Επιστροφή στο Forum : το διαφορικο χωροπηδαει
το διαφορικο απο το corolla χοροπηδαει.εχουν αλλαχτει τα αμορτησερ με kayaba ασπρα αλλα τα σουστοφθλλα οχι ακομα.εαν τα αλλαξω και βαλω πιο σκληρα + αντιστρεπτικη πισω θα σταματησει?
νομιζω θες αυτην
T3 panard adj
ειναι μπαρα που πιανει στο διαφορικο να μην χοροπηδαει
εδω κατι φαινεται
http://i179.photobucket.com/albums/w288/PARALIAS/DSC00447.jpg
το διαφορικο απο το corolla χοροπηδαει.εχουν αλλαχτει τα αμορτησερ με kayaba ασπρα αλλα τα σουστοφθλλα οχι ακομα.εαν τα αλλαξω και βαλω πιο σκληρα + αντιστρεπτικη πισω θα σταματησει?
μπλοκε και χοροπηδαει?? Καλη η ιδεα του παραλια...
Συνηθως βεβεα τα κολημενα χορπηδανε... :D
νομιζω θες αυτην
T3 panard adj
ειναι μπαρα που πιανει στο διαφορικο να μην χοροπηδαει
εδω κατι φαινεται
http://i179.photobucket.com/albums/w288/PARALIAS/DSC00447.jpg
την αντιστρεπτικη καταλαβα πωσ θα την βαλω .η μπαρα που πιανει ομωσ?
μπλοκε και χοροπηδαει?? Καλη η ιδεα του παραλια...
Συνηθως βεβεα τα κολημενα χορπηδανε... :D
δεν ειναι ακομα μπλοκε.μελλοντικα θα το κανω με ενα συστημα τησ αζετ.ξερετε τιποτα γιαυτο το μπλοκε?\
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
03-12-08, 18:41
Αυτη τη μαλακια που μπαινει μεσα στο μαμα διαφορικο :?: Αν ναι δωσε τα λευτα σου καλυτερα σε κανενα φτωχο να σου πει και δυο τρεις καλες κουβεντες αλλιως πετα τα σε ενα καδο κατευθειαν να γλυτωσεις και τα εργατικα βαλε βγαλε :lol: Το ιδιο μαραφετι εχει παρει ενας φιλος 400 ευρω και δεν δουλευει καθολου με το που σηκωσει λιγο τροχο το κανει μαμα.Παρε ενα μπλοκε και καθαρισες αλλιως αστο οπως ειναι.
κολλατο.... :wink:
εδω θα βαλω κολλημενο στο δικο μου και θα βγαλω το τορσεν :wink:
Συμφωνώ...
Σάκη τι μπλοκέ φοράς τωρα που ειναι και τορσεν???
εγω πιστευω οτι ισως για το προβλημα με τις αναπηδησεις φταινε τα σινεμλοκ...τα εχεις αλλαξει?
για μπλοκε πειτε μου ρε παιδια που ακριβωσ πρεπει να κολλησω το γκρουπακι.
τα σινεμπλοκ δεν τα εχω αλλαξει.αλλα ειναι στο προγραμμα.
Συμφωνώ...
Σάκη τι μπλοκέ φοράς τωρα που ειναι και τορσεν???
για την ακριβεια ειναι τυπου τορσεν και δεν ειναι μονιμα μπλοκε, αλλα κλειδωνει μεχρι 75%, το βαζουν στα niva.
ειναι φανταστικο στον δρομο, αλλα στην πιστα και για drift δεν το νιωθω οτι ειναι ακριβως αυτο που πρεπει.
βεβαιως ισως φταιει και το στησιμο του αυτοκινητου που ειναι μαλακοτερο εμπρος, και οταν μπρουμουτιζει ελαφρωνει πισω και διαφοριζει.
δοκιμες κανω ακομα. οπως φαινεται και στην φωτο, ειναι ευκολο να καταλαβεις οτι ο πισω δεξιος τροχος δεν εχει καθολου βαρος και εκει ειναι που διαφοριζει, γιατι δεν ασκειτε πιεση στο διαφορικο.
http://i172.photobucket.com/albums/w22/ladorkini/driftwars.jpg
paulo6sousa
05-12-08, 00:53
Έχω σκοπό μέσα στο προσεχές διάστημα να αγοράσω κι εγώ το διαφορικό..Αν αποφασίσεις να το πουλήσεις τελικά,πες το μου να περιμένω να πάρω το δικό σου!
καλωστον, τι εγινε απολυθηκες;
με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω το κολλημενο και τοτε θα ξερω, να σου πω. παρε και κανενα τηλ να τα πουμε.
paulo6sousa
05-12-08, 20:30
Μπα,δεν απολύθηκα.Με μετάθεση κατέβηκα Αθήνα και σιγά σιγά θα συνεχίσω το αμάξι.Μόλις ξεμπερδέψω με κάτι πραγματάκια θα τα πούμε για καφεδάκι!
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
31-01-09, 00:29
Αυτη τη μαλακια που μπαινει μεσα στο μαμα διαφορικο :?: Αν ναι δωσε τα λευτα σου καλυτερα σε κανενα φτωχο να σου πει και δυο τρεις καλες κουβεντες αλλιως πετα τα σε ενα καδο κατευθειαν να γλυτωσεις και τα εργατικα βαλε βγαλε :lol: Το ιδιο μαραφετι εχει παρει ενας φιλος 400 ευρω και δεν δουλευει καθολου με το που σηκωσει λιγο τροχο το κανει μαμα.Παρε ενα μπλοκε και καθαρισες αλλιως αστο οπως ειναι.
Γιαννη το fadom grip δεν ειναι καθολου μ@λ@κι@ εαν εχεις και μια καλη αναρτιση. Το εχω οδηγησει αυτο το μαραφετη οπως το λες με μια μετρια αναρτιση και ηταν τελειος αχριστω. Οταν το οδηγισα με μια καλη αναρτιση ηταν ακριβως το αντιθετο. Δουλευε παντου το μαρεφετη μπλοκε. Το ιδιο αυτοκινητο το εχω οδηγιση και με TRD δισκατο μπλοκε και ηχαν πολυ μικρη διαφορα στην οδηγικη συμπεριφορα τους.
Κοιτα τα σινεμπλοκ σου ! εκει μπορει να οφειλετε το περισσοτερο πηδημα ...
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
31-01-09, 09:14
Κοιτα τα σινεμπλοκ σου ! εκει μπορει να οφειλετε το περισσοτερο πηδημα ...
Για συμμαζευτειτε λιγο......πολυ πηδημα επεσε εδω μεσα.
Γιωργος Σιφνος
31-01-09, 10:53
ο κεντρικος σου ειναι ενταξεί?
Γιαννη το fadom grip δεν ειναι καθολου μ@λ@κι@ εαν εχεις και μια καλη αναρτιση. .
Κι όμως Γιώργο...Ειναι μια μαλακία και απο ιδία πείρα.. Κρίμα τα λεφτά..
Και επειδή το Σταρλετ μου ειχε το ίδιο πρόβλημα με το πήδημα και άλλαξα όλα όσα έχουν προαναφερθεί, καταλήξαμε στο στραβό-όχι καλά ζυγισμένο άξονα που αναφέρει και ο Γιώργος...
ο κεντρικοσ ειναι φτιαγμενοσ και ζυγοσταθμισμενοσ και ειναι διαμαντι.βασικα θα βαλω εξτρα σουστοφυλλο, ζαμφορ και χαμηλωμα και λογικα πρεπει να λυθει το προβλημα
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.