Επιστροφή στο Forum : καταδικαζουμε τον ΣΟΑΑ
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
30-11-08, 22:10
Κατι απαραδεκτο και καταδικαστεο, στο οποιο πρεπει να αντιδρασουμε ΟΛΟΙ.
Ο Σ.Ο.Α.Α., εκανε διαβημα στην ΕΛΠΑ ΕΘΕΑ, με σκοπο να μην εμφανιστουν αυτοκινητα drift στην Ριτσωνα, με το σκεπτικο, οτι οι ντριφταδες δεν ειναι οδηγοι αγωνων, και ξερουν μονο να λειωνουν λαστιχα και να βγαζουν τα ποδια εξω κανοντας σβουρες.
Απαιτουμε αμεσα, να μας ζητησει συσσωμος ο ΣΟΑΑ συγνωμη, και πριν μας κατακρινουν ετσι βαναυσα να ερθουν να μας δουν ως θεατες σε καποιους αγωνες μας.
Ειναι λυπηρο, να θεωρουμαστε υποδεεστεροι απλα επειδη κανουμε κατι ελαφρως διαφορετικο απο αυτους.
Πρεπει να δωσουμε ολοι μαχη, ωστε ο ΣΟΑΑ να καταλαβει το οικτρο λαθος του.
Ειμαστε αγωνιζομενοι σε μια μορφη αγωνων, που ανα τον κοσμο συγκεντωνει το μεγαλυτερο πληθος θεατων. Κραταει την αγωνια του κοσμου στα υψη μεχρι τελους.
Ισως οι ιθυνοντες του ΣΟΑΑ ζηλευουν, που οι ειδικες διαδρομες ειναι αδειες ενω οι πιστες drift γεματες.
Παρτε θεση στην αδικια αυτη και την τεραστια ηθικη βλαβη που μας προξενει.
Απαιτουμε την ειλικρινη μεταμελεια του ΣΟΑΑ αμεσα.
DIAMANTOPOULOS
01-12-08, 00:23
αν ειναι ετσι οπως τα λες νικο κι εγω ενωνω την φωνη μου μαζι σου :? :?
Ειναι αδυνατο να υπαρχει τετοια διαφοροποιηση και υποβιβασμος για ενα ειδος αγωνα που σφιζει απο ζωη και ολοενα αποκτα περισσοτερους οπαδους.
Η αποφαση/δηλωση της Σ.Ο.Α.Α ειναι κατακριτεα και πρεπει να γινει κατι γι'αυτο. Το γεγονος αυτο ειναι πραξη απεριγραπτης ζηλοτυπιας και πρεπει να ανοιξουν τα ματια καποιων για να δουνε παραπερα....
Πρεπει να στειλουμε επιστολη διαμαρτυριας αμεσα!
ο περσινος αγωνας στην ριτσωνα, λογο των ιαπωνων drifters ειχε παρα παρα πολυ κοσμο θεατες.
δεν τους αρεσε;
εγω το λεω οτι δεν παω σε αναβασεις και ειδικες αλλα περιση στην ριτσωνα πηγα λογο drift, και δεν ημουνα ο μονος.
κακα τα ψεματα, με την τεχνολογια να εχει προχωρησει, εχει μειωθει το θεαμα στους αγωνες, γιαυτο ο κοσμος θελει drift, θελει θεαμα.
ΔΩΣΤΕ DRIFT ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!!
Μαριος Παπαδοπουλος
01-12-08, 03:47
Βασικα,αν τα αυτοκινητα πληρουν τους κανονισμους ασφαλειας που εχει θεσει η ΕΘΕΑ,δεν βλεπω τον λογο να μην συμμετασχουν!!
Ισα ισα κοσμο θα φερουν γιατι τωρα τελευταια ολο και λιγοτεροι
ανεβαινουν στα βουνα..
Τωρα γιατι τετοια εμπαθεια,δεν καταλαβαινω... :?
ο περσινος αγωνας στην ριτσωνα, λογο των ιαπωνων drifters ειχε παρα παρα πολυ κοσμο θεατες.
δεν τους αρεσε;
εγω το λεω οτι δεν παω σε αναβασεις και ειδικες αλλα περιση στην ριτσωνα πηγα λογο drift, και δεν ημουνα ο μονος.
κακα τα ψεματα, με την τεχνολογια να εχει προχωρησει, εχει μειωθει το θεαμα στους αγωνες, γιαυτο ο κοσμος θελει drift, θελει θεαμα.
ΔΩΣΤΕ DRIFT ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!! η ριτσωνα σακη ειναι ετσι οπως την ειδεσ εσυ τα τελευτεα 30 χρονια βρεξει χιονισει η ριτσωνα ειναι παντα γεματη....
Βασικα,αν τα αυτοκινητα πληρουν τους κανονισμους ασφαλειας που εχει θεσει η ΕΘΕΑ,δεν βλεπω τον λογο να μην συμμετασχουν!!
Ισα ισα κοσμο θα φερουν γιατι τωρα τελευταια ολο και λιγοτεροι
ανεβαινουν στα βουνα..
Τωρα γιατι τετοια εμπαθεια,δεν καταλαβαινω... :? αν και γνωριζω περι του θεματοσ δεν θα το σχολιασω.. ελπιζω να ανακαλεσουν συντομα.....
μου φαινεται παραλογο... αν ειναι ετσι και μπορουμε να κανουμε κατι εμπρακτα να κανουμε εκτος απο να καταδικαζζουμε στο φορουμ και να τα συζηταμε μεταξυ μας... απο πιτσιρικας πηγαινα σε αναβασεις σπριντακια χωματινα κ.λ.π. και περιμεναμε πως και πως ειδικα στις αναβασεις τον σκαλτσα τον μαυρο και ολη την ομαδα Ε για να γουσταρουμε πιο πολυ... τι τους ενοχλει τωρα ? φοβουνται για χρονους? φοβουνται για χορηγους? δεν ξερω... απλα θελω να δω ποιος και με τι θρασσος θα πει στον σκαλτσα οτι δεν μπορει να τρεξει σε αγωνα επειδη driftαρει.... θα γελασει και το παρδαλο κατσικι... ο ανθρωπος εχει γραψει ιστορια στους ελληνικους αγωνες πριν καν γινει το πρωτο drift event στην ελλαδα και ειναι απο τους πιο δημοφιλεις οδηγους δεν προκειται ομως να του πουν τιποτα... θα τρεχει μια ζωη... νομικα δεν νομιζω να γινετε αυτο αν πληρουνται οι προδιαγραφες...
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
01-12-08, 19:08
Το θεμα δεν ειναι αν θα επρεπε να τρεξουν η οχι.
Το θεμα ειναι οτι μας αντιμετωπιζουν σαν κοκορομυαλους κουλους, που κανουμε σβουρες γυρω απο βαρελια και παντηλικια στις πλατειες.
Εγω παντως στην εκδηλωση του ΣΟΑΑ περσι στο χωματινο παραλληλοδρομιο της Κορινθου, εριξα με το θηριο απο ενα γυρο σε ολα τα τερατα του πρωταθληματος τους.
Πρεπει να αποδεχτουν οτι τα αθλημα μας ειναι αξιολογο και εξισου, αν οχι πιο πολυ, θεαματικο και δυσκολο.
Αλλωστε καποιοι οδηγοι απο εμας, προερχονται απο ραλλυ και αναβασεις και καποιοι αλλοι θα πανε εκει.
Ο λογος που δεν τρεχουμε εκει, ειναι καθαρα οικονομικος.
δεν νομιζω να μας βλεπουν ετσι τωρα πια.... ισως μερικους απο μικρες διοργανωσεις ... απλα βλεπουν το drift να μαζευει κοσμο ενω οι ειδικες (δυστυχως) να αδειαζουν ... αντι να σκεφτουν οτι ενα παντρεμα θα φερει κοσμο και θα εχει ενδιαφερον σκεφτονται οτι με το να μας υποβιβαζουν θα ανεβουν.... το να τρεχουν αυτοκινητα σε αναβασεις το φωναζω καιρο και πραγματικα θα το ηθελα πολυ και για μενα... και ο κοσμος στις αναβασεις γουσταρει τρελλα οπωτε θα μαζευεται περισοτερος κοσμος και ειναι και ενα ειδος promotion για τους αγωνες μας οπου παλι μπορει να ερθει ο κοσμος των αναβασεων που του αρεσει το θεαμα... φανταστειτε σαραφη σταθη τακη κ.λ.π. σε αναβαση.... απο το βραδυ θα περιμενω σο βουνο...
Σαράφης Γιώργος
02-12-08, 13:22
... φανταστειτε σαραφη σταθη τακη κ.λ.π. σε αναβαση.... απο το βραδυ θα περιμενω σο βουνο...
:lol: :lol: :lol: Όντως θα ήταν αλλού !!!
Πέρα από την πλάκα , το συμβάν αυτό μας θίγει όλους και σίγουρα πρέπει να αντιδράσουμε .
Ο Τάκης ο Σκαλτσάς είπε πολύ σωστά ότι θα ψάξει να βρει την ακριβή επιστολή , που στάλθηκε , για να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχουν ανακρίβειες σε αυτά που μας μεταφέρουν και μετά να βρούμε έναν τρόπο σύσσσωμης αντίδρασης .
Οι λόγοι , που συνέβει αυτή η απαγόρευση είναι φυσικά κατανοητοί και έχουν αναφερθεί από όλους σας , οπότε δεν υπάρχει νόημα να τους ξαναναφέρω και εγώ .
Πάντως ρε παιδιά στην ΟΡΤΙΟΝ κάντε κανά ευχέλαιο , δεν σας βγαίνει τίποτα φέτος ... !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
( Χαβαλέ κάνω )
Πέρα από την πλάκα , το συμβάν αυτό μας θίγει όλους και σίγουρα πρέπει να αντιδράσουμε .
Ο Τάκης ο Σκαλτσάς είπε πολύ σωστά ότι θα ψάξει να βρει την ακριβή επιστολή , που στάλθηκε , για να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχουν ανακρίβειες σε αυτά που μας μεταφέρουν και μετά να βρούμε έναν τρόπο σύσσσωμης αντίδρασης .
επειδη απο στομα σε στομα αλλαζουν πολλα το καλυτερο ειναι αυτο... να διαβασουμε την επιστολη και μετα να οργανωθουμε...
PANOS ALEXIOU
03-12-08, 14:48
Παιδες μολις τωρα διαβασα στο rally.gr οτι δεν θα γινει επιδιξη drift στην ριτσωνα. Η γνωμη μου ειναι πως ο ΣΟΟΑ πρεπει να φαει μεγαλο κραξιμο. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ :evil:
αλλο δεν εχει δριφτ show και αλλο αν μπορει να συμετεχει καποιος οδηγος drift... εχει διαφορα.... που θα παει δεν θα το ομολογκαρω εκει θα ειμαι....
CRAZY SIERRA
04-12-08, 11:34
Εχω την εντηπωση οτι αυτοι που δοιηκουν το ΣΟΑ ειναι κατι παπουδεσ που δεν εχουν ηδεα απο αγωνεσ και το μονο που ξερουν ειναι να βγαζουν διαταγεσ και κανονεσ για ενα αθλημα που θελουν να το κανουν να μην παταει κοσμοσ καθολου και πουθενα......
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
06-12-08, 01:09
Παιδια μην κραζεται κατι ή καποιους αν δεν εισται σηγουροι για αυτο που ειπαν εκινοι. Πρωτα να γινει μια διμοσιευσει τις επιστολης του Σ.Ο.Α.Α. σε αυτο το τοπικ. Καταρχυν δεν ειναι γεροι και στενομιαλοι αλλα αντιθετος ειναι γαμο τα ατομα. Το οτι δεν θεωρουν αυτο που κανουμε αγωνα αυτοκινιτου αλλα αθλοπαιδιες δεν εχουν και αδικο. Αλλα για αυτο δεν φτεμε εμεις , αλλα αυτοι που μας το εμαθαν με αυτον τον λαθος τροπο (ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑΘΗ) αλλα σε αυτους που το πρωτοδιοργανοσαν. Εαν απο την αρχη του DRIFT στην ΕΛΛΑΔΑ ηταν υποχρεοτικο να τιριτε η ομολογκασιον της FIA στα αυτοκινητα που λεγονται αγωνιστηκα DRIFTαδικα σε ολους τους τομης εκτος του κινητιρα και της μεταδοσεις. ΣΗΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μηλαω για τα θεματα αςφαλειας (που ειμαι και εγω αντιθετος με την κατασταση που επικρατη μεχρι σημερα) Εαν κυριοι γινει ενα ατιχιμα οπως του Ηλια Λαρδη ή του Κωστα Καποτη που εγιναν μεσα στην πιστα τον αφιδνων τα τουμπαρισματα. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟ ΣΩΒΑΡΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ /ΣΤΡΒΩΜΑ-ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΚΛΩΒΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ / ΣΠΑΣΙΜΟ ΠΡΩΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ. Οταν οι κανονισμοι ασφαλειας ειναι με τις προδιαγραφες της FIA και γινεται τεχνικος ελενχος σε καθε αγωνα απο τεχνικους εφορους με πτυχεια και πιστοποιητικα τοτε θα μας θεορουν ισαξιους τους οι οδηγοι του Σ.Ο.Α.Α. . Το θεμα αυτο το εχω σηζιτησει με παρα πολλους φορεις του Σ.Ο.Α.Α. και της Ε.Λ.Π.Α. ευχαριστω Φουρτούνης Γιώργος. :D :D
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
06-12-08, 01:21
Παιδια μην κραζεται κατι ή καποιους αν δεν εισται σηγουροι για αυτο που ειπαν εκινοι. Πρωτα να γινει μια διμοσιευσει τις επιστολης του Σ.Ο.Α.Α. σε αυτο το τοπικ. Καταρχυν δεν ειναι γεροι και στενομιαλοι αλλα αντιθετος ειναι γαμο τα ατομα. Το οτι δεν θεωρουν αυτο που κανουμε αγωνα αυτοκινιτου αλλα αθλοπαιδιες δεν εχουν και αδικο. Αλλα για αυτο δεν φτεμε εμεις , αλλα αυτοι που μας το εμαθαν με αυτον τον λαθος τροπο (ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑΘΗ) αλλα σε αυτους που το πρωτοδιοργανοσαν. Εαν απο την αρχη του DRIFT στην ΕΛΛΑΔΑ ηταν υποχρεοτικο να τιριτε η ομολογκασιον της FIA στα αυτοκινητα που λεγονται αγωνιστηκα DRIFTαδικα σε ολους τους τομης εκτος του κινητιρα και της μεταδοσεις. ΣΗΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μηλαω για τα θεματα αςφαλειας (που ειμαι και εγω αντιθετος με την κατασταση που επικρατη μεχρι σημερα) Εαν κυριοι γινει ενα ατιχιμα οπως του Ηλια Λαρδη ή του Κωστα Καποτη που εγιναν μεσα στην πιστα τον αφιδνων τα τουμπαρισματα. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟ ΣΩΒΑΡΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ /ΣΤΡΒΩΜΑ-ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΚΛΩΒΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ / ΣΠΑΣΙΜΟ ΠΡΩΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ. Οταν οι κανονισμοι ασφαλειας ειναι με τις προδιαγραφες της FIA και γινεται τεχνικος ελενχος σε καθε αγωνα απο τεχνικους εφορους με πτυχεια και πιστοποιητικα τοτε θα μας θεορουν ισαξιους τους οι οδηγοι του Σ.Ο.Α.Α. . Το θεμα αυτο το εχω σηζιτησει με παρα πολλους φορεις του Σ.Ο.Α.Α. και της Ε.Λ.Π.Α. ευχαριστω Φουρτούνης Γιώργος. :D :Dδεν τους πηραζει αυτο γιωργο,απλα βλεπουν οτι το drift ανεβενη πολυ και χανουν λεφτα πολλα!με τους ιαπονες περιση ξεχνας τι εγεινε??στην αναβαση της αιγηρας με τους πατρινους???το drift μαζευη λαο τωρα και τους ενωχλη!το αν τα driftadika ειναι fia δεν νωμιζω να αλλαξη κατι με αυτο που κραζουν!οτι δηλαδη γυρναμε απο ενα βαρελι,ειτε ειναι FIA το αμαξι ειτε οχι!το στυλ οδηγησης κρζουν!οτι πολλοι οδηγη απο αναβασης φτιαχνουν driftadika δεν τους λεει κατι??μην τους δηκαιολογης,στομα και χερια εχουν,ας τα πουν η ας τα γραψουν μονοι τους
turbanthropos
06-12-08, 01:46
Εδώ σε άλλα φόρα χαρακτηρίζουν την πλαγιολίσθηση ως....καφρίλα!!!
Άκουσον-άκουσον!!!
Και έχει ακουστεί από άτομα των λεγόμενων "ιστορικών"
Λες και οι Ιαβέρης,Σιρόκο,Πεσματζόγλου και σία,ανέβαιναν με γραμμές F1!!!
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο....
Όπου βλέπουν ότι απειλείται η κονόμα τους,πρώτα προσπαθούν να το πολέμήσουν με αδιαφορία και έπειτα με δόλιους τρόπους...
andreasf20c
06-12-08, 14:15
κριμα παντως γιατι περσι στη ριτσωνα εγινε χαμος με τους ιαπωνες... Ελπιζω να το ξανασκεφτουν καλυτερα και υστερα να αποφασισουν... το αν μας λενε καφρους ή ρεμαλια ή και ο,τι αλλο θελουν ειναι δικο τους προβλημα γιατι οσα δενφτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... :roll:
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
06-12-08, 22:07
Άκουσον-άκουσον!!!
Όπου βλέπουν ότι απειλείται η κονόμα τους,πρώτα προσπαθούν να το πολέμήσουν με αδιαφορία και έπειτα με δόλιους τρόπους...
Φιλε τα ονοματα που ανεφερες ειναι θρυλοι των αγωνων αυτοκινητου. Μπορει να πηγεναν με το πλαει αλλα δεν το επιδιοκαν αυτο γηνοταν λογο της δηναμεις του αυτοκινιτου. Αυτο που εχει τεραστια διαφορα διαφορα μεταξη των αγωνων ταχυτιτος και του DRIFT ειναι οτι αυτους δεν τους κρινει ενας ανθρωπος αλλα το χρονομετρο.
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
06-12-08, 22:16
Παιδια οποιος θελει ας βρει βιντεο ή φωτο απο τον αντιπροεδρο του Σ.Ο.Α.Α. τον ΠΛΕΣΣΑ ΝΙΚΟ με το SIERA RS500 του το αυτοκινητο με εμπρος πισω SLEEK ελλαστικα και ειναι παντου διπλωμενος. Αλλα δεν το επιδιοκει γινεται ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ πανω στην πρωσπαθεια του να κανει χρονο οχι να μαζεψει ποντους. Αυτη ειναι η διφορα. :D :D
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
06-12-08, 22:25
Άκουσον-άκουσον!!!
Φιλε τα ονοματα που ανεφερες ειναι θρυλοι των αγωνων αυτοκινητου. Μπορει να πηγεναν με το πλαει αλλα δεν το επιδιοκαν αυτο γηνοταν λογο της δηναμεις του αυτοκινιτου. Αυτο που εχει τεραστια διαφορα διαφορα μεταξη των αγωνων ταχυτιτος και του DRIFT ειναι οτι αυτους δεν τους κρινει ενας ανθρωπος αλλα το χρονομετρο.γιωργο μην τους δικιολογης,ειπαν καποια πραγματα που δεν επρεπε,γιατι και εσυ αμαξι για DRIFT φτιαχνεις και δικεολογης αυτους που σε λενε "αλητη" και οτι κανεις "κολιες" γυρο απο βαρελια!τα ονοματα που ειπατε οντος ειναι θρυλοι των αγωνων αλλα για πηγενε στης 15 του μηνως καρτοδρομο και πες μου ο ιαβερης τι ακριβος κανει στην πιστα??DRIFT η χρονο??
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
07-12-08, 12:59
Παιδια οποιος θελει ας βρει βιντεο ή φωτο απο τον αντιπροεδρο του Σ.Ο.Α.Α. τον ΠΛΕΣΣΑ ΝΙΚΟ με το SIERA RS500 του το αυτοκινητο με εμπρος πισω SLEEK ελλαστικα και ειναι παντου διπλωμενος. Αλλα δεν το επιδιοκει γινεται ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ πανω στην πρωσπαθεια του να κανει χρονο οχι να μαζεψει ποντους. Αυτη ειναι η διφορα. :D :D
Ρε συ γιωργο παρακολουθω αυτα που λες και απορω! Τι ειναι αυτα που λες? Δηλαδη καποιοι μονιμως θελουνε να πολεμουν αυτο που αγαπαμε και εσυ καθεσαι και μου λες για δυναμη και για χρονομετρα?
Δεν τα θελουμε τα χρονομετρα και ουτε θα ανεβενανε την ριτσωνα τα ντριφταδικα για χρονο! Στα @ρχιδι@ μας τα χρονομετρα. Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ο κοσμος καθεται για να δει τα σαξοραλα στην ριτσωνα ή μηπως καθεται να δει τα εσκορτ που ανεβενουν με τις πορτες?Και ας αφησουμε επιτελους τα παραμυθια περι FIA και ομολογκασιον. Πηγαιντε δειτε κανα βιντεο του 74΄ απο ραλλυ ακροπολις που τρεχαν χωρις κρανη καν και μετα ελατε να μου δωσετε δικαιολογιες. Ενα ειναι το θεμα. Φοβουνται οτι θα χασουνε τον κοσμο απο το θεαμα! ΤΕΛΟΣ.
Καταδικαζουμε λοιπον οποιον μας θεωρει αχρηστους οδηγους και τον στηνουμε στα τρια μετρα!
ρε παιδια εγω πριν λιγες μερες πηρα το car και σε μια σελιδα ειχε διαφημιση που ελεγε drift στη ριτσωνα και θα συμμετασχουν ο παπαπασχος και οι πατρινοι :shock: :shock: :shock:
Ρε συ γιωργο παρακολουθω αυτα που λες και απορω! Τι ειναι αυτα που λες? Δηλαδη καποιοι μονιμως θελουνε να πολεμουν αυτο που αγαπαμε και εσυ καθεσαι και μου λες για δυναμη και για χρονομετρα?
Δεν τα θελουμε τα χρονομετρα και ουτε θα ανεβενανε την ριτσωνα τα ντριφταδικα για χρονο! Στα @ρχιδι@ μας τα χρονομετρα. Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ο κοσμος καθεται για να δει τα σαξοραλα στην ριτσωνα ή μηπως καθεται να δει τα εσκορτ που ανεβενουν με τις πορτες?Και ας αφησουμε επιτελους τα παραμυθια περι FIA και ομολογκασιον. Πηγαιντε δειτε κανα βιντεο του 74΄ απο ραλλυ ακροπολις που τρεχαν χωρις κρανη καν και μετα ελατε να μου δωσετε δικαιολογιες. Ενα ειναι το θεμα. Φοβουνται οτι θα χασουνε τον κοσμο απο το θεαμα! ΤΕΛΟΣ.
Καταδικαζουμε λοιπον οποιον μας θεωρει αχρηστους οδηγους και τον στηνουμε στα τρια μετρα! θα συμφωνισω και με τουσ δυο ενμερη... οσοι με γνωριζουν συγουρα θα καταλαβουν.. πρωτα πρωτα... οι αναβασεισ παντα ειναι τιγκα απο κοσμο.. και ειδικα ριτσωνα και aiγιρα.. δεν ειχαν κοσμο επειδη ανεβικαν οι driftades... και σε αυτο δεν χοραει δεν μπωρει να μου το αμφισbιτισει κανεισ διοτι ειμαι απ μωρο ειμαι μεσα σε αγωνεσ και εχω αποψη που δεν μπωρει κανεισ να μου την αλαξει που πιγε μια φορα στην ριτσονα επειδη ειχε drift.δευτερον δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωποσ που δεν με ξερει και μπωρει να με κρινει σε οτιδιποτε... οποτε αυτοι που λες ηρακλη εχουν ακυροθοι απο μονοι τους.... και τελοσ το οτι φωναζουν driftades σε αναβασεισ σημενει οτι υπαρχει προβλιμα σε αυτο το θεσμο και χρειαζετε υποστιριξη..... τωρα αν καποιοι μεσα απο το σοοα τον βλεπουν αλλιωσ αυτο απλα σημενει οτι δεν βλεπουν μπροστα τουσ και οτι εχουν την μιτη τουσ ψιλα και οτι απλα ειναι........ !οποτε οτι μασ φοναξαν σε εισαγωγικα και μετα και καλα κανανε επιστολη προσ την εθεα το μονο συνσθιμα που μου προκαλει ειναι λυπη προσ σε αυτους γιατι τουσ θεωρουσα εξιπνους ανθρωπουσ και τελικα δεν ειναι, και χαρα και τιμη σε εμενα που παρολο που μερικοι απο αυτουσ που μασ θεωρουν παρακατιανουσ του μηχανοκινητου αθλιτισμου μας χρειαζοντε για να τουσ κραταμε τον κοσμο για να μην φευγει μεταξυ των δυο σκελων!! και να σας το κανω ποιο λιανα αυτοι σε λιγο θα μασ εχουν αναγκη και οχι εμεισ.... και φυσικα δεν δεχομε οτι καποιοσ παει σε αναβαση για να δει drift!!! ο καθενασ παει για τον δικο του σκοπο ο ενασ επειδη εχει vts και ο αλλωσ επειδη θελει να βλεπει γρηγορη οδιγισει με γραμμεσ... αυτο δεν μπωρει να το κρινει κανεισ αυτο ειναι απλα θεμα γουστου..... ελπιζω να με ποιασατε γιατι με το γραψιμο δεν τα παω και πολυ καλα!!!
Eγώ σε έπιασα και συμφωνώ μαζί σου. Ο καθένας πάει για το δικό του λόγο και συμφωνώ με τον Ηρακλή που λέει ότι όποιος μας καταδικάζει τον στήνουμε στα 3 μετρα!
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
08-12-08, 19:45
Τι εγινε, ακομα δεν εμαθε κανενας το περιςχομενο της επιστολης του ΣΟΑΑ ???
Εγω παντως εμαθα και απο αλλες εγκυρες πηγες, οτι προκειται περι αρκετα σκληρης αρνητικης εισηγησης προς την ΑΛΑ και ΕΘΕΑ, με σκοπο την απαξιωση ολου γενικως του χωρου μας, οδηγων, διοργανωτων, θεατων κλπ.
Παυω να ασχολουμαι, μεχρι να ακουσω την ειλικρινη μεταμελεια των μελων του ΣΟΑΑ.
Σαν ενδειξη διαμαρτυριας, δεν θα παρευρεθω στην φιλανθρωπικη εκδηλωση της 15.12.08, αφου πολλα απο τα μελη του ΣΟΑΑ θα ειναι εκει.
Αν μη τι αλλο, σας καλω ολους, να δειξουμε την νεα χρονια ποσο δεμενοι και δυνατοι ειμαστε.
Να γινει πανικος σε ολες τις διοργανωσεις, με επαγγελματισμο και σοβαροτητα και αφθονο θεαμα.
Να τους βουλωσουμε τα στοματα μια και καλη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
08-12-08, 19:57
Εγω παντως εμαθα και απο αλλες εγκυρες πηγες, οτι προκειται περι αρκετα σκληρης αρνητικης εισηγησης προς την ΑΛΑ και ΕΘΕΑ, με σκοπο την απαξιωση ολου γενικως του χωρου μας, οδηγων, διοργανωτων, θεατων κλπ.
Παυω να ασχολουμαι, μεχρι να ακουσω την ειλικρινη μεταμελεια των μελων του ΣΟΑΑ.
Σαν ενδειξη διαμαρτυριας, δεν θα παρευρεθω στην φιλανθρωπικη εκδηλωση της 15.12.08, αφου πολλα απο τα μελη του ΣΟΑΑ θα ειναι εκει.
Αν μη τι αλλο, σας καλω ολους, να δειξουμε την νεα χρονια ποσο δεμενοι και δυνατοι ειμαστε.
Να γινει πανικος σε ολες τις διοργανωσεις, με επαγγελματισμο και σοβαροτητα και αφθονο θεαμα.
+1 Νικο! Παντως δεν εχουμε να δειξουμε τιποτα σε κανεναν, ποτε δεν μας φοβισε κανενας, ποτε δεν μας επηρεασε κανενας και ποτε δεν μας χωρισε κανενας. Ειμαστε αυτοι που ειμαστε και αυτο ειναι που ζηλευουν. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
08-12-08, 20:10
+1 Νικο! Παντως δεν εχουμε να δειξουμε τιποτα σε κανεναν, ποτε δεν μας φοβισε κανενας, ποτε δεν μας επηρεασε κανενας και ποτε δεν μας χωρισε κανενας. Ειμαστε αυτοι που ειμαστε και αυτο ειναι που ζηλευουν. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.
Σε παω πολυ ρε Ηρακλη. Με ανεβαζεις :wink: :wink:
Καταδικαζουμε λοιπον οποιον μας θεωρει αχρηστους οδηγους και τον στηνουμε στα τρια μετρα!
μακρυα ειναι, εξ επαφης θα ελεγα εγω...
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
08-12-08, 20:44
Σε παω πολυ ρε Ηρακλη. Με ανεβαζεις :wink: :wink:
:wink:
MANOYSOYDAKIS TIRES
09-12-08, 10:29
Παιδια μην κραζεται κατι ή καποιους αν δεν εισται σηγουροι για αυτο που ειπαν εκινοι. Πρωτα να γινει μια διμοσιευσει τις επιστολης του Σ.Ο.Α.Α. σε αυτο το τοπικ. Καταρχυν δεν ειναι γεροι και στενομιαλοι αλλα αντιθετος ειναι γαμο τα ατομα. Το οτι δεν θεωρουν αυτο που κανουμε αγωνα αυτοκινιτου αλλα αθλοπαιδιες δεν εχουν και αδικο. Αλλα για αυτο δεν φτεμε εμεις , αλλα αυτοι που μας το εμαθαν με αυτον τον λαθος τροπο (ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑΘΗ) αλλα σε αυτους που το πρωτοδιοργανοσαν. Εαν απο την αρχη του DRIFT στην ΕΛΛΑΔΑ ηταν υποχρεοτικο να τιριτε η ομολογκασιον της FIA στα αυτοκινητα που λεγονται αγωνιστηκα DRIFTαδικα σε ολους τους τομης εκτος του κινητιρα και της μεταδοσεις. ΣΗΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μηλαω για τα θεματα αςφαλειας (που ειμαι και εγω αντιθετος με την κατασταση που επικρατη μεχρι σημερα) Εαν κυριοι γινει ενα ατιχιμα οπως του Ηλια Λαρδη ή του Κωστα Καποτη που εγιναν μεσα στην πιστα τον αφιδνων τα τουμπαρισματα. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟ ΣΩΒΑΡΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ /ΣΤΡΒΩΜΑ-ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΚΛΩΒΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ / ΣΠΑΣΙΜΟ ΠΡΩΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ. Οταν οι κανονισμοι ασφαλειας ειναι με τις προδιαγραφες της FIA και γινεται τεχνικος ελενχος σε καθε αγωνα απο τεχνικους εφορους με πτυχεια και πιστοποιητικα τοτε θα μας θεορουν ισαξιους τους οι οδηγοι του Σ.Ο.Α.Α. . Το θεμα αυτο το εχω σηζιτησει με παρα πολλους φορεις του Σ.Ο.Α.Α. και της Ε.Λ.Π.Α. ευχαριστω Φουρτούνης Γιώργος. :D :D
Αμαν ρε φουρτουνη για ολλα εχεις αποψη και σε ολλα εισαι γνωστης αραξε λιγο αγορι μου στο τελος θα σπασεις τα μουτρα σου και θα σου φτενε αλλοι που εμαθες απο αγωνες και οργανοτες απο ομοσπονδιες και συλογους α ναι ξερω παλια ετρεχε ο πατερας σου και ετσι σου περασαν ενφιτα και εσενα πρωτα μαθε και μετα μιλα και κρινε για το καλο σου
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
12-12-08, 01:08
Αμαν ρε φουρτουνη για ολλα εχεις αποψη και σε ολλα εισαι γνωστης αραξε λιγο αγορι μου στο τελος θα σπασεις τα μουτρα σου και θα σου φτενε αλλοι που εμαθες απο αγωνες και οργανοτες απο ομοσπονδιες και συλογους α ναι ξερω παλια ετρεχε ο πατερας σου και ετσι σου περασαν ενφιτα και εσενα πρωτα μαθε και μετα μιλα και κρινε για το καλο σου
Μανουσουδακη για κατσε καλα που θα μου την πεις και για αγωνες. Οταν εγω πηρα πτυχειο κριτη-χρονομετρη με την σφργιδα της FIA εσυ δεν υξερες ουτε τον ΤΑΚΗ, και τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ με το Ε21. Το πτυχειο μου το εχω παρει απο το 2004 και εχω στην εμπιρια μου περιπου 40 αγωνες αυτοκινητου, 12 αγωνες μοτοσηκλετας, 25 αγωνες καρτ και 6 αγωνες DRAGSTER. Οποτε βρες κανεναν αλλων να του την πεις για εμπιρια σε αγωνες μηχανοκινητου αθλιτισμου.Καλα κανεις και βοηθας τα παιδια με τους αγωνες και τις προπονισεις τους αλλα δεν εισαι και ο Γ@Μ@Ω της παρεας.
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
12-12-08, 01:26
Α και κατι που ξεχασα μερικη απο τους 40 αγωνες αυτοκινητου ειναι παγκοσμιου και ευροπαικου επιπεδου. Αυτο σημενει οτι πρεπει να εισαι τελειος στη δουλεια που κανεις γιατι το παραμικρο λαθος φτανει για να ακυρωθει η ειδικη. Και καθε δεκα λεπτα εχεις και τον παρατιριυη να σε ελενχει.
MANOYSOYDAKIS TIRES
12-12-08, 10:42
Ζητω συγνομη απο ολλους σας παιδια για αυτα που θα γραφτουν πιο κατω ( λυπον φυλε μου ΦΟΥΡΤΟΥΝΗ λυπαμε που θα με φερεις σε αυτο το σημειο να σου μηλισω ετσι ξερω καλα μεποιους τροπους κανεις ολλες τις δουλειες σου αρπα κολα και με γνωριμιες και τσαμπα και με χορις να εχεις παλεψει η να εχεις την ικανοτιτα και να αξηζεις . Καποτε αν θυμασε μου ειπες οτι εισαι κρυτης στο ακροπολη και εβαλα τα γελια και μετα που το ανεφερα μπροστα στον πατερα σου μας ειπε οτι απλα μεσω γνωστου και θα μαζευεις τον κωσμο απο μια στροφη απλα για να μην γηνει κανενα ατυχημα απλα λυπον μην το περνεις επανω σου το παιδι για τα θεληματα εισουνα εκει μηντο παιζεις γνωστης λυπον και ενταξη τα παιδια του φορουμ που δεν σε ξερουν μην τους παραμιθιαζεις ελεος πλεον χαλαροσε στο ειπα και πιο πριν ) . Ζητω συγνωμη και παλλη απο ολλους σας για τον τροπο μου αλλα αγανακτω ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ηρεμηστε μαγκες και ληξτε το θεμα ..οκ
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
12-12-08, 18:18
Λοιπον και εγω λεω ας ληξει η διαμαχη, οπως αλλωστε ολες οι διαμαχες κλεινουν, αφου ολοι οι φορουμιτες στην ουσια αγαπανε ο ενας τον αλλον και εχουμε κοινους στοχους.
Στο κυριως θεμα τωρα.......Ο Γραβαλος μιλησε με καποιον του ΣΟΑΑ (ξεχναω το ονομα του), ο οποιος εδωσε αλλη διασταση στο θεμα, δηλαδη οτι οι 5 συμμετεχοντες στην Ριτσωνα, δεν ηθελαν να πληρωσουν συμμετοχη, ωστε δεν θα ηταν ασφαλισμενοι σε περιπτωση ατυχηματος.
Μου κανει καπως η απαντηση αυτη, αλλα την κραταω.
Πολλα απο τα μελη του ΣΟΑΑ, θα ειναι την Δευτερα στο καρτοδρομο στην φιλανθρωπικη του TARMAC, και μας περιμενουν να συζητησουμε το ολο θεμα.
Εγω τελικα δεν θα ειμαι, αφου φευγω παλι για δουλειες εκτος αθηνων, αλλα οσοι μπορειτε ας πατε να συζητησετε πολιτισμενα και ισως το θεμα ξεκαθαρισει.
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
13-12-08, 00:29
Ζητω συγνομη απο ολλους σας παιδια για αυτα που θα γραφτουν πιο κατω ( λυπον φυλε μου ΦΟΥΡΤΟΥΝΗ λυπαμε που θα με φερεις σε αυτο το σημειο να σου μηλισω ετσι ξερω καλα μεποιους τροπους κανεις ολλες τις δουλειες σου αρπα κολα και με γνωριμιες και τσαμπα και με χορις να εχεις παλεψει η να εχεις την ικανοτιτα και να αξηζεις . Καποτε αν θυμασε μου ειπες οτι εισαι κρυτης στο ακροπολη και εβαλα τα γελια και μετα που το ανεφερα μπροστα στον πατερα σου μας ειπε οτι απλα μεσω γνωστου και θα μαζευεις τον κωσμο απο μια στροφη απλα για να μην γηνει κανενα ατυχημα απλα λυπον μην το περνεις επανω σου το παιδι για τα θεληματα εισουνα εκει μηντο παιζεις γνωστης λυπον και ενταξη τα παιδια του φορουμ που δεν σε ξερουν μην τους παραμιθιαζεις ελεος πλεον χαλαροσε στο ειπα και πιο πριν ) . Ζητω συγνωμη και παλλη απο ολλους σας για τον τροπο μου αλλα αγανακτω ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
Μεσιε Μανουσουδακη θα βρω το πτιχιο κριτη-χρονομετρη που εχω απο την Ε.Λ.Π.Α. και θα το ανευασω στο FORUM για να δεις ποιος ειναι το παιδι για τα θελιματα. :D
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
13-12-08, 00:32
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Τελικα εχετε πολυ πλακα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
13-12-08, 00:57
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Τελικα εχετε πολυ πλακα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ηρακλη σημερα πηρα τηλεφωνο τον αντιπροεδρο του Σ.Ο.Α.Α. και μου ειπε να τον παρω αυριο σαββατο κατα της 17.00 να μου πει τη ακριβως εγινε μετα DRIFTΑΔΙΚΑ και τη ΡΙΤΣΩΝΑ. Και θα γραψω μετα το οτι ακριβως μου ειπε. :D
GiannisE30
13-12-08, 19:26
Ηρακλη σημερα πηρα τηλεφωνο τον αντιπροεδρο του Σ.Ο.Α.Α. και μου ειπε να τον παρω αυριο σαββατο κατα της 17.00 να μου πει τη ακριβως εγινε μετα DRIFTΑΔΙΚΑ και τη ΡΙΤΣΩΝΑ. Και θα γραψω μετα το οτι ακριβως μου ειπε. :D
Ελπιζω να εχει γινει καποια παρεξηγηση με το ολο θεμα, ε οχι και αλητες... μην τρελαθουμε...
Κατι ακομα, γιατι δεν σου το ειπε εκεινη την στιγμη και πρεπει να τον ξαναπαρεις????
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
13-12-08, 21:56
Ελπιζω να εχει γινει καποια παρεξηγηση με το ολο θεμα, ε οχι και αλητες... μην τρελαθουμε...
Κατι ακομα, γιατι δεν σου το ειπε εκεινη την στιγμη και πρεπει να τον ξαναπαρεις????
Ο ανθρωπος εχει μαγαζι και ασχωλιται με διαφιμιστικα ειδη,αυτοκολιτα. εκινη την ωρα ειχε ενα PEGEOT 106 RALLY και το εντινε με αυτοκολιτα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
13-12-08, 22:04
Κααααααλα νταξει! :roll:
Καραμιχάλης Βασίλης
13-12-08, 23:29
εγω παντος την δευτερα θα ειμαι στο καρτοδρομο!!!
Ο ανθρωπος εχει μαγαζι και ασχωλιται με διαφιμιστικα ειδη,αυτοκολιτα. εκινη την ωρα ειχε ενα PEGEOT 106 RALLY και το εντινε με αυτοκολιτα. steekermania kai αγιοσ ο θεος ολα καλα και αυτον και τον σιερρα το τερασ.. αλα πρεπει να κανει λιγο διετα γαμοτο...
papous 106 rallye
15-12-08, 10:48
Γιωργο μυλησεs τελικα με τον αντιπροεδο του Σ.Ο.Α.Α.Sory που σε ρωταω αλλα περιμενω μα αγωνια απο το Σαββατο να μαθουμε τι ειπε o Κυριοs :roll:
Αν οντως μας αποκαλεσαν αλητες τοτε ας μας πουν γιατι περιση ειχαν τρεξει αυτοι οι <παλιοαλητες> οι ιαπωνες στη Ριτσωνα???
Κ τι περιμενεις φιλε μ papou 106 rally να μαθεις?Το λογο που μας αποκαλεσαν αλητες?? :twisted: :twisted:
το άκουσα κι εγώ αυτό....
πολύ λυπηρό και δείχνει δυστηχώς το επίπεδο των αγώνων
και κυρίως των διοργανωτων στη χώρα μας!!
Είναι κρίμα να λέει κάποιος τους αγωνιζόμενους που κάνουν πλαγιολίσθηση κάφρους κλπ χαρακτηρισμούς, εώς γελοίο... μην πω τίποτε άλλο....
Στον υπόλοιπο κόσμο, τετοιυς αγωνες που τραβάνε κόσμο, τους διαφημίζουν, δεν τους κατακρίνουν!!
Μη μασατε κοπέλια..... συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε!!! :wink:
Ας φάνε τα μούτρα τους μόνοι τους......
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
20-12-08, 21:45
Μανουσουδακη τα παιδια για τα θελιματα δεν εχουν πτιχειο ΚΡΙΤΩΝ-ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. Μονο οσοι εχουν την ικανοτιτα, το αξιζουν και ειναι γνωστες εχουν τετοιο πτιχειο.
http://i378.photobucket.com/albums/oo221/starlet-f/img001.jpg.
Και αυτο δεν το περνεις με κονε κανεις αιτιση και δινεις ΓΡΑΠΤΕΣ εξετασεις. [/b]
Σαράφης Γιώργος
21-12-08, 11:13
Με κουράσατε πολύ και οι 2 ...
andreasf20c
21-12-08, 13:38
εχει δικιο ρε παιδια ο κ.Σαραφης... Ληξτε το θεμα μην τρωγεστε μεταξυ σας... :roll:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
21-12-08, 13:42
φουρτουνη τι το συνεχηζεις ρε?μανουσουδακη μην απαντησης!να τελειωση εδω το θεμα!!αρκετα μ@λακιστικατε
papous 106 rallye
21-12-08, 23:06
Μαγκεs μαs κουρασατε δεν μαs νοιαζουν τα προσωπικασαs προβληματα βρεθειτε κ λοιστετα με οποιον τροπο θελετε.Κ.ΦΟΥΡΤΟΥΝΗ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Ο.Α.Α. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ Κ ΜΕΡΕΣ :evil:
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
30-12-08, 23:27
Σημερα το απογευμα καταφερα και μηλισα με τον αντιπροεδρο του Σ.Ο.Ο.Α. και που ειπε τα εξεις.
1) Τα παλικαρια που ηταν να τρεξουν στην αναβαση ειχαν ανασφαλιστα αυτοκινητα και αρνιθηκαν να πλιροσουν σημετοχη ωστε να τους καληπτει η ασφαλεια του αγωνα.
2) Τα σηγκεκριμενα αυτοκινητα δεν πληρουν κανεναν κανονισμο ασφαλειας.
3) Ηπιρχε τρομερο προβλιμα χρονου λογο πολλων συμετοχων.
4) Σε προηγουμενη αναβαση πεταχτικε ενα παιδι στον δρομο και ο οδηγος δεν ελατοσε την ταχητητα του ουτε καν εδοσε σημασια.( ειπαρχει σε βιντεο το σημβαν στα αρχια του Σ.Ο.Ο.Α.) Δεν μου διευκρινισε ποιος οδηγος του TEAM.
5) Δεν κατανοησαν την εξεις διαφορα μεταξη πιστας και αναβασης, εαν ενα αυτοκινητο τουμπαρει θα καταλιξει πανω στον κοσμο που βρισκεται στα προστατευτηκα κυκλιδωματα ή θα πεσει στον γκρεμο.
6) Οποιος επιθιμει να τρεξει σε αναβαση κανοντας DRIFT να τιρει ολες τις απαρετητες προδιαγραφες (ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ) στα θεματα ασφαλειας, και να πλυρωσει την σημετοχη του αγωνα για να τον καλιπτει η ασφαλεια του αγωνα. Και εχει καθε δικεομα να ανεβει με οποιον τροπο θελει ο καθε οδηγος.
Τα ιδια ακριβος πραγματα ειπε και στον κυριο ΓΡΑΒΑΛΟ λιγες μερες ποιο πριν ο Νικος Πλεσσας(αντιπροεδρος του Σ.Ο.Α.Α.). Ο Σ.Ο.Α.Α. δεν μας αποκαλεσαι ΟΥΤΕ αλιτες ουτε κουλους ουτε τιποτα με υβριστικο χαρακτιρα.
Ευχαριστω πολυ.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.