07:06
καλοριζικο παιδια,να το χαιρωμαστε!!!!σαν να μπαινω πρωτη φορα σε πιστα νιωθω!!!!!!!
υ.γ. εχουν χαθη πολλα ποσταρισματα παντως!!!!
Καλορίζικο... Πολύ ωραίο και πιο οργανωμένο! Μπράβο παιδιά!
Παιδιά αλλάξτε την ώρα. Εγώ την έφτιαξα. Πάει 2 ώρες πίσω!
Petros AE86
24-12-08, 10:18
εινια πολυ ωραιο!!!!
αλλα..μου δειχνει οτι εχω αδιαβαστες δημοσιευσεις..τις βλεπω και παλι αδιαβαστες μενουν...
και πχ μεσα στο φακελο τι αμαξι οδηγεις οταν εχουν ποσταρει καινουρια δεν μπορεις να διακρινεις το διαβασμενο απο το αδιαβαστο!
αυτα!
καλα χριστουγεννα σε ολους
κ εγω χθες παρουσιασα στο "τι αμαξι οδηγεις" το δικο μου ford cortina mkiii αλλα σημερα δεν το βλεπω..
Σαράφης Γιώργος
24-12-08, 13:05
Καλημέρα παιδιά και με γεια μας !!!! Μικροπροβλήματα υπάρχουν , τα οποία θα λυθούν , πάντως η αλλαγή είναι θεαματική !!!
Τα λέμε !!!
οντως τεραστια η διαφορα αφου στην αρχη παραξενευτηκα!!!με γειες
Όντως ειναι πολύ καλο....!!! Αλλα κοιτάξτε το θέμα με τίς νέες διμοσιεύσεις να είναι ποιο έντονα κάπως.... και το θέμα με το κατηγορία drift king κ.λ.π να είναι ποιο καλό όπως παλιά που έπαιρνες και στέμα!!! hahahaha
πως βαζω την υπογραφη????
ειναι καλο αλλα με λιγα ακομα συμαζεμματακια θα πεταει!πιστευω οτι δικαιολογημενα το φορουμ ειναι ετσι αλλα ας μην ξεχναμε οτι ειναι ακομα υπο κατασκευη!
Stathis WOT
24-12-08, 16:00
Παιδιά, sorry αλλά τα post της τελευταίας ημέρας δεν περάστηκαν στο νέο forum και γι' αυτό πρέπει να ξαναγραφτούν. Sorry, παράπλευρες απώλειες
υπογραφες δηλαδη να φαινονται οι εικονες πως βαζουμε?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
24-12-08, 16:59
πως βαζω φωτο στην υπογραφη μου???
Stathis WOT
24-12-08, 16:59
δεν υπάρχει πρόβλημα να φαίνονται απλά να μην είναι φορτωμένες στον δικό μας server αλλά σε photobucket ή imageshack
Stathis WOT
24-12-08, 17:02
Πίνακας ελέγχου/ επεξεργασία υπογραφής...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
24-12-08, 17:03
απο το photobucket την ανεβαζω αλλα δεν φενετε η φωτο μονο το λινκ
Ούτε εμένα την εμφανίζει. Γράφει μόνο το link!
Rozy_SS_Kp60
24-12-08, 18:24
Tρομερο...Αρκετα Βελτιωμενο...Σας αξιζει ενα μεγαλο Μπραβο...
tsilibithras
24-12-08, 22:39
Πολύ πρώτο!!! Να 'στε καλά παιδιά για τον κόπο και την προσπάθειά σας!!! Σας ευχαριστούμε!!!!
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
24-12-08, 23:19
To site ειναι τελιο...Και συνχρωνο....
Τα καλυτερα ομως ερχοντε...;-)
andreasf20c
25-12-08, 02:43
Μπραβο παιδια συνεχιστε τις προσπαθειες που κανετε για ενα καλυτερο site+forum... Οι αλλαγες ριζικες υπαρχουν και διαφορα προβληματακαι... Τωρα που ειπα προβληματακια... καποια ποστς χαθηκαν... ελπιζω να μην χαθηκαν τελειως... και με τις αναγνωσεις οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω υπαρχει προβλημα γιατι ενω δαιβαζω καποια ποστς μετα δειχνει πως δεν εχουν αναγνωσθει... Καλο κουραγιο παιδια και υπομονη... ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΟ DRIFTCLUB.GR
emotikons? xi xi xi!!!!
επισεις ηταν πολυ βολικο που στο κατω μερος της σελιδας, ειχε την επιλογη ''αρχικη σελιδα'' και το θεμα που εισαι μεσα...
επισεις δεν μου βγαζει κατω ποιοι ειναι συνδεμενοι αυτη την στιγμη, παρα μονο ποσοι.
ελπιζω να ξαναδω τα προσωπικα μου μυνηματα στα ελληνικα κι οχι με ερωτιματικα.
Παρατήρησα κι εγώ κάποιες αλλαγές που προσπάθησα να κάνω δεν τις παίρνει... πρέπει να κοιτάξω κάποιες ρυθμίσεις παραπάνω... θα το κάνω από αύριο γιατί τώρα πάω για ύπνο... ΖζΖζζΖΖζΖΖΖΖζζ.... καληνύχτες! :)
GIZMO: Τα προσωπικά σου μηνύματα στα βγάζει με ερωτηματικά; χμμμ... θέμα κωδικοποίησης είναι... γτ ρε γμτ; Μπορείς να μου το βγάλεις ένα PrintScrn και να μου το στείλεις σε φωτό; να το ανεβάσεις κάπου τέσπα...; Στο κάνει με ΟΛΑ τα μηνύματα; Το κάνει ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ αυτό;;;;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
25-12-08, 08:40
τελικα θα μου πει καποιος πως βαζω φωτο στην υπογραφη???ολοι βαλατε εγω εμεινα στην απεξω!!!!λαμογια!!!!!
Σαράφης Γιώργος
25-12-08, 12:58
Πάντως εμένα μου αρέσει το καινούριο μας bannerάκι στο πάνω μέρος της σελίδας , γιατί πολύ απλά είμαστε και πολύ υπεράνω ... !!! :) :) :) :)
spam on- ΣΩΤΑΑΑΑΑ -spam off
εμενα εκει ποθ ειναι να πατισεις υποβολη σεμια απαντηση εχει και κατι αλλοδιπλα αλλα μου το βγαζει σ κουτακια και δεν ξερω τι ειναι
το ιδιο προβλημα με τα ΡΜ το εχω και εγω... πολλα ερωτηματικα
κατα τ΄αλλα ειναι πολυ καλο !
τωρα που το κοιταξα εχω και εγω το ιδιο πρβημα με τα π.μ!μαλλον πρεπει να το εχουμε ολοι!
Πάντως εμένα μου αρέσει το καινούριο μας bannerάκι στο πάνω μέρος της σελίδας , γιατί πολύ απλά είμαστε και πολύ υπεράνω ... !!! :) :) :) :)
τι ειναι το banneraki?
ειδα οτι δεν εχει ερωτηματικα σε ολα τα πμ...
εμενα η υπογραφη μου ειχε παραμεινη, δεν την εβαλα εγω, το μονο που εβαλα ειναι το αβαταρ.
Petros AE86
25-12-08, 14:36
εμενα η υπογραφη μου ειχε παραμεινη, δεν την εβαλα εγω, το μονο που εβαλα ειναι το αβαταρ.
εσυ εισαι εξαιρεση ρε gizmo :):);)
καταρχάς βλέπω σε ολονών σας τις υπογραφές τις εικόνες! o_O
Κατά δεύτερο λόγο, με τα ΠΜ θα το τσεκάρω, δε ξέρω γιατί έγινε με ερωτηματικά, αλλά αυτό υποδηλώνει πρόβλημα με την κωδικοποίηση στην εισαγωγή των στοιχείων. Θα δοκιμάσω πάλι σήμερα μια 2η εισαγωγή των ΠΜ μόνο... και βλέπουμε...
Κι εγώ βλέπω κάποια λειτουργικά προβλήματα που με εμποδίζουν στο να συνεχίσω κάποιες άλλες αλλαγές αλλά θα τα ξεπεράσουμε. Είπα και στον Στάθη να το βάζαμε δοκιμαστικά γιατί στην ΠΡΑΞΗ θα βλέπαμε τα όποια προβλήματα και θα τα λύναμε έτσι πιο άμεσα και εύκολα.
Θα είμαι σε άμεση επικοινωνία με το support της vbulletin κ όσο προχωράμε βλέπουμε :)
ξαναλέω, όλο το παλιό forum ΥΠΑΡΧΕΙ, το έχω κρατήσει, δεν έχει χαθεί ΤΙΠΟΤΑ. Οπότε και στην εσχάτη των περιπτώσεων αν χρειαστούμε κάτι από εκεί οπωσδήποτε, μπορούμε να το ανακτήσουμε, one way or another :)
Α, και ξέχασα κάτι τελευταίο...
MERRY CHRISTMAS :D
Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά! Εύχομαι τα καλύτερα για όλους εσάς και τις οικογένειές σας! Πάντα με το πλάι και με ασφάλεια! Αυτή τη χρονιά να ζωγραφιστούν 2009 χαμόγελα στο πρόσωπό σας από επιτυχημένες πλαγιολισθήσεις :)
Μητς
καλοριζικο το νεο φορυμ παιδια..οι υπογραφες κ τα αβαταρ σβηστηκαν??? ναι μαλλον καθως κ καποιες απαντησεις μαλλον ε???
καντε κατι επιγοντος με τα χρωματα, κυριως των κουμπιων που δειχνει ποια ειναι τα αδιαβαστα. δεν φαινονται καλα, κι ειμαστε και καποιας ηλικιας...
Rozy_SS_Kp60
26-12-08, 13:32
Ρε παιδια..Δεν μπορω να δω ολα τα pm μου...Τα βγαζει με ερωτηματικα...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
26-12-08, 16:02
καντε κατι επιγοντος με τα χρωματα, κυριως των κουμπιων που δειχνει ποια ειναι τα αδιαβαστα. δεν φαινονται καλα, κι ειμαστε και καποιας ηλικιας...
+100000000 δεν φενωντε καθολου παιδια!!!
Drifter727
26-12-08, 16:08
+100000000 δεν φενωντε καθολου παιδια!!!
Εκτος αυτου αμα μπεις σε ενα post μετα στο δειχνει αδιαβαστο ενω ησουν πριν μεσα και πρεπει
να ξαναμπεις για να φανει σαν διαβασμενο.
Petros AE86
26-12-08, 16:36
εγω τα εσβησα ολα τα πμ:)
πας να πατισεις τελευταια σελιδα και δεν σου την βγαζει εαν το τοπικ εχει πολλες σελιδες και πρεπει να το πας μια μια και μετα παο καποιες σελιδες σου διχνει συνεχεια τα ιδια μυνηματα!
να φανταστιτε μου διχει τις σημερινες δημοσιευσεις στο τοπικ αγ.μαρινα στην 2η σελιδα!
Petros AE86
26-12-08, 16:46
εγω τις προαλες εσβησα ολα τα πμ...και τωρα που μπηκα μου ελεγε οτι ειναι 100% γεματο :)
και εμενα και μαλιστα λεει οτι εχω 93 π.μ ενω ειχα 43!
spyros stn
26-12-08, 16:59
ρε παιδιά για ανεβάσω φωτό πρέπει να κάνω αίτηση στο ικα έγινε πολύ παλούκι το θέμα!!
να τωρα που ποσταρε καπιος στο τοπικ αγ.μαρινα παω στην τελευταια σελιδα να δω το ποστ και δεν μου διχνει τα τελευταια ποστ!
λοιπόν, μόλις επανεισήγαγα τα PM σας! ΔΕΝ είναι πια με ερωτηματικά, τώρα είναι κανονικά ελληνικά :)
Επίσης: στην κατηγορία ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΕΝ βγάζει πια τα "Αλαμπουρνέζικα" αλλά βγαίνει οκ :)
Κάποιες αλλαγές βλέπω δεν τις παίρνει με τη μία, δεν τις δέχεται καν. Ούτε με admin account. Πρέπει να είναι θέμα του να ρυθμίσω κάποια δικαιώματα σε κάποιους φακέλους. Δεν πρόλαβα να το δω, αλλά θα τα φτιάξουμε όλα αυτά σιγά σιγά :)
Αν σβήσατε κάποια ΠΜ και δεν τα έσβησε, δείτε το πάλι... συνεχίστε να αναφέρετε προβλήματα!
εμενα παλι με ερωτηματικα μου τα διχνει!τωρα που κοιταξα ξανα τα π.μ μου καποια μου τα διχνει με ερωτηματικα και αλλα μου τα διχει κανονικα!
KOSTAS_KE35
26-12-08, 20:37
παιδια ειναι παρα πολυ αργο για να γραψω ενα μηνυμα μεχρι να κατεβαση τη σελιδα θελει δυο λεπτα
iaponas:
Δεν ξέρω, εμένα τα βγάζει κανονικά πλέον... δε νομίζω να μπορώ να κάνω κάτι πέραν από αυτό :(
Αν κάποιος πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βρει ένα από τα παλιά του μηνήματα, ας μου στείλει ένα PM και θα του το βρω.
KOSTAS_KE35: Το γνωρίζουμε, τα τραβάμε κ εμείς μαζί σας... είναι θέμα του server και όχι του forum. Ο server σέρνεται και το έχουμε αναφέρει, περιμένουμε λύση με το ξεκίνημα του νέου έτους.
o G.P.T.M δημοσιευσε ενα μηνυμα στις αγγελιες!οσους ροτισα σε μεγαλα τοπικ με πολλες σελιδες τις νεες δημοσιευσεισ δεν τις βγαζει!εσυ μπορεις να τις δεις?
αφου εχω διαβασει ενα τοπικ (π.χ γενικα κ αοριστα, car videos κλπ) μου εμφανιζει οτι υπαρχει νεα δημοσιευση (ενω το εχω διαβασει κ δεν υπαρχει νεα λογικα...)
πρεπει να το διαβασεις 2 φορες για τ δειξει αναγνωσμενο!οντως πολλες φορες λεει οτι εχει δημοσιευσει ο ¨ταδε¨αλλα αν μπεις δεν βλεπεις πουθενα την δημοσιευση!!ελπιζουμε τα προβληματα να λυθουν συντομα
εχω βαλει το skype name αλλα με δειχνει συνεχεια off line ενω το skype το εχω ανοιχτο και τα smilies δεν βγαινουν ολα εκτος απο αυτα τα δυο (:confused: :rolleyes:)
Petros AE86
27-12-08, 01:56
φιλε μου πως βαζεις smiles εγω μονο αυτο ξερω :)
φιλε μου πως βαζεις smiles εγω μονο αυτο ξερω :)
αν πας '' επεξεργαστη κειμενου '' θα στα βγαλει απο τα δεξια ή οταν κανεις quote αλλα εμενα μου βγαζει μονο δυο εικονιδια
για τα χρωματα δεν λες τιποτα αν θα φτιαχτουν...
επισεις εχθες αργα το βραδυ εγραψα ενα ποστ 3 φορες στο τοπικ της αγ μαρινας και ενω σημερα δειχνει οτι το τελευταιο μυνημα ειναι απο gizmo οταν πατησεις να το δεις δεν το δειχνει.
Rozy_SS_Kp60
27-12-08, 16:16
Εγω μπηκα χθες να δω το ειχε το τοπικ!Σημερα μπηκα 2 φορες την πρωτη δεν το εδειχνε!Την 2η το εβγαλε ομως,υπηρχε...
Rozy_SS_Kp60
27-12-08, 16:16
Το ποστ το δικο σου εννοω..Οχι τοπικ...
παιδιά έχω πολλά προβλήματα ακόμα και στο να αλλάξω ρυθμίσεις... κάποια θέματα έχουν να κάνουν με τον server... σιγά σιγά θα τα λύσουμε... ελπίζω να έχετε λίγη υπομονή :)
εχω βαλει το skype name αλλα με δειχνει συνεχεια off line ενω το skype το εχω ανοιχτο και τα smilies δεν βγαινουν ολα εκτος απο αυτα τα δυο (:confused: :rolleyes:)
Για το Skype είναι καλή η ερώτησή σου, το έχουμε κ εμείς στο club μας και δε το είδα να λειτουργεί ουσιαστικά ποτέ. Θα ρωτήσω τη Jelsoft (η εταιρεία που έφτιαξε το vBulletin) :)
Όσο για τα χρώματα, επιλέξαμε το skin αυτό γιατί ήταν πιο κοντά στα παλιά χρώματα... προσπαθούσα να πείσω τον Στάθη για κάτι πιο σκοτεινόχρωμο αλλά... δεν τον έπεισα :D
Σαράφης Γιώργος
27-12-08, 18:54
Με τα χρώματα να πω ότι συμφωνώ και εγώ , κάτιτις πιο σκούρο σίγουρα θα ήταν πιο λειτουργικό .... Ακούει το αφεντικό ?!? :)
Όσο για την υπομονή έχουμε μπόλικη , μην στεναχωριέσαι !!!;)
Petros AE86
27-12-08, 19:18
κατι που προσεξα τωρα γιαυτα που ειπε ο gizmo..οταν υπαρχουν νεες δημοσιευσεις και μπεις πχ μεσα στο τι αμαξι οδηγεις..εκει που ειναι οι δημοσιευσεις τις βγαζει με ποιο εντονομαυρο ;)
και εκτος απο αυτο σκαστρα αν παρατηρησεις στο τοπικ που υπαρχουν νεες δημοσιευσεις το τοπικ μετακινειται πιο δεξια απο τα υπολοιπα!εγω κυριως απο εκει καταλαβαινω οτι υπαρχει καινουρια δημοσιευση!
Petros AE86
27-12-08, 19:33
οποτε δεν χρειαζεται να αλλαξουμε χρωματα :P
http://smileyjungle.com/smilies/confused0.gif (http://smileyjungle.com)
http://smileyjungle.com/smilies/confused1.gif (http://smileyjungle.com)
οπως και να το κανεις θα πρεπει να ειναι πιο εντονα τα χρωματα στα κουμπια και στις ειδοποιησεις.
http://smileyjungle.com/smilies/angry26.gif (http://smileyjungle.com)
Ίσως να σας φτιάξω και εξ'ολοκλήρου ένα δικό μου skin. Ξαναλέω βέβαια, δεν κάνω του κεφαλιού μου, αλλά μπορώ να σας δείξω 2-3 προτάσεις και να ψηφίσετε... δεδομένου ότι προλάβω όμως ε; :)
Αν θέλετε δείτε τη δουλειά του vbulletin που έχω φτιάξει στο opel-club.gr . Μπείτε στο forum και τσεκάρετέ το. Λειτουργικά προβλήματα δεν έχουμε κανένα και θα σας φτιάξω και τα δικά σας :)
Δείτε και πώς είναι η ατμόσφαιρα εκεί με σκοτεινόχρωμο skin ;)
Πάντως πιστεύω ότι θα το βρίσκετε πιο λειτουργικό τώρα έτσι; Νέα post πχ στο παλιό δε λειτουργούσαν πια! Τώρα τα βρίσκετε από το "Νέα Μηνύματα".
Επίσης, κάποιος είπε ότι το ανέβασμα εικόνων έχει γίνει επιστήμη...
Δεν είναι τόσο δύσκολο, είναι θέμα συνήθειας. Θα σας δείξω ένα πολύ εύκολο τρόπο για να ανεβάζετε εικόνες :)
Έχουμε γράψει ένα μικρό άρθρο στο δικό μας club για το πώς να ανεβάζουν οι χρήστες μας εικόνες. Μπορείτε να το βρείτε εδώ:
http://www.opel-club.gr/vbulletin/showthread.php?t=4043
(Οδηγός Ανεβάσματος Εικόνων στο Φόρουμ by Asroc)
Σχετικά με το εν λόγω αρθράκι, αφού το διαβάσετε και το κατανοήσετε πρώτα, να τονίσω εν συνεχεία ότι υπάρχει και το Ελληνικό imageshack.gr, το οποίο είναι κ πιο εύχρηστο από το .us
τα smileys γιατι τα εμφανιζει σαν επικεφαλιδα του μυνηματος και οχι μες στο μυνημα???
Παιδιά στην κατηγορία "Το ιδανικότερο DriftCar" κάποιος με όνομα "billismilleer" έβαλε τσόντες...
Administrator's.... Κάντε κάτι
Βάζω κ το link
http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=2778
και αλλου υπαρχουν οπως το καλυτερο δριφταμαξο τεσπα καπως ετσι σε εκεινο το τοπικ!
Αυτό εννοούσα iapona. Έκανα λάθος κ το διόρθωσα αλλά με πρόλαβες!
Ωραία. Κάποιος το διέγραψε!
έσβησα τα spam με τις τσόντες, έσβησα τα account που τις έδειχναν (ωραία βυζάκια είχε όμως) και έριξα ban στις IP τους... επίσης θα τσεκάρω να δω αν μπορώ να βάλω πιο δύσκολο human verification management :P
Έβαλα πιο περίπλοκο Human Verification ώστε να είναι δυσκολότερο για ένα bot να μπει στο site.
Επίσης ενεργοποίησα την επαλήθευση e-mail του κάθε χρήστη που κάνει εγγραφή. Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ μπορεί κάποιος να γράψει εδώ μέσα αν δεν κάνει πρώτα ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ της διεύθυνσής του μέσω e-mail (με click στο ανάλογο link ενεργοποίησης που του αποστέλλεται).
Πιστεύω και ελπίζω πως αυτές οι ρυθμίσεις θα σταματήσουν τις τσοντοδιαφημίσεις :)
Καλά έκανες φίλε ASCONAN!!! Ότι μπορούμε να κάνουμε για ασφάλεια καλό είναι
Petros AE86
29-12-08, 01:32
Έβαλα πιο περίπλοκο Human Verification ώστε να είναι δυσκολότερο για ένα bot να μπει στο site.
Επίσης ενεργοποίησα την επαλήθευση e-mail του κάθε χρήστη που κάνει εγγραφή. Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ μπορεί κάποιος να γράψει εδώ μέσα αν δεν κάνει πρώτα ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ της διεύθυνσής του μέσω e-mail (με click στο ανάλογο link ενεργοποίησης που του αποστέλλεται).
Πιστεύω και ελπίζω πως αυτές οι ρυθμίσεις θα σταματήσουν τις τσοντοδιαφημίσεις :)
αξιος αξιος!!!:D:D:D
+100
Περιμένω να αλλάξουν και κάτι ρυθμίσεις στον server για να σας αλλάξω μετά κάτι ρυθμίσεις εδώ μέσα που δε μπορώ να τις αλλάξω τώρα... μετά θα διορθωθούν και τα λάθη του skin... και σιγά σιγά αρχίζουμε :)
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
29-12-08, 20:15
Μπραβο asconan πολυ καλη δουλεια αλλα θα συμφωνησω με τον gismo στα πιο σκουρα χρωματα γιατι κοντευω να βγαλω τα ματια μου
Μπραβο asconan πολυ καλη δουλεια αλλα θα συμφωνησω με τον gismo στα πιο σκουρα χρωματα γιατι κοντευω να βγαλω τα ματια μου
:) :) :)
:)
το αλλο το κουφο, που μου εγραψε οτι ειναι μικρο το μήνυμα, ή οτι εχει πολλες εικονες. θα διορθωθουνε αυτα; ;)
Νομίζω ότι για τις πολλές εικόνες το διόρθωσα ήδη!
Σήμερα έγιναν κάποιες αλλαγές στον server οπότε αν όλα είναι οκ θα μπορώ σιγά σιγά να κάνω περισσότερα πράγματα...
Rozy_SS_Kp60
30-12-08, 19:46
+10000000000!:)
Οι αλλαγές δεν έκαναν διαφορά... αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα, αλλά θα τα φτιάξουμε όλα με το νέο έτος :)
Και που να δείτε το γενικότερο site... είδατε απλά μια ΜΙΚΡΗ από την όλη αλλαγή του forum... και αν δείτε τί έκαναν κ τα παιδιά με το υπόλοιπο site, πιστεύω θα γουστάρετε τρελλά :)
Πάντως, παρά τα όποια προβλήματα, πιστεύω πως ΗΔΗ είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από πριν, έτσι; Μόνο τις νέες δημοσιεύσεις αν σκεφτεί κανείς, πιστεύω γίνεται περισσότερη κίνηση στα θέματα :)
Rozy_SS_Kp60
31-12-08, 17:09
Στο φορουμ στα μηχανικα μου το βγαζει εντελως διαφορετικο απο το γενικο φορουμ...Ειναι προβλημα η ετσι ειναι το συγκεκριμενο?
Petros AE86
31-12-08, 18:05
Στο φορουμ στα μηχανικα μου το βγαζει εντελως διαφορετικο απο το γενικο φορουμ...Ειναι προβλημα η ετσι ειναι το συγκεκριμενο?και εμενα ;)
kallitexni$
31-12-08, 21:18
me 2.για check it out που λεν και στο χωριο μου...
kallitexni$
31-12-08, 21:23
Και κατι αλλο:παλια οταν σου ερχοταν πμ,επαιρνες ειδοποιηση,τωρα οχι.Δε γινεται να μπει και τωρα καποιου ειδους ειδοποιηση?Καποιοι δεν το παιρνουν καν χαμπαρι οτι εχουν νεα πμ :D :D :D
ενώ στον Mozilla μου βγαίνει κανονικά το section Μηχανικά, στον Explorer μου βγαίνει διαφορετικό, έχετε δίκιο. Δε ξέρω γιατί γίνεται αυτό, αλλά θα το ψάξω... :)
KOSTAS_KE35
01-01-09, 21:49
οταν γραφω ενα μηνυμα πχ μου γραφη οτι το εγραψα 2 ωρες πριν πχ εγω το εγραψα 6.00 και μετα γραφει οτι το εχω γραψει 4.00
Petros AE86
01-01-09, 22:07
πρεπει να ρυθμισεις την ωρα του φορουμ ;)
Rozy_SS_Kp60
02-01-09, 00:55
Ρε admins...Σορυ αλλα τα πμ μου ακομα με ερωτιματικα τα βγαζει...
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
02-01-09, 14:30
Ρε παιδια αυτο ελεγε οτι με τον καινουργιο χρονο θα ανοιγε εχθες το βραδυ ελεγε 20 ωρες και σημερα λεει 28 μερες μας δουλευει τι εγινε ποτε θα λειτουργησει σωστα,αντε να δουμε το καινουργιο eshop.
Rozy_SS_Kp60
02-01-09, 15:51
Φιλε γιατι μιλας συγκεκριμενα??
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
02-01-09, 17:36
για την κεντρικη σελιδα οχι το φορουμ
οταν γραφω ενα μηνυμα πχ μου γραφη οτι το εγραψα 2 ωρες πριν πχ εγω το εγραψα 6.00 και μετα γραφει οτι το εχω γραψει 4.00
Πίνακας Ελέγχου > Ρυθμίσεις & Επιλογές > Επεξεργασία επιλογών > Επιλογές Ημερομηνίας & Ώρας > Ζώνη Ώρας > GMT + 2 :)
Ρε admins...Σορυ αλλα τα πμ μου ακομα με ερωτιματικα τα βγαζει...
Sorry, εισήγαγα και πάλι τα ΠΜ, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι περαιτέρω, για κάποιο λόγο κάποια δε τα εισήγαγε με τη σωστή κωδικοποίηση. Αν χρειάζεσαι κάποιο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, πες μου κ μπορώ να στα βρω από την παλιά βάση. Αλλιώς θεωρήστε τα χαμένα...
Τώρα, όσα ρωτάτε που ΔΕΝ έχουν να κάνουν με το forum, δε μπορώ δυστυχώς να σας απαντήσω, τα φτιάχνουν άλλοι τα υπόλοιπα. Περιμένετε λίγο καιρό όμως, φτιάχνονται όλα και είδα κ μια ματιά κ είναι πολύ ωραία :)
Τα παιδιά κάνουν ό,τι μπορούν και θα δείτε σύντομα πολύ όμορφα αποτελέσματα :)
Σαράφης Γιώργος
03-01-09, 13:57
Πάντως βλέπω διόρθωσες πολλά μικρά προβληματάκια , που δεν τα είχε αναφέρει και κανένας , μπράβο !
Σιγά σιγά φτιαχνόμαστε !!!:D
andreasf20c
03-01-09, 18:12
Αντε 2 μερες μενουν... καθε μερα και καλυτερα... ;)
ma-nos e30
03-01-09, 18:17
για την ωρα την ευτιαξα αλλα μου την δειχνη μια ωρα πισο......
andreasf20c
03-01-09, 18:33
για την ωρα την ευτιαξα αλλα μου την δειχνη μια ωρα πισο......
Πως γινεται αυτο??
Εβαλες GMT+2 ???
Πάντως βλέπω διόρθωσες πολλά μικρά προβληματάκια , που δεν τα είχε αναφέρει και κανένας , μπράβο !
Σιγά σιγά φτιαχνόμαστε !!!:D
thanks τρελλιάρη!
Και είναι μόνο η αρχή! Είναι κάποιες ρυθμίσεις που περιμένω κ να αλλάξουν κ μου κρατούν τα χέρια δεμένα... αλλά θα δείτε, έχουμε ακόμα δρόμο :)
Rozy_SS_Kp60
04-01-09, 00:17
ρε αλανια!κιαλλα?κιαλλα?ρε εσεις ειστε καλοιιιι ρε...
και μη ξεχνοιμαστε
να γινει και SHOUTBOX
κατα λαικη απαιτηση :P
και μη ξεχνοιμαστε
να γινει και SHOUTBOX
κατα λαικη απαιτηση :P
Thy wish is granted! :D
(check main page) ;)
Thy wish is granted! :D
(check main page) ;)
thank you shinron!
πως μπορεις να υπογραμμίσεις μια λεξη ή να γραψεις με μεγαλύτερα ή μικροτερα γράμματα, τωρα με το νεο site;
Σαράφης Γιώργος
05-01-09, 21:34
Στις προσωπικές σου ρυθμίσεις θα το αλλάξεις αυτό για να έχεις περισσότερες επιλογές επεξεργασίας κειμένου .
ευχαριστω.....χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!
γιωργο και σκαστρα....
α και ξεχασα να πω οτι εξακολουθει να δειχνει αδιαβαστα τα διαβασμενα....:)
Drifter727
06-01-09, 00:16
γιωργο και σκαστρα....
ναι φτιαξτε το αυτο.
Petros AE86
06-01-09, 00:26
γιωργο και σκαστρα....
σιγα ρε σι ;)
σε περιπτωση που τα εχεις διαβασει ολα και θες να μην σου τα δειχνει διαβασμενα πατα πανω πανω στα βοηθηματα και μετα σημειωσε τα φορουμς ως διαβασμενα
edit:γιατι βγηκε τοσο μεγαλο το quote??
Έλα μου ντε...;;;;
Δε ξέρω, βλέπω διάφορα bugs σε σας που δε τα έχουμε εμείς στο opel-club.gr !
Πάντως περιμένω να δω τί θα γίνει με την αλλαγή του server γιατί προς το παρόν έχω τα χέρια μου δεμένα για πολλές αλλαγές... έπεται συνέχεια, απλά περιμένουμε ακόμα... για τα διάφορα "tunings" που έπονται :)
ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ FORUM "ΜΗΧΑΝΙΚΑ" :)
tsilibithras
11-01-09, 14:41
Παιδιά κάτι παίζει και με τα emoticons... Τα περισσότερα ενώ υπάρχουν δεν είναι διαθέσιμα σαν εικόνα.
Οταν δεν εισαι συνδεδεμενος βλεπεις τις νεες δημοσιευσεις. Αν πατησεις και μπεις σε νεα δημοσιευση σαν επισκεπτης και μετα συνδεθεις, η δημοσιευση αυτη παρουσιαζετε ως διαβασμενη, χωρια που πολλες νεες δημοσιευσεις δεν τις βλεπω και τις καταλαβαινω απο τα γραφομενα (θυμαμαι σε μερικα το τελευταιο ποστ και ξαφνικα εμφανιζεται κι αλλο)
Rozy_SS_Kp60
16-01-09, 00:15
Ε να ρωτισω κατι?Τα notices που μου γραφει πανω πανω στην αρχη ειναι σανταρ η εκανα κατι εγω κ τα υπενθιμιζει??
Petros AE86
16-01-09, 00:17
Ε να ρωτισω κατι?Τα notices που μου γραφει πανω πανω στην αρχη ειναι σανταρ η εκανα κατι εγω κ τα υπενθιμιζει??ειναι στανταρ!
kallitexni$
17-01-09, 20:27
Αν δειτε,ολα τα καινουρια μελη που εχουν κανει εγγραφη προσφατα μας τα βγαζει σαν
"Site AdministratorΕβγαλα το Ν Driftclub moderatorΜελος".
KOSTAS_KE35
18-01-09, 23:57
για σας παιδια μια ερωτιση θα κανω γινεται οταν μου στελνουν προσωπικο μηνυμα να μου βγαζει καπιο σημαδι μια υπενθιμιση οτι εχω καπιο μηνυμα γιατι της περισοτερες φορες αν δεν κοιταξω πανω δεξια δεν το βλεπω
Petros AE86
19-01-09, 00:02
για σας παιδια μια ερωτιση θα κανω γινεται οταν μου στελνουν προσωπικο μηνυμα να μου βγαζει καπιο σημαδι μια υπενθιμιση οτι εχω καπιο μηνυμα γιατι της περισοτερες φορες αν δεν κοιταξω πανω δεξια δεν το βλεπωπηγαινε πινακας ελεγχου και μετα επεξεργασια επιλογων και θα το βρεις
Rozy_SS_Kp60
20-01-09, 01:02
Λοιπον...Αφου βλεπεται οτι πολλα μελη απο το κλαμπ οταν γραφονται στελνουν με ξενους χαρακτηρες...πιστευω πρεπει στους καινουριους που δεν το ξερουν ακομα να πηγαινει ενα pm απο τους admin που να λεει τους πχ 5 πιο σημαντικους κανονες...Ειναι λιγοι κ κανεις δεν θα τους παραβλεψει πιστευω...απλα μια ιδεα...
Λοιπον...Αφου βλεπεται οτι πολλα μελη απο το κλαμπ οταν γραφονται στελνουν με ξενους χαρακτηρες...πιστευω πρεπει στους καινουριους που δεν το ξερουν ακομα να πηγαινει ενα pm απο τους admin που να λεει τους πχ 5 πιο σημαντικους κανονες...Ειναι λιγοι κ κανεις δεν θα τους παραβλεψει πιστευω...απλα μια ιδεα...
Αυτο παει στην ενοτητα ''Προτασεις για το site'' και οχι εδω. Δεν ειναι προβλημα λειτουργιας αυτο που λες.
Να'μαι κ εγώ! Έχω λείψει τελευταία λόγω μεγάλου τρέξιμου με τη δουλειά, sorry guys! Είδα αρκετά αργά σήμερα ότι είχε πέσει το forum και ξύπνησα μόνο τώρα... το έφτιαξα όμως :)
Τα υπόλοιπα είναι ωραίες ιδέες και θα τα κοιτάξω με την πρώτη ευκαιρία!
Μητς
ποτε επιτελους θα διωρθωσετε το θεμα, που δειχνει αδιαβαστα τα διαβασμενα, ακομα και αυτο που ποσταραμε εμεις;
tsilibithras
30-01-09, 16:00
Καλά ρε Σάκη μη μας δείρεις!!! Ρίξε λίγο τη ΒΟΔΑ σου! Χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ!!!
Καλά ρε Σάκη μη μας δείρεις!!! Ρίξε λίγο τη ΒΟΔΑ σου! Χαρ χαρ χαρ χαρ χαρ!!!
Χαχαχαχαχα καλοοοο..
tsilibithras
03-02-09, 05:06
Λοιπόν για όσους είχατε λυσάξει παλαιότερα με τα emoticon, έγιναν ήδη μερικές αναβαθμίσεις και πλέον έχουμε τα βασικά emoticons... Προσεχώς δεσμεύομαι να προσθέσω και πολλά άλλα ώστε να μην ξέρετε ποια να πρωτοδιαλέξετε! :p:lol::twisted:
Petros AE86
03-02-09, 08:50
ωραιος ρε τσιλι!!!!!
:):D:cool::lol:;)
tsilibithras
03-02-09, 17:47
Μόλις διορθώθηκε το date/time format στο shoutbox... :wink:
tsilibithras
03-02-09, 19:34
Έτοιμα και τα smilies! Enjoy! :pita::rockon::punk:
ρε παιδια, ειμαι στο εργοστασιο και δεν μου βγαζει ολοκληρες τις σελιδες, και αλλαξα υπολογιστη και απο explorer που εμπαινα μπηκα με mozila και παλι τα ιδια, τι συμβαινει;
tsilibithras
04-02-09, 12:18
Παρατήρησα ότι αυτό γίνεται όταν συνδέεσαι με πολύ μικρό bandwidth, δηλαδή όταν ταυτόχρονα έχεις ανοιχτά torrents κτλ ή όταν μπαίνεις από αδύναμη σύνδεση (56Κ, ISDN, ...).
μαλλον εχεις δικιο σε αυτο τσιλι, γιατι ενω εγω και ο σπυρος ειχαμε εχθες το βραδυ το προβλημα, ο νασσος δεν το ειχε...
αρα δεν ειναι γενικο μεν αλλα δεν εχουμε ολοι και παντου γρηγορες συνδεσεις...:wink::wink:
Σαράφης Γιώργος
04-02-09, 22:29
Και εγώ που έχω γρήγορη σύνδεση , τι κατάλαβα ... ?!?
Δεν μπορώ να δω κανένα θέμα , 6-7 ποστ και κόβεται η σελίδα ...
Μέχρι να διορθωθεί , γυρίστε το πίσω ρε παιδιά , δεν είναι κατάσταση αυτή ...
tsilibithras
05-02-09, 00:55
Μπαίνε με τον τρόπο που δεν ήθελες να μπαίνεις (ξέρεις εσύ) μέχρι να διορθωθεί... :wink:
.
.
.
.
με τις μπάντες!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!
τι θα γινει με αυτη την μαλακια, μονο αν ποσταρεις μπορεις να δεις ολοκληρη την τελευταια σελιδα... ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ.....
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω παντως δεν αντιμετωπιζω προβλημα. Ενος φιλου του κανει τα ιδια με εσας...
ρε Σακη μπαινε απο εδω προς το παρων http://www.driftclub.gr/driforum/index.php
και αστις φωνες , το σαιτ ειναι υποκατασκευη , θα την βρουμε την ακρη
tsilibithras
05-02-09, 21:26
Σάκη σύνελθε λίγο και άλλαξε την υπογραφή σου σε παρακαλώ, δεν είναι facebook εδώ...
Ε ρε γαμώτι με τίποτα δεν ικανοποιείται ο κόσμος! :transbat:
Petros AE86
05-02-09, 22:16
ρε Σακη μπαινε απο εδω προς το παρων http://www.driftclub.gr/driforum/index.php
και αστις φωνες , το σαιτ ειναι υποκατασκευη , θα την βρουμε την ακρη
ποια ειναι η διαφορα λαμπρο??
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
05-02-09, 22:54
στο τοπικ γενικα θεματα αυτο/νητου ανοιξε ενα τοπικ ο σκαστρασ και δεν το ανεβαζει πανω,το εχει στην 2 σελιδα!γιατιιιιιιι????
Σάκη σύνελθε λίγο και άλλαξε την υπογραφή σου σε παρακαλώ, δεν είναι facebook εδώ...
τι εχει η υπογραφη μου;:shock::shock:
tsilibithras
06-02-09, 16:19
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!
τι θα γινει με αυτη την μαλακια, μονο αν ποσταρεις μπορεις να δεις ολοκληρη την τελευταια σελιδα... ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ.....
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι όπως ήταν υπογραμμισμένο το "έλεος" φαινόταν σαν να είχες προσαρτήσει στην υπογραφή σου όλα τα αποκάτω... :confused: Sorry, λάθος για τα περί της υπογραφής! :oops:
Οπότε επαναδιατυπώνω:
Σάκη σύνελθε λίγο και πρόσεχε τα posts σου σε παρακαλώ, δεν είναι facebook εδώ...
στο τοπικ γενικα θεματα αυτο/νητου ανοιξε ενα τοπικ ο σκαστρασ και δεν το ανεβαζει πανω,το εχει στην 2 σελιδα!γιατιιιιιιι????
That's a good one!!! :banghead::banghead:
tsilibithras
10-02-09, 16:08
Μόλις κανονίστηκε! :D:D:D:D:punk:
αν ζητησω κατι θα μου βαλει τις φωνες παλι ο τσιλι;
θα το διακυνδινευσω...
στην υπεροχη χωρα μας εχουμε υπεροχο ιντερνετ και εισαι σιγουρος οτι εκει που εισαι συνδεμενος και σερφαρεις, ξαφνικα δεν εισαι συνδεμενος, και μετα απο λιγο εισαι ξανα, κι αυτο γινετε για να εχει πιο πολυ ενδιαφερον, αλλα στο φορουμ μας οταν ξεσυνδεθεις και ξανα συνδεθεις, δεν ξερεις μετα ποιες ειναι οι αδιαβαστες δημοσιευσεις, με αποτελεσμα για μερικους απο εμας που δεν εχουμε και πολυ χρονο να διαθεσουμε να ειναι πολυ κουραστικο και χρονοβορο...
κι ερωτω λοιπον: γινετε τα αδιαβαστα να παραμενουν αδιαβαστα ακομα κι αν ξεσυνδεθεις και ξανα συνδεθεις;
Petros AE86
11-02-09, 00:10
θα το διακυνδινευσω...
στην υπεροχη χωρα μας εχουμε υπεροχο ιντερνετ και εισαι σιγουρος οτι εκει που εισαι συνδεμενος και σερφαρεις, ξαφνικα δεν εισαι συνδεμενος, και μετα απο λιγο εισαι ξανα, κι αυτο γινετε για να εχει πιο πολυ ενδιαφερον, αλλα στο φορουμ μας οταν ξεσυνδεθεις και ξανα συνδεθεις, δεν ξερεις μετα ποιες ειναι οι αδιαβαστες δημοσιευσεις, με αποτελεσμα για μερικους απο εμας που δεν εχουμε και πολυ χρονο να διαθεσουμε να ειναι πολυ κουραστικο και χρονοβορο...
κι ερωτω λοιπον: γινετε τα αδιαβαστα να παραμενουν αδιαβαστα ακομα κι αν ξεσυνδεθεις και ξανα συνδεθεις;
+1 το εχω παθει και εγω πολλες φορες!
Rozy_SS_Kp60
11-02-09, 00:18
Απειρες...Ευτυχως που το ειπε ο gizmo...
Καραϊσκος Γιάννης
11-02-09, 03:28
Παιδιά υπάρχει ένα πρόβλημα που θα ήθελα να αναφέρω, όχι στο forum αλλά στην αρχική σελίδα του club στο τομέα της παρουσίασης τον οδηγών στα Driftwars. Στη παρουσίαση του κυρίου Λάρδη, πατώντας στο ¨περισσότερα¨ βγαίνουν αναλυτικά τα στοιχεία του κύριου Παναγόπουλου και όχι του οδηγού της παρουσίασης που αναφέρεται.
panagiotis_st
11-02-09, 17:47
εχω περιπου καμια βδομαδα που δεν μου βγαζει τα τελευταια ποστ και για να τα δω πρεπει να ποσταρω
τι συμβαινει ρε παιδια?
Καραϊσκος Γιάννης
11-02-09, 18:19
Υπάρχει αυτό το πρόβλημα μπες απ΄ευθείας από αυτή τη σελίδα http://www.driftclub.gr/driforum/index.php είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα αλλα σε ένα ποστ είπαν να μπαίνουμε απο εδώ.
panagiotis_st
11-02-09, 19:35
ευχαριστω
tsilibithras
12-02-09, 00:42
θα το διακυνδινευσω...
Έλα ρε Σάκη γιατί με πήρες με κακό μάτι; :lol:
Λοιπόν αν το κάνουμε έτσι όπως λέτε, τότε είναι που θα προκύψει το πρόβλημα.
Αν αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα με τη σύνδεσή σας, τότε όταν μπαίνετε να ανοίγετε όλες μαζί τις καινούριες δημοσιεύσεις από πάνω πάνω δεξιά. Μετά κάθε ένα topic να το ανοίγετε σε νέο παράθυρο και καθαρίσατε! :wink:
tsili αυτα που λες τα ακους; ειμαι και σε αλλα φορουμ μελος και δεν κανουμε τετοια πραγματα... και αυτο που ζητησα γινετε στα αλλα, εδω γιατι δεν γινετε;
οσο για το αν ο ανθρωπος ικανοποιητε ή οχι ειναι ενα αλλο θεμα, που αφορα τον καθε ανθρωπο ξεχωριστα γιατι ο καθε ενας εχει τα δικα του κριτηρια...
Σακη μου παλευουμε ρε να τα φερουμε ολα στα ισια τους με τις λιγες γνωσεις μας ..καταλαβαινεις οτι η δουλεια που κανουμε σαν διαχειριστες την κανουμε γιατι μας αρεσει να εχουμε ενα ''ωραιο'' και ''καθαρο'' φορουμ καταναλωνοντας πολλες ωρες την ημερα μπροστα στο Pc.
μιλησα και με τον Δημητρη -asconan- που εχει μαυρη ζωνη στα κομπιουτερ και με πολλες εργατοωρες μας εφτιαξε αυτο το ωραιο νεο φορουμ να τα κοιταξει αυτα που ανεφερες ...
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ pato100 γέμισε post παντου για ΙPHONE...
Petros AE86
13-02-09, 08:40
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ pato100 γέμισε post παντου για ΙPHONE...
χακαραν ρεεε:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σαράφης Γιώργος
13-02-09, 09:04
Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάνουν human verification όλα αυτά ?!?!?
Έχω βαρεθεί να τους σβήνω ρε γ@μώτο !!!!
Σαράφης Γιώργος
13-02-09, 09:13
Άι στα τσακίδια και βάλε και το i-phone στον pato100 σου !!!! :p
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ας δούμε και την θετική πλευρά. Για να ασχολούνται να hackέψουν ένα forum σημαίνει ότι είναι επιτυχημένο. Μπράβο λοιπόν στο driftclub.gr :wink:
Petros AE86
16-02-09, 21:13
στα γενικα και αοριστα μου λεει υπαρχει νεο θεμα στο τοπικ photoshop..μπαινω μεσα στο γενικα και αοριστα και δεν παρχει το photoshop :P
στα γενικα και αοριστα μου λεει υπαρχει νεο θεμα στο τοπικ photoshop..μπαινω μεσα στο γενικα και αοριστα και δεν παρχει το photoshop :Pειναι στα spam γιαυτο!μπαινεις γενικα και αοριστα πατας πανω στο σπαμ που ειναι πανω πανω και μετα σου εχει μεσα το τοπικ φοτοσοπ!:wink:
Petros AE86
16-02-09, 21:20
ειναι στα spam γιαυτο!μπαινεις γενικα και αοριστα πατας πανω στο σπαμ που ειναι πανω πανω και μετα σου εχει μεσα το τοπικ φοτοσοπ!:wink:ωραιος δεν το ειχα παρατηρησει
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
17-02-09, 20:43
ρε παιδια, στο βιντεακι κουιζ και ανωριμοτητεσ εχε 200κατι σελιδες και αργει πολυ να το ανοιξει!μηπως να τα χωριζαμε σε 2 και να κληδονοταν το παλιο και απλα να τα βλεπαμε και στο καινουριο να ποσταραμε?
εμενα δε μου κανει προβλημα Γιωργο ...αλλα θα το κοιταξω
Σαράφης Γιώργος
18-02-09, 22:34
Και εμένα μου αργεί , όχι τραγικά , αλλά παραπάνω από τα υπόλοιπα .
θα το διακυνδινευσω...
εγω το ξαναζηταω γιατι δεν ειναι θεμα δικης μου συνδεσης αλλα γενικοτερα της κ**ο ελλαδας που ζουμε...
επισεις αν εχω μπει στο φορουμ και για καποιο λογο φυγω απο τον υπολογιστη και γυρισω μετα απο αρκετη ωρα με εχει ξεσυνδεσει οποτε γινετε παλι το ιδιο...
και το ξαναλεω: μονο σε αυτο το site-forum γινετε...
συγνωμη για την επιμονη μου...
εγω το ξαναζηταω γιατι δεν ειναι θεμα δικης μου συνδεσης αλλα γενικοτερα της κ**ο ελλαδας που ζουμε...
επισεις αν εχω μπει στο φορουμ και για καποιο λογο φυγω απο τον υπολογιστη και γυρισω μετα απο αρκετη ωρα με εχει ξεσυνδεσει οποτε γινετε παλι το ιδιο...
και το ξαναλεω: μονο σε αυτο το site-forum γινετε...
συγνωμη για την επιμονη μου...
εγω το ξανα ζηταω, αφ'ενος γιατι δεν πηρα καμια απαντηση, αφ'ετερου γιατι μεχρι να διαβασω τις 17 σελιδες μου εσβησε ολα τα αλλα αδιαβαστα. ουτε ειναι λυση αυτο που ειπε καποιος, ανοιγε ολα τα ποστ σε καρτελες και διαβασε τα ενα ενα. υμαρτον. εχουμε και δουλειες, δεν ειμαστε παιδακια που δεν εχουν τι να κανουν και ειναι μονιμως μπροστα απο το pc τους...
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
05-04-09, 15:45
Mono εσυ μου φαινεται εχεις αυτο το προβλημα... εμενα ειναι οκ
andreasf20c
05-04-09, 16:13
Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με τον gizmo... δεν ξερω τι φταει....
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
05-04-09, 18:01
Τι ακριβως σας κανει ρε παιδια για να καταλαβω να το κοιταξουμε.
andreasf20c
05-04-09, 18:12
Μπορει να συνδεθω.... δειχνει πολλα αδιαβαστα... μπαινω σε ενα απο αυτα το διαβαζω αλλα αργω πχ να το διαβασω γιατι ειναι μεγαλο... μολις βγαινω στην αρχικη για να δω που αλλου εχει αδιαβαστα μου τα δειχνει ολα διαβασμενα...
Η αν δεν προλαβω να διαβασω ολα τα αδιαβαστα βγω και ξαναμπω τα αδιαβαστα τα δειχνει διαβασμενα....
Μπορει να συνδεθω.... δειχνει πολλα αδιαβαστα... μπαινω σε ενα απο αυτα το διαβαζω αλλα αργω πχ να το διαβασω γιατι ειναι μεγαλο... μολις βγαινω στην αρχικη για να δω που αλλου εχει αδιαβαστα μου τα δειχνει ολα διαβασμενα...
Η αν δεν προλαβω να διαβασω ολα τα αδιαβαστα βγω και ξαναμπω τα αδιαβαστα τα δειχνει διαβασμενα....
+1:roll:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
05-04-09, 19:11
Οκ θα το κοιταξουμε αμεσα!
πολλες φορες ενω εχω διαβασει καποια θεματα, μου τα εμφανιζει ως αδιαβαστα και για να τα δειξει διαβασμενα πρεπει να μπω πολλες φορες στο καθε θεμα... (καταλαβατε η να κανω και...)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
05-04-09, 20:30
Οχοι Οχι καταλαβαμε νταξει χαχαχαχα
andreasf20c
06-04-09, 01:46
πολλες φορες ενω εχω διαβασει καποια θεματα, μου τα εμφανιζει ως αδιαβαστα και για να τα δειξει διαβασμενα πρεπει να μπω πολλες φορες στο καθε θεμα... (καταλαβατε η να κανω και...)
+10000
με προλαβες....
:lol: :lol::lol: εγραψες!!!
επισης στην αρχικη,στον καταλογο των οδηγων οταν παταω να δω το αυτοκινητο του λαρδη βγαζει παναγοπουλο.
:lol: :lol::lol: εγραψες!!!
moya αστις ανασκαφες please....:offtopic:
moya αστις ανασκαφες please....:offtopic:
και η ωρα εχει καθυστερηση... :roll:
θελω οταν γινεται διακοπη της συνδεσης και ξαναμπαινω να παραμενουν τα αδιαβαστα, αδιαβαστα...
ζηταω πολλα;
θελω οταν γινεται διακοπη της συνδεσης και ξαναμπαινω να παραμενουν τα αδιαβαστα, αδιαβαστα...
ζηταω πολλα;
Θέλω όταν γράφεις να γράφεις με μικρά, γιατί είναι αγενής ο τρόπος σου και γιατί δεν είμαι και στραβός... ζητάω πολλά;
επίσης: αυτό που ζήτησες δε γίνεται. τα αδιάβαστα που σου βγάζει στην ουσία δεν είναι τα αδιάβαστα αλλά τα ΝΕΑ posts, από την τελευταία φορά που συνδέθηκες.
αν θες να βλέπεις ποια forums έχουν αδιάβαστα threads, πήγαινε στην αρχική σελίδα του forum και ψάξε από εκεί, ανάλογα με το εικονίδιο που σου βγάζει αριστερά από κάθε κατηγορία.
στο παρελθον το ειχα ξανα αναφερει αυτο το θεμα και δεν ειδα απαντηση.
απο την αλλη επιδη ειμαι και σε αλλα φορουμ αυτο το πραγμα δεν συμβαινει.
επισεις δεν συνεβαινε και στο προηγουμενο site του drift club.
και ειναι η μικρη γραμματοσειρα σε μεγαλο μεγεθος, δεν ειναι κεφαλαια...!!!!!!!!!!!!!!!
giorgis_E21
18-05-09, 18:32
Σάκη είναι υπερβολικό αυτό που έκανες και αν ήσουν στη θέση ενός διαχειριστή θα σε ενοχλούσε και εσένα.
αν θες να δείς αργότερα ένα θέμα πάτα πάνω πάνω "εργαλεία θεμάτων-παρακολουθήστε αυτό το θέμα" και όταν ξανασυνδεθείς πήγαινε "βοηθήματα-θέματα που παρακολουθείτε" να το δεις
αν είναι θέμα της ημέρας πήγαινε "βοηθήματα-σημερινά μηνύματα"
εύχομαι να σε βοήθησα
στο παρελθον το ειχα ξανα αναφερει αυτο το θεμα και δεν ειδα απαντηση.
απο την αλλη επιδη ειμαι και σε αλλα φορουμ αυτο το πραγμα δεν συμβαινει.
επισεις δεν συνεβαινε και στο προηγουμενο site του drift club.
και ειναι η μικρη γραμματοσειρα σε μεγαλο μεγεθος, δεν ειναι κεφαλαια...!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν πληρώνεται κανείς, όλοι όσοι έχουμε προσφέρει κάτι εδώ μέσα, είτε λίγο ήταν αυτό, είτε πολύ, το κάναμε επειδή αγαπάμε αυτό το site και τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτό, αφού προσπαθούν για όλους εμάς...
Δεν είμαστε και υποχρεωμένοι στο κάτω κάτω να τρέξουμε σαν στρατιωτάκια όταν έχεις πρόβλημα. Όλοι εδώ μέσα σε βοηθάνε και εσένα και τον κάθε χρήστη από ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ γιατί θέλουμε να προσφέρουμε με την καρδιά μας, όχι επειδή μας το επιβάλλει κανείς - από τον πιο απλό χρήστη μέχρι το μεγαλύτερο κεφάλι εδώ μέσα - τους συμπεριλαμβάνω όλους σε αυτό.
Το να φωνάζεις και να απαιτείς και να είσαι αγενής, δε νομίζω ότι θα σε βγάλει πουθενά.
Το ότι δεν πήρες απάντηση δε σημαίνει ότι ήταν εσκεμμένο ούτε ότι σε γράφει κανείς. Μπορεί να σε ξεχάσαμε ή να μην το προσέξαμε ή, ή, ή...
Όσο για το "δεν ήταν κεφαλαία, ήταν μικρά σε μεγάλο μέγεθος", εντάξει, απλά δεν το σχολιάζω...
Τώρα, όσον αφορά το ότι "γινόταν στο παλιό και όχι στο καινούργιο", δεν ξέρω τί εννοείς όταν λες ότι γινόταν, γιατί έχω συνηθίσει και το phpBB και το vBulletin σαν forums. Δεν το έχω δει όμως σε κανένα από τα 2, εκτός και αν πραγματικά δεν έχω πάρει σαφή εικόνα/δεν έχω κατανοήσει αυτό που λες.
Και στο opel-club.gr που έχω στήσει, στις νέες δημοσιεύσεις φαίνονται όλες αυτές που έγιναν από την τελευταία φορά που συνδέθηκες... Αν κάνεις log off, την επόμενη φορά θα σου βγάλει αυτές που έγιναν από τη στιγμή του log off. Και αυτό είναι το λογικό. Εκτός και αν πας στα "σημερινά μυνήματα" τα οποία είναι όλα τα μυνήματα του τελευταίου 24ώρου.
Ελπίζω να κατανοείς τον φιλικό τόνο στον οποίο σου γράφω όλα τα παραπάνω.
Δημήτρης
καταρχας, να ζητησω συγνωμη για τα παρα πανω λεγομενα μου.
κατα δευτερον, ολα αυτα που λετε ειναι καλα, αλλα., στην μικρη ελλαδιτσα που ζουμε με τις υπεροχες υπηρεσιες ιντερνετ και τηλεφωνιας, συναβαινει το φαινομενο συχνα και οχι μονο στο σπιτι μου αλλα και στην δουλεια και σε αλλα μερη που εχω συνδεθει,κυριως σπιτια κι οχι καφε.
αναφαιρομαι στην προσωρινη διακοπη της συνδεσης με αποτελεσμα να μην εχω προλαβει καν να δω τα θεματα που εχουν νεες δημοσιευσεις, με αποτελεσμα να ψαχνω μετα να βρω τι ειπε ποιος και που...
απο την αλλη ακομα κι ενα λινκ με βιντεο να εχει ανεβασει καποιος και πας να το δεις, αν ειναι μεγαλο ή μετα δεις και κατι αλλο που σου τραβηξε το ενδιαφερον, γυρνωντας μετα στο site δεν υπαρχουν οι αδιαβαστες δημοσιευσεις, και λεω αδιαβαστες γιατι μπορει, ναι να μπηκα τωρα για λιγο αλλα δεν σημαινει οτι αργοτερα που θα ξανα μπω θα τα εχω διαβασει.
στο site αυτο πχ http://www.hellasdrift.gr/php/index.php που ειμαι κι εκει μελος δεν μου σβηνει τα αδιαβαστα, απλα αν ξαναμπω μου δειχνει και τις νεες δημοσιευσεις.
οσο για τα (phpBB και το vBulletin) δεν ξερω τι ειναι ουτε τι κανουν, εγω απλα θελω οταν καθομαι στον υπολογιστη να μην αγχωνομαι...
ευχαριστω...
Σάκη είναι υπερβολικό αυτό που έκανες και αν ήσουν στη θέση ενός διαχειριστή θα σε ενοχλούσε και εσένα.
αν θες να δείς αργότερα ένα θέμα πάτα πάνω πάνω "εργαλεία θεμάτων-παρακολουθήστε αυτό το θέμα" και όταν ξανασυνδεθείς πήγαινε "βοηθήματα-θέματα που παρακολουθείτε" να το δεις
αν είναι θέμα της ημέρας πήγαινε "βοηθήματα-σημερινά μηνύματα"
εύχομαι να σε βοήθησα
στο παρελθον που το ειχα κανει αυτο μου εστελνε και email με αποτελεσμα να γεμιζει το email μου με τετοιες ειδοποιησεις....
υπαρχει καποια ρυθμιση να μη γινεται;
μηχανικος σε βιβλιοδετειο ειμαι και δεν ξερω πολλα απο κομπιουτερ και τετοια διαβολικα πραγματα :lol::lol:
τα μονα που ξερω ειναι να μπαινω στα διαφορα site και να ανεβαζω καμια φωτο και κανα βιντεο. ως εκει...
μου αρεσουν τα απλα πραγματα...
giorgis_E21
19-05-09, 05:05
πήγαινε στον πίνακα επιλογών και στο πεδίο επεξεργασία επιλογών έχει μια επιλογή που λέει αν θες να ενημερώνεσαι για νέες δημοσιεύσεις σε θέματα.επέλεξε εκεί να μην γίνεται καμία ειδοποίηση μέσω email και θα σταματήσει να σου στέλνει...
λάμπρο τι ευχαριστείς ρε...σαν να μην πέρασε μια μέρα...
αυτό που κάνω εγώ συνήθως είναι να ανοίγω τις νέες δημοσιεύσεις και όσες σελίδες έχουν για να έχω όλα τα θέματα έτοιμα και τα ανοίγω σε νέες καρτέλες... έπειτα τα διαβάζω με την ησυχία μου...
καλησπερα.θελω να κανω μια ερωτηση.αντιμετωπιζετε γενικα καποια καθυστεριση στην αλλαγη σελιδας?
και γενικα στο φορουμ.
ευχαριστω!
προσωπικά δε βρίσκω καμμία καθυστέρηση... αλλά ας πουν κ άλλοι :)
kallitexni$
20-05-09, 18:26
Εγω καμια φορα οταν προσπαθω να ανοιξω τη σελιδα , δεν μου την ανοιγει καθολου.Φορτωνει για πολλη ωρα και τελικα δεν την ανοιγει.
Ανοιγει οταν ξαναπροσπαθω μετα απο κανα δεκαλεπτο.
μπα εγω αντιθετως δεν εχω κανενα προβλημα!
Petros AE86
20-05-09, 19:01
εγω ειμαι κομπλε! :)
KOSTAS_KE35
20-05-09, 19:13
κανενα προβλημα και εγω
kallitexni$
20-05-09, 19:16
Οποτε μαλλον φταιει η συνδεση "γειτοΝΕΤ για ολους" που εχω...
Homo Driftarious!!!
21-05-09, 00:18
Τσαμπα την εχεις ρε τι περιμενες να ειναι κ αξιοπιστη...???:p
καλα εισαι απιστευτος...χαχαχαχαχα
μερικες φορες θεματα τα οποια εχω απαντησει μου τα εμφανιζει ως μη αναγνωσμενα
Petros AE86
22-05-09, 01:34
μερικες φορες θεματα τα οποια εχω απαντησει μου τα εμφανιζει ως μη αναγνωσμενα
και εμενα γινεται αυτο αλλα οταν το μηνυμα μου μπαινει σε καινουρια σελιδα...και εσενα τοτε??
andreasf20c
22-05-09, 02:13
και εμενα γινεται αυτο αλλα οταν το μηνυμα μου μπαινει σε καινουρια σελιδα...και εσενα τοτε??
Και εμενα ετσι ακριβως συμβαινει...
Μονο οταν μπαινει σε αλλη σελιδα...
Παιδια ειμαι καινουργιος και εχω λιγο χαθει.
Πως μαρκαρω ενα θεμα για παρακολουθηση και πως φτιαχνω την φραση που ειναι κατω απο το ονομα μου και απο το junior member??
Ευχαριστω εισαστε ωραια παρεα...
επειδή έχει πάει 5:28 το πρωί, άσε να το δω από αύριο ρε Dim, ok? :)
Καλωσήρθες :)
Δημήτρης
giorgis_E21
24-05-09, 06:46
Παιδια ειμαι καινουργιος και εχω λιγο χαθει.
Πως μαρκαρω ενα θεμα για παρακολουθηση και πως φτιαχνω την φραση που ειναι κατω απο το ονομα μου και απο το junior member??
Ευχαριστω εισαστε ωραια παρεα...
φίλε μου πάνω από το πρώτο post της σελίδας έχει ένα μενού,επέλεξε εργαλεία θεμάτων και μετά παρακολουθήστε αυτό το θέμα,και θα είναι στην λίστα παρακολούθησής σου.
όσο για την φράση,εξαρτάται από τον αριθμό δημοσιεύσεων που έχεις,όσο περισσότερο συμμετέχεις και γράφεις θα αλλάζει,σχετικά θα βρείς πληροφορίες εδώ -> http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=179
Rozy_SS_Kp60
09-06-09, 17:37
Εμενα τα e-mails που ερχονται (για τις απαντησεις στα διαφορα τοπικ του φορουμ)εχουν ονοματα που δεν καταλαβαινεις τι λενε...δλδ (*)&*)&^ΞΔΘΔΗ%$@ καπως ετσι..>
Rozy_SS_Kp60
06-01-10, 20:37
Ρε παιδια προσπαθω να αλλαξω φοτο στο αβαταρ κ δεν μπορω!!
scar flawless
06-01-10, 20:45
εγω προσπαθω να βαλω να βαλω φωτο στο αβαταρ και δεν μπορω,ειχε μπει μια φορα πριν δυο μερες για 3 ωρες και οταν εκανα αποσυνδεση και ξαναμπηκα πιο μετα ξαναεμεινα χωρις αβαταρ,και ειπα δε γαμ....?
gtsounakis
06-01-10, 23:53
εγω δεν μπορω να στειλω συνημενο thumbnail... ευτυχως που υπαρχουν κι αλλοι σαν κι εμενα γιατι με επαιρνε απο κατω σιγα σιγα..
Petros AE86
07-01-10, 00:15
το φορουμ αλλαζει σερβερ...δεν ξερω αν εχει αλλαξει...ισως φταιει αυτο...προσπαθηστε σε λιγες μερες :)
Rozy_SS_Kp60
23-02-10, 01:19
Ακομα δεν μπορω να αλλαξω αβαταρ!κ κατι αλλο...στην αναζητηση...Ειναι πολυ δυσκολο να βρω κατι...το παθαινουν κ αλλοι αυτο??
Rozy_SS_Kp60
04-03-10, 18:30
Παιδια??Admins?τπτ??
Petros AE86
04-03-10, 23:44
οριστε??
tsilibithras
05-03-10, 02:48
Άβαταρς πρέπει να μπορείτε να αλλάζετε... Είχα μιλήσει με τον ASCONAN πριν από καιρό και όλα είναι ΟΚ από τότε!
scar flawless
09-03-10, 22:27
αλανια,πρεπει να αλλαξει λιγο αυτη η φαση με την αποσυνδεση....καθε 5 λεπτα σε κανει το συστημα αποσυνδεση,εχει καταντησει σπαστικο μαγκες,πεταγεσαι για κατουρημα και οταν γυρισεις εχεις βγει offline,το χειροτερο που μου εχει συμβει πολλες φορες ειναι οταν γραφω για κανα δεκαλεπτο παταω αποστολη και μου λεει οτι δεν μπορω να στειλω μηνυμα επειδη ειμαι offline....
πρεπει να αλλαξει λιγο αυτη η φαση με την αποσυνδεση....καθε 5 λεπτα σε κανει το συστημα αποσυνδεση,εχει καταντησει σπαστικο μαγκες,πεταγεσαι για κατουρημα και οταν γυρισεις εχεις βγει offline,το χειροτερο που μου εχει συμβει πολλες φορες ειναι οταν γραφω για κανα δεκαλεπτο παταω αποστολη και μου λεει οτι δεν μπορω να στειλω μηνυμα επειδη ειμαι offline....
+1 Θα συμφωνίσω
pro_crossaro
10-03-10, 10:39
Noμίζω ότι όταν κάνεις σύνδεση υπάρχει ένα κουτάκι (για να είσαι πάντα συνδεδεμένος), το οποίο όταν το τικάρεις δε σε πετάει έξω. Όμως όποτε μπαίνεις στη σελίδα αυτή θα είσαι συνδεδεμένος (εκτός αν αποσυνδέεσε κάθε φορά που βγαίνεις.). :wink:
scar flawless
10-03-10, 14:59
thanx man,δεν το ξερα,θα το δοκιμασω και αν δεν κανει δουλεια θα ενημερωσω
Σε ευχαρηστώ και εγώ με την σειρά μου!
peiragmenos
23-06-10, 23:11
λοιπον υπαρχει καποιο προβλημα και καθε πρωι δεν μ βαζει καθολου στο site???μετα τις εννια το βραδυ μπαινει κανονικα.
DIAMANTOPOULOS
24-06-10, 01:50
επισης κι εμενα...
σε μερικα θεματα εμφανιζεται η υπογραφη μου και σε μερικα οχι
Καραμιχάλης Βασίλης
02-12-10, 22:26
Αν γίνετε να φτιαχτεί και το εικονιδιάκι που υπάρχει όταν κάνεις Quote που είναι για να εμφανίζει το μήνυμα που κάνεις κουοτ , φαίνεται σαν κουμπί και γράφει Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν είναι σημαντικό βέβαια αλλά είναι άσχημο κ σπαστικό :p
π.χ. φαίνεται ακριβός δίπλα από το zisis :cool:
σε μερικα θεματα εμφανιζεται η υπογραφη μου και σε μερικα οχι
plankton69
26-12-10, 16:46
Ωρες ωρες οταν παταω στην αρχικη για ανανεωση πεταει κατι ακυρες διαφημησεις σε αλλο παραθυρο...
Τι παιζει μ'αυτο???
Ωρες ωρες οταν παταω στην αρχικη για ανανεωση πεταει κατι ακυρες διαφημησεις σε αλλο παραθυρο...
Τι παιζει μ'αυτο???
μαλλον εχεις ιο, τυπου spam-mallware...
BASILHS GRAMMENOS
27-12-10, 00:27
παιδια καποιες φορες μου λεει οτι η ιστοσελιδα που ζητησατε δεν βρεθηκε........γενικα οταν παω να μπω στο club.....μου το κανει....
plankton69
27-12-10, 00:38
μαλλον εχεις ιο, τυπου spam-mallware...
πως θα το βγαλω ολο αυτο????
θα κατεβασεις καποιο προγραμμα anti-malware:wink:
BASILHS GRAMMENOS
27-12-10, 00:45
και καποιο c-cleaner :wink: !!!
http://www.malwarebytes.org/mbam.php
κατεβαζεις, σκαναρεις και τελος.
plankton69
27-12-10, 14:13
http://www.malwarebytes.org/mbam.php
κατεβαζεις, σκαναρεις και τελος.
Φιλε 1000 ευχαριστω!!!272 αρχεια πειραγμενα...και μια μπαρα εντολων στο mozzila τα εκανε ολα πουτ@να@....
Υ.Γ:Αν τυχον εχετε μια μπαρα(my web search),διωξτε την....Αυτη μου την εκανε την δουλεια....
Φιλε 1000 ευχαριστω!!!272 αρχεια πειραγμενα...και μια μπαρα εντολων στο mozzila τα εκανε ολα πουτ@να@....
Υ.Γ:Αν τυχον εχετε μια μπαρα(my web search),διωξτε την....Αυτη μου την εκανε την δουλεια....
:wink::wink::wink:
Τιποτα ρε συ. Εμενα αυτο το προγραμμα με εχει σωσει πολλες φορες.
plankton69
08-01-11, 17:28
Επιτελους πισω ολοκληρωτικα!!! εχω μερικα θεματα φωρτωσης,αλλα οκ...!
BASILHS GRAMMENOS
08-01-11, 18:53
κοιταξτε πως ειναι το δικο μου..............
http://i828.photobucket.com/albums/zz203/grammenos94/dadadad.png
plankton69
08-01-11, 19:01
κοιταξτε πως ειναι το δικο μου..............
http://i828.photobucket.com/albums/zz203/grammenos94/dadadad.png
Ετσι ειναι και σε μενα....
dimkosk200sx
08-01-11, 21:10
και σε μενα....
σε όλους έτσι είναι παιδιά..
αλλα μπορούμε να περιμένουμε βέβαια μέχρι να βελτιωθεί και να έρθει στην παλιά του μορφή και ίσως
και ακομα καλύτερη.. ;) υπομονή..
Ντόγκας Στυλιανός
17-01-11, 12:16
Εμενα ρε παιδες δν μπαινει απο το σπιτι! Φαινεται σαν κλειδωμενος ο server του site! Απο το γραφειο μου τα βγαζει κ μενα διασκορπισμενα!!!
nikos_vankel
17-01-11, 15:51
Σε μένα τώρα το δίχνει έτσι:
http://img844.imageshack.us/img844/3074/28797584.png
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.