Επιστροφή στο Forum : FIRE DRAGON
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
15-11-08, 14:29
:lol: greek πατεντα.Λοιπον πρωτα απο ολα θα το κανω ελεγχομενο με διακοπτακι και δεν θα ειναι ολη την ωρα ετσι.Παιρνουμε ρευμα απο τον πολαπλασιαστη του αυτοκινητου το + και το - και αντοιστιχα το συνδεουμε στον δευτερο πολαπλασιαστη.Παιρνουμε ενα απο τα παλια μπουζι που φοραει το αυτοκινητο μας ετσι ωστε να μην αγωραζουμε καινουργια καθε φορα.Το εκανα με προσωρινα τα παντα γιατι δεν ειμουνα σιγουρος αμα δουλευει και ειδου τα αποτελεσματα.Νομιζα οτι θα ειναι καγκουρια αλλα εμενα μου αρεσε η αληθωφανεια της φλογας και ετσι θα το πρωχορησω μεσα στη μερα και το απογευμα θα μπουν και φωτο .Μην το κανει κανεις ακομα γιατι δεν ξερω αμα αντεξει το κυκωμα να δουλευει δυο πολλαπλασιαστες .Δεν πιστευω να εχει προβλημα γιατι θα ειναι μικρη η διαρκεια.
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
15-11-08, 14:34
μια φωτο μπαμ μπαμ.http://i232.photobucket.com/albums/ee179/ierapetra/firedragon.jpg
kallitexni$
15-11-08, 14:35
:lol: greek πατεντα.Λοιπον πρωτα απο ολα θα το κανω ελεγχομενο με διακοπτακι και δεν θα ειναι ολη την ωρα ετσι.Παιρνουμε ρευμα απο τον πολαπλασιαστη του αυτοκινητου το + και το - και αντοιστιχα το συνδεουμε στον δευτερο πολαπλασιαστη.Παιρνουμε ενα απο τα παλια μπουζι που φοραει το αυτοκινητο μας ετσι ωστε να μην αγωραζουμε καινουργια καθε φορα.Το εκανα με προσωρινα τα παντα γιατι δεν ειμουνα σιγουρος αμα δουλευει και ειδου τα αποτελεσματα.Νομιζα οτι θα ειναι καγκουρια αλλα εμενα μου αρεσε η αληθωφανεια της φλογας και ετσι θα το πρωχορησω μεσα στη μερα και το απογευμα θα μπουν και φωτο .Μην το κανει κανεις ακομα γιατι δεν ξερω αμα αντεξει το κυκωμα να δουλευει δυο πολλαπλασιαστες .Δεν πιστευω να εχει προβλημα γιατι θα ειναι μικρη η διαρκεια.
Ανθρωπέ μου!!!Ξερεις ποσο καιρο παλευω με ΑΖΑΧ-βενζινη και συμπιεσμενα ποτιστηρια??(Συνταγη ενος φιλου που μαλλον ηθελε να καει το πατρικο αυτοκινητο :evil: ).Αναμενω εξελιξεις και φωτο φυσικα! :D :D :D
Το πορτμπαγκαζ γιατι ειναι ανοικτο στη φωτο?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Λογκάκης Στέργιος
15-11-08, 14:41
Δν παιζεσαι ρε Γιαννη! :lol:
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
15-11-08, 15:36
Οποιος το κανει πρεπει να προσεχει.http://i232.photobucket.com/albums/ee179/ierapetra/DSCI0253.jpgΕυτηχως που την ψιλιαστηκα και δεν μου τηγανισε την ψηφιακη :lol:
kallitexni$
15-11-08, 15:41
Οποιος το κανει πρεπει να προσεχει.http://i232.photobucket.com/albums/ee179/ierapetra/DSCI0253.jpgΕυτηχως που την ψιλιαστηκα και δεν μου τηγανισε την ψηφιακη :lol:
Ποιο twingo και ποιο jet?!?!?
Starlet λεμε και αρνακι ψηνει :lol: :lol: :lol:
Petros AE86
15-11-08, 18:03
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Λογκάκης Στέργιος
15-11-08, 18:08
Αν το δει αυτο ο Προβατακης, δν θα σε ξαναβαλει στην πιστα για να μην του την καψεις! :lol: :lol: :lol:
ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ!!!!!
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
15-11-08, 19:59
συνεχεια με φωτο.http://i232.photobucket.com/albums/ee179/ierapetra/DSCI0254.jpg το διακοπτακι που κανει την ενεργοποιηση με το αφημα του γκαζιου.εχω παρεμβαλει και αλλους δυο διακοπτες ενας ειναι για συνεχεια ανοικτο και ο αλλος ειναι για να το κλεινω.Τελικα μπουζι βρηκα ενα τριακιδο και προτιμησα να βαλω αυτο.http://i232.photobucket.com/albums/ee179/ierapetra/DSCI0262.jpg
CRAZY SIERRA
15-11-08, 21:19
Φιλε Γιαννη αυτο υπαρχει στο εμποριο το ειχα βαλει και εγω στο ATOS εβγαζε 40 ποντουσ φλογα αλλα κρατησε 4 μηνεσ μονο γιατι μου στραβωσε τον στροφαλοφορο.Αυτο εκοβε το ρευμα απο τα μπουζι τησ μηχανησ και εδινε ρευμα στο πισω μπουζι με αποτελεσμα η ακαυστη βενζινα στα πιστονια να πιεζει πολυ τον στροφαλο μεχρη που τον στραβωσε και μου βγηκε 1.500 ευρω επισκευη....
CRAZY SIERRA
15-11-08, 21:23
Α.....Μην το ξεχασω!!! Αυτο για να δουλεψει θελει να μην υπαρχει καταλυτησ η σε πολυ δυνατο αμαξι...
kallitexni$
15-11-08, 22:38
Α.....Μην το ξεχασω!!! Αυτο για να δουλεψει θελει να μην υπαρχει καταλυτησ η σε πολυ δυνατο αμαξι...
Να φανταστω οτι το ATOS εχει καταλυτη αλλα ειναι πολυ δυνατο αμαξι??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DIAMANTOPOULOS
15-11-08, 23:14
εισαι καλλιτεχνης :lol: :lol: :lol: :lol:
Καραμιχάλης Βασίλης
15-11-08, 23:15
πεδια ιπαρχει και ενα αλο κολπακι που μ εδιξε ο ξαδερφος μου εχτες με το σταρλετ! δινεις γκαζι πολι γκαζι, κλινεις τα ρεφματα(δλδ γιρνας το κλιδι),ανιγεις ρευματα και δινεις γκαζι και αφινεις,και βλεπεις τη φλογα απο το καθρεφτι!!:P (βεβεα το κολπακι δεν πιανει σινεχια κ πρεπει να εχεις καζανακι να μαζεψει ακαυστη...κ να ειναι ζεστη η εξατμιση προφανος ... xD :D
kallitexni$
15-11-08, 23:26
πεδια ιπαρχει και ενα αλο κολπακι που μ εδιξε ο ξαδερφος μου εχτες με το σταρλετ! δινεις γκαζι πολι γκαζι, κλινεις τα ρεφματα(δλδ γιρνας το κλιδι),ανιγεις ρευματα και δινεις γκαζι και αφινεις,και βλεπεις τη φλογα απο το καθρεφτι!!:P (βεβεα το κολπακι δεν πιανει σινεχια κ πρεπει να εχεις καζανακι να μαζεψει ακαυστη...κ να ειναι ζεστη η εξατμιση προφανος ... xD :D
Δεν ειναι υγιες για το μοτερ να ανεβαζεις τερμα στροφες και να το σβηνεις αμεσως.Ποσο μαλλον για αρκετες φορες.
(Παρολα αυτα γινεται και σε μαμισια?) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma-nos e30
15-11-08, 23:31
ολοι αυτη τη διαδικασια για μια φλογα????? :? :? :? :? :?
kallitexni$
16-11-08, 00:03
Υπαρχει δυνατοτητα να τροφοδοτηθει το μπουζι απο αλλη μπαταρια η οποια θα βρισκεται μεσα στο αυτοκινητο?Η αν δεν γινεται με το μπουζι,να βαλουμε ενα σπινθηριστη χαμηλοτερης ενεργειας?Ολα αυτα,γιατι πιστευω οτι δεν ειναι σωστο να κοβουμε τα ρευματα του μοτερ.
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
16-11-08, 10:08
Δεν τραβαω ρευμα απο τα μπουζι αλλα απο το + - του πολαπλασιαστη οποτε δεν επιβαρυνονται τα μπουζια του αυτοκινητου Υστερα οπως εγραψα στην αρχη δεν θα το εχω για να ψηνω κρεας αλλα μια στο τοσο για κανενα σουβλακι :lol: Φλογα πεταει και με 2000 στροφες δεν τιθεται θεμα να στροφαρω το μοτερ τερμα μονο και μονο για να βγαλει φλογα πανω απολα σεβομαι το αμαξι μου και δεν το σπαω διχως λογο. :wink:
CRAZY SIERRA
16-11-08, 16:09
Να φανταστω οτι το ATOS εχει καταλυτη αλλα ειναι πολυ δυνατο αμαξι??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οχι φιλε δεν ειχε καταλυτη καθολου...
kallitexni$
16-11-08, 16:17
Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν γινεται να φτιαξουμε παρομοιο κυκλωμα,αλλα με ξεχωριστη μπαταρια.Γιατι αν αληθευει αυτο που ειπες για το στροφαλο,ουτε δευτερολεπτο δεν αξιζει για μια φλογα.
CRAZY SIERRA
16-11-08, 17:07
Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν γινεται να φτιαξουμε παρομοιο κυκλωμα,αλλα με ξεχωριστη μπαταρια.Γιατι αν αληθευει αυτο που ειπες για το στροφαλο,ουτε δευτερολεπτο δεν αξιζει για μια φλογα.
Eμενα σε 4 μήνες μου στραβωσε τον στροφαλο και ο μηχανικός μου ειπε οτι η βενζηνα που δεν καιγοταν στα πιστονια πειεζαν πολυ τον στροφαλο για αυτο στραβωσε
Υδραυλικη συμπιεση...ouch :? :?
CRAZY SIERRA
16-11-08, 21:45
[quote="moudis"]Υδραυλικη συμπιεση...ouch :? :?[/quot
Ακριβώς αυτο μου ειπε ο μηχανικός μου οτι εγηνε
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
CRAZY SIERRA
16-11-08, 22:09
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Σκεφτομουν να το βαλω και στο sierra αλλα δεν το διακυνδηνευω με τηποτα...Το εχω το συστημα πάντως αν το θελει κάνεις
kallitexni$
16-11-08, 22:21
Πόσο?? :D
Πουλαω στροφαλο και πειρους πιστονιων καθως και μπριζολες αψητες :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
16-11-08, 22:37
Για τελεια φλωγα με το κλισιμο του διακοπτη πρεπει να εχει στροφες ο κινητιρας με ταχιτητα, 2ον αφηνεις το γκαζι, 3ον κλινεις διακοπτη, 4ον ριχνεις δυο γκαζειες, 5ον ανιγεις διακοπτη και παρε μια φλογα. ΤΑ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ= καιγεται η φλαντζα της πολαπλης και μετα σπαει η πολαπλη. Ο λογος που καιγεται η φλαντζα και σπαει η πολαπλη ειναι οτι η βενζινη εκριγνεται μεσα στην πολαπλη (λογο του κλειστου δικοπτη) και ανεβαζει μεγαλητερη θερμοκρασια απο την κανονικη, γινεται και η εκριξη του ακαφτου μιγματος και ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΡΠΑΝΕ. ΤΟ ΛΕΩ ΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΠΙΡΙΑΣ 4 ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΑΠΛΕΣ. ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΗΠΟΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΦΛΩΓΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΚΑΡΜΠΙΛΑΤΕΡ. Γιατι τα IJECTION δεν ψεκαζουν με κλειστο δικοπτη.
Εγω το εκανα σε παπακι σε κατηφορα με νεκρα.Town mate με sebring.Στην 3η φορα που εκλεισα διακοπτη κολλησε το πιστονι.Μετα ανοιξα διακοπτη και καρφωσα 3η εκανε ενα κρακ και ξεκολλησε παλι.Ακομα δουλευει.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kallitexni$
16-11-08, 23:03
Για τελεια φλωγα με το κλισιμο του διακοπτη πρεπει να εχει στροφες ο κινητιρας με ταχιτητα, 2ον αφηνεις το γκαζι, 3ον κλινεις διακοπτη, 4ον ριχνεις δυο γκαζειες, 5ον ανιγεις διακοπτη και παρε μια φλογα. ΤΑ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ= καιγεται η φλαντζα της πολαπλης και μετα σπαει η πολαπλη. Ο λογος που καιγεται η φλαντζα και σπαει η πολαπλη ειναι οτι η βενζινη εκριγνεται μεσα στην πολαπλη (λογο του κλειστου δικοπτη) και ανεβαζει μεγαλητερη θερμοκρασια απο την κανονικη, γινεται και η εκριξη του ακαφτου μιγματος και ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΡΠΑΝΕ. ΤΟ ΛΕΩ ΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΠΙΡΙΑΣ 4 ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΑΠΛΕΣ. ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΗΠΟΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΦΛΩΓΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΚΑΡΜΠΙΛΑΤΕΡ. Γιατι τα IJECTION δεν ψεκαζουν με κλειστο δικοπτη.
Ναι αλλα το συστημα του Γιαννη ειναι απαλλαγμενο απο τετοιου ειδους προβληματα.Τα μονα προβληματα που μπορει να εχει ειναι ηλεκτρικης φυσεως.(μαζι μ'αυτα,να καψει καμια ψηφιακη,φωτογραφο...)
tsilibithras
17-11-08, 00:38
Ωραία δουλειά... :D :wink: Ωστόσο έχω μια υποψία ότι τυραννάς τις πλατίνες σου λίγο παραπάνω. :?
Ωστόσο εμένα μου αρέσουν οι φλόγες που βγαίνουν από το ίδιο το μοτέρ...
:P :P :P :P :P :lol: 8)
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
17-11-08, 18:26
Φιλε Γιαννη αυτο υπαρχει στο εμποριο το ειχα βαλει και εγω στο ATOS εβγαζε 40 ποντουσ φλογα αλλα κρατησε 4 μηνεσ μονο γιατι μου στραβωσε τον στροφαλοφορο.Αυτο εκοβε το ρευμα απο τα μπουζι τησ μηχανησ και εδινε ρευμα στο πισω μπουζι με αποτελεσμα η ακαυστη βενζινα στα πιστονια να πιεζει πολυ τον στροφαλο μεχρη που τον στραβωσε και μου βγηκε 1.500 ευρω επισκευη.... Οπως ειπα δεν τραβαω απο καποιο μπουζι ρευμα απλα μπαινει αλλος πολλαπλασιαστης με αποτελεσμα να καιγονται τα ιχνη της ακαυτης βενζινας που το αμαξι απο μονο του δεν καιει.Πιστευω οτι στο συγκεκριμενο θεμα δεν τιθεται υδραυλικη συμπιεση γιατι δεν εχει καμμια σχεση με τα ρευματα απο τα μπουζι του μοτερ.Ξεχωριστη μπαταρια δεν παιζει γιατι πρεπει να δινει περιεργα ρευματα δεν πολυξερω απο αυτα.
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
17-11-08, 18:28
Ωραία δουλειά... :D :wink: Ωστόσο έχω μια υποψία ότι τυραννάς τις πλατίνες σου λίγο παραπάνω. :?
Ωστόσο εμένα μου αρέσουν οι φλόγες που βγαίνουν από το ίδιο το μοτέρ...
:P :P :P :P :P :lol: 8)Den exo platines kardia moy :lol: ful ijection :lol: .
tsilibithras
17-11-08, 22:41
Αχχααααααααααααααααααααααααααααααα!!! Ωραίος! :D
drift student kp60
10-04-09, 18:35
πολυ ωραια πατεντα ...αν και πιστευω πως οι φυσικες φλογες...πχ απο turbo κινητιρα ειναι ποιο ωραιες..σαν του Σταθη το AE ..πολυ φλογα..και απο downpipe αλλα και απο την "πισω"πορτα :lol:
μεγαλη πιθανοτητα να καψει το αμαξι και ηλεκτρονικη.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.