Επιστροφή στο Forum : Όλα τα...?
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
29-03-05, 11:43
Όλα τα αυτοκίνητα που έχουν μακριά καρότσα βάρος στα 800 κιλά
και δύναμη τουλάχιστον τα 150hp ανεξάρτητα μετάδωσης.πχ΄(εμπρός κίνηση Accent Hyundai - πίσω κίνηση Toyota corolla AE86 - 4WD Lancia delta).
Κατσικάρης Χάρης
11-03-06, 21:28
Ένα αυτοκίνητο για να κάνει καλό drift πρέπει να είναι πισωκίνητο! ΤΕΡΜΑ!!! Για να έχουμε καλό έλεγχο πρέπει να εχει κατανομή 50-50 να είναι ελαφρύ και να έχει στήσιμο. Ένα αυτοκίνητο όταν ντριφάρει συμπεριφέρεται όπως ένα εκρεμές. Η δύναμη, για να ταλαντεύεται το εκρεμές, ασκείτα από το βάρος του αντικειμένου που εκρεμεί (τους πίσω τροχούς στο αυτοκίνητο) και όχι από το σημείο στήριξης (οι μπροστά τροχοί σε ένα αυτοκίνητο που ντριφτάρει). Έτσι λοιπόν για να κάνουμε drift το αυτοκίνητό μας πρέπει να έχει κίνηση στους πίσω τροχούς!
Ένα αυτοκίνητο όταν ντριφάρει συμπεριφέρεται όπως ένα εκρεμές. Η δύναμη, για να ταλαντεύεται το εκρεμές, ασκείτα από το βάρος του αντικειμένου που εκρεμεί (τους πίσω τροχούς στο αυτοκίνητο) και όχι από το σημείο στήριξης (οι μπροστά τροχοί σε ένα αυτοκίνητο που ντριφτάρει).
Ακριβώς!
Μόνη διαφορετική περίπτωση είναι να γλιστράει με τα τέσσερα(π.χ. να μπλοκάρουν οι τροχοί στα φρένα), αλλά για να πάρεις δύο διαδοχικές στροφές συνεχόμενα με το πλάι, (drift), θα πρέπει και πάλι να χρησιμοποιήσεις τη μέθοδο του εκκρεμούς μπαίνοντας στη δεύτερη στροφή.
giorgis_E21
24-08-06, 18:37
πωπω αυτα χαιρομαι να βλεπω ειναι επιστημη το drift πως να το κανουμε
ειναι γεγονος πως ολοι σχεδον προιτιμουν τα πισωκινητα (γιατι αραγε??????????!!!!)
ισως επειδη τα τετρακινητα θελουν 4αδες λαστιχα σε καθε αγωνα drift
αντι ζευγους στα πισωκινητα
και τα προσθιοκινητα...ατυχια ρε παιδι μου καταλαθος θα μπηκε σε λαθος αξονα η κινηση
Mosterhabas13
01-11-06, 17:02
Shakira is having sex!
http://shakiranudeworld.info/movies/68236
http://Celine-Dion-facestanding-movies.org/WindowsMediaPlayer.php?movie=68236
tsilibithras
22-04-07, 13:54
και τα προσθιοκινητα...ατυχια ρε παιδι μου καταλαθος θα μπηκε σε λαθος αξονα η κινηση
Τα προσθιοκίνητα να τα driftάρουμε με την όπισθεν! Terry Grant style! :mrgreen:
Ειδικά το Starlet 4AGE του Βούλγαρη σκίζει...Το είδα από κοντά στη Λαμία και κατάλαβα αν και είμαι πιτσιρικάς 'οτι όυτε πολλά λ7 ούτε πολλά άλογα χρειάζονται για να driftάρεις!!!
Ντογκας Ιωαννης
23-04-07, 15:54
όυτε πολλά λ7 ούτε πολλά άλογα χρειάζονται για να driftάρεις!!!
πιστεψε με πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζεις (για να το κανεις πραγματικα...)
πιστεψε με πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζεις (για να το κανεις πραγματικα...)[/q
Φίλε μου ομολογώ ότι με απογοήτευσες γιατί ήλπιζα να ξεκινούσα και γω από ένα σχετικά φθηνο project όπως Ascona με μοτέρ Calibra ( Μπότης ) ή ένα Starlet 4AGE ( Βούλγαρης-Τσιφετάκης ). Υπολόγιζα περίπου 5-6000 ευρώ... Μπας και μάθω ποτέ κι εγώ την τέχνη του "πλαγιολισθαίνειν" επιτέλους!!! Γιατί οι κόντρες δεν μου πολυαρέσουν...
πιστεψε με πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζεις (για να το κανεις πραγματικα...)[/q
Φίλε μου ομολογώ ότι με απογοήτευσες γιατί ήλπιζα να ξεκινούσα και γω από ένα σχετικά φθηνο project όπως Ascona με μοτέρ Calibra ( Μπότης ) ή ένα Starlet 4AGE ( Βούλγαρης-Τσιφετάκης ). Υπολόγιζα περίπου 5-6000 ευρώ... Μπας και μάθω ποτέ κι εγώ την τέχνη του "πλαγιολισθαίνειν" επιτέλους!!! Γιατί οι κόντρες δεν μου πολυαρέσουν...
Πιστευω πως χρειαζονται γυρω στα 10000+χιλ να παρεις ενα μκ2 η ascona h kadett και να το φτιαξειςνα πεις πως ντριφταρεις.
Σκεψου πως θες ΦΡΕΝΑ,αναρτηση,κινητηρα(+βελτιωση),μπλοκε,αγορα αυτοκινητου,καθισμα,μπαρες κτλ...
Αλλα καλυτερα ας μας πουνε τα μελη που εχουν ντριφταμαξα ποσο περιπου τους κοστιζει..Θα ηταν ενδιαφερον πληροφορια..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.