Επιστροφή στο Forum : tire strech
ποια η γνωμη σας για το tire streching?
η μοδα που πρωτοφορεθηκε στην ιαπωνια και αργοτερα στην ευρωπη
ιδου και ενα βιντεο
http://www.youtube.com/watch?v=n-LnkEUAImU
καθως και μια εικονα
http://driftjapan.com/blog/wp-content/uploads/2007/12/ae86-stretched-tire-blog.jpg
Εμενα οπτικα μου αρεσει παραπολυ για αυτο για την μπεμπα μου πηρα 9αρες!!!!!
Αν βαλεις 195 λαστιχο πανω φενεται παραπολυ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
07-11-08, 20:47
η φωτο γ@μαει!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Petros AE86
07-11-08, 20:48
η φωτο γ@μαει!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:γιατι αραγε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
turbanthropos
07-11-08, 21:54
Κατ'αρχήν αυτή η "μόδα" επικρατεί εδώ και δεκαετίες στην Γερμανία...
Είναι η πρώτη "μόντα" που κάνουν,μόλις παραλάβουν το όχημά τους(από Polo και Ascones και γενικά young-timers μέχρι Ε36-Ε46,Merc κτλ) ακόμα και σε τζιποειδή(HRV κτλ)
Έτσι ήταν ενός φίλου το 2002 με 10" ζάντες πίσω και 205 λάστιχο...αλλά εκτός από το αφβιλεγόμενο λούκ,επιβαρύνει πολύ την οδική συμπεριφορά
οταν λες επιβαρυνει τι ακριβως εννοεις?
Drifter727
08-11-08, 00:28
Εγω νομιζω οτι βελτιωνει την αγωνιστικη και επιβαρυνει την ανεση γιατι το λαστιχο μετα δεν εχει ανοχες(μπαλοναρισμα).
δεν βελτιωνει την αγωνιστικη, γιατι με αυτον τον τροπο δεν δουλευει καθολου ο σκελετος του ελαστικου, με αποτελεσμα να μην εχει καθολου κρατημα το ελαστικο. οταν σε ενα κανονικο λαστιχο βαλεις λιγοτερο ή περισσοτερο αερα απο οσο πρεπει μειωνετε η προσφυση ακριβως γιατι δεν δουλευει ο σκελετος του.
οσο απο αισθητηκης αποψης, τι ειναι πιο ωραιο μια φαρδια πατουρατη ζαντα με το σωστο φαρδος που τετραγωνιζει ή αυτο που λεει: ειμαι καρμιρης και αφου δεν εχω λεφτα για φαρδυ λαστιχο, ας βαλω αυτο...;
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
08-11-08, 10:15
δεν βελτιωνει την αγωνιστικη, γιατι με αυτον τον τροπο δεν δουλευει καθολου ο σκελετος του ελαστικου, με αποτελεσμα να μην εχει καθολου κρατημα το ελαστικο. οταν σε ενα κανονικο λαστιχο βαλεις λιγοτερο ή περισσοτερο αερα απο οσο πρεπει μειωνετε η προσφυση ακριβως γιατι δεν δουλευει ο σκελετος του.
οσο απο αισθητηκης αποψης, τι ειναι πιο ωραιο μια φαρδια πατουρατη ζαντα με το σωστο φαρδος που τετραγωνιζει ή αυτο που λεει: ειμαι καρμιρης και αφου δεν εχω λεφτα για φαρδυ λαστιχο, ας βαλω αυτο...; :lol: :lol: :lol:
Σακη γουστα ειναι αυτα.
Εμενα μου αρεσει να βλεπω το λαστιχο τσιτα σε μια φαρδια ζαντα
σε καποιον αλλον μπορει παλι οχι.... :wink:
Να ρωτησω εγω κατι,μπορει οποιοδηποτε λαστιχο να μπει σε φαρδυτερη ζαντα?Δηλαδη εγω που εχω 225-45 σε 7αρα ζαντα αμα παρω 8,5αρα θα τεντωσει το ιδιο λαστιχο και θα μπει πανω κανονικα?Φυσικα δεν εννοω να μπει 185 σε 9αρα αλλα αναφερομαι σε λογικες μεταβασεις...
Λογικα θα μπαινει χωρις προβλημα!
Αν και στο φορουν εχουμε και λαστιχαδες! Ας απαντησουν καλυτερα αυτοι!
Akis cossie
09-11-08, 15:16
Εμενα μου αρεσει να βλεπω το λαστιχο τσιτα σε μια φαρδια ζαντα
+1 στον ηλια!!!
Να ρωτησω εγω κατι,μπορει οποιοδηποτε λαστιχο να μπει σε φαρδυτερη ζαντα?Δηλαδη εγω που εχω 225-45 σε 7αρα ζαντα αμα παρω 8,5αρα θα τεντωσει το ιδιο λαστιχο και θα μπει πανω κανονικα?Φυσικα δεν εννοω να μπει 185 σε 9αρα αλλα αναφερομαι σε λογικες μεταβασεις...
μπορει να μπει αλλα αν το παρακανεις εχεις πολλες πιθανοτητες να σου σκιστει το λαστιχο...
βεβαια η μετατροπη αυτη ειναι σχεδον αδυνατη στο Ελλαντα γιατι με τις λακουβες καθε βδομαδα λαστιχα και ζαντες θα αλλαζαμε. Παντως οπτικα ειναι ΓΑΜΑΟΥΑ 8) 8) 8) 8) 8)
tsilibithras
09-11-08, 18:43
Τα Continental που έβαλα πριν λίγο καιρό (Γερμανικά ε) γράφουν απάνω ότι αμα τα κάνουμε stretch μπορεί να κάνουν explode...!!! :lol: :lol: :lol:
Σοβαρα?Δοκιμασε το να δουμε αμα λενε αληθεια!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tsilibithras
11-11-08, 00:22
Χαααχαχχαχχχαχχαχαχαχαχαχααχχαχα!!!! :D :D :D :D :lol: :lol:
το εχω χρειμοποιησει κατα κορων λογο ελειψεις δυναμη του αυτοκινητου μου.. η θεωρια μου ηταν απλη στενο λαστιχο σε στενη φαρδια ζαντα σημενει οτι δεν μαγουλιαζει καθολου.... ετσι μπωρω να βαλω χαμηλη πιεση στα λαστιχα αντιθετα απο οτι σινιθιζετε , δηλαδι που βαζουν πολυ ετσι ωστε να μην μαγουλιαζει.. επεισεις με την χαμηλη πιεση το αυτοκινητο σαπoyniaζει τα λαστιχα για πλακα και το αυτοκινητο ειναι παιχνιδι... στο lada χρεισιμοποιυσα 8Χ13 με λαστιχο 175 50 και αερα 26psi...
Ο Νάσος μας αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας! Παιδιά όντως με τα στενά λάστιχα σε λίγο φαρδιά ζάντα βλέπεις διαφορά... Σαπουνιάζουν αμέσως όπως είπε και ο Νάσος!
E36 RULES!!
14-11-08, 20:49
http://img.photobucket.com/albums/v296/kingcalibra/Motivators/motivator2091673.jpg
turbanthropos
14-11-08, 21:55
Φοράει και ανάποδα τις ζάντες :x
Είχα γνωρίσει ένα γερμανό,έξω από το Αμβούργο,ο οποίος έπερνε 2 ζάντες,τις έκοβε και τις ένωνε,φτιάχνοντας 10ρες και 12ρες....
Και πριν προλάβω να τον ρωτήξω για τι αμάξια προορίζονται,σκάει μύτη ένα γκόλφ σαν αυτό στην φωτό,με 9ρες εμπρός και 10ρες πίσω.205 λάστιχο εμπρός και 225 πίσω :P
Τουλάχιστον εκεί,έχουν και δρόμους ρε γαμώ...εδώ.... :?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.