Επιστροφή στο Forum : ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Καλησπέρα σε όλους τους φανατικούς του drift. Είμαι καινούργιο μέλος του φορουμ και είπα να ξεκινήσω κάπως έτσι. Οδηγώ μια Ε30 325 και το αγαπημένο μου μέρος για πλαγιολίσθηση είναι η έξοδος της Νεάπολης στο περιφερικό Θεσσαλονίκης πηγαίνοντας ανατολικά. Η άσφαλτος είναι γυαλί (100% Ελληνική...) , χωρίς λακκούβες,χαντάκια κτλ. (ΠΕΡΙΕΡΓΟ!) έχει απίστευτη χάραξη (για πολυυυ πόρτα) , με κλίσεις σωστές (μην βρεθούμε και αγκαλιά με τις μπαριερες). Έχει 2 λωρίδες με μονή κατεύθυνση και ανηφορική κλίση. Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσους βρεθούν προς εκείνα τα μέρη.
Παραθέτω και τα σχετικά λινκς.
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
http://www.panoramio.com/map/#lt=40.656803&ln=22.966168&z=1&k=2&a=1&tab=1
και ένα σχετικό βίντεο.
http://www.youtube.com/watch?v=-kWjWZTLhpg
kallitexni$
11-11-08, 03:00
Φιλε kenztaso,οντως δειχνει ονειρο η διαδρομη!Αποτο βιντεο και μονο δειχνει γιαουρτι κατω.Με τα στρουμφ ομως τι παιζει στα μερη σου? :evil:
Καλώς ήρθες φίλε μου. Πολύ ωραίο το εργαλείο σου και ωραίο χρώμα απ'οτι είδα στα άλλα βιντεάκια! Τι δρόμος είναι αυτός? Ποποοοο γυαλί είναι! Αλήθεια, με τα στρουμφ τι παίζει?
GiannisE30
11-11-08, 12:12
Ενας ακομα με 30αρι!!!! :D Και στον κοφτη! :D :D :D :D
Καλωσηρθες φιλε Τασο, ωραιο το bmw σου!! :wink:
spyros stn
11-11-08, 14:21
καλος ηρθες φιλος και καλα ποστ κουκλα το μωρο σου :wink:
wellcome!!! δεν εχω παει ποτε απο εκει.... γενικα αο σαλονικα μερια δεν εχω κανει μαλακσλδκπλσκαδ με το αμαξι μου αλλα συντομα τηα ανακοψω..... ονωσ φενετε καλη φαση απο εκει.....
wellcome!!! δεν εχω παει ποτε απο εκει.... γενικα αο σαλονικα μερια δεν εχω κανει μαλακσλδκπλσκαδ με το αμαξι μου αλλα συντομα τηα ανακοψω..... ονωσ φενετε καλη φαση απο εκει.....
καλως ηρθες kentazo. καπου το χα πετυχει το 30αρι σου στη θεσσ/νικη.
νασσο η βορεια ελλαδα σε περιμενει να ανακαλυψεις τις ομορφες καμπες της :D :lol:
Απο στρουμφ δεν παιζει. δυσκολα να σε ανακαλυψουν γιατι ξεκινας απο φαναρι και αν κοζαρεις καλα, εισαι κομπλε!
Ευχαριστω και καλος σας βρηκα.
Καλώς ήρθες kenztaso!
Ωραίο το βίντεο.
Αν δεν κάνω λάθος ο δρόμος που αναφέρεσαι είναι ο ίδιος με αυτόν στο ακόλουθο βίντεο που είχα δει παλαιότερα.
BMW DRIFT ALMOST CRASH!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://i3.ytimg.com/vi/NrNAuy6Zdgo/default.jpg (http://www.youtube.com/watch?v=NrNAuy6Zdgo&feature=related)
kallitexni$
13-11-08, 22:28
Καλα και γ@μω η διαδρομη.Πολυ τζαμι κατω :!: :!:
Ιδεα μου ειναι ή καποια στιγμη σε μια αριστερη στροφη που το χανει λιγο ακουγεται ενα ωχ? :lol:
Hλιαδης Απολλων
19-11-08, 20:42
μεχρι πριν κατι μηνες και γω εκει εμενα ηταν η αγαπημενη μου τοποθεσια πολυ μπαντα .........
Σαράφης Γιώργος
19-11-08, 21:30
Τρελή τοποθεσία όντως !!! Λες και η χάραξη έγινε από driftά !!!!
( Τώρα κατάλαβα ότι είσαι ο Χάρκας junior , καλωσήρθες ! )
Καλός σας βρήκα όλους!!!!! :D Είναι όντως τέλεια η διαδρομή ........ στον απέναντι λόφο που φαίνεται στο ΒΙΝΤΕΟ στήνουμε κερκίδα παίρνουμε άδεια από το Ψωμιαδη..... και είμαστε έτοιμη για DRIFTWARS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
24-11-08, 23:37
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μωρέ λες ... ????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Akis cossie
25-11-08, 01:45
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μωρέ λες ... ????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Γιατι γιωργο σου φαινεται περιεργο;;; :lol: :lol: :lol:
θα φωναξουμε κ κανενα καναλι να του παρει συνεντευξη
κ θα μας τον δωσει ο νομαρχης τον δρομο!!!
αυτος για να βγει στην τηλεοραση κ κ#λο δινει...!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Σαράφης Γιώργος
25-11-08, 10:41
Χμμμμ δεν ξέρω , πάντως αν τον αφήσουμε να τραγουδήσει κιόλας τον έχουμε σίγουρα !!! :lol: :lol: :lol:
w204drifter
09-01-09, 12:51
Φοβερα εσακια εχει εκει ο δρομος και ειναι τζαμι!!! Αφου οποτε περναω απο εκει βγαζω ολα τα ηλεκτρονικα εκτος απο το Μερς και παω στο πλαϊ... ενα μπλοκε να ειχα θα ηταν ακομη καλυτερα!!!:)
Σαράφης Γιώργος
09-01-09, 19:55
Τα έχουμε πε και από κοντά , για να βάλεις μπλοκέ στο Merc θέλει να πουλήσεις κανά νεφρό ...
w204drifter
09-01-09, 20:06
Και την καρδια να πουλησω, 5700+ΦΠΑ δεν τα πιανω για το παρω...:)
Σαράφης Γιώργος
09-01-09, 20:08
Γιατί ρε , αφού έχεις καλή καρδιά !!!!
( Αλλά επειδή είμαστε offtopic και εδώ στο forum έχουμε και πολύ κακούς moderators , το κόβουμε !!!! :D )
Rozy_SS_Kp60
09-01-09, 20:17
xo0ao0!Καλως ηρθες φιλε!Κ γω το ιδιο προσεξα!ωχ???
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.