PDA

Επιστροφή στο Forum : DRIFT ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

DRIFTER
28-06-05, 12:51
Εδώ θα έλεγα να γράφουμε για το-τα drift της ημέρας που κάναμε...

Εχω πάει μέχρι τη παραλία με τη κλούβα μου για μπανάκι......και ώς συνήθως κάθε στροφή και χαρά είναι ένα εσάκι πρίν τη παραλία όπου μπαίνεις με τις πόρτες και αν καταφέρεις συνεχίζεις με το πλάι μέχρι να φύγεις απο το εσάκι...πλησιάζω με τρίτη και ένα punto θέλει να στρίψει αριστερά(έχει να πας η αριστερα(που με βόλευε αν πήγαινε)και δεξιά)κοίτα ρε γμτ τώρα βρήκε λέω....και ενώ έκοβα τον βλέπω να μου κάνει νόημα να περάσω.......ωραία ωραία λέω πλησιάζω κλείνω λίγο ανοίγομαι και κατέβασμα σε δευτέρα με κόψιμο τιμονιού για καλύτερη μεταφορά βάρους..βλέπεις η κλούβα είναι βαριά..και περνάω με τη μούρη μου να κοιτάει λίγο τον οδηγό έμεινε καγγελο ο τυπάς....εγώ φυσικά συνέχισα για να βγάλω όλο το εσάκι :lol: :wink:

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
28-06-05, 15:24
Όλοι οι δρόμοι στο Μπραχάμι έχουν γήνει μία μουτζούρα από τις ρόδες του starlet που κάθε μέρα περνάω με τις πάντες παντού.Έχω λησάξει για drift και περειμένω σα κολασμένος την Τετάρτη να ξεχαρμανιάσω.

flatliner
28-06-05, 18:34
Θοδωρή μας χωρίζουν κάτι λιγότερο από 24 ώρες για το μεγάλο show! Όχι απλά θα ξεχαρμανιάσεις, αλλά θα παρακαλάς να είχες φέρει κι άλλα λάστιχα...

tigraki
29-06-05, 03:37
Όλοι οι δρόμοι στο Μπραχάμι έχουν γήνει μία μουτζούρα από τις ρόδες του starlet που κάθε μέρα περνάω με τις πάντες παντού.Έχω λησάξει για drift και περειμένω σα κολασμένος την Τετάρτη να ξεχαρμανιάσω.

Theo den einai mono ta dika sou lastixa sto mpraxami...kai ego exo symvalei sto mavrisma tou dromou....:):):)

F117
02-07-05, 12:53
καλημέρα σας!χθες το μεσημεράκι έγραφα PLC στο ΤΕΙ κ τελείωσα κατά τις 5 και γύρισα πίσω Αρτάκη!άφησα τους φίλους μ στα σπίτια τους κ όπως γύριζα πέρασα απο την Εκκλησία της Φανερωμένης!εκεί έχει μια πολύ ανοιχτή δεξιά στροφή που το κάνεις το αμάξι να γλιστράει εύκολα!Ε πάω και εγώ που λένε αρχίζω να μπαίνω στην στροφή κατεβάζω σε 2α 40ΚΗ( στα 57κΗ τελειώνει η δευτερα :shock: ) και κόβω κ απότομα το τιμόνι !εκει φεύγει ο κόλος!έΛα όμως που είχα αφήσει πάνω στο ταμπλό δεξία το τεράστιο βιβλίο με τα plc κ τις φωτοτυπίες και έφύγαν και ήρθαν σε μένα !άφησα το ένα χέρι για να πίασω , χτύπησα τον μεσαίο καθρέπτη με το χέρι μου στην προσπαθειά μ να τα πιάσω !είδατε την γίνετε αμα διαβάσεις πολύ? σε κυνηγούν τα βιβλία!

DRIFTER
02-07-05, 17:04
τουλάχιστον το drift το έκανες??η το σταμάτησες?αν το σταμάτησεσ ντροπής!

F117
02-07-05, 21:37
:oops: xaaxax!το σταμάτησα !αμα εφευγαν οι σημειώσεις θα έψαχνα ακόμα τα χαρτία !

DRIFTER
03-07-05, 17:26
σλόγκαν ''ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ DRIFT'' :lol:

Παιδιά εγώ σήμερα είχα πάει ειδική με ένα φίλο μου ο οποίος είχε πορωθεί με τη κλούβα στο χώμα που την πήγαινα με το πλάι.Οπότε σήμερα ξαναπήγαμε και φυσικά τα κάναμε μπου δέλο όλαα....

Εντωμεταξύ τα είδε όλα όταν μπήκα σε μια μεγάλη στροφή με 65 για να κρατήσω το ανάποδο σε όλη τη στροφή η φάτσα του --> :shock: και τα λόγια του--->πωωω Μ...α δεν φοβάσαι μη τουμπάρει????και εγώ παρακάλαγα να είχα λίγα άλογα παραπάνω μπλοκέ δεν χρειάζομαι στο χώμα.. :roll: αλλά και στην άσφλατο αμα είναι γλίτσα η έχει βρέξει μιιαα χαρούλλλα είμαστε με τα 70 αλογάκια που έχει