Επιστροφή στο Forum : Νέα Διαδρομή Drift, η καλύτερη..
manos_e30_323i
27-11-08, 23:41
Την ξέρω αλλα δεν σας τη λέω.. Μιλάμε για μισή ώρα στροφές συνεχόμενες, γλίτσα κάτω, πολύ λιώσιμο χωρις φθορά αυτοκινήτου.. Αλλα ΔΕΝ σας λέω που είναι :lol: :lol:
Την ξέρω αλλα δεν σας τη λέω.. Μιλάμε για μισή ώρα στροφές συνεχόμενες, γλίτσα κάτω, πολύ λιώσιμο χωρις φθορά αυτοκινήτου.. Αλλα ΔΕΝ σας λέω που είναι :lol: :lol:
ε τοτε γιατι τ γραφεις ρε μαν?? :roll: :roll:
manos_e30_323i
28-11-08, 00:15
1ον: Για να σας κραταω σε αγωνια
2ον: Πρεπει να πληρωσεις για να σου πω..
Μονο σε δυο ατομα την εχω αποκαλυψει και ειναι εκτος club
GiannisE30
28-11-08, 00:19
... :roll: :?
κανονικα αφου δεν εχεις σκοπο να το πεις δεν επρεπε να τ γραψεις αλλα τεσπα!!!!καλο λιωσιμο τοτε :wink: :wink:
Να την χαιρεστε :lol: :lol:
Να την χαιρεστε :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: θεος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
28-11-08, 06:08
και εγω ξερω αλλα δεν σας λεω!!!!!ειμαι παρτακιας!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν το σχολιαζω για να μην γινω κακος.... αλλα λογικα θα την ξερω... δεν υπαρχει δρομος απο εδω μεχρι την καλαματα και μεχρι φθιοτιδα που να μην εχω γυρισει...
kallitexni$
28-11-08, 14:16
και εγω ξερω αλλα δεν σας λεω!!!!!ειμαι παρτακιας!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αμα σε κλειδωσουμε μεσα στο κορολλα μαζι με τον πισταρχη και το νανα θα μας πεις??
manos_e30_323i
28-11-08, 18:53
κάτσε να σκεφτώ κι άλλα :roll: απο αντιδράσεις καλά πάμε..
θα βγάλω βίντεο και θα το δημοσιεύσω.. Όποιος βρεί που είναι έχει τη γριά ενα ανέβα- κατέβα στην ειδική..
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
28-11-08, 21:51
Αμα σε κλειδωσουμε μεσα στο κορολλα μαζι με τον πισταρχη και το νανα θα μας πεις??αμεσως!!!!δεν παλευωντε ρε αυτοι!!!!!!!!βρηκες το κουμπι μου!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
thodoras_RS4
26-11-09, 20:15
Αυτό θα πει ομάδικό πνεύμα...εγώ ξέρω αλλά δεν σας λέω...
Αφού ρε φίλε δεν είχες σκοπό να αποκαλύψεις την διαδρομή γιατι φτιάχνεις θέμα για αυτή? Λίγο περίεργα μας τα λές...
Τέλοσπάντων..να την χαίρεσαι και καλές πάντες...
ASCONA_MAN
26-11-09, 20:42
Περημένουμε το Βίντεο!!!!!! :D
Τι να πω.......καλοφάγωτη......
Petros AE86
26-11-09, 22:02
κοιταμε και λιγο τις ημερομηνιες πριν ποσταρουμε...
andreasf20c
27-11-09, 01:37
κοιταμε και λιγο τις ημερομηνιες πριν ποσταρουμε...
Σιγα ρε...
κατσε να μας πει που ειναι...
kallitexni$
27-11-09, 01:50
Σιγα ρε...
κατσε να μας πει που ειναι...
Δε θα μας πει.... η εκδικηση του κομμωτη .... :death:
manos_e30_323i
28-11-09, 21:08
Για να μην κράζετε μάγκες μου, εδώ είναι ο χάρτης.. ---> link χάρτη (http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=el&q=%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%A3%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD,+%CE%A3%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B1+19004,+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&ie=UTF8&cd=2&geocode=Fdo0QwIdNMFtAQ&split=0&hq=&hnear=%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%A3%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD,+%CE%A3%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B1+19004,+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&ll=37.960635,23.979477&spn=0.000666,0.002747&z=19)
Αν πάρετε όλο το δρόμο καταλήγει στο Πόρτο Ράφτη..
ΥΓ: Καλλιτέχνη, εσύ πρέπει να είσαι πολύ γαμάτος ρε φίλε.. Σε συγχαίρω.. http://mymx5.gr/forum/Smileys/classic/moutza.gif
Σέρμπης Κώστας
28-11-09, 22:13
αχχαχαχααχχαχαχααχχααχαχαχαχα περα βρεχει!!!!χχαχαχαχααχαχαχ
παντως το ποστ που το εφερε στην επιφανεια το θεμα εγινε ακριβως ενα χρονο μετα!!!απιστευτος συγχρονισμος!!
thodoras_RS4
29-11-09, 04:46
Για να μην κράζετε μάγκες μου, εδώ είναι ο χάρτης.. ---> link χάρτη (http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=el&q=%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%A3%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD,+%CE%A3%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B1+19004,+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&ie=UTF8&cd=2&geocode=Fdo0QwIdNMFtAQ&split=0&hq=&hnear=%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%A3%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD,+%CE%A3%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B1+19004,+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&ll=37.960635,23.979477&spn=0.000666,0.002747&z=19)
Αν πάρετε όλο το δρόμο καταλήγει στο Πόρτο Ράφτη..
ΥΓ: Καλλιτέχνη, εσύ πρέπει να είσαι πολύ γαμάτος ρε φίλε.. Σε συγχαίρω.. http://mymx5.gr/forum/Smileys/classic/moutza.gif
Καλά...ασε τον καλλιτέχνη και απάντησε με περισσοτερη σαφήνεια...αν πάρουμε ποιόν δρόμο? την λεωφόρο σπάτων που δείχνει στον χάρτη? και προς ποιά κατέυθυνση? δεν μπορείς να χαράξεις την διαδρομή με τα στροφιλίκια στο google??? το πως θα πάμε εκεί ειναι θέμα δικό μας...
manos_e30_323i
29-11-09, 11:32
Όχι, στην οδο Αγίου Ιωάννου μπαίνεις.. Αυτός ο δρόμος σε κατεβάζει στον γνωστό "ιππόκαμπο" κι είναι το πρώτο κομμάτι της διαδρομής.. Μόλις περάσεις μπροστά απο Ιππόκαμπο, ο δρόμος σε οδηγεί από μόνος του προς Πόρτο Ράφτη κι είναι το υπόλοιπο μισό.. ΑΝ έχω βρει σωστά την οδό που στρίβεις γιατι εγώ ξέρω μηχανικά να πηγαίνω.. Σωστό είναι απλά κρατάω και μια πισινή..
thodoras_RS4
29-11-09, 13:08
Όχι, στην οδο Αγίου Ιωάννου μπαίνεις.. Αυτός ο δρόμος σε κατεβάζει στον γνωστό "ιππόκαμπο" κι είναι το πρώτο κομμάτι της διαδρομής.. Μόλις περάσεις μπροστά απο Ιππόκαμπο, ο δρόμος σε οδηγεί από μόνος του προς Πόρτο Ράφτη κι είναι το υπόλοιπο μισό.. ΑΝ έχω βρει σωστά την οδό που στρίβεις γιατι εγώ ξέρω μηχανικά να πηγαίνω.. Σωστό είναι απλά κρατάω και μια πισινή..
Δεν το ξεκαθάρισες τελείως...Στο google maps φαίνεται πως η Αγίου Ιωάννου καταληγει σε...αδιέξοδο! μήπως εννοείς οτι στρίβεις σε κάποιο σημείο της?
manos_e30_323i
29-11-09, 13:15
Δεν μπορώ να το καταλάβω στο google πως είναι.. Άν πας και πάρεις το δρόμο που σε κατεβάζει Ιππόκαμπο, αυτός είναι.. Έχει και ταμπέλες.. Αλλιώς πάρε το αμάξι σου να πάμε ένα Σ/Κ να την κάνουμε..
kallitexni$
29-11-09, 13:39
Πέρα από έναν πολύ καλό λόγο για ban είναι και ένας λόγος να έρθεις να με βρεις την Τετάρτη στον καρτόδρομο . Πρέπει να μου διευκρινησεις κάποια πράγματα.
Ανοιξες ένα θέμα "του κώλου" που λέμε(χώρις τίποτα ουσιαστικό δηλαδή,μην παρεξηγηθείς) και μετά από ένα χρόνο κάνεις τάχα οτι λες τη διαδρομή...
thodoras_RS4
29-11-09, 14:09
Ναι ναι καλή ιδέα...έλα στο καρτόδρομο να μου δείξεις κι εμένα στο χάρτη αφού μπερδεύεσαι με τα google maps, πως να πάω εκεί που λες οτι είναι η ιδανικότερη διαδρομή για drift! η καλύτερη..
manos_e30_323i
29-11-09, 14:16
Καλέ μου άνθρωπε, αμάξι έχεις; Θες να πάμε; Τί καρτόδρομους, χάρτες κλπ μου λες;
Έλα να πάμε μια φορά μαζί και μετά πήγαινε μόνος σου όσες φορές θέλεις..
thodoras_RS4
29-11-09, 14:23
Καλέ μου άνθρωπε, αμάξι έχεις; Θες να πάμε; Τί καρτόδρομους, χάρτες κλπ μου λες;
Έλα να πάμε μια φορά μαζί και μετά πήγαινε μόνος σου όσες φορές θέλεις..
Να πάμε με το αμάξι μου? Τι λές ρε μάστορα? Σε ξέρω κι από χθές για να σε πάω και βόλτα?
Στον αγώνα δεν θα έρθεις? Έλα να τα πούμε έκει...
Σέρμπης Κώστας
29-11-09, 14:35
περα βρεχει...προφανως σου λεει να πατε εσυ με το δικο σου αμαξι και αυτος με το δικο του...
thodoras_RS4
29-11-09, 14:41
περα βρεχει...προφανως σου λεει να πατε εσυ με το δικο σου αμαξι και αυτος με το δικο του...
Κι έτσι να είναι, δεν τον ξέρω για να τον εμπιστευτώ...:roll:
Σέρμπης Κώστας
29-11-09, 14:46
γιατι τι μπορει να γινει?δηλαδη,αν το γνωρισεις στο δρομο η σε πιστα ποια η διαφορα?
thodoras_RS4
29-11-09, 14:50
Αλλιως είναι με πρωσοπική επαφή και αλλίως με απρόσωπη...
Σέρμπης Κώστας
29-11-09, 14:51
τελος παντων..δε σε πιανω..και στις δυο περιπτωσεις θα το γνωρισεις και θα σε γνωρισει..αλλα για να το λες κατι θα ξερεις τεσπα
thodoras_RS4
29-11-09, 14:52
Δεν ξέρω...υποψιάζομαι ας πούμε...
Σέρμπης Κώστας
29-11-09, 15:02
υποψιαζεσαι???δηλαδη υπαρχει περιπτωση να εχουμε ασφαλιτες που ντριφταρουν μαζι σας,ξερω γω?
thodoras_RS4
29-11-09, 15:07
Ρε συ κώστα...τι περιμένεις να σου πω?
Petros AE86
29-11-09, 15:11
:kafenes::kafenes::kafenes::kafenes::kafenes::kafenes::kafenes::kafenes::kafenes::kafenes:
Σέρμπης Κώστας
29-11-09, 15:32
Ρε συ κώστα...τι περιμένεις να σου πω?
τιποτα??
Φοβαται μη του πιασει τον κωλο.. Ρε αντε σοβαρευτειτε...
Σέρμπης Κώστας
29-11-09, 16:14
ε τι να πω ρε φιλε..δεν καταλαβαινω τι γινεται εδω μεσα τις τελευταιες μερες
λες και εχει πεσει καταρα
τελος παντων οτι νομιζετε εγω μακρυα ειμαι ετσι κι αλλιως οποτε...
manos_e30_323i
29-11-09, 16:41
Κοίτα να δεις κάτι προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι..
Θόδωρα, ξανασκέψου το αν δεν θες να πας μόνος σου να ψάχνεις.. Εγώ με το μχ μου κι εσύ με το δικό σου (τί να έχεις άραγε; ).. Μου λες για καρτόδρομο γιατι φοβάσαι μην σου κάνω κακό αν είμαστε μόνοι μας ή μήπως είσαι απλά για τον σαματά;
Αν δεν με πιστεύετε για το πού είναι κι αν είναι η διαδρομή, κακό δικό σας..
Ρε το παλικαρι φοβαται μην εχεις τη γριπη των χοιρων κ τον κολλησεις να ουμε...
ημαρτον....
ξεφτιλα εχουμε γινει μαγκες...
Homo Driftarious!!!
29-11-09, 17:25
ξεκολατεεεεεε...μιλατε πιο ομορφα ρε...βρηκαμε ενα πληκτρολογιο και θαβουμε κοσμο αβερτα...ημαρτον!(το θεμα φιλε μανο παντως ειναι καπως..."ωραια διαδρομη αλλα δεν σας λεω"??
manos_e30_323i
29-11-09, 17:34
Σας την είπα όμως.. Δεν γράφω άλλο στο συγκεκριμένο θέμα γιατι κατάντησε βαρετό..
Τέλος..
Σέρμπης Κώστας
29-11-09, 17:36
ρε παιδια και γω να πουμε οταν πηρα την σκονα δε σας το ελεγα κοιταξτε στο τοπικ πουεχω στο τι αμαξι οδηγεις...και εγραψα τι ειναι αραγε και να σας κρατησω σε αγωνια και το ενα και το αλλο και μετα απο τρεις μερες το ειπα...τι να κανουμε δηλαδη εκει επρεπε να μου ριχτειτε?οχι..χιουμορ γαμω τον μπελα μου...ελεος δηλαδη...
ενταξει ειπαμε φορυμ ειναι θα γινουν και στραβες λογω του οτι το πληκτρολογιο δε μεταφερει τον τονο της φωνης και τη γλωσσα του σωματος οταν γραφουμε κατι..και τα smilies δε βοηθανε καθολου...ισα ισα γινονται παρεμηνειες..τελος παντων
ενα εχω να πω..χαριτολογωντας..περα βρεχει...
Homo Driftarious!!!
29-11-09, 17:41
ρε παιδια και γω να πουμε οταν πηρα την σκονα δε σας το ελεγα κοιταξτε στο τοπικ πουεχω στο τι αμαξι οδηγεις...και εγραψα τι ειναι αραγε και να σας κρατησω σε αγωνια και το ενα και το αλλο και μετα απο τρεις μερες το ειπα...τι να κανουμε δηλαδη εκει επρεπε να μου ριχτειτε?οχι..χιουμορ γαμω τον μπελα μου...ελεος δηλαδη...
ενταξει ειπαμε φορυμ ειναι θα γινουν και στραβες λογω του οτι το πληκτρολογιο δε μεταφερει τον τονο της φωνης και τη γλωσσα του σωματος οταν γραφουμε κατι..και τα smilies δε βοηθανε καθολου...ισα ισα γινονται παρεμηνειες..τελος παντων
ενα εχω να πω..χαριτολογωντας..περα βρεχει...
και εγω αλλο ενα...ριξε μια ματια ρε κωστα και στις πρωτες σελιδες...
Σέρμπης Κώστας
29-11-09, 17:47
εριξα εκατο ματιες ρε συ..το πρωτο ποστ ειναι πριν απο παραπανω απο εναμμιση χρονο
και αυτο που το εφερε στην επιφανεια ειναι πριν κατι μερες που αντιστοιχει ακριβως μτα απο ενα χρονο απο το τελευταιο περσινο ποστ!!!
περα βρεχει δηλαδη..
Homo Driftarious!!!
29-11-09, 17:49
εριξα εκατο ματιες ρε συ..το πρωτο ποστ ειναι πριν απο παραπανω απο εναμμιση χρονο
και αυτο που το εφερε στην επιφανεια ειναι πριν κατι μερες που αντιστοιχει ακριβως μτα απο ενα χρονο απο το τελευταιο περσινο ποστ!!!
περα βρεχει δηλαδη..
ναι οτι επανεφερε το θεμα το οποιο ειναι παλιο ναι...απλα τωρα με αυτο που εγινε ξαναθυμηθηκαμε καποια πραγματα...και εαν εκανε πλακα που λες(που δεν ξερω τελικα εαν εκανε ή οχι) θα γνωριζαμε τωρα που ειναι η διαδρομη αυτη...
Σέρμπης Κώστας
29-11-09, 17:52
μα αφου γνωριζετε ακομη και το χαρτη σας εδωσε τι αλλο να πει?
καλα λοιπον ας το αηφοσυμε εδω το θεμα.η απαντηση υπαρχει ο χαρτης υπαρχει οποιος θελει ας παει..
εγω μια φορα δεν παω γιατι ειμαι μακρυα αχχαχααχαχ
kallitexni$
29-11-09, 18:08
Κοίτα να δεις κάτι προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι..
Θόδωρα, ξανασκέψου το αν δεν θες να πας μόνος σου να ψάχνεις.. Εγώ με το μχ μου κι εσύ με το δικό σου (τί να έχεις άραγε; ).. Μου λες για καρτόδρομο γιατι φοβάσαι μην σου κάνω κακό αν είμαστε μόνοι μας ή μήπως είσαι απλά για τον σαματά;
Αν δεν με πιστεύετε για το πού είναι κι αν είναι η διαδρομή, κακό δικό σας..
Σου είπαμε για Καρτόδρομο γιατί θα είμαστε εκεί και θα μπορούμε να συζητήσουμε,επειδή όπως φαίνεται δε βγαίνει άκρη με το γραπτό..
Αυτό που είπες για μένα (όπως είπα και στο πμ) ήταν προσβλητικό και το θέμα για μένα δεν τελειώνει αν δε ζητήσεις συγνώμη. Αν πάλι δε θες ,δικαίωμά σου είναι...ποιός είσαι έχει φανεί στο πέρασμα του χρόνου.
(Φιλικά πάντα.......)
μαλιστα μιλαει για μια περιοχη που οπου και να πας ειναι τιγκα στις στροφες και απο την μερια της λουτσα και απο την μερια του πορτο ραφτι..... ειδικα το βουνου που εννοοει τις δυο περιεχες.... η υποθεση μου θυμιζει την μυστικη γι αυτον αλλα πασιγνωστει σε εμας του ιπολιπους πιστα της βαρης....
Ρε μαγκες ληξτε το ! Ειπε τη διαδρομη ο Μανος και τελος.
Οποιος φοβαται να μην παει γιατι μπορει να του πιασουν τον κωλο οι κατοικοι της περιοχης... :lol:
thodoras_RS4
29-11-09, 19:38
Ότι ήθελα να πώ το είπε ο καλλιτέχνης...ο νάσος ήρθε και επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του μάνου, εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα! Όπως είπε και ο bimmer ΤΕΛΟΣ...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.