Επιστροφή στο Forum : ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΥΤ/ΤΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
26-10-08, 23:29
Θα Γκρινιαξω και οταν γκρινιαζω δεν το κανω για να καταδικασω, αλλα για να διορθωθουν τα πραγματα.
Στο τελευταιο XL, το DVD εχει τα μισα απο αυτα που αναφερει στο εξωφυλλο.
Στο τελευταιο MAX POWER το DVD εχει αγωνα 5ο D1+GP καρτοδρομο.
Απο τα 70 αυτοκινητα GP και 40+... drift, εχει 5-6 μονο.
Δεν με νοιαζει να βλεπω την φατσα μου, αλλωστε την βλεπω καθε μερα στον καθρεφτη, και μελαγχολω .......
Αλλα ο μεσος καταναλωτης, θελει να δει κατι που να θυμιζει αγωνα.
Και οι εκαστοτε χορηγοι, πως θα επενδυσουν αν δεν εχουν καποια στοιχειωδη προβολη ????
Αφου το κανετε που το κανετε, καντε το καλα. Δεν ειναι δυσκολο.
Petros AE86
26-10-08, 23:58
οντως...και νομιζα οτι ειχα προβληματικο dvd :?
ma-nos e30
27-10-08, 01:13
παλι οσα ειχα παρει εδειχναν καμια 50ρια αμα3ια τωρα τελευτεα το εχουν χαλασι...
ρε νικο, ποσες ωρες εχει το δικο σου 24ωρο; :shock:
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
27-10-08, 19:01
ρε νικο, ποσες ωρες εχει το δικο σου 24ωρο; :shock:
Δυστυχως Σακη, μονο 24. Δεν φτανουν ποτε...... :lol: :lol:
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
27-10-08, 19:39
Ειχα πει να μην ξανααγορασω τετοια ειδους περιοδικα γιατι πλεον δεν με ενδιαφερει τα περι βελτιωδης μπροστινοκινητων,προχθες εκανα το λαθος και μετα απο ενα χρονο αγορασα το max power και ειχε μεσα και D1 ααα λεω ωραια θα περασει η βραδια τζαμαουα,40 λεπτα μου φαινετε ολο το dvd και απο θεματα μαπα.ολο το dvd ηταν για τα μπαζα και αποφασισα να μην ξανααγορασω τετοιου ειδους περιοδικα μεχρι να βαλουν μυαλο.Εν αναμονη το καινουργιο WOT μπας και δουμε και κανενα σοβαρο αμαξι :lol:
Σαράφης Γιώργος
27-10-08, 23:11
Εγώ απλά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα συγκεκριμένα VCD και DVD των περιοδικών που αναφέρετε είναι απλά προιον αγγαρείας από τους κακόμοιρους κακοπληρωμένους συντάκτες τους ( πραγματικά απορώ και με τόσα που προλαβαίνουν οι άνθρωποι και δεν ειρωνεύομαι ) , ύστερα από πίεση της διοίκησής τους να αντιτάξουν κάτι στο WOT .
Απόδειξη αυτού είναι και η κάκιστη ποιότητα και το μηδενικό περιεχόμενο , αλλά και ο χρόνος που ξαναήρθανε όλα αυτά στο προσκήνιο ( την ίδια εποχή με την πρώτη κυκλοφορία του WOT ) , ενώ είχαν σταματήσει .
ma-nos e30
28-10-08, 02:59
εγω λεω οτι τα dvd τα βαζουν για να τα αγοραζι ο κοσμος γτ οσους εχω ρωτηση γτ το περνουν μου λενε για να βλεπω τα video...
Συμφωνω απολυτος παιδια σε αυτα που λετε...και εγω τα σταματησα!!! :evil: ειναι κοροιδεια μεγαλη χαλια τα vcd..βαζουν και καμια φ0λα γυμνη με ψευτικες ερωτησης...εκει εχει πλακα :lol: :lol: !!!ειχα καιρο να αγορασω...ευτυχως...wot και παλι wot!!! :wink:
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
28-10-08, 11:06
Συμφωνω απολυτος παιδια σε αυτα που λετε...και εγω τα σταματησα!!! :evil: ειναι κοροιδεια μεγαλη χαλια τα vcd..βαζουν και καμια φ0λα γυμνη με ψευτικες ερωτησης...εκει εχει πλακα :lol: :lol: !!!ειχα καιρο να αγορασω...ευτυχως...wot και παλι wot!!! :wink:
Μην τρωγεστε παλι. Οι περισσοτεροι πελατες, αγοραζουν και XL kai WOT και ολα τα αλλα.
Το θεμα ειναι να υπαρχει ανταγωνισμος, ωστε ο κερδισμενος να ειναι ο πελατης (αναγνωστης).
Να ειστε σιγουροι, οτι με ενα μονο περιοδικο, θα πηγαιναμε απο το κακο στο χειροτερο.
Και παμε στο χειροτερο........Τι εγινε η εκπομπη του Φωτεινελη στο Magic ?????
Σαράφης Γιώργος
28-10-08, 11:39
Το θεμα ειναι να υπαρχει ανταγωνισμος, ωστε ο κερδισμενος να ειναι ο πελατης (αναγνωστης).
Να ειστε σιγουροι, οτι με ενα μονο περιοδικο, θα πηγαιναμε απο το κακο στο χειροτερο.
Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο , συν ότι χρειάζεται και ο κακός για να αναδειχθεί καλύτερα ο καλός !!! :wink:
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
28-10-08, 12:44
Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο , συν ότι χρειάζεται και ο κακός για να αναδειχθεί καλύτερα ο καλός !!! :wink:
Συμφωνω οσο δεν φανταζεσαι Γιωργο.
...."Προσπαθω να δειξω ποσο καλος ειμαι.......ας με κρινουν οι αλλοι......δεν προσπαθω να αναδειξω το ποσο κακος ειναι ο αλλος..... ας τον κρινουν οι αλλοι"
Η μερα χρειαζεται νυχτα για να δεις τα καλα της, ο πρωτος θελει δευτερο....
Με πιασανε τα ρητορικα μου. Σταματαω.
Πολλα χαιρετισματα Γιωργο και σε ολη την Θεσσαλονικη :wink:
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
28-10-08, 12:54
Μην τρωγεστε παλι. Οι περισσοτεροι πελατες, αγοραζουν και XL kai WOT και ολα τα αλλα.
Και παμε στο χειροτερο........Τι εγινε η εκπομπη του Φωτεινελη στο Magic ?????
Και η εκπομπη R Evolution ???? παει και αυτη????
(Αν και δεν εδειχνε τιποτα σπουδαιο, ενω υπαρχει αφθονο υλικο, ηταν καλυτερα απο καθολου)
Μια κακη εκπομπη βελτιωνεται. Μια καθολου, δυσκολα αρχιζει.....
δηλαδη θες να μας πεις οτι προλαβαίνεις να δεις και εκπομπες? :shock:
Σαράφης Γιώργος
28-10-08, 17:59
Η Θεσσαλονίκη σε περιμένει το άλλο Σ/Κ με την καινούρια σου ανάρτηση !!! :wink:
καλες οι ευγενειες και το savoir faire αλλα αμα θελεται να μιλαμε κανονικα το vcd ηταν gtp δηλαδη ελεος ρε παιδες το κινητο μου τραβαει καλυτερα..αστο ρε φιλε μην το κανεις αν δεν εχεις το χρονο δηλαδη σκεψου και το πελατη σου ...και τον αγοραστη και τον καθε τυπο που υποτιθεται οτι διαφημιζεις ζημια κανεις και στους δυο
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
28-10-08, 23:06
Να πω λοιπον και εγω με την σειρα μου μιας και μολις πηρα χαμπαρι το τοπικ! :roll:
Απλα αισχος! Κοροιδια ρε παιδια! Και μετα βγηκαν καποιοι και λεγανε οτι ειναι ακριβο το WOT. Ρε WOT και παλι WOT! Τα θεματα αθλια! Η εικονα χαλια εως απαραδεκτη και ο ήχος μονο για βιονικα αυτια! Καθε φορα και χειροτερα εχω να πω εγω! Ευτυχως δεν το αγορασα και το ειδα σε φιλο!Τι να πω! Κριμα! :wink:
Σαράφης Γιώργος
28-10-08, 23:26
Νίκο δεν απάντησες , δεν θα έρθεις ? :roll:
εγω τα εχω κοψει απο καιρο αυτα τα πραγματα .... δεν ξαναπεφτω θυμα εξωφυλλου και τιτλων ... δεν ξαναπαιρνω που να εχει το αυτοκινητο μου απ'εξω....
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
29-10-08, 15:25
Νίκο δεν απάντησες , δεν θα έρθεις ? :roll:
Λογω οικονομιας, δηλωσα να τρεξω αλλου.
Αλλα οπως πανε τα πραγματα, μαλλον θα ειμαι Κρητη για δουλειες Γιωργο, και δεν θα τρεξω πουθενα.
Θα δουμε μεχρι την αλλη εβδομαδα. :?: :?: :?:
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
29-10-08, 15:51
εγω τα εχω κοψει απο καιρο αυτα τα πραγματα .... δεν ξαναπεφτω θυμα εξωφυλλου και τιτλων ... δεν ξαναπαιρνω που να εχει το αυτοκινητο μου απ'εξω....
Δεν εχεις αδικο, αλλα γενικα θα πρεπει να υπαρχουν. Και τα μεν και τα δε, και τα τυπου autoτριτη, και πολλα ακομη.
Ετσι διαδιδεται γενικα ο θεσμος.
Τις παρατηρησεις τις κανουμε για να γινουν καλυτερα.
Εγω δεν αγοραζω εφημεριδες, χρονια....τωρα, γιατι ειναι κομματισμενες και λενε μπουρδες.
Αλλα δεν αγαπαω και την πολιτικη.
Το αυτοκινητο το αγαπαω ακομα. :wink: :wink:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.