PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ROLL CAGE

KostaSR
27-10-08, 16:51
Ξερετε να μου πειτε αν τοποθετησω στο αμαξι roll cage που το κυκλοφορω στο δρομο (βολταδικο)αν θα εχω προβλημα στους μπ@τσους σε κανενα μπλοκο η στο κτεο οταν θα πρεπει να το περασω??? :? :cry: :cry: :cry:

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
27-10-08, 19:02
Ξερετε να μου πειτε αν τοποθετησω στο αμαξι roll cage που το κυκλοφορω στο δρομο (βολταδικο)αν θα εχω προβλημα στους μπ@τσους σε κανενα μπλοκο η στο κτεο οταν θα πρεπει να το περασω??? :? :cry: :cry: :cry:

Αν δεν βαλεις θα εχεις προβλημα με τεχνικους ελεγχους σε αγωνες.
Με την τροχαια κανενα.

Σαράφης Γιώργος
27-10-08, 22:57
Στο ΚΤΕΟ σχεδόν σίγουρα θα έχεις πρόβλημα και πρακτικά στο δρόμο το κλουβί , χωρίς την χρήση κράνους , είναι αρκετά επικίνδυνο .

SST
28-10-08, 01:56
αν εχει μαξιλαρακια το roll cage?

θα ειναι λιγοτερο επικυνδυνο?

KostaSR
28-10-08, 04:42
σωστοος ο sst!!δεν μπορω να το καταλαβω γιατι οχι...ισα ισα που προσθετεις ασφαλεια...αλλα....ελλαδα ειμαστε ετσι???? :wink:

ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
28-10-08, 11:13
Στο ΚΤΕΟ σχεδόν σίγουρα θα έχεις πρόβλημα και πρακτικά στο δρόμο το κλουβί , χωρίς την χρήση κράνους , είναι αρκετά επικίνδυνο .

Εχει δικιο ο Σαραφης. Αλλα με εχουν σταματησει με μπαρες, και μου εχουν πει και μπραβο......Αυτο ομως δεν λεει τιποτα.

Εδω θελω να πω, κατι που λεω χρονια.
Το αυτοκινητο βολτας, πρεπει να ειναι αλλο απο το αγωνιστικο.
Και καταλαβαινω το οικονομικο, αλλα το αγωνιστικο ας ειναι οσο πιο φτηνο γινεται, ωστε να μην σε νοιαζει αν το σπασεις.

Σαράφης Γιώργος
28-10-08, 11:44
Σίγουρα και σε αυτό συμφωνώ με το Νίκο . Για το δεύτερο αυτοκίνητο εννοώ .
Όσο για το κλουβί , για χρήση δρόμου δεν κάνει κι' ας φοράτε και ζώνες τεσσάρων και έχετε και μαξιλαράκια . Σε περίπτωση στραβής θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο κεφάλι σας δυστυχώς .

ma-nos e30
28-10-08, 13:28
γιαυτο που λεει ο κ.νικος που τον σταματισαν και του ειπαν μπραβο μπορει να ετειχε ο σιγεκριμενος να μην ειχε προβλιμα αν ομως καπιοσ αλλος ειναι αναποδος και τον γραπσι η του κανει τπτ αλλο???

Drifter727
28-10-08, 18:28
Γι'αυτο φτιαχνεις ενα roll cage μεσα στο σασι και δεν εχεις κανενα προβλημα και ουτε που φαινεται, στους αγωνες απλα βγαζεις τις ταπετσαριες και voiala roll cage.
και ουτε κεφαλι χτυπας ουτε τιποτα.
Αλλα συνεπαγεται οτι θα εχει πολυ δουλεια για να γινει το ξερω.

Σαράφης Γιώργος
28-10-08, 18:35
Αυτό θα είναι περισσότερο πλευρικές μπάρες , παρά roll cage όμως ,ε ...

Μαριος Παπαδοπουλος
28-10-08, 21:40
σωστοος ο sst!!δεν μπορω να το καταλαβω γιατι οχι...ισα ισα που προσθετεις ασφαλεια...

Χειροτερα ειναι φιλος.
Δεν παν' να βαλεις και το καλυτερο προστατευτικο.
Αν γινει μια στραβη,με το ρολ μπαρ εχεις περισσοτερες πιθανοτητες
να τραυματιστεις σοβαρα γιατι θα ξεκεφαλιαστεις! :?

Ασε που ειναι τσαμπα βαρος και σου δυσκολευει την ζωη αν ειναι σε
αυτοκινητο καθημερινης χρησης.

KostaSR
29-10-08, 00:40
ετσι ειναι...ετσι....και ειδικα οσοι μενουν αθηναααα,,,στην ηρεμη αυτη πολη που δεν υπαρχουν νευρα..το roll cage ειναι οτι πρεπει..!!Ρωτησα ενα τυπο μια μερα με μηχανη που δουλευε σε ασφαληστικη εταιρια και εκανε δηλωσεις ποσα μεσο ορο τρακαρισματα γινοντε ημιρεσιος.....2.500 μου ειπε.. !!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ
29-10-08, 15:12
και που να τον ρωταγες τι εκρεμεις ζημιες εχουν οι εταιρειες... μιλαμε για πολα εκατομυρια ευρα... παρτε ενα uno ενα 106 κατι με 500 ευρα αν δεν εχετε λεφτα ... πιο πολλα θα χαλατε σιγουρα εχοντας ενα αμαξι και για τα δυο και ποτε δεν θα το εφχαριστηθειτε αφου οπωτε μπαινετε σε πιστα θα σκεφτεστε μηπως σπασει και πως θα παω αυριο στην δουλεια μου... το εχω κανει και ξερω... εδω τωρα ετοιμαζω το πισταδικο κι ενω θελει πολλα πραγματα και το μοτερ ειναι μαμα ακομα ψαχνομαι μπας και παρω τρειλερ να εχω το κεφαλι μου υσηχο... οπου και να μεινει το φορτωνεις το πας σπιτι και οπωτε εχεις λεφτα το φτιαχνεις... αληθεια τωρα που θα βρουμε οικονομικο αλλα σωστο και ομολογκαρισμενο cage??

Καραμιχάλης Βασίλης
29-10-08, 16:11
και που να τον ρωταγες τι εκρεμεις ζημιες εχουν οι εταιρειες... μιλαμε για πολα εκατομυρια ευρα... παρτε ενα uno ενα 106 κατι με 500 ευρα αν δεν εχετε λεφτα ... πιο πολλα θα χαλατε σιγουρα εχοντας ενα αμαξι και για τα δυο και ποτε δεν θα το εφχαριστηθειτε αφου οπωτε μπαινετε σε πιστα θα σκεφτεστε μηπως σπασει και πως θα παω αυριο στην δουλεια μου... το εχω κανει και ξερω... εδω τωρα ετοιμαζω το πισταδικο κι ενω θελει πολλα πραγματα και το μοτερ ειναι μαμα ακομα ψαχνομαι μπας και παρω τρειλερ να εχω το κεφαλι μου υσηχο... οπου και να μεινει το φορτωνεις το πας σπιτι και οπωτε εχεις λεφτα το φτιαχνεις... αληθεια τωρα που θα βρουμε οικονομικο αλλα σωστο και ομολογκαρισμενο cage??

σορυ για το οφφ τοπικ αλα γνοριζει κανεισ ποθ μπορο να βρο τραιλερ και με τι κοστος???

Μαριος Παπαδοπουλος
29-10-08, 23:21
αληθεια τωρα που θα βρουμε οικονομικο αλλα σωστο και ομολογκαρισμενο cage??

Στειλε στον Κoutsoubas Bill ενα pm,κατι θα εχει σε καλη τιμη..

xmoikan
05-11-08, 13:58
δεν γινεται τιποτα ρε παιδια ωστε να μπορουμε να φερνουμε τα αυτοκινητα οδικωσ χωρισ πινακιδεσ??
θα ηταν δισκολο να ειχαμε πινακιδεσ μιασ μερασ για τα track days?

Μαριος Παπαδοπουλος
05-11-08, 14:42
δεν γινεται τιποτα ρε παιδια ωστε να μπορουμε να φερνουμε τα αυτοκινητα οδικωσ χωρισ πινακιδεσ??

Αν εχεις κανενα φιλο με μαντρα αυτοκινητων παρ'του τις
πινακιδες ΔΟΚ.

xmoikan
05-11-08, 15:20

Αν εχεις κανενα φιλο με μαντρα αυτοκινητων παρ'του τις
πινακιδες ΔΟΚ.
swstos re file thank you[/i][/b][/code]

nikitas93
10-11-08, 21:10

Μην ξεχνας τις αγωνιστικες πινακιδες...Δεν ξερω τι θελει για να βγουν αλλα λογικα θα βολευουν για να τις λενε ετσι :D :lol: :lol: