Επιστροφή στο Forum : S.O.S το αμαξι βγαζει μουτρα...!!!
ledariannacity
18-12-08, 00:58
Ρε παιδια εχω ενα προβλημα..!Οποτε μπαινω σε μια στροφη οι μποστινοι τροχοι μου γλυστρανε με αποτελεσμα να μην μορω να μετατοπησω το βαρος του αυτοκινητου κ να του βγαλω κωλο και ετσι ...ΝΟ DRIFT!!!Eχω μειωσει και την πιεση(στα μροστινα λαστηχα παντα)στο 28 και ακομα το ιδιο συμβαινει...Τα λαστιχα δεν ειναι φαγομενα!!Ειναι 195/50/15...Φταιει κατι αλλο?S.O.S!!!!
GiannisE30
18-12-08, 01:31
Ρε παιδια εχω ενα προβλημα..!Οποτε μπαινω σε μια στροφη οι μποστινοι τροχοι μου γλυστρανε με αποτελεσμα να μην μορω να μετατοπησω το βαρος του αυτοκινητου κ να του βγαλω κωλο και ετσι ...ΝΟ DRIFT!!!Eχω μειωσει και την πιεση(στα μροστινα λαστηχα παντα)στο 28 και ακομα το ιδιο συμβαινει...Τα λαστιχα δεν ειναι φαγομενα!!Ειναι 195/50/15...Φταιει κατι αλλο?S.O.S!!!!
28??? Γιατι τοσο λιγο? βαλε κανα 34-36 και πισω κανα 40αρι και δοκιμασε, απο αναρτηση τι φορας?
ledariannacity
18-12-08, 01:43
34 - 36??Δεν θα μου γλυσταει περισοτερο??Φοραω Bilstein κιτρινα...
μπορει να μπαινεις με λάθος τροπο, μπορει να εχεις λάθος ευθυγράμμιση, μπορει να μην εχεις σωστη αναρτηση, μπορει, μπορει, μπορει...
Μαριος Παπαδοπουλος
18-12-08, 04:07
μπορει, μπορει, μπορει...
:lol: :lol: :lol:
To χειροφρενο το δοκιμασες;;;;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-12-08, 04:38
To χειροφρενο το δοκιμασες;;;; ραμενο διαφορικο εχεις??βαλε 34 μπροστα και 44 πισω!κανε βολτα και πες μου!! :lol: :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
18-12-08, 11:26
Οχι θα παταει καλυτερα το λαστιχο σου.
Ισως να μην σε βολευουν τα bilstein ή απλα να μην εχεις μαθει ακομα πως να το γυρνας.
π.χ αν πηγαινεις με πολλα και απλα στριψεις τιμονι τοτε ειναι λογικο να πεταει μουτρα, παιξε λιγο με την αναρτηση σου (δεν εννοω να την αλλαξεις) αλλα να την "ξεγελασεις".
Η τραβα χειροφρενο, καλο ειναι να δοκιμασεις μερικες τεχνικες και αν φοβασαι να τα κανεις στο δρομο τοτε πηγαινει σε κανα σεσι για να σου φυγει το αγχος (δεν κανω πλακα, αν ειναι να τα κανεις στο δρομο, καλυτερα στο σεσι)! :wink:
To χειροφρενο το δοκιμασες;;;; ραμενο διαφορικο εχεις??βαλε 34 μπροστα και 44 πισω!κανε βολτα και πες μου!! :lol: :lol: :lol: :lol:
τι 44 ρε Γιωργο? ειπαμε!!! :P :P :P :wink:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-12-08, 12:44
Οχι θα παταει καλυτερα το λαστιχο σου.
Ισως να μην σε βολευουν τα bilstein ή απλα να μην εχεις μαθει ακομα πως να το γυρνας.
π.χ αν πηγαινεις με πολλα και απλα στριψεις τιμονι τοτε ειναι λογικο να πεταει μουτρα, παιξε λιγο με την αναρτηση σου (δεν εννοω να την αλλαξεις) αλλα να την "ξεγελασεις".
Η τραβα χειροφρενο, καλο ειναι να δοκιμασεις μερικες τεχνικες και αν φοβασαι να τα κανεις στο δρομο τοτε πηγαινει σε κανα σεσι για να σου φυγει το αγχος (δεν κανω πλακα, αν ειναι να τα κανεις στο δρομο, καλυτερα στο σεσι)! :wink:
τι 44 ρε Γιωργο? ειπαμε!!! :P :P :P :wink:εγω βαζω 45 πισω!!!
Eγω βάζω 28 πίσω....
K εγώ, 28 μπρος-πισω. Τι 45 ρε παιδιά, το λάστιχο δεν "δουλευει" στον δρομο σε αυτες τις πιεσεις...
Φίλος, πισωκινητο αμάξι εχεις έτσι?? :lol:
Πάντως θα σου προτεινα να επισκευτεις καμμια μέρα την Αγ. Μαρινα, υπαρχουν πολλά παιδια εκει που ξεκινανε τωρα το ντριφτ και σιγουρα θα μπορεις να βοηθηθεις απο καποιον :wink:
Ωπα ακυρο το απο πάνω, τωρα ειδα οτι εισαι απο Χανια. Βρες τελοσπαντων μια τοπικη καρτοπιστα και μπες, θα σε βοηθησει οσο δεν φανταζεσαι...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-12-08, 15:58
Eγω βάζω 28 πίσω....
K εγώ, 28 μπρος-πισω. Τι 45 ρε παιδιά, το λάστιχο δεν "δουλευει" στον δρομο σε αυτες τις πιεσεις...
Φίλος, πισωκινητο αμάξι εχεις έτσι?? :lol:
Πάντως θα σου προτεινα να επισκευτεις καμμια μέρα την Αγ. Μαρινα, υπαρχουν πολλά παιδια εκει που ξεκινανε τωρα το ντριφτ και σιγουρα θα μπορεις να βοηθηθεις απο καποιον :wink:δεν ειπα 45 σε δρομο,σε πιστα 45!εγω τωσο βαζω παντως!ο μανουσουδακης μου βαζει τοσο δηλαδη!!
εχουμε πει αλλωστε οτι εισαι ο ueo!!!!
ledariannacity
18-12-08, 19:31
Nαι ρε παιδια θα την δοκιμασω την αναρτηση σε πιστα..Εχουμε εδω...
Αλλα εγω δεν γουσταρω drift με χειροφρενο...Το αμαξι τωρα το εβγαλα απο την ευθιγραμιση κ ειναι ΟΚ!Με αυτεσ τις πιεσεις που μου λετε ρε παιδια δεν υπερβαλετε λιγο??44???45???τι λετε ρε παιδια!!!εγω εχω τις νορμαλ πιεσεις δλδ 28-30 μροστα-πησω!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-12-08, 19:39
Nαι ρε παιδια θα την δοκιμασω την αναρτηση σε πιστα..Εχουμε εδω...
Αλλα εγω δεν γουσταρω drift με χειροφρενο...Το αμαξι τωρα το εβγαλα απο την ευθιγραμιση κ ειναι ΟΚ!Με αυτεσ τις πιεσεις που μου λετε ρε παιδια δεν υπερβαλετε λιγο??44???45???τι λετε ρε παιδια!!!εγω εχω τις νορμαλ πιεσεις δλδ 28-30 μροστα-πησω!!!ο λαστιχας μου της βαζει ρε παιδια!ρε μανουσουδακη για μιλα!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
ledariannacity
18-12-08, 19:50
Mα καλα εχει καθολου προσφυση το λαστιχο με αυτες τις πιεσεις??(και δεν μιλαω για τον πισω αξονα αυτο ειναι αλλο θεμα)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
19-12-08, 05:51
Mα καλα εχει καθολου προσφυση το λαστιχο με αυτες τις πιεσεις??(και δεν μιλαω για τον πισω αξονα αυτο ειναι αλλο θεμα)το ζητουμενο ειναι να μην εχει προσφρηση!!!μπρωστα εγω βαζω 34 με 36 και πισω 44 με 45!!σε 13αρεσ ζαντες!!και ειμαι κομπλε!!σε πιστα μονο ομως ετσι!
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
19-12-08, 12:39
Mα καλα εχει καθολου προσφυση το λαστιχο με αυτες τις πιεσεις??(και δεν μιλαω για τον πισω αξονα αυτο ειναι αλλο θεμα)το ζητουμενο ειναι να μην εχει προσφρηση!!!μπρωστα εγω βαζω 34 με 36 και πισω 44 με 45!!σε 13αρεσ ζαντες!!και ειμαι κομπλε!!σε πιστα μονο ομως ετσι!
Ακριβως ...πιστευω πως ειναι οι καλυτερες πιεσεις σε αυτοκινητο χωρις δυναμη... :wink:
ledariannacity
19-12-08, 20:13
Ναι ρε παιδια αλλα δεν καταλαβατε τι λεω ομως...με 35 πιεση στους μροστινους τροχους δεν θα μου βγαζει μουτρα?Ή θα φτιαξει η κατασταση??Εγω ξερω οτι οσο λιγοτερη πιεση τοσο πιο καλη προσφυση(μροστα μιλαμε)και ετσι δεν θα βγαζει μουτρα..!με 35 πιεση τι θα γινει??ας μου το εξιγησει καποιος...
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
19-12-08, 20:23
Ναι ρε παιδια αλλα δεν καταλαβατε τι λεω ομως...με 35 πιεση στους μροστινους τροχους δεν θα μου βγαζει μουτρα?Ή θα φτιαξει η κατασταση??Εγω ξερω οτι οσο λιγοτερη πιεση τοσο πιο καλη προσφυση(μροστα μιλαμε)και ετσι δεν θα βγαζει μουτρα..!με 35 πιεση τι θα γινει??ας μου το εξιγησει καποιος...
Το προβλημα σου, αποκλειεται να ειναι οι πιεσεις.
Με μπλοκε η χωρις, δοκιμασε να ξεπερασεις τα ψυχολογικα δεδομενα σου, και στριψε πριν την κορυφη της στροφης και σανιδωσε.
Μολις αφησεις γκαζι, θα μουτρωσει.
Στα αδυνατα αυτοκινητα, αν θελεις, κατεβασε μια ταχυτητα, ακομη και 1η (απο δευτερα) και αμολα τον συμπλεκτη.
Μολις γυρισει, γιατι θα γυρισει, πατα γκαζι και παιξε με αναποδο τιμονι.
Μπες στην πιστα, και βαλε στο μυαλο σου, οτι το χειροτερο που μπορει να συμβει, ειναι να τετακιασεις.
Τα μουτρα ερχονται απο την φυσικη φοβια του τι θα γινει αν δεν αφησω γκαζι.
Ξεπερασε την και θα αρχισεις να μαθαινεις. :wink: :wink:
kallitexni$
19-12-08, 20:37
Σε καποιες περιπτωσεις,παιζει ρολο η διαφορα των τιμων(π.χ. πιεσης) αναμεσα στο μπροστα και το πισω μερος.Με αλλα λογια αν πιστευεις οτι με το 35 μπροστα δεν υπαρχει προσφυση,σκεψου οτι με το 40-45 πισω το αμαξι (μαλλον)θα αποκτησει τη συμπεριφορα που ψαχνεις.Κατι παρομοιο συμβαινει και με την σκληροτητα των ελατηριων οσον αφορα στην υπερστροφικοτητα του αυτοκινητου.
Αν καπου κανω λαθος διορθωστε με...
ledariannacity
20-12-08, 02:25
Σας εθχαριστω παιδια κ ιδικα εσενα Νικο Λαρδη...θα παω σε πιστα και θα τα δοκιμασω...Ασχετο...εσυ Νικο δεν ειχες ερθει το καλοκαιρι χανια σε μια διοργανωση Drift η κανω λαθος??
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
20-12-08, 10:58
Σας εθχαριστω παιδια κ ιδικα εσενα Νικο Λαρδη...θα παω σε πιστα και θα τα δοκιμασω...Ασχετο...εσυ Νικο δεν ειχες ερθει το καλοκαιρι χανια σε μια διοργανωση Drift η κανω λαθος??
Βεβαια, στο Βαρυπετρο και μετα Ηρακλειο, και παω Κρητη συνεχεια, εχω και σπιτι στο Βαμο.
Θα ειμαι εκει την αλλη εβδομαδα παλι. Στειλε μου το τηλεφωνο σου, να συναντηθουμε και αν θελεις, παμε να σου δειξω λιγα πραγματα σε καποια πιστα. :wink: :wink:
ευκαιρια για drift ψαχνεις παλι νικο; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
22-12-08, 22:42
Βαζε πιο πολυ πιεση απο κανονικα γιατι στον δρομο δεν πας πιτα να μπεις στην στροφη,με κανονικη πιεση το λαστιχο μαγουλιαζει και χανει προσφυση.Το ιδιο ακριβως προβλημα ειχα και εγω και τελικα σααν προσορινη λυση εβαλα σκλυροτερα ελλατηρια και λυθηκε το προβλημα οσπου να βαλω coil over αναρτηση.Αλλαξε ελατηρια και βαλε πιο σκληρα και θα με θυμηθεις.
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
22-12-08, 22:47
ευκαιρια για drift ψαχνεις παλι νικο; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και βεβαια Σακη, και καλη παρεα με μουρλους σαν εμενα. :wink: :wink:
ledariannacity
23-12-08, 05:25
Βεβαια, στο Βαρυπετρο και μετα Ηρακλειο, και παω Κρητη συνεχεια, εχω και σπιτι στο Βαμο.
Θα ειμαι εκει την αλλη εβδομαδα παλι. Στειλε μου το τηλεφωνο σου, να συναντηθουμε και αν θελεις, παμε να σου δειξω λιγα πραγματα σε καποια πιστα. :wink: :wink:
Σου εστειλα π.μ με τον αριθμο μ ελπηζω να το ειδες κ να με παρεις ενα τηλ.οταν θα ερθεις χανια να μου δειξεις 2-3 πραγματα...
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
23-12-08, 09:58
[quote="
Σου εστειλα π.μ με τον αριθμο μ ελπηζω να το ειδες κ να με παρεις ενα τηλ.οταν θα ερθεις χανια να μου δειξεις 2-3 πραγματα...[/quote]
Ερχομαι Κρητη αυριο. Θα σε παρω τηλ. :wink:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.