Επιστροφή στο Forum : to kalitero meros gia drifting
paidia to kalitero meros gia drifting einai to drafi stin pedeli.
Stathis WOT
28-03-05, 01:21
symfono apolyta.Trelo meros. Teleia oratotita, fardioi dromoi kai arketa klm gia pantes. Mideniki astinomefsi an den pernas sinexeia apo ta idia simeia, giati meta oi katoikoi kaloun tous COPS :(
paidia exete dikio prosoxi....oxi olo apo ta idia shmia kai sistimatika..pernoun pinakides...i sou thn filane...to exw pathei arketes fores...
paidia to kalitero meros gia drifting einai to drafi stin pedeli.Paidia opote pigenoyme drefi kalo tha htan na exoyme parea me P.M.R gia na xeroyme ama tha stripsoyme h tha brethoume me thn giagiaka poy tis hrthe na kopsei xorta.Anyway allo trelo meros gia trela strofilikia einai o dromos pros ta RADAR tis PENTELIS."SOS prota mia anagnoristikh kai meta gazia giati paizoyn treloi kratires. :D "
scar flawless
04-06-09, 22:07
kapoioi larisseoi 8a 3eroun,apisteyti driftodiadromi einai pros paralia agiokampou larissas sto vouno o palios dromos,den prokite oyte miga na se enohlisi,eisai esy kai to ama3i mono
Homo Driftarious!!!
05-06-09, 16:13
Ρε παιδια γιατι ολοι με greeklish????? :roll:
driftovioS
05-06-09, 16:20
nai ontws mexri kai o stathis:lol:
ma-nos e30
05-06-09, 16:22
κιαλες ανασκαφες...
ma-nos e30
05-06-09, 16:23
απο το 2005 ειναι αυτο το τοπικ...
Homo Driftarious!!!
06-06-09, 12:07
Ποιος το ξεθαψε ρε παιδια παλι???Ο scar flawless ειχε γραψει πριν απο εμενα κ εφερε πανω το θεμα...:confused:
KyriakosEbrake
07-06-09, 02:31
απο το 2005 ειναι αυτο το τοπικ...
χαχαχαχα τωρα το παρατηρησα..πω πωωω
Μα ο άνθρωπος είπε για μια διαδρομή στην περιοχή της Λάρισας. Θα άνοιγε νέο topic; Πολύ καλά έκανε και το έγραψε εδώ ακόμη κι αν είχε να μπει post 15 χρόνια.
scar flawless
07-06-09, 11:25
ρε μην με κραζετε,ηξερα οτι το post ειναι παλιο αλλα εγω ειμαι νεο μελος και η8ελα να πω την γνωμη μου.εξαλλου αφου υπαρχει σαν 8εμα γιατι να μην το ξε8αψουμε;μ'αυτο τον τροπο μπορει να βρω καποιον απο λαρισα να ντριφταρουμε μαζι,εσεις μενετε α8ηνα οι περισσοτεροι,τι να κανω να ερ8ω ντραφι απο λαρισα;(γαματο το ντραφι anyway).8α ξε8αψω πολλα ακομα ετσι και αλλιως
χαχα
Homo Driftarious!!!
09-06-09, 01:08
ρε μην με κραζετε,ηξερα οτι το post ειναι παλιο αλλα εγω ειμαι νεο μελος και η8ελα να πω την γνωμη μου.εξαλλου αφου υπαρχει σαν 8εμα γιατι να μην το ξε8αψουμε;μ'αυτο τον τροπο μπορει να βρω καποιον απο λαρισα να ντριφταρουμε μαζι,εσεις μενετε α8ηνα οι περισσοτεροι,τι να κανω να ερ8ω ντραφι απο λαρισα;(γαματο το ντραφι anyway).8α ξε8αψω πολλα ακομα ετσι και αλλιως
χαχα
προσεχε ομως τι ξεθαβεις μην εχεις την ιδια τυχη με αλλους...:wink:
προσεχε ομως τι ξεθαβεις μην εχεις την ιδια τυχη με αλλους...:wink:
χαλαρωσε ρε λιακο.. καλα εκανε το παιδι και το γραψε.. αφου ειχε λόγο και το γραψε...:wink::wink:
scar flawless
09-06-09, 21:30
οι αλλοι τι τυχη ειχαν;
driftovioS
09-06-09, 21:36
οι αλλοι τι τυχη ειχαν;
:ban:μαλλον
Petros AE86
09-06-09, 22:03
ρε παιδια μην τα κανετε τεραστια
κανεις δεν μπαναριστηκε γι΄αυτο το λογο
ελεος
αμα ειναι κανενας απο Δομοκό σιγουρα θα ξερει την στροφη του παπανικου....εχουμε αρκετες κατεγκελιες απο αυτον τον παπα...!
Επειδη το τόπικ ειχε μισοχαλάσει παρακαλείται ο πρόθυμος σκαστρας να μεταφερει όσα ποστ ειναι ακυρα στα σπαμ.. για να ειναι ομορφο και τακτοποιημένο.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.