Επιστροφή στο Forum : Συγκριση Coilover
Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για τα coilover της Driftworks και να μου τα συγκρινετε με την Tein Super Street.Επισης πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα της τεχνολογιας Monotube εν αντιθεσει με την Twintube.Και ενα λινκ για τα πρωτα:http://www.driftworks.com/catalog/products/driftworks-control-system-coilovers.html
Εβαλε φιλος σε S14a τα driftworks και απλα μαμανε...με σωστες ρυθμισεις το αμαξι γινεται τελειο...
Εγώ φόρεσα την ΤΕΙΝ super street στο mx5 και είμαι πολύ ευχαριστημένος , πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής κ προπάντων επισκευάσιμη.
Το μόνο που δν ξέρω είναι η αποψή σου σε θέματα σκληρότητας
Σίγουρα η Driftworks είναι πίο σκληρή από την SUPER STREEt αλλά με ένα άλλο ζευγάρι ελατήρια νομίζω ότι θα είσαι ικανοποιημένος.
kallitexni$
20-12-08, 18:06
Υπαρχει κα η super drift παιδες...
Η super drift ειναι κουτσουρο οποτε δεν την αναφερω καθολου.Εχω ακουσει και εγω πολυ καλα λογια για τις Driftworks οπως και για τις Tein,Μονο που οι δευτερες για να επισκευαστουν πρεπει να αποσταλλουν Ιαπωνια και τα εξοδα ειναι τσουχτερα.Επισης αλλο ενα μειονεκτημα της Tein που εχω ακουσει ειναι οτι μετα απο καιρο "χτυπανε" οι μπιλιες στα top mount.Αλλα δεν ξερω αν αληθευει....
Οι ΤΕΙΝ πία στέλνονται για επισκευή στην Αγγλιά με κόστος γύρω στα 350 ευρώ όπως μου είπε ο επίσιμος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.
Επίσης θα φτιαχτεί συνεργείο επισκευής για τις ΤΕΙΝ στην Ελλάδα όπως μου είπε ο ίδιος οπότε το κόστος θα είναι ακόμα πίο μικρό.
Εγω στο Αε μου φοράω ΤΕΙΝ αλλά αν υπήρχαν coilover driftworks σιγουρα θα τα προτιμουσα. Εχουν εξελιχθει σε συνθηκες αγωνα κ γενικά εχω ακουσει τα καλυτερα λογια.
Βεβαια μην περιμενεις να δεις κ τρελή διαφορα αναμεσα τους καθως μιλάμε για κορυφαια αμορτισερια...
Παρε την πιο φθηνη... :wink:
Εγω στο Αε μου φοράω ΤΕΙΝ αλλά αν υπήρχαν coilover driftworks σιγουρα θα τα προτιμουσα. Εχουν εξελιχθει σε συνθηκες αγωνα κ γενικά εχω ακουσει τα καλυτερα λογια.
Βεβαια μην περιμενεις να δεις κ τρελή διαφορα αναμεσα τους καθως μιλάμε για κορυφαια αμορτισερια...
Παρε την πιο φθηνη... :wink:
Η πιο φθηνη ειναι η driftworks και σε αυτην εχω καταληξει!!Ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!
αν βαλεις τα driftworks θελω βολτα
Τελικα η Driftworks ηταν η επιλογη μου,δεν ξερω αν εκανα καλα ή οχι αφου δεν εχω οδηγησει τις Tein,αλλα σαν αναρτηση ειναι κορυφαια.ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ.Το αμαξι παιρνει μηδενικες κλισεις στις στροφες και εμπνεει εμπιστοσυνη στο drift ακομα και με πολλα χιλιομετρα.Προσπαθησα να τις πιεσω (οσο μπορω!) γυρνωντας το με 80-90 χλμ και αφηνοντας το γκαζι.Η αντιδραση του αυτοκινητου ειναι μια γλυκια επαναφορα στη θεση του,χωρις τασεις για γυρισμα απο την αλλη μερια.Οσον αφορα την καθημερινη συμβιωση τωρα,ειναι ενα βασανο.Το αμαξι πηδαει στο ανωμαλο οδοστρωμα λες και εχω μπετοβεργες αντι για αμορτισερ και το ταξιδι ειναι γολγοθας.Επισης κατι πολυ σημαντικο που παρατηρησα και δεν εχω δει να εχει αναφερει ποτε κανενας ειναι οτι οταν το αμαξι ειναι σταματημενο,τα αμορτισερ ειναι σε πληρη εκταση.Με λιγα λογια αν ενας τροχος βρεθει σε χαμηλωτερο οδοστρωμα απο τους αλλους 3 απλα δεν παταει κατω.Ετσι ακομα και το ανεβασμα στο γκαραζ μου θελει προσπαθεια και λιγο καμενο λαστιχο.Συμπερασμα:χρειαζομαι μπλοκε!!!Να μην ξεχασω να αναφερω οτι τα αμορτισερ ειναι ρυθμισμενα στην 1η σκαλα απο τις 16,δηλαδη στο πιο μαλακο.Ουτε λογος για παραπανω!!!
kallitexni$
31-01-09, 21:47
Τι σκληροτητας ειναι τα ελατηρια που εχεις τωρα??
Μπλοκε χρειαζοσουν ετσι κι αλλιως... ;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.