PDA

Επιστροφή στο Forum : ΜΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΕΙΑΣ K DRIFT

xmoikan
06-11-08, 14:06
εκτοσ απο τισ χορηγιεσ που πραγματικα ειναι δυσευρετες ενα μεγαλο θεμα ειναι και το κοστοσ συμμετοχης σε ενα track day.για πολουσ ειναι δυσκολο εκτοσ απο το κοστοσ συντηρησησ, το κοστοσ μεταφορασ και το κοστοσ εξελιξησ των αυτοκινητων να εχουν να πληρωσουν και μια σχετικα μεγαλη συμμετοχη σε καποια διοργανωση.θα μπορουσαμε λοιπον να βρουμε καποια εκταση που να ανηκει σε τοπικη περιφερεια και σε συνεργασια με τουσ τοπικουσ φορεισ να μπορουμε να αγωνιζομαστε και να προπονουμαστε χωρισ να ανχοσ κλησησ.εδω στη χαλκιδα εχω κανει μια αναφορα στη δημαρχια για το χωρο στην αλλανα διπλα στην πιστα μοτο κρος αλλα ακομα δεν εχω δει ανταποκρηση

Μαριος Παπαδοπουλος
06-11-08, 14:20
εδω στη χαλκιδα εχω κανει μια αναφορα στη δημαρχια για το χωρο στην αλλανα διπλα στηνμοτο πιστα κρος αλλα ακομα δεν εχω δει ανταποκρηση

Kαι ουτε προκειτε...
Παρε την καραμπινα και πηγαινε μια βολτα απο το δημαρχειο,
μονο ετσι θα δεις ανταποκριση. :lol:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
06-11-08, 14:27
στην νεα ιωνια παντος δεν υπαρχει χωρος αλλιως κατι θα καναμε με τον δημο...

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
06-11-08, 17:24
στην νεα ιωνια παντος δεν υπαρχει χωρος αλλιως κατι θα καναμε με τον δημο...

Αν υπαρξει τετοιος χωρος θα ειναι τελεια.
Στο μεταξυ, το κοστος της Αγ. Μαρινας, δεν νομιζω να ειναι υπερβολικο, αφου κανεις οσους γυρους θελεις.

xmoikan
06-11-08, 18:14
δεν εχω ακουσει καθολου για αγ. μαρινα που ακριβωσ ειναι?
ο χωροσ υπαρχει και ειναι γυρω στα 8 στρεμματα πλατεια ισωσ και παραπανω αλλα το κακο προσ το παρον ειναι οτι ειναι χωμα.εγω κανω καποιεσ προσπαθειασ και με τη δημοτικη αστυνομια να μεσολαββησει να μπει ασφαλτοσ λεγοντασ τουσ οτι μπορει να χρησιμοποιηθει και με εκπαιδευτικο χαρακτηρα.να δουμε.....

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
06-11-08, 18:52
ο χωροσ υπαρχει και ειναι γυρω στα 8 στρεμματα πλατεια ισωσ και παραπανω αλλα το κακο προσ το παρον ειναι οτι ειναι χωμα.εγω κανω καποιεσ προσπαθειασ και με τη δημοτικη αστυνομια να μεσολαββησει να μπει ασφαλτοσ λεγοντασ τουσ οτι μπορει να χρησιμοποιηθει και με εκπαιδευτικο χαρακτηρα.να δουμε.....

Η Αγ. Μαρινα ειναι μεταξυ Βαρκιζας και Λαγονησι. Δες τα σχετικα τοπικ στα events.

Και βεβαια ειναι καθαρα εκπαιδευτικες εκδηλωσεις αυτες.
Αφου σκεπτομαι να κανω αιτηση για πιστα στο υπουργειο παιδειας.

Τριτοβαθμια εκπαιδευση μιλαμε........με σκασμενες τριτες παντιαζουμε....... :lol: :lol:

nikitas93
06-11-08, 21:43

Η Αγ. Μαρινα ειναι μεταξυ Βαρκιζας και Λαγονησι. Δες τα σχετικα τοπικ στα events.

Τριτοβαθμια εκπαιδευση μιλαμε........με σκασμενες τριτες παντιαζουμε....... :lol: :lol:

Αν σκεφτεις οτι εξω (Γερμανια ξερω σιγουρα αλλα και αλλου λογικα) εχουν αναγκαστικα μαθηματα οδηγησης στο σχολειο ειδικο μαθημα και πανε αναγκαστικα εκρομες σε πιστες για οδηγηση...ενω εδω δεν κανουν τιποτα...μην περιμενης προκοπη...ειδικα με εκπαιδευτικο χαρακριτα :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sotiris
06-11-08, 22:24

Αν σκεφτεις οτι εξω (Γερμανια ξερω σιγουρα αλλα και αλλου λογικα) εχουν αναγκαστικα μαθηματα οδηγησης στο σχολειο ειδικο μαθημα και πανε αναγκαστικα εκρομες σε πιστες για οδηγηση...ενω εδω δεν κανουν τιποτα...μην περιμενης προκοπη...ειδικα με εκπαιδευτικο χαρακριτα :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ελενα ΧΑΡΑΚΡΙΤΑ???

xmoikan
06-11-08, 22:37
απλα πρεπει να δωσεισ ωσ επιχειρηματα καποια πραγματα που θελουν να ακουσουν.χρειαζεται κοινωσ ενα καλο παραμυθι

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
07-11-08, 08:37
απλα πρεπει να δωσεισ ωσ επιχειρηματα καποια πραγματα που θελουν να ακουσουν.χρειαζεται κοινωσ ενα καλο παραμυθι

Πλακα κανουμε Χρηστο, πηγαινε βρες τους, πιεσε τους, προσπαθησε. Μπορει να τους πεισεις. Κοιταμε μπροστα.

Και την Αγ. Μαρινα κανεις δεν την πιστευε, αλλα ειναι πραγματικοτητα.

Akis cossie
07-11-08, 16:51
ρε συ χρηστο μονο σου δεν κανεις δουλεια!!!
παμε μαζι θα ερθει κ ο θανασης με το 325 το παιδι που ημασταν
χτες μαζι στον βαγγελη ειναι κ ο μπεγιαζης με το rx8 που το παλικαρι
εχει κατεβει σε αρκετα drift x treme κ γουσταρει κ παμε ολοι μαζι!!

xmoikan
08-11-08, 01:40
πρεπει να το κυνηγησουμε ρε ακη και ολοι μαζι σιγουρα θα πετυχουμε περισσοτερα.παιδια θελω οι πιο ψαγμενοι να μου πουν τι χρειαζεται μια πιστα για να παρει αδειαπρωτον για να ειμαι ενημερωμενοσ και 2ον.εχω μια εκταση 30 στρεμματα στην κυμη.δεν ξερεισ μελλοντικα.......

R.D.M
21-12-08, 18:03
πρεπει να το κυνηγησουμε ρε ακη και ολοι μαζι σιγουρα θα πετυχουμε περισσοτερα.παιδια θελω οι πιο ψαγμενοι να μου πουν τι χρειαζεται μια πιστα για να παρει αδειαπρωτον για να ειμαι ενημερωμενοσ και 2ον.εχω μια εκταση 30 στρεμματα στην κυμη.δεν ξερεισ μελλοντικα.......

Και άδεια να μην πάρεις με τέτοια έκταση δεν πετάς μια άσφαλτο ότι να ναι, και να κάνεις διαδρομή με κώνους??? Όπως στο auto festival, αλλάζεις και την διαδρομή όποτε σου κάνει κέφι.....

http://i708.photobucket.com/albums/ww82/rotarydm/newava.jpg

xmoikan
25-12-08, 22:40
κοιτα το σκεφτομαι σοβαρα αλλα ειναι στην κυμη οποτε σημαινει μιαμιση ωρα απο χαλκιδα και δυομιση απο αθηνα.δεν ξερω κατα ποσο θα κανω αποσβεση σε ευλογο χρονικο διαστημα(κατα ποσο θα εχω κινηση ) το καλο ειναι οτι ειναι αρκετα μεγαλη ωστε να γινει κατι καλο.δεν ξερω επισης τι κοστοσ θα εχει να ριξω ασφαλτο.

vatos
13-04-09, 09:49
Παντος , οπως και να εχει , καλυτερα να παει εκπροσωπος του club η του Forum , παρα ενας ιδιωτης...Γιατι εναν ιδιωτη τον γραφουν στα @@ τους , ομως ενας εκπροσωπος Club, μιλαει για πολλους ανθρωπους μαζι..Ειδικα ο δικος μας ( Πχ. αμα στειλουμε τον Σταθη - που ειναι και Media-ανθρωπος ΜΜΕ)μπορει να υπαρχει και λιγο μεγαλυτερη πειθω αν με πιανετε !!!

Εμεις ετσι ειχαμε κανει εδω , που θελαμε να οργανωσουμε ενα Event και δεν μας εδιναν χωρο και αδεια , και πηραμε μαζι κατι κολητους που εχουν εφημεριδα , και τακα τακα χωρο μας δωσανε , και ρευμα απο τον Δημο , μεχρι που τους πεισαμε αργοτερα να μας δωσουν το Στρατιωτικο αεροδρομιο για ενα Σ.Κ. και πυροσβεστικη - ασθενοφορο παρων , οταν θα γινει...

giwrgoshp
14-04-09, 19:46
αν δεν κανω λαθος τελειωμενη τιμη σου βγαινει 9 ευρω το τετραγωνικο αρα 30000χ9=270000 ευρο μονο!!!!
μην το ψαχνεις αδερφε το εχω σκεφτει

blaze ocean
15-04-09, 00:49
κοιτα να δεις το κοστος δεν ειναι και τεραστιο...ειδικα αν ειναι 3-4 ατομα μεσα στη δουλεια...με 500000 εξω απο την αθηνα κανεις μια "αλανα" ασφαλτινη και μεσα οπως ειπαν τα παιδια βαζεις κωνους ,που ειναι το ιδανοκοτερο για ντριφτ γιατι καθε φορα μαθαινεις κι αλλα πραγματα, και μετα βγαζεις γρηγορα ακομα και κερδος...ολα αυτα για κοντα στην αθηνα...παραεξω τωρα ειναι η αποσταση μεγαλο θεμα...

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
15-04-09, 09:32
κοιτα να δεις το κοστος δεν ειναι και τεραστιο...ειδικα αν ειναι 3-4 ατομα μεσα στη δουλεια...με 500000 εξω απο την αθηνα κανεις μια "αλανα" ασφαλτινη και μεσα οπως ειπαν τα παιδια βαζεις κωνους ,που ειναι το ιδανοκοτερο για ντριφτ γιατι καθε φορα μαθαινεις κι αλλα πραγματα, και μετα βγαζεις γρηγορα ακομα και κερδος...ολα αυτα για κοντα στην αθηνα...παραεξω τωρα ειναι η αποσταση μεγαλο θεμα...

Τα ποσα που λετε ειναι τεραστια και εκτος πραγματικοτητας.
Αλλα οσο και να στοιχιζει η ασφαλτος, δεν σεμφερει η αλανα, αλλα η χαραξη πιστας, αφου γλυτωνεις πολλα μ2 ασφαλτο.

Εγω εχω κανει μελετη, και φτανουν για ολα, με στεγασμενους χωρους, 250.000. Ολα μεσα.
Αν καποιος βρει χωρο κοντα στην Αθηνα, ενδιαφερομαι επιχειρηματικα και εγω.

blaze ocean
15-04-09, 11:48
Τα ποσα που λετε ειναι τεραστια και εκτος πραγματικοτητας.
Αλλα οσο και να στοιχιζει η ασφαλτος, δεν σεμφερει η αλανα, αλλα η χαραξη πιστας, αφου γλυτωνεις πολλα μ2 ασφαλτο.

Εγω εχω κανει μελετη, και φτανουν για ολα, με στεγασμενους χωρους, 250.000. Ολα μεσα.
Αν καποιος βρει χωρο κοντα στην Αθηνα, ενδιαφερομαι επιχειρηματικα και εγω.

μιλαω και για την αγορα οικοπεδου.με 250000 αγορα οικοπεδου,αφαλτος και χαραξη?και υποστηρικτικες δυνατοτητες?