Επιστροφή στο Forum : Μεταφορα στο χειροφρενο
Λοιπον...θελω να σας ρωτισω κατι... :D Συντομα θα ξεκινησω (πρωτα ο θεος) να φτιαχνω ενα ε30...μιπως ξερετε ποσο περιπου θα μου κοστισει να μεταφερω το χειροφρενο απο την κλασσικη θεση,δεχια απο το τιμονι...οπως εχω δει πολλα αμαξια ντριφτ να το χουν??
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
23-10-08, 20:41
Λοιπον...θελω να σας ρωτισω κατι... :D Συντομα θα ξεκινησω (πρωτα ο θεος) να φτιαχνω ενα ε30...μιπως ξερετε ποσο περιπου θα μου κοστισει να μεταφερω το χειροφρενο απο την κλασσικη θεση,δεχια απο το τιμονι...οπως εχω δει πολλα αμαξια ντριφτ να το χουν??
kοιτα λιγο εδω...........http://www.driftclub.gr/driforum/viewtopic.php?t=2875&postdays=0&postorder=asc&start=15
Σωστος ο φιλος ...αλλα μηπως ξερει κανεις τιμη χωρις "πατεντες"...σωστη δουλεια :D
ma-nos e30
23-10-08, 22:52
αυτο ει8ελα να ροτισω και εγω το ιδιο 8ελω να κανω....
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
23-10-08, 22:57
Εγω βεβαια το εχω αριστερα απο το τιμονι. Βολευει πιο πολυ....
Μπα..δεχια ειναι πιο καλα πιστευω...ποσο σου κοστισε ι μεταφορα??...
Ασχετο...πως στελνις σε κουτακι και καλα απαντηση σε προιγουμενο ποστ??
Petros AE86
23-10-08, 23:08
Ασχετο...πως στελνις σε κουτακι και καλα απαντηση σε προιγουμενο ποστ??πανω δεξια εχει εν κουτακι και μεσα 2 αγκυλες
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
23-10-08, 23:09
Ασχετο...πως στελνις σε κουτακι και καλα απαντηση σε προιγουμενο ποστ??
Το αφηνεις οπως ειναι, και γραφεις μετα το [/quote]
Και αντι για Χ πατας Ξ :wink:
Ασχετο...πως στελνις σε κουτακι και καλα απαντηση σε προιγουμενο ποστ??πανω δεξια εχει εν κουτακι και μεσα 2 αγκυλες
:D ευχαριστω
Petros AE86
23-10-08, 23:20
:D ευχαριστω :wink:
Και μιας και αλλαξαμε σηζητηση δεν μου λετε πως αλλαζω το ευθειακιας :lol: απο το ονομα πανω απο αβαταρ??
Petros AE86
23-10-08, 23:27
Και μιας και αλλαξαμε σηζητηση δεν μου λετε πως αλλαζω το ευθειακιας :lol: απο το ονομα πανω απο αβαταρ??δεν γινεται...θα αλλαξει αναλογα με τα ποστ που κανεις :wink:
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
23-10-08, 23:27
Και μιας και αλλαξαμε σηζητηση δεν μου λετε πως αλλαζω το ευθειακιας :lol: απο το ονομα πανω απο αβαταρ??
Θα αλλαξει μονο του (οταν μαθεις drift) :lol: :lol:
Λογκάκης Στέργιος
23-10-08, 23:29
Δεν σ'αρεσει το ευθειακιας ε; Δυστυχως δεν το αλλαζεις εσυ, αλλαζει με τον αριθμο των post σου.
Συμφωνω Νικο
ma-nos e30
24-10-08, 00:14
λοιπον νικιτα αν μου 3αναπαρεισ τιν ερωτισι απο τα χιλια 8α γινοθμε μπιλιεσ εεε... :twisted: :twisted: :twisted: :D :D
ειναι πολυ καλη η ερωτηση του Νικητα..ενδιαφερει σιγουρα πολλους..αν γνωριζει καποιος κατι..η που μπορουμε να φτιαξουμε κατι τετοιο ας πει!!
Τελικα ως συνηθως τα μαθαμε και συζητησαμε ολα εκτος το ποσο κοστιζει η μεταφορα χωρις "πατεντες"... :lol: :D
ma-nos e30
24-10-08, 15:40
παλι καλα και το καταλαβσ γτ σε πια αγγελια η κατι τετιο γινετε αθτο ποθ ρωταει καπιοσ???? :roll: :roll: :roll:
παλι καλα και το καταλαβσ γτ σε πια αγγελια η κατι τετιο γινετε αθτο ποθ ρωταει καπιοσ???? :roll: :roll: :roll:
Tι λες πάλι ρε?? :twisted:
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
24-10-08, 17:36
Δεν το καταλαβενω πως δηλαδη θες να φτιαξεις κατι χωρις πατεντα :?: Δεν πιστευω να βγαινει ετοιμο κιτ μεταφορας χειροφρενου.Το πιο λογικο ειναι να γινει υδραυλικο και να γινει μια χειροποιητη βαση με το λεβιε με καποια βαση πανω στην κωλονα του τιμονιου για πιο σιγουρια.αν αυτο δεν λεγεται πατεντα τοτε δεν ξερω :lol: Και κατι αλλο μανος ε30 διαβαζε ρε συ τι γραφεις γιατι μας μπερδευεις ρε συ :wink: :lol: :lol:
Δεν το καταλαβενω πως δηλαδη θες να φτιαξεις κατι χωρις πατεντα :?
Πατεντα ειναι η δευτερη λυση...αν δεν υπαρχει "οριτζιναλ"...
GiannisE30
25-10-08, 02:34
Δηλαδη εμενα που λεει Drift King??? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) :wink:
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
25-10-08, 10:23
Και οι ετοιμες λυσεις, που υπαρχουν στην αγορα και χρησιμοποιουνται απο πολλους, βασιζονται σε πατεντα.
Παλι κοβεις και ραβεις σωληνακια. Το μονο που αγοραζεις, ειναι ο λεβιες με την αντλια. Εγω θεωρω σπαταλη να αγορασω κατι € 300- 400 που μπορω να φτιαξω καλυτερο (πιο ανθεκτικο) με € 50-80.
Ομως υπαρχει στην αγορα. Που ?? δεν ξερω.
[/quote]Δηλαδη εμενα που λεει Drift King??? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) :wink:[/quote]
Μην νομιζεις πολλες φορες κανει και λαθος :D
Και οι ετοιμες λυσεις, που υπαρχουν στην αγορα και χρησιμοποιουνται απο πολλους, βασιζονται σε πατεντα.
Παλι κοβεις και ραβεις σωληνακια. Το μονο που αγοραζεις, ειναι ο λεβιες με την αντλια. Εγω θεωρω σπαταλη να αγορασω κατι ? 300- 400 που μπορω να φτιαξω καλυτερο (πιο ανθεκτικο) με ? 50-80.
Ομως υπαρχει στην αγορα. Που ?? δεν ξερω.
Βασικα απο οτι εμαθα κοστιζει καπου στα 400-500 το ετοιμο...χωρις τις μικροδουλιες που θελει...αρα εγκαταλιπουμε την πρωτη ιδεα και παμε στην πατεντα :D :D :D
ΓΙΑΝΝΗΣΚΡ60
25-10-08, 12:22
Ολα μια πατεντα ειναι απλα την εχει υλοποιησει καποιος αλλος και στην πουλαει σχεδον ετοιμη :wink:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.