Επιστροφή στο Forum : start engine button
ξερει κανεις τιποτα για το πως συνδεεται γιατι δεν καταλαβαινω πολλα απο αυτα που λεει
Drifter727
28-10-08, 18:22
Θελει να το κατεχεις το πραγμα.
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
28-10-08, 22:24
ξερει κανεις τιποτα για το πως συνδεεται γιατι δεν καταλαβαινω πολλα απο αυτα που λεει Ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ αλλα παρε με τηλ στο 6934867003 να σου πω αν εισαι μακρια η να στο συνδεσω αν εισαι κοντα. στα ΤΟΥΟΤΑ ειναι ευκολο το εχω κανει και στο δικο μου και δουλευε 1,5 χρονο μετα δεν ξερω γιατι πουλεισα το STARLET μου ειχα δυο αλλα δεν προλαυενα να συντιρω 2 αυτοκινητα.
αθηνα ν.σμυρνη μενω
για την ακριβεια εχει τρια καλωδια το ενα ειναι η γειωση(οκ με αυτη)
ενα ασπρο που εχει και μια δεκαρα ασφαλεια πανω του
και ενα μπλε
αυτα τα δυο τελευταια με ταλαιπορουν
ma-nos e30
28-10-08, 22:35
σινδεσετα και θα καταλαβισ αν τα σινδεσεσ σωστα ρε.... :D :D :D :D
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
28-10-08, 22:39
αθηνα ν.σμυρνη μενω
για την ακριβεια εχει τρια καλωδια το ενα ειναι η γειωση(οκ με αυτη)
ενα ασπρο που εχει και μια δεκαρα ασφαλεια πανω του
και ενα μπλε
αυτα τα δυο τελευταια με ταλαιπορουν Κοντα ειμαστε εγω ειμαι Ηλιουπολη παρε με τηλ. να κανονισουμε να στα σηνδεσω απο το διακοπτη κανεις παιχνιδι και δεν εχει τρια καλωδια ειναι αρκετα παραπανω.
ok θα σε παρω
παω παω
το βραδυ ολοι δειτε τα δελτια ειδησεων και μπορει να ακουσεται για τιποτα βομβιστικες επιθεσεις :lol:
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
29-10-08, 01:19
ok θα σε παρω
παω παω
το βραδυ ολοι δειτε τα δελτια ειδησεων και μπορει να ακουσεται για τιποτα βομβιστικες επιθεσεις :lol: Μονο καποιος ΙΕΡΟΣΙΛΟΣ μπορει να βαλει φωκο σε ΙΑΠΩΝΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΛΙΣΗ ΣΟΥ(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΙΝΟΜΠΑΤΣΟΣ) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
φιλε γιωργο τελικα εχεις δικιο ειναι πολυ ευκολο.ειπα να δοκιμασω μια τελευταια φορα πριν σε παρω τηλ. και τελικα το βρηκα.σε ευχαριστω παντως που πριθυμοποιηθηκες να με βοηθησεις. :wink:
ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
29-10-08, 01:39
φιλε γιωργο τελικα εχεις δικιο ειναι πολυ ευκολο.ειπα να δοκιμασω μια τελευταια φορα πριν σε παρω τηλ. και τελικα το βρηκα.σε ευχαριστω παντως που πριθυμοποιηθηκες να με βοηθησεις. :wink: Απο το διακοπτη το εκανες η΄οχι? παρε με και ενα τηλ. γιατι εκτος του forum μαρεσει να εχω και προσοποικες γνωριμιες με τον κοσμο του drift το forum ειναι λιγο απροσωπο. Αυτος ειναι ο λογος που παω αγ.μαρινα χωρις τουτου για να γνωριζω κοσμο απο κοντα.
GiannisE30
29-10-08, 02:26
φιλε γιωργο τελικα εχεις δικιο ειναι πολυ ευκολο.ειπα να δοκιμασω μια τελευταια φορα πριν σε παρω τηλ. και τελικα το βρηκα.σε ευχαριστω παντως που πριθυμοποιηθηκες να με βοηθησεις. :wink:
Ωχ μαλλον μπατσος ειναι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.