PDA

Επιστροφή στο Forum : Αναζητηση Πρεσας

moudis
29-11-08, 18:42
Δεν ξερω αν το topic μου ειναι στο σωστο section.Αν οχι,μπορειτε να το μετακινησετε.Αγορασα λοιπον σινεμπλοκ πολυουρεθανης για το 200αρι μου και χρειαζομαι καποια πρεσα για να ξεκολλησω τα παλια απο πανω.Οσα μπορω θα τα βαλω μονος μου και για τα υπολοιπα,θα λυσω ψαλιδια,μουαγιε κλπ και θελω να τα παω καπου να μου τα ξεκολλησουνε.Ισως να γινεται δουλεια και με εξολκεα αλλα ειναι απιστευτη ταλαιπωρια γιατι η πισω αναρτηση ειναι πολλαπλων συνδεσμων και συνολικα ειναι πανω απο 30 σινεμπλοκ που πρεπει να αλλαχτουνε+ οτι δεν εχω χρονο διαθεσιμο για να ασχολουμαι με τις ωρες.Ξερει λοιπον καποιος τι ειδους μαγαζια εχουνε πρεσα για τετοιες δουλειες ωστε να παρω τα ψαλιδια και τους συνδεσμους στο χερι και να παω?Ευχαριστω για το χρονο σας...

xmoikan
29-11-08, 19:48
ανδεν κανω λαθοσ ολα σχεδον τα συνεργεια εχοθν πρεσα που πρεσαρουν τα ρουλεμαν....επλιζω να βοηθησα

kallitexni$
29-11-08, 20:53
αν οχι ολα,τουλαχιστον τα πιο καινουρια συνεργεια που ειναι πιο εξοπλισμενα εχουν.ειναι δουλεια δευτερολεπτων

Drifter727
29-11-08, 21:05
Kαι τα ρεκτιφιε και τα μηχανουργια.
Μετα θα θελεις ευθυγραμιση :wink:

moudis
29-11-08, 21:44
Ευχαριστω για το ενδιαφερον,αυριο θα λυσω ολο το αμαξι και μεσα στη βδομαδα θα τα παω για ξεπρεσαρισμα.Εμαθα 1-2 μαγαζια.Ευθυγραμμιση σιγουρα γιατι θα αλλαχτουνε και ακρομπαρα,μπαλακια ψαλιδιων,σινεμπλοκ κρεμαριερας κλπ..

Τασος
30-11-08, 15:51
Kamineto!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Drifter727
30-11-08, 17:41
Kamineto!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Δεν θα λιωσουν τα λαστιχα απο την ζεστη;

moudis
30-11-08, 17:50
Δεν αρκει το καμινετο για να βγουνε τα σινεμπλοκ που ειναι 17 χρονια πανω στο αμαξι.Ελυσα ολο το μπροστινο συστημα,αλλαξα ακρομπαρα,φουσκες κρεμαριερας και εχω τα ψαλιδια και τις κοντρες τους στο χερι,ετοιμα για πρεσα.Μολις τελειωσω απο μπροστα και πατησει κατω,θα ξεκινησω το πισω μερος.