PDA

Επιστροφή στο Forum : Driftclub Promo στο TV Μακεδονία στις 7/11 στις 11:00

Stathis WOT
06-11-08, 22:38
Αυριο το πρωί στις 11 η ώρα το πρωί θα έχουμε ζωντανή σύνδεση από την πίστα του Ρυσίου στο TV Μακεδονία με θέμα το επερχόμενο Driftwars που θα γίνει το Σαββατοκύριακο.
Παρόντες θα είναι οι γνωστοί Σαράφης, Μαργαρίτης, Κουρούπης και Παπαργυρόπουλος με τα "εργαλεία¨τους.
Όλοι στις οθόνες σας για να τους θαυμάσετε.

GIZMO
06-11-08, 23:09
βαλω το βιντεο να το γραψει...

iaponas
06-11-08, 23:30
πιανει στην αθηνα? :roll: :roll: :roll: :roll:

Petros AE86
06-11-08, 23:37
πιανει στην αθηνα? :roll: :roll: :roll: :roll:εγω γλυφαδα πιανω απλα στις 11 εχω σχολειο :?
οποτε σακη γραψτο και περνα το :wink:

GIZMO
06-11-08, 23:38
θα προσπαθησω.

iaponas
06-11-08, 23:44
οποιος μπορει ας το δωσει και σε εμενα :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
07-11-08, 12:13
τωρα δηλαδη και εγω δουλευω .... παω διπλα στο οδοντιατρειο της αδερφης μου να περιμενω στο σαλονακι και καλα που εχει τηλεοραση... :lol: :lol: :lol:

Petros AE86
07-11-08, 15:08
τωρα δηλαδη και εγω δουλευω .... παω διπλα στο οδοντιατρειο της αδερφης μου να περιμενω στο σαλονακι και καλα που εχει τηλεοραση... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: το ειδε κανεις???

Μαριος Παπαδοπουλος
07-11-08, 15:59
Καθαρισε ο Μαργαριτης για εμας...

http://www.youtube.com/watch?v=ol6nu038tRI

GIZMO
07-11-08, 17:47
παιδια σημερα τελικα πρεπει να του εκανα ζημια του τηλεκοντρολ στο dvd εγραφης γιατι εβαλα να το γραψει και κατι δεν ειχα κανει εγω ισως καλα και δεν ξεκινησε να γραφει, με το που το ειδα το βαζω στο χειροκινητο και παταω εγραφη και δεν εγραφε, μεχρι που απο τα νευρα μου το εστειλα στον τοιχο απεναντι... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

θα δω το βραδυ τι επαθε... :roll: :roll:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
07-11-08, 17:50
τωρα δηλαδη και εγω δουλευω .... παω διπλα στο οδοντιατρειο της αδερφης μου να περιμενω στο σαλονακι και καλα που εχει τηλεοραση... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: το ειδε κανεις???

http://www.driftclub.gr/driforum/viewtopic.php?t=3212

DarkAngel
07-11-08, 20:19
Παιδια μπραβο! πολυ καλη κινηση να το προβαλεται!
Πλυ γελιο οι δημοσιογραφοι που λενε τα δικα τους! :lol:

KostaSR
08-11-08, 01:48
συμφωνω οτι λενε τα δικα τους..και εχει και πολυ γελοιο..αλλα σκεφτητε οτι βρεθηκε ενα καναλι επιτελους να κανει και λιγο διαφημηση στο "αθλημα μας" εδω στην αθηνα ψηλοκοιμουντε ορθιοι μετα απο τοσο event!!! :x

ioanna
08-11-08, 09:17
ποσο το χαρηκα!!!Αντε κ σε μεγαλυτερα καναλια!Αντε να γεμισουν κοσμο οι πιστες.

SST
09-11-08, 18:38
ποσο το χαρηκα!!!Αντε κ σε μεγαλυτερα καναλια!Αντε να γεμισουν κοσμο οι πιστες.

το μακεδονια ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα καναλια της Θεσσαλονικης. εχει βγαλει πολλα "αστερια". βλεπε Αρναουτογλου, Χρηστιδου, Σκορδα και αλλους που ΜΕ διαφευγουν....

DIAMANTOPOULOS
09-11-08, 22:16
φαντασου τον σαραφη σε πρωιναδικο ή τον τακη να λεει το δελτιο καιρου στις ειδησεις :lol: :lol:

Σαράφης Γιώργος
10-11-08, 10:50
:? :? :? :lol: :!: :!: :!:

ΣΑΚΗΣ (anisoropos)
10-11-08, 11:08
:D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D

GiannisE30
10-11-08, 12:39
φαντασου τον σαραφη σε πρωιναδικο ή τον τακη να λεει το δελτιο καιρου στις ειδησεις :lol: :lol:

Χαχαχαχαχα!

Σαραφης (Παρουσιαστης σε πρωιναδικο) : Και ας παμε στο επομενο μας βιντεο, τα τετακιε του μηνα, ακολουθει και το νουμερο 1 τετακε που θα βραβευτει με το χρυσο χειροφρενο!

Τακης (Δελτιο καιρου) : Και σημερα, εν ωρα All Star Show, θα υπαρχει τοπικη ομιχλη στην ταδε πιστα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σαράφης Γιώργος
10-11-08, 12:41
:lol:

spyros stn
10-11-08, 13:40

Χαχαχαχαχα!

Σαραφης (Παρουσιαστης σε πρωιναδικο) : Και ας παμε στο επομενο μας βιντεο, τα τετακιε του μηνα, ακολουθει και το νουμερο 1 τετακε που θα βραβευτει με το χρυσο χειροφρενο!

Τακης (Δελτιο καιρου) : Και σημερα, εν ωρα All Star Show, θα υπαρχει τοπικη ομιχλη στην ταδε πιστα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:είσαι θεός ρε γιάννη έχω λιώσει στο γέλιο μονο με την ιδέα φαντάσου να γίνει κιόλας :lol: :lol: :lol:

GiannisE30
10-11-08, 14:23

Χαχαχαχαχα!

Τακης (Δελτιο καιρου) : Και σημερα, εν ωρα All Star Show, θα υπαρχει τοπικη ομιχλη στην ταδε πιστα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:είσαι θεός ρε γιάννη έχω λιώσει στο γέλιο μονο με την ιδέα φαντάσου να γίνει κιόλας :lol: :lol: :lol:

Σου εχω πει να μην το λες παραεξω αλλα εσυ εκει...! :lol: :lol:

Γιατιιιεεεε?