Επιστροφή στο Forum : ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
03-11-08, 19:53
Εκπτωσεις απο μελη που εχουν μαγαζια με ειδη αυτοκινητου για τα μελη του driftclub.βασικα το σκεφτομουνα πολυ καιρο αλλα με προβληματιζει μην αρχισουνε και γινονται εγγραφες της πλακας μονο και μονο για την εκπτωση.Ετσι σκεφτηκα να υπαρχει καποιο οριο με ποσταρισματα παραδειγμα 100-150-200 ωστε να αποτραπουν οι διαφοροι περαστικοι.Γιατι στο κατω κατω να μην προτιμησουμε μελη τα οποια ας πουμε οτι μιλαμε εστω και ιντερνετ και να δινουμε τα λευτα μας στους διαφορους λαλακες :lol:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
03-11-08, 20:37
Εκπτωσεις απο μελη που εχουν μαγαζια με ειδη αυτοκινητου για τα μελη του driftclub.βασικα το σκεφτομουνα πολυ καιρο αλλα με προβληματιζει μην αρχισουνε και γινονται εγγραφες της πλακας μονο και μονο για την εκπτωση.Ετσι σκεφτηκα να υπαρχει καποιο οριο με ποσταρισματα παραδειγμα 100-150-200 ωστε να αποτραπουν οι διαφοροι περαστικοι.Γιατι στο κατω κατω να μην προτιμησουμε μελη τα οποια ας πουμε οτι μιλαμε εστω και ιντερνετ και να δινουμε τα λευτα μας στους διαφορους λαλακες :lol: συμφωνω φιλε μου!!!εδω και καιρω σκεφτωμουνα κατι τετοιο!!εγω ανοιγω ενα μαγαζι τωρα και θα βαλω προσφορα για τα μελη του κλαμπ!απλα με απασχολη και εμενα το θεμα του περαστικου οπως ειπες!
Και μετα να δειτε off topic που εχει να πεσει...Χωρια που τα "+1" θα πηγαινουνε συννεφο.Αλλωστε η εκπτωση μπορει να ισχυσει χωρις να βγει ανακοινωση στο site.Τα ενεργα μελη γνωριζονται μεταξυ τους.Εγω ηρθα σε συναντηση και γνωρισα πολλους πριν ακομα γραφτω στο club.Γιατι να φαω ακυρο λογω ελλειπων post ας πουμε?Αμα δεν εχω κατι να πω δεν postαρω,απο το να λεω βλακειες καλυτερα δεν ειναι?
Petros AE86
03-11-08, 21:29
Και μετα να δειτε off topic που εχει να πεσει...Χωρια που τα "+1" θα πηγαινουνε συννεφο.Αλλωστε η εκπτωση μπορει να ισχυσει χωρις να βγει ανακοινωση στο site.Τα ενεργα μελη γνωριζονται μεταξυ τους.Εγω ηρθα σε συναντηση και γνωρισα πολλους πριν ακομα γραφτω στο club.Γιατι να φαω ακυρο λογω ελλειπων post ας πουμε?Αμα δεν εχω κατι να πω δεν postαρω,απο το να λεω βλακειες καλυτερα δεν ειναι?εσυ εχεις κονε ρε γιωργο πχ σκαστρας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και μετα να δειτε off topic που εχει να πεσει...Χωρια που τα "+1" θα πηγαινουνε συννεφο.Αλλωστε η εκπτωση μπορει να ισχυσει χωρις να βγει ανακοινωση στο site.Τα ενεργα μελη γνωριζονται μεταξυ τους.Εγω ηρθα σε συναντηση και γνωρισα πολλους πριν ακομα γραφτω στο club.Γιατι να φαω ακυρο λογω ελλειπων post ας πουμε?Αμα δεν εχω κατι να πω δεν postαρω,απο το να λεω βλακειες καλυτερα δεν ειναι?
Δικιο εχει ηδη μεγαλο ποσοστο των ποστ γεμιζουν μαλακιες
π.χ. +1 καλοπουλητο(αυτο το στελνω και γω...αλλα μεχρι να φυγει το ευθειακιας) και τετοια...για σκεψου να υπαρχει και σοβαρος λογος..
Και μετα να δειτε off topic που εχει να πεσει...Χωρια που τα "+1" θα πηγαινουνε συννεφο.Αλλωστε η εκπτωση μπορει να ισχυσει χωρις να βγει ανακοινωση στο site.Τα ενεργα μελη γνωριζονται μεταξυ τους.Εγω ηρθα σε συναντηση και γνωρισα πολλους πριν ακομα γραφτω στο club.Γιατι να φαω ακυρο λογω ελλειπων post ας πουμε?Αμα δεν εχω κατι να πω δεν postαρω,απο το να λεω βλακειες καλυτερα δεν ειναι?εσυ εχεις κονε ρε γιωργο πχ σκαστρας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εσενα σε θελω για αλλα πραγματα...Πιο "τρυφερα"... 8) 8) :lol: :lol:
οπα αποκαλυψεις!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τις γκομενες στο Hi5 εννοω ρε συ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Petros AE86
03-11-08, 21:44
Εσενα σε θελω για αλλα πραγματα...Πιο "τρυφερα"... 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: μονο???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Δε θυμαμαι,σου εχω ζητησει τιποτα αλλο??Μηπως να μου αλλαζεις ζαντολαστιχα οταν αποφασισω να στησω τη βαρκα μου και να μπω πιστα? :lol: :lol: :lol: :lol:
Petros AE86
03-11-08, 21:53
Δε θυμαμαι,σου εχω ζητησει τιποτα αλλο??Μηπως να μου αλλαζεις ζαντολαστιχα οταν αποφασισω να στησω τη βαρκα μου και να μπω πιστα? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: σορρυ για τα οφ τοπικ...συνεχιστε
δε τα σβηνουμε καλυτερα τα οφ τοπικ???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:oops: :oops: :oops: Το παρακαναμε.Και παραπανω ελεγα για τα off topic :roll: :roll:
Εχετε δικιο σε αυτο το θεμα.....παντος μπορει να γινει μια συναντηση και να κουβεντιαστει καπως αυτο..να βρεθει μια λυση!! :roll:
διαφημιστε τα μαγαζια σας και καντε εκπτωση σε οποιον γουσταρετε και ξερετε
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
05-11-08, 01:00
Μπορει να ακουγεται καπως, αλλα μιλαω σοβαρα.
Λοιπον, 5% εκπτωση στα σπιτια που κατασκευαζουμε.
bauer haus
ξυλινα, πετρινα και μεταλλικα κτιρια.
www.bauerhaus.gr
Σπατα, 210 6025664
Σε ολα τα μελη του DriftClub.gr
DIAMANTOPOULOS
05-11-08, 01:50
ευχαριστουμε κ.Νικο.επειδη ειμαι στη φαση της ζωης μου για το θεμα αυτο (σπιτι) οτι χρειαστω θα το συζητησουμε :wink: :wink:
δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το πω αλλα καλοκαιρακι τα μελη μας και οι γνωστοι τους ερχονται εδω με απιστευτες τιμες ετσι για να γουσταρουμε....
www.dias-zante.gr
PANOS ALEXIOU
06-11-08, 14:17
Και απο το δικο μου καταστημα 10% εκπτωση σε ολα τα ειδη. ΚΟΣΜΗΜΑ-ΡΟΛΟΙ ΧΡΥΣΟΡΑΜΑ ΜΠΟΥΦΙΔΟΥ 14 ΛΙΒΑΔΕΙΑ
δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το πω αλλα καλοκαιρακι τα μελη μας και οι γνωστοι τους ερχονται εδω με απιστευτες τιμες ετσι για να γουσταρουμε....
www.dias-zante.grεπειδη το καλοκαιρι θα παω 3ημερη Ζακυνθο κατα πασα πιθανοτητα!να σε προτιμησουμε σαν σχολειο? :roll: :roll: :roll: :roll:
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
06-11-08, 17:27
www.dias-zante.grεπειδη το καλοκαιρι θα παω 3ημερη Ζακυνθο κατα πασα πιθανοτητα!να σε προτιμησουμε σαν σχολειο? :roll: :roll: :roll: :roll:
Εμεις δεν θα ερθουμε με το σχολειο. Το εχουμε τελειωσει... :lol: :lol: :lol:
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
06-11-08, 19:55
Πολυ χαιρομαι που αρχισατε και βαζετε προσφορες και απο εμενα με την σειρα μου 15%εκπτωση στα μελη του driftclub σε αμμοβολες :lol:
Petros AE86
06-11-08, 19:57
γινεται να μεταφερθουν σε ενα ποστ αλλα μονο οι προσφορες οχι και τα σχολια..μην ψαχνουν οι ενδιαφερομενοι 5-10 σελιδες :wink:
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
06-11-08, 19:57
Αν γινεται να μπει στην αρχικη σελιδα του forum που να ειναι ολα μαζεμενα και να μην υπαρχου off topic :wink: τι λετε :?:
DIAMANTOPOULOS
06-11-08, 22:47
ωραια ιδεα!!!!μακαρι να μπορουσα να βοηθησω κι εγω την παρεα αλλα δουλευω στην ιντερσαλονικα....
κι εγω σε βιβλιοδετειο... :oops:
Και ο αντρουλης μου,προσφερει εκπτωση 10% σε σκεπες,περγολες΄κιοσκια,παταρια,ξυλινες κατασκευες κηπου.
Παυλος Μπαγιορ 6974880127
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.