PDA

Επιστροφή στο Forum : Injection --> Καρμπυρατέρ

flatliner
15-06-05, 22:28
Έχω ένα μοτέρ BMW εξακύλινδρο 2700cc injection μονοπετάλουδο και θέλω να του βάλω 3 διπλά καρμπυρατέρ. Μπορώ να έχω καμιά πληροφορία όσων αφορά τι άλλο θα χρειαστεί, εκτός από την εισαγωγή και τα καρμπυρατέρ; Κάποιος μου είπε ότι δεν γίνεται γιατί να χτυπάει πυράκια αν του βάλω αμόλυβδη και αν του βάλω super θα πρέπει να βγάλω τον καταλύτη και θα βγάζει σκέτο "καρκίνο" από την εξάτμιση. Όποιος γνωρίζει κάτι για τέτοιες μετατροπές ας βοηθήσει... :roll:

Psycho
18-06-05, 04:05
Δεν έχω την απάντηση που ψάχνεις απλά γράφω πιο πολύ για να σε ρωτήσω γιατί σκέφτεσαι να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία και τα έξωδα (φαντάζομαι οτι μονο τα καρμπιρατέρ πρεπει να κοστίζουν μια μικρή περιουσία συν το μηχανικό και οτι αλλο χρειαστεί...) αφού μπορείς με ανάλογο κόστος να πειράξεις τον εγκέφαλο του μοτερ που έχεις εισαγωγή εξαγωγή και κανένα εκεντροφόρο και να δεις διαφορά.Διάβασα στο www.e21.net οτι η έκδοση Alpina της BMW σου έβγαζε μοτερ 2.8 220 άλογα που έδηνε στο μοντελο 0-100 σε 6.8 και από πάντες άλλο πράγμα.Ψάξτο λίγο και εσύ και αποφάσησε.

flatliner
19-06-05, 21:17
Κατ' αρχήν thanks για τις συμβουλές! ...Το μοτέρ το έχω ήδη πάρει οπότε να αγοράσω κι άλλο αποκλείεται... Επίσης το αυτοκίνητο θα το φτιάξω μόνος οπότε τα έξοδα του μηχανικού εκμηδενίζονται. Χειροποίητη εξάτμιση από την κυλινδροκεφαλή μέχρι πίσω ούτως ή άλλως το είχα σκοπό να φτιάξω, μάλλον ΠΟΠΑΥ. Αλλά... δεν ήθελα να μπλέξω με εγκέφαλους, συν ότι θέλω να το διατηρήσω σε πιο κλασική κατάσταση (ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ). Εκκεντροφόρος... μάλλον reprofiling στο Μπούμπη.

Chaos
15-07-05, 04:51
Αν του βάλεις αμόλιβδη όπως λες γιατί να βαράει πιράκια; Το δύσκολο στην υπόθεση είναι να βρείς τη σωστη ηλεκτρονική και το μοτέρ σου θα δουλεψει κανονικά :!: Δεν ξέρω μόνο τι γίνετε στην περίπτωση του καταλύτη από την πλευρά οτι τα καρμπιρατέρ θα καταιβάζουν και άκαυτη βενζίνη και από ότι έχω ακούσει δεν κάνει καλό αυτό στον καταλύτη αλλά δεν είναι και πολύ έγκυρη η πηγή που το έχω ακούσει οπότε ρώτα και εσύ γι' αυτό :!: Πάντος από θέμα πυράκια αν έχεις σωστή ηλεκτρονική και κάλα ρυθμισμένα καρμπιρατέρ λογικά δεν έχεις και πρόβλημα :arrow: :arrow:

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
18-07-05, 13:04
Βάλε το μοτέρ πάνω και πάτα γκάζι και αν το φτάσεις στα όρια τώτε ψάξε να το αναβαθμήσεις.Καλή μόντα για τώρα και να ξέρεις ότι είμασατε κοντά σου.

flatliner
18-07-05, 15:43
Thanks guys!!! Τα λέμε στις πίστες...