Επιστροφή στο Forum : Καραθωνα Ναυπλιο
Ενας παρα πολυ φαρδυς δρομος και με φαρδιες στροφες, Ιδανικος και για αναβαση και για καταβαση.
Drifter727
29-11-08, 00:49
Τον εχω driftarει. :lol:
Tρωει πολυ λαστιχο,κυκλοφορει συχνα η αστυνομια ,θελει μερικα αλογα παραπανω και μερικα κανταρια χερια γιατι αν βγεις εχετε γεια βρυσουλες..
Αλλα ειναι ωραιες 2-3 στροφες.. :D
πρεπει να παω
χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:
Drifter727
30-11-08, 18:35
πρεπει να παω
Εχεις αργησει ηδη.
Αναβαση θελει δυναμη μαλλον παντως χειμωνα καταβαση δεν εχει ουτε κοσμο ουτε αστυνομια αλλα δεν εχει και μερος να φυγεις απο οσο ξερω.
paulo6sousa
13-12-08, 18:37
Το καλοκαίρι γίνεται χαμός!Το χειμώνα,ειδικά απ'το απόγευμα και μετά δεν κυκλοφορεί ψυχή!Θέλει χέρια το μέρος πάντως γιατί ο γκρεμός από κάτω δεν αστειεύεται!Το Σαβ/κο ήμουν εκεί! :wink:
Το καλοκαίρι γίνεται χαμός!Το χειμώνα,ειδικά απ'το απόγευμα και μετά δεν κυκλοφορεί ψυχή!Θέλει χέρια το μέρος πάντως γιατί ο γκρεμός από κάτω δεν αστειεύεται!Το Σαβ/κο ήμουν εκεί! :wink:
Περυσι το καλοκαιρι ημουν φανταρος εκει και μια μερα κανοντας αναβαση με μπροστοκουνα starlet μαλλιοκουβαρα με πετυχε ο διοικητης μου !!!!:cry: :cry: :cry:
andreasf20c
15-12-08, 12:55
sotiris έγραψε: Περυσι το καλοκαιρι ημουν φανταρος εκει και μια μερα κανοντας αναβαση με μπροστοκουνα starlet μαλλιοκουβαρα με πετυχε ο διοικητης μου !!!!Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Πολυ τυχερος εισαι ρε φιλε... και τι σου εκανε???[/b]
sotiris έγραψε: Περυσι το καλοκαιρι ημουν φανταρος εκει και μια μερα κανοντας αναβαση με μπροστοκουνα starlet μαλλιοκουβαρα με πετυχε ο διοικητης μου !!!!Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Πολυ τυχερος εισαι ρε φιλε... και τι σου εκανε???[/b]
εεε,με ζαλισε λιγακι μωρε...
Οπως προειπαν και τα παιδια το μερος θελει μεγαλη προσοχη γιατι απο κατω παραμονευει ο ...γκρεμς.
kostas e30 335
13-03-09, 14:07
Συμφωνω και εγω για την Καραθωνα.Μπορεις να κανεις την αναβαση χωρις φοβο λογο ορατοητας και λογο το οτι ειναι αρκετα φαργυς δρομος.Λογο λοιπον το οτι καταγομαι απο κει το καλοκαιρι θα λιωσω στην παντα πηγαινοντας για μπανιο.Το μονο που χρειαζεται ειναι μεγαλη προσοχη στους μπατσους γιατι σου εμφανιζονται απο κει που δεν τους περιμενεις.Και πιστεψτε με αν εισαι ατυχος και σε γραψει...τον ηπιες!!!
+1 φιλε κωστα, ναυπλιο μενεις επειδη κ εγω απο αυτα τα μερη ειμαι να κανονισουμε καμια συναντηση....
Driftakias
14-03-09, 00:50
Κορυφαιο μερος για παντες παιδια. Αξιζει!!!
thodoras_RS4
26-11-09, 20:09
Εγώ έχω ακούσει μόνο για τον δρόμο στην Καραθώνα...αλλά από αυτά που διάβασα εδώ πρέπει να του ρίξω καμία επίσκεψη...
Περασα το καλοκαιρι, δυστυχως οχι με το κορολα μου αλλα με το τιμιο matiz της κοπελας μου...
Ωραια διαδρομη οντως.
george..DK
09-02-10, 00:53
epeidi eimai apo nauplio paidia einai polu megalos dromos kai gia na mazemseis tosa xiliometra driftarontas ekei prepei na exeis polla aloga kai polu kalo xeri giati oi strofes einai duskoles....
Petros AE86
09-02-10, 08:43
epeidi eimai apo nauplio paidia einai polu megalos dromos kai gia na mazemseis tosa xiliometra driftarontas ekei prepei na exeis polla aloga kai polu kalo xeri giati oi strofes einai duskoles....
εχεις πμ
kostas e30 335
09-02-10, 12:32
φιλαρακι στο ειπαμε και στο ξαναλεμε οτι πρεπει να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες.
Petros AE86
09-02-10, 12:36
φιλαρακι στο ειπαμε και στο ξαναλεμε οτι πρεπει να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες.
κωστα του το εστειλα με πμ δεν το γνωριζε δεν υπαρχει προβλημα:wink:
nasos-lada 2105 twin cam
12-02-10, 20:33
το ξερω το μερος απο τριπολη ειμαι εγω κατεβενουμαι για μπανια.ειναι καλωσ δρομοσ για τρελιτσεσ αλλα πρεπει να φοραται και τα μπρατσακια σας και ενα αλεξιπτοτο.γιατι εχει γκεμιλεσ και θαλασσα,και καταλαβενεται τωρα
AE86 VAPOR
13-02-10, 10:22
ειναι παρα πολυ φαρδης και με λιγο προσοχη κανης καλο παιχνιδι
Ntinos_Argos
29-07-10, 21:43
Για να μην ανοίγω άλλο τόπικ....
Ύπάρχουν πολλοί καλοί δρόμοι στα χωριά της Αργλίδας αλλά και μια καλή και τεχνική διαδρομή(λίγο στενούτσικι) υπάρχει στον δρόμο για το κάστρο του Άργους,όπως και ο μαγευτικός Κολοσούρτης(έγινε πρωταθλιματική ανάβαση εκεί αρχές Ιουλίου).....
Παιδιά ήμουν Ναυπλιο τη βδομάδα που πέρασε....Πέρασα από καραθώνα δις και μέτραγε!!!!
Φαρδύς με ανοιχτές καμπές αλλά θέλεις άλογα...και πολλή προσοχή στις γρεμίλες..!!!!!!
Εγώ με τη Lada απολάμβανα την κατάβαση..στο ανέβα δεν άφηνα γκάζι ούτε για αστείο...(είμασταν 4 άτομα μέσα)...
Btw ωραία παραλία....
george..DK
09-08-10, 01:52
Για να μην ανοίγω άλλο τόπικ....
Ύπάρχουν πολλοί καλοί δρόμοι στα χωριά της Αργλίδας αλλά και μια καλή και τεχνική διαδρομή(λίγο στενούτσικι) υπάρχει στον δρόμο για το κάστρο του Άργους,όπως και ο μαγευτικός Κολοσούρτης(έγινε πρωταθλιματική ανάβαση εκεί αρχές Ιουλίου).....
και εγω απο το αργος ειμαι φιλε μου και αυτα τα μερη που λες θελουν αμαξια κτηνοι οι οδηγοι με παπ@ρια για να την βγαλει ....υπαρχουν παντου ωραια μερη αν το ψαξεις.....αρκει να ψαχνεσαι καλα....
Driftakias
11-08-10, 21:47
Η καταβαση ειναι ωραια. Βεβαια οπως ειπαν τα παιδια παραπανω θελει αλογα για να παιξεις σοβαρα. Παντως και για μπροστοκινητα ειναι καλος καθως ειναι δρομος με στροφες, αλλα ειναι μικρος! Μεγαλος δρομος, συγχωρει λαθη σε λογικα πλαισια παντα, αλλα θελει προσοχη καθως απο κατω εχει γκρεμιλες!
george..DK
12-08-10, 02:04
Η καταβαση ειναι ωραια. Βεβαια οπως ειπαν τα παιδια παραπανω θελει αλογα για να παιξεις σοβαρα. Παντως και για μπροστοκινητα ειναι καλος καθως ειναι δρομος με στροφες, αλλα ειναι μικρος! Μεγαλος δρομος, συγχωρει λαθη σε λογικα πλαισια παντα, αλλα θελει προσοχη καθως απο κατω εχει γκρεμιλες!
ναι ειναι και για μπροστινοκινητα γιατι καθως παηγαινω για μπανιο εκει συνεχεια παντα αν βρεθουν δυο γρηγορα μαζι ψηλοστηνονται και αυτο ειναι το ασχημο γιατι εκει περναει πολυ κοσμος και τους περνανε για χαπι αφου ειναι και μεγαλος και κανουν μαμακιες τι να πω...παντος στο ναυπλιο και στο αργος εχει μερη και παμε για σβουρες η να μπουμε σε στροφες....τι να αν ερθει κανενας αργος σου κου ας μιλησει να τα παμε βολτουλα....
BTW μιας που μιλάμε για την περιοχή, μου άρεσε αρκετά και ο δρόμος από Λιγουριό-Ναύπλιο.....Πολύ ωραίες στροφές.....
george..DK
12-08-10, 23:43
BTW μιας που μιλάμε για την περιοχή, μου άρεσε αρκετά και ο δρόμος από Λιγουριό-Ναύπλιο.....Πολύ ωραίες στροφές.....
να πας και απο ναυπλιο κονδυλι μερια προς καντια εκει να δεις στροφες για παιχνιδι αλλα θελει πολυ προσοχη γιατι τωρα εχει κοσμο εκει αλλα στροφες γυαλι...
Ναι πέρασα και από εκεί Γιωργάρα αλλά δε μου άρεσε τόσο πολύ.....
Ο Λιγουριό-Ναύπλιο με ενθουσίασε.....
george..DK
13-08-10, 00:16
Ναι πέρασα και από εκεί Γιωργάρα αλλά δε μου άρεσε τόσο πολύ.....
Ο Λιγουριό-Ναύπλιο με ενθουσίασε.....
κοιτα οταν ξανακατεβεις παρε ενα τηλ να παμε στα γνωστα λημερια και να εχω ετοιμο το κορολακι και θα πεσει πολυ πανυγηρι....στο εγγυωμαι....
εχουμε και δυο παιδια απο εδω μεσα του φορουμ αργιτες που κανω παρεα θα περασουμε καλα απλα χτυπα ενα τηλ...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.