PDA

Επιστροφή στο Forum : DRIFT CAR ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΑ RX-7 FD

AGIS
20-06-05, 23:05
Λοιπον οταν λεμε για drift car μιλαμε για JAPAN μερια και αυτο που τα συνδιαζει ολα για ολα ειναι φυσικα ενα MAZDA RX-7 93''.Διαφωνοι κανεις?????? :D :D :D :D

Gsi 16v Turbo
22-06-05, 14:15
Εγω..... :D πλακα κανω,αλλα προτιμω Γερμανια μερια.....

E_R_E_V_O_S
22-06-05, 18:38
Και εγω διαφωνώ...
Best drift car ever ειναι τα silvia!!!
Γενικα ομως τα RX7 ειναι καλυτερα...
Και πολύ καλύτερα απο τα '93αρια ειναι φυσικα τα 99+'αρια...

Juanito
23-06-05, 01:30
mipws na epaneksetasoume to thema "kinitiras"...
oi rotores den kratane....
ama to aftokinito den einai skili...
pws tha ta vgalei pera me toso skisimo stin pista?.
vevaia iparxei kai i alli logiki....
"an xalasei to rx7....pernoume allo!"
epeidi egw den exw tin dinatotita na skeftw etsi mallon tha meinw sta pistonakia mou....
parola afta....einai tromero aftokinito,oso antexei.

AGIS
23-06-05, 01:37
Ενα μονο εχω να σου πω ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ. :D :D :D

Juanito
23-06-05, 01:59
...giati etsi mas aresei!!! :)

kikis
23-06-05, 02:30
φιλε μηπως ειρωνευεσε εμένα?
εντελώς φιληκά σου ξανά λέω να κουλαρεις και να συγκρίνεις τα 7αρια με τα σιλβια.. οχι εδώ στο άλλο ποστο αν θέλεις.. και εγώ μετά θα φωνάζω οτι τα 7αρια είναι καλύτερα.. σαν ξαδερφακι μου είναι εξάλου.. δεν λέω οτι είναι κακα.. εξάλου οι διαφορές είναι ελάχιστες!

Οταν λέμε ρε παιδια ενα αμάξι ιδανικό drift car πρέπει να πέρνουμε υποψην μας..

ΤΙΜΗ
ΑΝΤΟΧΗ
ΗΛΙΚΙΑ
ΤURBO + MΠΛΟΚΕ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

εκτος αν είστε όλοι τόσο πλούσιοι οπότε να πάρετε φερραρι να driftarete και να μην σας χαλάει τι θα κάψει και αν χαλάσει.. γιατι θα έχετε χρήμα να πάρετε και άλλη μια λολ

για μένα πάντως εκτός απο σιλβια μου φαίνετε παρα παρα πολυ καλή επιλογή
Ε30.. φτινή πολύ.. αλλά εχει λιγα άλογα!!! υπάρχουν και αφθονα ανταλακτικά!
ρχ7 αλλά πάιρνει με άριστα το 10... 0 στην καταναλωση και -3 στην αντοχή και πάει μέτρια στις δυνατοτητες βελτιωσεις αλλα δεν χρειαζετε εξτρα άλογα! το fc είναι καλύτερη επιλογή λόγω τιμής.. το fd το χτυπάνε. αν και το fc χτυπάνε!

Juanito
23-06-05, 03:26
ela twra....mou tsantizesai mesw kalwdiwn?...
egw den exw tipota na sigrinw mazi sou...
egw apla mia paratirisi ekana gia tous rotores..
den exw gnwmi gia afta ta aftokinita apo tin stigmi pou den exw odigisei kanena apo afta..
alle mao!

kikis
23-06-05, 14:36
Juanito λάθος δικό μου που δεν έγραψα οτι προοριζόταν για τον EREVOS αυτό που έγραψα.. :)
Εξάλου με αυτά που λες είμαι σύμφωνος!! ;)

AGIS
23-06-05, 18:51
Δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να εχει καποιος γνωμη για ενα αυτοκινητο χωρις να το εχει περπατισει και ακομα περισσοτερο χωρις να το γνωριζει ως προς τα προβληματα του.Που ολα τα αυτοκινητα εχουν ειδικα με τετοια χριση οπως το drift. :?: :?: :?: :?: ΦΙΛΙΚΑ ΑΓΙΣ

JohnnyB
26-06-05, 10:14
φιλε μηπως ειρωνευεσε εμένα?
εντελώς φιληκά σου ξανά λέω να κουλαρεις και να συγκρίνεις τα 7αρια με τα σιλβια.. οχι εδώ στο άλλο ποστο αν θέλεις.. και εγώ μετά θα φωνάζω οτι τα 7αρια είναι καλύτερα.. σαν ξαδερφακι μου είναι εξάλου.. δεν λέω οτι είναι κακα.. εξάλου οι διαφορές είναι ελάχιστες!

Οταν λέμε ρε παιδια ενα αμάξι ιδανικό drift car πρέπει να πέρνουμε υποψην μας..

ΤΙΜΗ
ΑΝΤΟΧΗ
ΗΛΙΚΙΑ
ΤURBO + MΠΛΟΚΕ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

εκτος αν είστε όλοι τόσο πλούσιοι οπότε να πάρετε φερραρι να driftarete και να μην σας χαλάει τι θα κάψει και αν χαλάσει.. γιατι θα έχετε χρήμα να πάρετε και άλλη μια λολ

για μένα πάντως εκτός απο σιλβια μου φαίνετε παρα παρα πολυ καλή επιλογή
Ε30.. φτινή πολύ.. αλλά εχει λιγα άλογα!!! υπάρχουν και αφθονα ανταλακτικά!
ρχ7 αλλά πάιρνει με άριστα το 10... 0 στην καταναλωση και -3 στην αντοχή και πάει μέτρια στις δυνατοτητες βελτιωσεις αλλα δεν χρειαζετε εξτρα άλογα! το fc είναι καλύτερη επιλογή λόγω τιμής.. το fd το χτυπάνε. αν και το fc χτυπάνε!

Chill out guys, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.... ότι είναι να χωρίσουμε θα τα βρούμε στα βουνά...

Anyway, η τοποθέτηση σου είναι, κατά την γνώμη μου, επειϊκώς λάθος. Πρώτα από όλα, όταν ψάχνεις για drift car, δεν κοιτάς όλα τα παραπάνω που ανέφερες.
Δεν σε ενδιαφέρει η ηλικία, ειδικά εδώ στο Ελλαδιστάν που έχει αποδειχθεί λόγο της οικονομικής μας άνεσης ότι όσο πιό παλιό τόσο πιό φτηνό, γερό και καλό.
Δεύτερον, η κατανάλωση είναι κάτι που δεν παίζει ρόλο στον χώρο του drift. Αυτό γιατί, όταν θα driftάρεις θα κάψεις βενζίνη... θες δύναμη στον δρόμο, και για να την μεταφέρεις εκεί από το ταπεινό σου μοτεράκι πρέπει να πατήσεις βαθειά το γκάζι στο πάτωμα.... βέβαια αυτό είναι ανάλογο του στυλ σου και της εμπειρίας σου επάνω στο drift.
Turbo και μπλοκέ... αυτό είναι υποκειμενικό θέμα, διότι άλλοι ψάχνουν για ατμόσφαιρα και άλλοι για υπερτροφοδοτούμενα αυτοκίνητα... ΑΕ86 vs 200SX.... Σίγουρα το ατμοσφαιρικό είναι πιό 'σκυλί' από ένα τουρμπίσιο και χρειάζεται λιγότερη (υποθετικά) συντήρηση...
Τώρα στο θέμα αντοχής.... αυτό είναι ανάλογα στον οδηγό... διότι αν το χτυπήσεις 2 φορές σε κολόνα και το καλιμπράρεις, φαντάσου τι αντοχή θα 'χει μετά...

Εκεί που θα επιστούσα την προσοχή όταν ψάχνουμε για ένα drift car είναι, κρεμαγιέρα... όχι 10 στροφές από άκρη σε άκρη λες και οδηγείς SCANIA... Η θέση οδήγησης να βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που να είναι στην μέση του αυτοκινήτου και όχι πολύ πίσω ή μπροστά (βλέπε Ζ3 BMW). Τι Camber-Caster γωνία έχουν οι τροχοί και εαν μπορεί να μεταβληθεί χωρίς την παρέμβαση SUper-Duper ανάρτησης. Πόσο γερό είναι το αμάξωμα. Πόσο δύσκολα σαπίζει, και αν συμβαίνει αυτό να μην είναι σε σημαντικά και σοβαρά σημεία. Πόσο εύκολα ανταλακτικά βρίσκεις και πιό είναι το εύρως επιλογών για χρησιμοποίηση ανταλακτικών από άλλα μοντέλα...
Αυτά είναι τα βασικά (απλά βαρέθηκα να γράφω) :(

Anyway, πάντως και η δική μου η άποψη είναι ότι ένα 200sx είναι καλύτερο με τις σωστές επεμβάσεις από ένα rx7.

AGIS
27-06-05, 00:43
Για τις στροφες της κρεμαργιερας θα συμφωνισω (το RX-7 εχει 2.5 στροφες απο ακρη σε ακρη) :D οπως και για την κατανομη βαρους (που το RX-7 εχει 50/50) :D .Το θεμα των ανταλακτικων γενικοτερα στην χωρα μας ειναι ενα μεγαλο προβλημα ειδικα στα japanese πιστευω να συμφωνης. :wink:

JohnnyB
27-06-05, 08:01
Συμφωνώ, από ανταλακτικά κολάμε... βέβαια βρίσκεις αυτό που θέλεις αλλά λόγο νοοτροπίας ότι ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο είναι χρυσός, φτάνεις στο σημείο να πληρώνεις απίστευτα ποσά για ανταλακτικά που στην τελική είναι κάποια κομμάτια σίδερο.
Για παράδειγμα, τις προάλες πλήρωσα: 1 ψαλίδι, 1 ακρόμπαρο και μία κόντρα 450ευρώ..... :shock:

AGIS
27-06-05, 15:21
Για να παρεις μπροστα κατω ψαλιδι για fd θελουν 200ευρω :cry: (και μιλαμε παντα για μεταχειρισμενα).Τι να πουμε ρε φιλε τα περνουν με το κιλο απο το Βελγιο η την Ιαπωνια και τα πουλαν για χρυσο.ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ :roll: :?: :?: :?: :?:

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
28-06-05, 15:36
Συμφωνώ, από ανταλακτικά κολάμε... βέβαια βρίσκεις αυτό που θέλεις αλλά λόγο νοοτροπίας ότι ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο είναι χρυσός, φτάνεις στο σημείο να πληρώνεις απίστευτα ποσά για ανταλακτικά που στην τελική είναι κάποια κομμάτια σίδερο.
Για παράδειγμα, τις προάλες πλήρωσα: 1 ψαλίδι, 1 ακρόμπαρο και μία κόντρα 450ευρώ..... :shock:
Mε αυτά που γράφεις jonny πρέπει να σηνάντησες κουρνιάχτη.Άντε και καλή επαναφωρά.

E_R_E_V_O_S
30-06-05, 20:51
Ta silvia einai kata tin gnwmi mou ta kalitera drift cars ever!!!!
To exw xanapei exalou kai edw kai allou...
Apla san overall pisteuw oti ta RX7 einai kalitera apo apopsi epidwsewn,emfanisis odigikis apolausis klp klp!!!!!

Kai stamatiste epitelous to ilithio paramithi peri axiopistias kai oti oi rotores xalane!!!!
Nai xalane an den prosexeis kai den agapas to amaxi sou!!!!
Nai xalane an to pas gia service kai rithmisma ston kathe asxeto pou vlepei rotary engine gia prwti fora stin zwi tou!!!
Nai xalane an sikwseis piesi kai den exeis frontisei gia venzines,thermokrasies klp klp!!!!
Xalane an allazeis ladia opote thimitheis!!!!
Xalane an den ta sevesai!!!!
Xalane an ta veltiwneis xwris na xereis!!!
Alla peite mou pio amaxi epidwsewn den xalaei an den frontiseis gia ta parapanw????

Me liga logia ta RX7 douleuoun mia xara se xwres pou xeroun apo rotores....stin USA enas rotary kinitiras antexei aneta gia 250.000km me to swsto service.To diko mou exei 128.000km kai paei mia xara!!!!

Oso anafora tin katanalwsi....
Nai kaei 20% parapanw apo enan aplo kinitira me ta idia aloga.THATS IT!!!!!
Alla pistepse me oti axizei na dineis auto to 20% parapanw!!!!
Apla akouste ena rotary moter pou strofarei mexri tis 8-9k rpm,spoolarei tin(tis) tourmpina(es) tou kai xefisaei apo mia kali skastra!!!!!
Kai an thelete na peistite gia auta pou sas lew....vreite kapoion na sas paei volta me ena kalo RX7 kai meta.....steilte mou pm!!!!

Edited by JohnnyB...

kikis
30-06-05, 23:07
Πάω πάσο δεν είχα δει να είχες αναφέρει κάπου οτι τα θεωρείς καλύτερα τα σιλβια.. εγώ έχω πεί οτι για μένα εινε και τα δύο ισάξια..

Apla san overall pisteuw oti ta RX7 einai kalitera apo apopsi epidwsewn,emfanisis odigikis apolausis klp klp!!!!!

Αν από επιδώσεις και οδιγική συμπεριφορα είναι καλύτερα τα ρχ7 τότε γιατι τα σιλβια τα λες καλύτερα drift machines?? :|:| λίγο παραλογο ε?

Είχα κατέβει γαμώτο για δύο μέρες στην αθήνα για μια εξατμισούλα και πήρα το αμάξι χθες το βράδυ!!!! Γιαυτο δεν ήρθα και στo event :( :(
Δεν είχα ιδέα απο αθήνα..! Ηθέλα να κάναμε κανα ανοιγμα να βλέπαμε πως πάμε τελικα αλλα δεν είχα πως να επικοινωνίσω μαζι σου.. Πέρασα απο σεφ.. κανενα 7αρι.. μετα τριγυρνούσα μαύρη και έτρεξα κάτι κοντρουλες με μια Ε36 και ραλλυ και τα φαγα όλα και μού πανε οτι είναι ένα καλο πουντο ποιο πίσω να ανοιξουμε.. το φαγα και αυτο..!

ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΝΤΡΑ: Η μόνη σοβαρή κόντρα που έκανα ήταν με WRX 04 φτιαγμένό με ακρηβα πολύ πραγματα στα 290αλογα και φύγαμε απο δευτερες.. του φευγα μπροστα αρκετά αλλα μετα μας χάλαγε η κόντρα.. μετά ανοιξαμε τρίτες και πηγαιναμε ίδια.. μεχρι που αρχίζα να περνάω δυο προφυλακτήρες μπροστά.. έ είχα γύρως στα 220 και ήταν κλεισμένη η λορίδα του για αυτο και δεν συνεχίσαμε.. λεει οτι μετά θα μου φευγε.. τα συζητάγαμε και λέγαμε οτι και οι δύο τα αλλάζαμε λίγο πριν το κόφτη.. πολύ πορόθηκα :) :) και ξαφνίστηκα γιατι νόμιζα οτι και μαμα wrx θα με έπερνε...! Υπόψην οτι ξεκινάγαμε όποτε έβλεπε οτι οι στροφές του ήταν ακρηβώς εκει που ήθελε!
Είχα φιλτρο εξατμιση chip και 0.8bar αρα γύρως τα 200-210άλογα!! Πως το βλέπεις? Αν ξέρεις τα 7αρια τι κάνουν με παρόμια σκουμπι πες μου!

Λοιπόν τώρα για τον ελληνα driftakia που δεν έχει το αμαξι του μόνο για την πίστα αλλά και για καθημερινη χρήση
και γιαυτό θα διαφωνίσω με τον JohnnyB σε αυτά που είπε επείδή ούτε πολύ παλιο πρέπει να είναι αλλά ούτε και τελευταία μοντελα... θέλουμε να αντέχει πολύ (το μοτερ εννουσα και οχι το σασι) να φτιάχνετε ευκολα και να βρίσκουμε ανταλακτικά εύκολα!

Όσο για τα ανταλακτικά που λέτε πιστεύω πως στα japan βρίσκουμε φθηνότερα απο τα υπόλοιπά αλλά θέλει ψάξημο πολύ και σιγουρα βρίσκεις ;)[quote]Apla san overall pisteuw oti ta RX7 einai kalitera apo apopsi epidwsewn,emfanisis odigikis apolausis klp klp!!!!!

AGIS
01-07-05, 15:35
Παιδες γεια σας.Που υπαρχει silvia στην Ελλαδα. :roll: :?: :?: :?:

JohnnyB
01-07-05, 17:21
ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΝΤΡΑ: Η μόνη σοβαρή κόντρα που έκανα ήταν με WRX 04 φτιαγμένό με ακρηβα πολύ πραγματα στα 290αλογα και φύγαμε απο δευτερες.. του φευγα μπροστα αρκετά αλλα μετα μας χάλαγε η κόντρα.. μετά ανοιξαμε τρίτες και πηγαιναμε ίδια.. μεχρι που αρχίζα να περνάω δυο προφυλακτήρες μπροστά.. έ είχα γύρως στα 220 και ήταν κλεισμένη η λορίδα του για αυτο και δεν συνεχίσαμε.. λεει οτι μετά θα μου φευγε.. τα συζητάγαμε και λέγαμε οτι και οι δύο τα αλλάζαμε λίγο πριν το κόφτη.. πολύ πορόθηκα και ξαφνίστηκα γιατι νόμιζα οτι και μαμα wrx θα με έπερνε...! Υπόψην οτι ξεκινάγαμε όποτε έβλεπε οτι οι στροφές του ήταν ακρηβώς εκει που ήθελε!
Είχα φιλτρο εξατμιση chip και 0.8bar αρα γύρως τα 200-210άλογα!! Πως το βλέπεις? Αν ξέρεις τα 7αρια τι κάνουν με παρόμια σκουμπι πες μου!

Πρώτον... εδώ δεν είναι το Dragster.gr
Βέβαια ανεξάρτητα κόντρας, το αποκλείω να έχεις πάρει το WRX... δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα... εκτός και αν δεν ήταν WRX. Με μόνο chip-εξάτμιση και 0.1bar παραπάνω, ίσως και να πας τόσα άλογα, αλλά το WRX 4WD δεν το φτάνεις...
Έχω το ίδιο αμάξι...

AGIS
02-07-05, 01:02
Φιλε kikis για να μπω στο θεμα τι τερας περπατας :?: :?: :?: :?:

kikis
02-07-05, 17:27
κριμα παιδια που δε πιστευετε έχω και μάρτηρα.. ομολογώ πως ουτε εγώ πίστευα οτι θα ήταν αυτο το αποτέλεσμα.. και αυτος στην αρχή για χαβαλέ δέχτηκε.. που να ξερε όμως.. :D :D πολύ καλό παιδί πάντως.. κυκλοφορεί και αυτός στο ιντερνετ να σας τα πει.. ίσως να τα πεί λίγο διαφορετικά χεχε.. και καλα στην πρώτη κόντρα που φύγαμε απο δεύτερες και του φυγα μιση καρότσα και μετά δε μου μπήκε η τρίτη να πεί οτι μου φυγε εκει.. και οτι στην τελευταία οπώς έιπα και παραπάνω μου πε οτι θα με πέρναγε μετά..
Η ξεκάθαρη κόντρα που και αυτος θα πεί το ίδιο ήταν η τελευτέα που απο τρίτες (στις στροφές που ήθελε αυτός παντα ξεκινάγαμε) είχαμε διαφορα ενα προφυλακτήρα πίσω εγώ επειδη έφυγε ποιο νωρίς και στο τέλος ήμουν εγώ μπροστά ένα προφυλακτήρα.. μετα ξανα λέω οτι υσχίρίζετε οτι θα με πέρναγε αλλα μας είχανε κλισει!! Αυτην την κόντρα στανταρ θα σας την πεί έτσι ακρήβώς :) :)
Και ας μου φευγε δε με πείραζε μιας και η διαφορα θα ήταν μικρή οπότε το αμάξι μου και πάλι σκίζει.. ;)
Φορούσε downpipe + χταπόδι PRODRIVE 70αρα ελεύθερη χειροποίητη φίλτρο και chip prodrive και έτρεχε στα 1.2bar και τα λοιπά μπιχλιμπίδια εννοείτε!!

Johny σορρυ το ξέρω οτι δεν ειναι dragster εδώ αλλά ημουν τόσο χαρούμενος που δεν κρατιόμουνα!! :D :D :D :D

Είχαμε από ένα άτομο ο καθένας και εγώ συν την παλιά εξάτμιση μου στο πορτπαγκάζ συν την ρεζέρβα συν βαλίτσες!!!!!!

Φίλε AGIS στο αμάξι έχω chip εξάτμιση 70αρα (μαμα downpipw 50μμ) + χοάνα pipercross και μαμα intercooler που κόβει υπερβολικά μιας και είναι στο φτερό και είναι υπερβολικά μικρό και πέρνει αέρα απο μόνο και μόνο απο αεραγωγό 12cm*4cm αρα καμια 200-21ο άλογα... αν είχα 1bar θα είχα 220άλογα αλλά είχα 0.8! η κόντρα ήταν μεσημέρι με πολύ πολύ ζέστη πριν απο 3 μέρες νομίζω!

Και οι δυο καναμε αλλαγές στους κόφτες.. johny στις 7 άλλαζα! και απο ότι λέγαμε εχουμε τον ίδιο κόφτη στις 7200! Είμαι εννοείτε πολυ ευχαριστημένος απο το αμάξι μου και κατέρηψα τον μύθο που είχανε οι φίλοι μου στο μυαλό τους οτι wrx και μαμα με παιρνουνε χαλαρά!
8) 8) 8) 8)

SiLvIa RuLeZzZzZzZz... αντέ να φτιάξω λίγο το ιματζ των σιλβια γιατι τα έχουνε για πολύ χρέπια στην ελλάδα.. όταν έλεγα για την κόντρα στο κλαμπ με τα σιλβια τους φάνηκε πολύ λογικό.. χάνει απο τετρακίνηση χάνει απο έξτρα βάρος.. anyway χαρηκά πολύ που έτρεξα με το παιδί και μολίς βάλω μια βιδούλα να σήκώσω 1 bar πίεση θα πάω να τον ξαναβρώ.. (ε ρε τι έχει να γίνει αν θα έχω και intercooler δηλαδή)!!!

AGIS
02-07-05, 23:40
Φιλε kikis δεν μπορω να το πιστεψω οτι εχεις silvia με εχεις στηλη αδιαβαστο περιμενω να δω φοτο αμεσα. :shock: :shock: :shock:

kikis
03-07-05, 00:42
lol me douleueis??

http://homepages.pathfinder.gr/go_up/silvia.jpg

AGIS
03-07-05, 00:57
Γιατι ειχα την εντυπωση οτι το silvia ειναι το μοντελο με τα σταθερα φαναρια :roll: :?: :?: :?:

kikis
03-07-05, 15:17
Λαθος εντύπωση είχες.. σιλβια λέγονται όλα.. η πρώτη σιλβια κυκλοφόρουσε το 1964 (Nissan Silvia CSP311 οπου σχεδιάστηκε απο τον ίδιο τύπο που σχεδίασε μετά την 911 και ήταν το πρώτο japan με δισκοφρενά και η αυτό η το επόμενο το οδηγούσε στις ταινίες του ο james bond)! Τα τελευταία είναι S10 S110 S12 S13 S14 S14A S15 αλλά ακόμα και αυτά βγένανε σε παρα πολλές διάφορες εκδόσεις

To S13 βγήκε και hachback (σαν το δικό μου) και coupe (αυτο με τα ισια φώτα)! Το ένα το φωνάζουνε Nissan silvia s13 coupe και το άλλο hachback.. αλλά τα λένε και 200sx 180sx και 240σχ το 2.4 στην αμερικη.. με λίγα λόγια όπως και να τα πείς δεν παρεξηγούνται :Ρ :Ρ

Αν με λίγα λόγια κάποιος σας πει οτι έχει σιλβια πρέπει να του πέιτε "καλά με φώτισες τωρα.. και εγώ έχω bmw e36" sivia ξανα λέω είνα η σείρα της nissan και όχι κάποιο μοντέλο! Σε κάποιους έχει κολήσει στραβα να λένε σιλβια το Σ14 και το Σ13 coupe όμως δεν είναι έτσι.. όλα λέγονται και σιλβια και 200σχ! Για την ακρήβεια η νισσαν τα πουλούσε σαν 200σχ! Ακομα και το Σ15 στην αυστραλια το διαφημιστικό που δίνανε οι αντιπροσωπίες το έχει ως 200σχ! Επίσης στην ελλαδα το Σ14 πουλιόταν επίσης σαν 200σχ! ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ!!!

Αστους να ψαχνουνε τελικά πως το λένε!!

Και για να σας στείλώ τελείως εκτός τοπικ το όνομα SILVIA το πήρανε απο την ελληνική μυθολογία.. ήταν μια θεά! Όταν το είχα διαβάσει σε κάποιο ξένο σιτε είχα χαζεψει!

AGIS
03-07-05, 15:35
Φιλε μου το silvia που λεω με τα ισια φαναρια υπαρχει στην Ελλαδα η μαλλον εχει εγκιση τυπου στην Ελλαδα :?: Γιατι τα περισσοτερα και καλυτερα δεν τα φερνουν :evil: :evil:

kikis
03-07-05, 17:04
Στην ελλάδα το μόνο σίγουρο είναι οτι ήρθε το Σ13 hachback και το Σ14Α http://www.auto.gr/nissan/200SX/description.htm οι χρόνοι που γράφουνε είναι εντελώς άσχετοι.. το δικό μου στην ελλάδα λέγανε οτι κάνει 8,6sec!!! lol σαν το ραλλυ δηλαδή..

το σ13 κουπε ειναι πολύ άσχημο και πάλι καλα που δεν ήρθε :Ρ
το σ12 είναι κάτι σαν το corola ae86.. ίδιο σχήμα με 1800 μοτερ μακαρι να υπάρχουν στην ελλάδα τέτοια είναι πολύ καλα και αυτα!

AGIS
04-07-05, 00:02
Αυτο που ειναι στην φοτο σου λεω οτι με στελνει αδιαβαστο :shock: Ξερει κανεις εαν μπορομε να βρουμε αυτο το τερας :?: Τι αλλες διαφορες εχει με το δικο σου :?:

kikis
04-07-05, 00:43
Τι να σου πώ φίλε δεν είναι και το ποιο πετυχημένο σιλβια.. τα καλυτερα είναι το Σ13 και το Σ15!
Στην ελλάδα λίγα πουλήθηκαν.. έχουν το ιδιο μοτερ με το S15 (SR20DET)απλα το S15 έχει ρουλεματατη 28αρα ενω αυτο απλη 28αρα!
Για την ακρήβεια είναι το Σ14Α το οποίο έχει πολύ ποιιο ωραια μουρη απο το παλιό αλλα και πολλες αλλες διαφορές!
Στο S14 και το S14A αποδίδει κάπου 200-220αλογα ο SR20det διλιτρος! Είναι όμως λίγο βαρύτερα!!!
To S15 SpecR σκίζει με 245 άλογα και 0-400 13,8sec!! Κορυφαίο αμάξι!!

Τo S13 και το κουπε και το χατζμπακ ήταν 1.8T με τον CA18DET έναν μοτερ το οποίο ήταν για την εποχή του οτι ποιο τεχνολογικό υπήρχε με φοβερο σύστημα εισαγωγής ECCS και μπεκ σε πολύ καλή θέση! Φοράει μια Τ25 στα 0,65bar! Είναι δυνατό αλλά πολύ φυμωμένο απο παντού και ειδικά απο intercooler το οποιο το έχει στο φτερο οδηγού και πέρνει αέρα μόνο και μόνο απο εναν αεραγωγο 12χ5 εκ. με φυσούνα.. και μιλάμε για ένα intercooler μινιατούρα! Βγάζει 167hp με καταλύτη και 171hp χωρίς! Για αυτό το λένε 169 hp που είναι το ανάμεσα :P
Είναι αρκετά δυνατό και αρκετά υποτιμημένο στην ελλάδα.. πάρτε για παραδειγμα τον E_R_E_V_O_S και το τι λέει για αυτο το αμάξι! Περιμένω να μου πεί τι κάνει αυτός με τα σουμπαρου! Είναι επίσης πολύ ελαφρύ όπως και το Σ15 δηλαδή στα 1200κιλα άδειο!

Το αποτέλεσμα με το σκουμπι δεν θα πρεπε να μας παρεξενευει.. είναι ποιο βαρύ (βέβαια είχα έγω πολύ έξτρα βάρος) χάνει πολύ και απο την τετρακίνηση! Δεν ξέρω τι άλλο με βοήθησε.. ήμουν και πολύ ποιο άπηρος οδηγός.. φεύγαμε και στις στροφές που ήθελε αυτός.. λέτε να έχω πολύ ποιο κοντό σασμαν? Αλλά νομίζω καπου 245 πρέπει να βγάζει στο κοντερ το δικό μου.. Johny διόρθωσε με! Και κάπου 250 βγάζουν τα σουμπαρου! Βέβαια και πολύ περισσότερα άλογα είχε και κυβικά και ο τύπος ήταν κοντράκιας ενώ εγώ πρώτη φορά είχα πιάσει τόσα πολλά χιλιομετρα στο κοντερ λολ!!!!!!!

Αχ ρε παιδια λέτε να τα κάναμε χάλια τα τοπικ?? λολ τα γεμίσαμε άσχετα.. αλλα μάλλον είναι κατηγορία αντιπαραθέσεων ε? οπότε δικαιολογούμαστε!

Αχ πως θα θελα να άνοιγα με 7αρι.. :) :) Να δώ και εγώ πόσο καλά πάνε ρε γαμώτο με έχει φάει η περιέργια!! Ε ρε και να γίνει κάτι αντίστοιχο με το σκουμπι ντου!! Στην αθήνα είχα πετύχει fc αλλα έστριβε απο αλλού!! Με fd όμως θέλω να ανοίξω! Επίσης με S2000 και rx8 έχω περιέργι να δώ πως πανε.. γιατί σαν πολλά άλογα βγάζουνε για τις επιδόσεις που έχουνε.. και κάτι μου λέει και μαμα όταν ήμουν τους εφευγα! Anyway ποτε δεν ξέρεις.. μπορεί να μου φεύγει και το chalenge!
Επίσης με την πρωτη ευκαιρία θα παω και σε κάνα dyno γιατι και ο τύπος με το σκούμπι νόμισε πως τον δουλευω τελικά :Ρ

AGIS
04-07-05, 17:16
Φιλε μου δεν ξερω τι θα κανεις με ενα s2000 η με rx8 αν τα δοκιμασης :shock: αλλα μην εχεις ελπιδες να κανεις διαφορα σε ενα καλο μαμα RX-7 :wink:

JohnnyB
04-07-05, 20:53
λέτε να έχω πολύ ποιο κοντό σασμαν? Αλλά νομίζω καπου 245 πρέπει να βγάζει στο κοντερ το δικό μου.. Johny διόρθωσε με! Και κάπου 250 βγάζουν τα σουμπαρου!

Το δικό μου τουλάχιστον, έχει πιάσει κόφτη ταχύτητας/στροφών (ότι έπιασε εκείνες τις φορές που το πήγα τόσο πολύ). Σταμάτησε πολύ μετά από τα 240 κοντεράτα. Έφτασε Κικις στην αρχή από το σημείο που μετράει τα χιλιόμετρα (000-999) :shock:
Τώρα, πόσα είναι κανονικά... βάλτε όσα θέλετε, πάντως ο δρόμος έφευγε απίστευτα γρήγορα! :D

Τώρα, το μόνο σημείο μέτρησης θα έλεγα ότι είναι σε ένα συνδιασμό στροφών. Εκεί μετράς τις δυνατότητες του κάθε αυτοκινήτου, διότι, οι επιδόσεις δεν είναι μόνο τα 0-100/0-400.

AGIS
05-07-05, 00:47
Και εαν μου επιτρεπει ο φιλος johnnyb να συμπληρωσω αυτα τα km/h που βγαζουμε πως ημαστε μεσα και τι προσπαθιες χρειαζεται να το κρατισουμε στο δρομο.Ετσι δεν ειναι. :?:

kikis
05-07-05, 01:52
JohnnyB ποσα αλογα εχεις και μπορεσες να ανοιξεις το αμαξι στο κοφτη με 5i?!? οχι που έχω δοκιμάσει ποτε.. Τρελη τελική έχει τότε :| και τελικά φίλε έχει μπλοκέ.. γύρισα κέρκυρα και έχουμε εδώ ενα πολύ ντραγκστεραδικο συνεργειο που έχει βγάλει πολλά καλα εργαλεία ακόμα και εξόφυλλα σε περιοδικά και απο την οδήγιση μου είπε οτι έχει σίγουρα μπλοκε.. στην ραμπα στην αρχή δεν καταλαβαινε απο ότι είπε τελικά εινε μπλοκέ αλλα σφύγκει όταν τρέχει το αμάξι!

AGIS πιστεύεις οτι ένα wrx σαν και αυτο που έτρεξα του φεύγουν τα rx7? Αυτό παίρνω σαν μέτρο σύγκρισης μιας και δεν έχω κάτι άλλο! Ο ερεβος στάνταρ θα μπορεί να μας πεί τι κάνω σε ένα fc και τι σε fd!
Πάντως μην τρελένεστε γιατι διαβάζω στο greek-dragster κάποιες κόντρες με παιδιά με rx7.. ο ερεβος τους ξέρει και δεν βλέπω κάπου να κάνει κάτι τρελό αυτό το αμάξι.. τρελό με την έννοια οτι έχει γίνει θρύλος το όνομα rx7 για τρελές επιδόσεις και δεν νομίζω πως είναι πια τόσο τρελές και φοβερες.. anyway θα δείξει :)

JohnnyB
05-07-05, 07:45
Και εαν μου επιτρεπει ο φιλος johnnyb να συμπληρωσω αυτα τα km/h που βγαζουμε πως ημαστε μεσα και τι προσπαθιες χρειαζεται να το κρατισουμε στο δρομο.Ετσι δεν ειναι. :?:

Πολύ σωστή η τοποθέτηση... Και πιό συγκεκριμένα θα έλεγα, πως συμπεριφέρετε ένα αυτοκίνητο όταν στρίψεις και αρχίσει να υπερστρέφει. Τι αναλογία κινήσεων χρειάζεται από τον οδηγό (ανάλογα της εμπειρίας του βέβαια) και πόσο εύκολα σου συγχωρεί λαθάκια...

Κικις, για να σιγουρευτείς αν το αμάξι σου έχει μπλοκέ κάνε το πιό απλό τεστ. Όταν το πας για Service, λάδια, λάστιχα ή όπου το σηκώσουν, πιάσε την μια ρόδα (πίσω) και γύρισε την. Αν έχει μπλοκέ θα γυρίσει και η άλλη με την ΙΔΙΑ φορά... Ακόμα βάλε το αμάξι μπροστά, κούμποσε μια 1η και όπως θα γυρίζουν οι τροχοί πήγαινε και φρενάρισε με το πόδι σου μια τον ένα και μια τον άλλο τροχό... Αν σταματήσει ο τροχος και συνεχίζει ο άλλος, τότε δεν έχεις μπλοκέ...

kikis
05-07-05, 15:40
Johny αυτό που λές.. να γυρίσω την μια ρόδα.. η άλλη μου γυρνάει ανάποδα.. αλλά αυτο το τεστ δεν γίνετε έτσι ακρηβως.. πρέπει να κρατας τον άξονα η κάτι τετοιο.. anyway έδωσες την καλήτερη ιδεα.. θα το σηκώσω θα του βάλω πρώτη στο ρελαντί στον αερά και θα φρενάρω την μια ρόδα να δούμε τι θα γίνει.. Πραγματικά σας λέω το έχω πάει σε τόσα συνεργία.. αγωνιστικά και μη και δεν μου λένε ξεκάθαρα αν έχω μπλοκε.. στην οδήγιση όλη λενε οτι έχω μπλοκέ.. αν έχεις johny το παλιό σου διαφορικό και αν σου είναι έυκολο δες τι λέει ο ανάγλυφος κωδικός σου.. εμένα λέει 0202013 αν και το δικό σου λέει το ίδιο τοτε no lsd.. αλήθεια πόσο πήρες το cusco εσύ? Αν μπορείς στείλε ενα pm με τηλέφωνα απο μαγαζιά με ανταλακτικά μεταχειρισμένα.. ψάχνω δαγκάνες απο το S14-S15-300zx-R32 και το πλαστικό θόλο συνοδυγού που δεν τον είχα βιδώσει και μου φυγε σε ταξίδι και τον έλιοσε η ρόδα :Ρ Εσύ έχεις παέι μπαταρία πίσω? αχ ακόμα δεν μου στειλες email με το τι έχεις κάνει στο αμάξι!!

JohnnyB
05-07-05, 16:32
Αν γυρίζει ανάποδα δεν έχεις μπλοκέ... και εγώ έτσι νόμιζα αλλά τζίφος.
Το ίδιο κάνει και το δικό μου.
Πάντως έχω 2 μπροστινές δαγκάνες από Skyline αν ενδιαφέρεσαι.

breakdancer
05-07-05, 20:51
Πάντως μην τρελένεστε γιατι διαβάζω στο greek-dragster κάποιες κόντρες με παιδιά με rx7.. ο ερεβος τους ξέρει και δεν βλέπω κάπου να κάνει κάτι τρελό αυτό το αμάξι.. τρελό με την έννοια οτι έχει γίνει θρύλος το όνομα rx7 για τρελές επιδόσεις και δεν νομίζω πως είναι πια τόσο τρελές και φοβερες.. anyway θα δείξει :)

εγω ειμαι ενας απο αυτους. δεν μπορω να πω οτι το αμαξι ειναι αεροπλανο, αλλα για αυτα που εχω πανω, εξατμιση (με μαμα καταλυτη, χωρις down pipe) και φιλτρο, το αμαξι ειναι ικανο και εχει περασει αμαξια με μεγαλυτερη ονομαστικη δυναμη και πολλες περισσοτερες βελτιωσεις.
μερικα αμαξια που εχω περασει:
s3 300 mtm aloga,
mazda 323 gtr 4x4 300 aloga,
lotus elize 120 aloga,
punto gt 230-240 aloga,
ibiza cupra 290 aloga.
εχω χασει: apo subaru '99 320 aloga,
suzuki swift 240 aloga(poupoulo)
καποιες κοντρες ηταν απο σταση καποιες ρολλαριστες

Ps: sorry johny που αναφερθηκα για κοντρες

kikis
06-07-05, 03:56
breakdancer το αμάξι σου είναι πολύ προσεγμένο και μαρέσει πολύ! Μαμα πίεση δουλευεις? Αν είχες και το power fc θα εσκιζες ;)

Κοίτα δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα αμάξια μας αλλά σίγουρα φεύγουμε σε αμάξια με περισσότερα άλογα..

Μάλλον πισωκήνιση rulezzZz :roll: αλλιώς δεν δικαιολογείτε που φεύγεις για παραδειγμα σε αμάξια πολύ ελαφρύτερα και με πολύ περισσότερα άλογα!!! Μπα μαμακια λέω.. τι να πούμε τότε για τα S2K και RX8!!! Τότε τα μοτέρ μας είναι αστέρια και θαύματουργα :Ρ

Το scooby doo το έτρεξες απο σταματημένη η με κάποια ταχύτητα? Έχασες για πολυ? Εννοειτε φίλε πως οταν θα ξανα κατεβω αθήνα θα κάνονίσουμε οραία φιλικά ανοιγματακια :D :D :D Απο σεπτέμβρη.. τώρα απολαμβάνω το καλοκαιράκι μου στην ωραια κέρκυρα :)

Λοιπόν επι του θέματος το δικό μου γραφει και με πέμπτη σε ευθεία και κάνει τσαλίμακια!!! Περισσότερο αισθητα βέβαια είναι με τρίτη και τέταρτη.. που αν η άσφαλτος δεν είναι και πολύ καλή και το παω τέζα κάνει τσαλίμια ώραια.. κάνεις και λιγο τιμόνι για να πας ευθεία..!!! :Ρ :Ρ
Α!! Το αγαπημένο μου είναι να πηγαίνω ευθεια διπλομένος!!! :lol:

ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ ΝΙΟΘΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ..
ΜΕ ΤΑ 4Χ4 ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕ ΓΙΑ WRC ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΙΝ ΜΑΚ ΡΕΙ!!
ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΦΙ!! ΔΕΝΕΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ.. ΑΝ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙΣ!!!
(Οσο για το τελευταιο.. εχω έναν φίλο γύρως τα 35-40 που είχε 200sx και το πούλησε να πάρει ΤΖΙΠ γιατι η γυναίκα ήθελε χώρους.. απλά μαράζωσε.. ήταν και μερακλης και έκανε τα πάντα μόνος του στο αμάξι.. και φτιαξήματα πολλά αλλά μόνος.. όποτε τον παίρνω τηλ για βοήθεια ή γνώμες μιλάμε με τις ωρες :Ρ .. του πα στο τηλ οτι έχω πρόβλημα με το συμπλέκτη και οτι δε πιάνει καλα και μου πε σκίψε απο κάτω σου χάνει εκει ακρηβώς υγρα λολ και όντως εκει έχανε!!)

breakdancer
06-07-05, 22:48
αμα ειχα Power fc θα ηταν πολυ καλα...
ελπιζω να αποκτησω συντομα ενα!
πιεση εχω 0,6, μαμα δηλαδη.
με το scooby ανοιξαμε απο 2ες, ηταν δυνατο δεν μπορω να πω. ειναι γνωστος οποτε θα ξαναδοκιμασουμε καποια στιγμη.

επι του θεματος, εγω δεν το ρισκαρω να πεταω κωλους με 4ι και 5ι.
κατι δε μου καθεται καλα. :oops:
παντως οδηγησα ενα mx5 και μου φανηκε αστειο να κανεις διαφορα σε σχεση με το rx7. πιο αργο και πιο προβλεψιμο

kikis
07-07-05, 15:05
Μα δεν το κανα εγώ να μπαντιλικώνει.. εγώ απλά άνοιγα το αμάξι μου!! :Ρ:Ρ Ευθεία πήγαινα.. και τότε ήταν μαμα κίολας!

Πάντως πολύ μαμακια αν δεν ειναι καλή η άσφαλτος να μην μπορω να τρέξω κόντρα ή τελοσπάντων να ανοίξω άνετα.. χαζοσπινιάρει τελείως.. η το χειρότερο μου να προσπαθώ να ξεκινήσω απο σταματημένος σε ανηφορουλα με μάπα άσφαλτο.. :? :? :? με πιάνει κρύος υδρώτας σε αυτες τις περιπτώσεις.. δεν φεύγει με τίποτα!!! ουτε με λίγο γκάζι ούτε με πολύ.. προς τα πίσω πάει :Ρ αν είναι και βρεγμένο να δεις..

Χθες το βράδυ καπου είχε λιγα νερά σε κάποιο σημείο πάνω στην στροφή.. σε μια πολύ πολύ ανοιχτη στροφούλα και πήγαινα με 70 και βρέθηκα να ντριφτάρω και να μαζεύω με ανάποδο τιμόνι.. και να πω οτι το θελα!! Αυτα τα που γίνοναι χωρίς να το θέλεις είναι να χειρότερα.. και αν δεν έχεις προπονηθει με μπαντιλικια και τα συναφή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΠΙΣΩΚΟΥΝΑ!! Π.χ. εγώ πήρα το 200αρι με το που έβγαλα δηπλωμα.. το μόνο αμάξι που είχα οδηγίσει ήταν yaris της σχολής.. ε δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο τα κανα πάνω μου αν έφευγε λίγο.. και το πισωκίνητο φεύγει συνεχώς και εκεί που δεν το περιμένεις.. ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ :) :)

breakdancer το ντριφτινκ δε θέλει άλογα.. χέρια θέλει.. όταν είχα πάει στο ΣΕΦ στην αθήνα έκανα εγώ λίγα μπαντιλικια στο κυκλικό που έχει.. ε ψάρωσαν λίγο φοτος βιντεο κτλ.. αλλά επειδη το βλεπα επικύνδινο δεν συνέχισα.. μπήκε ένα AX που έπερνε όλο το κυκλικό με χειρόφρενα και όλος ο κόσμος είχε πάθει την πλάκα του και όλη χειροκροτούσαν!! και δεν έφευγε άλλο μέχρι που ήρθαν οι μπατσοι :Ρ τι άλογα να είχε το AX :shock: φαινόταν οτι δεν είχε εξάλου αλλά ο πιλότος ήταν crazy! Αν το MX5 είναι καλύτερα στημένο και κατανεμημένο και σε καλύτερη θέση ο οδηγός τότε είναι ποιο EASY TO DRIFT! Το RX8 πάλι κάνει πολύ drift.. πάρα πολύ!!!! Αν έχετε δεί στο evo τα μαθήματα drift θα καταλάβετε τι εννοώ!!! :) :) και μαμα παντά.. ειχε μχ5 και ρχ8 να driftαρουν μαμα! Πολύ drift και ωραίο..!!

breakdancer
07-07-05, 20:17
το drift, σιγουρα θελει στησιμο και καλο ειναι να υπαρχουν και καποια αλογα στην ακρη.
απλα με το mx5 επειδη δεν ηταν νευρικο,ηταν μικρο σε ογκο μου φαινοταν παιχνιδακι, πολυ πιο ευκολο.

σιγουρα με πισωκινητο αμαξι, οταν δεν θες,ουτε περιμενεις να συμβει κατι και γινεται τοτε ειναι τα χανεις εντελως!

την εχω παθει και εγω με 3ι και καμια 60αρια χιλιομετρα, μου γυρισε ξαφνικα 90 μοιρες καθετα το αμαξι στο δρομο και εχασα το κοσμο ολο!!
ενστικτωδως το επανεφερα το αμαξι και για τις επομενες μερες πηγαινα σα κοτα! :? (ηταν απο τις πρωτες μερες που το ειχα)

ειπες οτι με 4ι 5ι εφευγε ο κωλος μονος του?καλα ποσα αλογα εισαι?
δηλαδη για να σου φευγει ο κωλος μονος του στα 170 χιλιομετρα πως γινεται?

kikis
08-07-05, 02:08
Ε δεν είχα 170.. δεν τις άλλαζα και στο κόφτη.. καμια 120αρα χιλιομετρα πήγαινα ευθεία και ο κόλος έφευγε :Ρ εκείνη την ώρα νιόθεις οτι το αμάξι σου πάει γρήγορα.. μαμα το είχα τότε.. Πάντα ανάλογα τον δρόμο ε..

Ετσι είναι τις πρώτες μέρες :) :) Τα χάνεις εντελώς.. ενστικτοδώς το γυρνάς αλλά μετα θα σου πετάξει και απο την άλλη μεριά κόλο και τότε απλα παλευεις να μαζευεις!
Ρε παιδιά όπως γυρνούσα για κέρκυρα έτρεχα σαν τρελός να προλάβω το πλοίο.. Και έμπενα στις στροφές με πολλά.. οπως έμπενα σε κάποα στροφη είχα χρησημοποιήσει και το αντίθετο ρεύμα.. και πάνω στην στροφή βλέπω μπροστά μου φορτηγό.. και απο πίσω λεωφορεία και φορτηγά!!!! κάνω τιμονιά να μπώ στο ρεύμα μου αλλα είχα πολλα πολλα χλμ... και οπως το κάνω αυτό φευγει ο κόλος και αρχίζει τσαλίμια.. :| ο θεός ήταν μαζί μου πραγματικά.. μου κορνάρανε οι απέναντι.. εγώ τα είχα κάνει πάνω μου.. Λέτε να μην μου συνέβεναι αυτό αν είχα αμορτισερ ελατηρια?? Ακόμα έχω μαμα! Η μήπως θα εφευγε περισσότερο λολ
Ενστικτόδώς 3-4 φορές γρήγορα ανάποδα τιμόνια και δε το άφισα να κάνει πολλά.. εννοείτε φρένο δεν πάτησα :|

breakdancer
08-07-05, 21:34
me amortiser kai elatiria ta oria tou autokinitou sou auksanontai poly.
exeis melytera perithwria, alla an ta kseperaseis tote to amaksi einai pio apotomo.
sti sigekrimeni sou periptwsi pithano na min eixes kanena provlima.

me 120 xiliometra kai to amaksi na mpantilikwnei stin eutheia prepei na isoun se dromo gyali e?
de nomizw oti to diko mou tha eixe tetoia dynami apla me gazi na diwxnei apo mono tou ton kwlo sta 120 xiliometra.

kikis
09-07-05, 05:57
Ναι breakdancer o δρόμος δεν πρέπει να ήταν καλός. τώρα για γυαλύ δεν νομίζω.. αλλά σαν όλους τους ελληνικούς σκατόδρομους.. εκει που κοντραρα το σκουμπι είχε πραγματικά γαμάτο δρόμο!!! Καινούργια ασφαλτο σε εθνική οδό.. εννοείτε οτι το αμάξι δεν σπίνιαρε καθόλου ούτε απο το ξεκίνημα δευτερες..(καλά ίσως τα παραλέω.. :Ρ στο ξεκίνημα δευτέρες θα σπινιαρε ελάχιστα)!! Γιαυτο και του ζηταγα και απο σταματιμένοι!!

Πάντως breakdancer σε σκεφτόμουνα.. (εκδηλώθηκα lol) για να σου φύγει το αμάξι 90 τρελές μοίρες και να έρθει κάθετο με το δρόμο στα 60χλμ πρέπει να κοιμόσουνα ή να σε απασχολούσε καμιά κοπέλα και να κοιτούσες αλλού!!!! Στις 90 μοίρες πώς το επανέφερες?? μάλλον ήσουν σε πολύ φαρδύ και μεγάλο δρόμο αλλιώς σε εναν νορμαλ δρόμο θα είχες βγει εξω απο το δρόμο ή θα ειχες τσακίσει την μούρη αν είχα τοίχο :Ρ Αν κατάφερες να κάνεις τέτοια επαναφορά να πάς στα D1 :P
Εγώ όταν κάνω μπαντιλίκια (με την έννοια παιχνίδια στο δρόμο εντός πόλεως για θέαμα.. όχι μπένοντας σε στροφές) το max να πάω 60μοιρες και πάλι ανάλογα τον δρόμο γιατι π.χ. οταν ήμουν λαμια που σπουδάζω εκει στο κέντρο έπαιζα το πολύ στις 30μοίρες.. και πάλι ήταν επιτυχια που το κρατούσα εκεί κ οχι παραπάνω γιατι πήγαινα ξηστά με παρκαρισμένα μηχανάκια και πεζοδρόμια!
Στο συμβάν που είχα στο ταξίδι μου για κέρκυρα μιλάμε για καμια 25αρα μοίρες..!!
Μου φαίνετε οτι μια φορά που έκανα μαμακίες σε κάποιες ωραίες στροφούλες.. κατι σαν drift αλλά σε χαμηλή ταχύτητα και κλειστές στροφές αλλά με ορατότητα και βροχή είχα φύγει 90μοίρες επειδή δε το προλαβα.. ευτυχώς είχε γρασίδι και με φρένο νομίζω προλαβα ούτε το γρασιδι να μην πατησω :)
Φίλε πρόσεχε!!! Ακου εκεί 90μοίρες.. στα 60χλμ!!!
Με αυτό το αμάξι πολύ σκοτόνονται ρε γαμώτο!! Τι διάλο έχει!! Ένας εδώ κέρκυρα με μαμα 7άρι την πρώτη βδομάδα που το πήρε(ηταν μεγάλος οχι νέος οδηγός) του φύγε σε δρόμο που κάνω πολλά κόλπα εγώ!! Πάει και αυτο τοι 7αρι..! Από οτι μου πανε εφυγε πολύ ηλιθια!! Δεν πήγαινε να κάνει κάτι.. απλά οδηγούσε γρήγορα!
Και απο τα πολλά ατυχήματα με 7αρια μου απέτρεπαν όλη να πάρω πισωκίνητο τουρμπάτο!
Μπορεί να είναι τυχαίο που τόσα 7αρια έχουν τσακιστεί.. πάντως παράλογο να σου φύγει τόσο πολύ στα 60!! Φτές και εσύ στανταρ :Ρ αργος πολύ αργος η όπως είπα κάτι θα έκανες :Ρ

breakdancer
09-07-05, 22:06
mias kai kerkyraios tha ksereis kai tha exeis dei to aspro Rx-7 pou erxetai kapoies fores kerkyra e?
to aristero timono...tou thodwri!

oso gia to mpantiliki,
imoun se poly steno dromo mias kateuthinsis,
eixa mia eutheia 100 metrwn kai meta strofi opou anoige ligo o dromos,
mou kolouse ena nissan sunny, auto to amtosfairiko me ta 150-180 aloga,twra kollise to myalo moy,de thimamai onoma
Opote ta dinw stin eutheia, pianw mia 100ara xiliometra (tromaktiki taxytita gia auto to stenaki), pataw frena
kai meta exei deksia strofi 45 moirwn pou aniforizei!
opws mpainw sti strofi kai me 3i mesa, pataw ksana gazi kai tote to amaksi ksafnika feugei o kwlos aristera entelws, apo to tzami evlepa polykatoikies, apo to parathyro tou odigou evlepa ton dromo!!!
ta exasa entelws, den kserw ti ekana, enstiktwdws to amaksi ksanagyrisa kai vidwse sto dromo.
to nissan apo pisw ta eide ola, den ksanakollise kai fysika egw pigaina sa kota gia tis epomenes meres giati eixa tromaksei poly!:oops:

kikis
10-07-05, 05:50
Λοιπόν επειδή καταλαβαίνω οτι δεν είσαι και πολύ εξηκιομένος με την πίσωκούνα σου αν θέλεις να αρχίζεις να πατάς καλά στις ρόδες σου αρχίνα και κάνε μπαντιλίκια σε χαμηλές ταχύτητες.. καταλαβαίνεις τι εννοώ.. ξεκινάς απο βενζινάδικο και όπως μπένεις στο δρόμο βάλτω φέτες και συνέχίζε μπαντιλίκια μεχρι τα 120 για π.χ. αναποδα τιμόνια συνεχώς δηλαδή! Καταρχήν θα γουστάρεις τρελά και κατα δεύτερων θα μάθεις καλά.. κατα τρίτων θα ψαρώνεις το κόσμο που θα σε βλέπει χεχε! Έγώ είμαι απο αυτούς που πουλάνε μούρη με το πισωκίνητο εντώς πόλεως.. για κάποιους πραγματικούς drifter θα ακούγετε πολύ γελίο και θα με απεχθάνονται :Ρ άλλο να τα κάνεις εκεί που έχεις χώρο και άλλο εκεί που δεν έχεις.. πραγματικά πήγαινω ξυστά! Δεν είναι και τόσο έυκολο όσο ακούγετε να κυκλοφωρείς σε μια πόλη και να κάνεις μπαντιλίκια με πιθανότητα να φύγει λίγο παραπάνω ο κόλος κ να φας τον παρκαρισμένο.. βέβαια αυτό που κάνω εγώ δεν έχει ούτε τέχνη ούτε τίποτα.. πρώτη στο πάτωμα να φύγει ο κόλος και μετά κάνεις παιχνίδι! Ποτε δεν κάνω ρολόγια πάντως! Μακάρι να ήξερα να κάνω πάντες στις στροφές ρε παιδιά!! Αχ ακούω αυτα τα ανάποδα flip κ ακόμα δε ξέρω τι είναι :Ρ Αν δεν μου δείξει κάποιος δε θα μαθω.. :( :( Κρίμα που δεν ήρθα στο drift Xtreme εκεί σίγουρα θα μάθαινα.. ;) στην πίστα ίσως να τα κατάφερνα χώρις να μου δείχναν :Ρ άλλο να έχεις σιγουριά οτι έχεις χωρο.. οτι δεν έχεις τους απέναντι κτλ κτλ.. κ μάλλον κ να βγείς απο το δρόμο γρασίδι θα έχει! Αχχχ τώρα ξανα απο οκτωβρη που θα ξανα πάω λαμια κ θα είναι κοντά η αθήνα!!

JohnnyB
10-07-05, 12:14
Όποτε θελήσεις πάρε με ένα τηλέφωνο να βρεθούμε να πάμε να σου δείξω 5-10 πράγματα μιας και έχωντας το ίδιο αυτοκίνητο έχω την εμπειρία πολύ βαθεία ριζωμένη μέσα μου με το 200άρι! Όλα είναι πολύ απλά... αρκεί κάθε στιγμή να γνωρίζεις και να νοιώθεις που "κοιτάνε" οι ρόδες του αυτοκινήτου σου και οι κινήσεις σου να είναι σβέλτες αλλά μαλακές σαν να χρησιμοποιείς χειρουργική λεπίδα σε ασθενή!

JohnnyB
10-07-05, 12:16
ta exasa entelws, den kserw ti ekana, enstiktwdws to amaksi ksanagyrisa kai vidwse sto dromo.
...kai fysika egw pigaina sa kota gia tis epomenes meres giati eixa tromaksei poly!:oops:

Τα καλά κόποις κτώνται...

breakdancer
11-07-05, 23:20
Όποτε θελήσεις πάρε με ένα τηλέφωνο να βρεθούμε να πάμε να σου δείξω 5-10

deikse kai se emena tipota! :wink:

kikis ola auta pou exw pathei eixan symvei prin 2 xronia peripou, twra teleutaia einai kapws kalytera ta pragmata, alla epidi den prospathw kai poly gia kolpa den mporw na pw oti exw veltiwthei poly.
to thema einai oti i anartisi mou exei malakwsei poly,
na xthes edwsa mia 2a, efyge o kwlos poly mporw na pw, alla otan to amaksi epanerxotan pali stin eutheia ekane mikra gel i anartisi deksia aristera, to eniwtha oti ithele kati pio ameso,pio sfixto.

JohnnyB
12-07-05, 07:23
Αυτό δεν είναι πρόβλημα της ανάρτησης, αλλά 'κουλαμάρα' των μέχρι τώρα ικανοτήτων σου. Θέλει μαλακή επαναφορά στο τιμόνι και όχι απότομο άφημα του γκαζιού... Μπορεί να σε πουλήσει άσχημα με αυτό τον τρόπο...

kikis
12-07-05, 19:07
JohnnyB από αθήνα είσαι ε? Απο οκτωβρη αν κατέβω θα τα πουμε σίγουρα απο κοντά ;) Η αν είναι να περάσεις απο λαμία ή απο κέρκυρα να μου πεις..

οκ όλοι μου έχουνε πεί οτι χρειάζομαι αλλαγή.. το θέμα είναι οτι μόνο με ελατήρια μπορώ βολευτώ? Εσύ Johny τι έχεις βάλει? Πάντως τα apex αντι για 30mm που λένε για το 200αρι το χαμηλώνουν 55mm!!! :)

Α έχεις βάλει fmic ε? Έχεις πάει την μπαταρία στο πορτπαγκαζ και τρίπησες τον θόλο για να το περάσεις? Αν ναι μπορείς να μου πείς ποσο χοντρό καλώδιο χρησιμοποίησες και τι ασφάλεια? Η το πέρασες απο αλλού? τι μέγεθος ιντερκουλερ έβαλες? τι διαμετρο σωλίνες? Περιμένω λεπτομέριες γιατί καίγομαι να βάλω :) :) Είδες μεγάλη διαφορά??

Εξάτμιση αν δεν έβαλες ακόμα βάλε.. εγώ έβαλα 70αρα με μαμα downpipe μέχρι πίσω.. σπουλάρει πολύ ποιο γρήγορα και κάνει ωραίο θόρυβο.. βγάζει φλόγες.. μου στοίχησε 300ευρω! Downpipe θα παραγγήλω απο ebay επειδή για να μου φτιάξουνε θέλουνε 300ευρω ακόμα :Ρ

JohnnyB
12-07-05, 21:02
Γραψε τις απορίες σου εκεί για τα 200άρια, γιατί εδώ είναι για RX7...

breakdancer
13-07-05, 01:41
Αυτό δεν είναι πρόβλημα της ανάρτησης, αλλά 'κουλαμάρα' των μέχρι τώρα ικανοτήτων σου. Θέλει μαλακή επαναφορά στο τιμόνι και όχι απότομο άφημα του γκαζιού... Μπορεί να σε πουλήσει άσχημα με αυτό τον τρόπο...

δε ξερω, αν ειμαι τοσο κουλος τι να πω.
εμενα μου φαινεται μαλακη η αναρτηση., εχω την εντυπωση οτι θα με βολευε πιο πολυ κατι σκληρο.

kikis
13-07-05, 04:46
φιλε με την μαμα αναρτηση πας ανετα.. με την σκληρη δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο θα το ευχαριστιέσαι.. πάντως και εγώ θα βάλω..

AGIS
13-07-05, 22:47
Παιδες με αναρτηση σωστη που εγω για τα δικα μας λεω tein το αυτοκινητο αλλαζει τελειος και το ευχαριστιεσαι πραγματικα και ας μην εισαι ανετα :wink: :lol: :lol: :lol:

ούζο
03-09-05, 19:32
η σκληρή ανάρτηση δεν είναι πάντα και η καλύτερη...όσο για την TEIN είναι από τις πιο αξιόλογες αναρτήσεις και όχι μόνο για RX7...
breakdancer μην το φοβάσαι..μάθε να παίζεις με το γκάζι... :wink:

http://www.hartwheels.co.jp/download/images/wallp_0306_rx7_small.jpg (http://www.hartwheels.co.jp/download/images/wallp_0306_rx7.jpg)

breakdancer
07-09-05, 22:33
evala nea lastixa kai to amaksi einai poly pio elegxomeno, allo prama.
petaei ton kwlo eukola alla elegxetai omorfa.

AGIS
26-08-06, 04:56
NO ROTOR NO MOTOR.........