Επιστροφή στο Forum : Αναβαση στην Πορταρια
Johnnyascona400
21-10-08, 21:55
Εαν δεν πενεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει. Πανεμορφη διαδρομη στο βουνο με θεα τον πανεμορφο Βολο....... στροφουλες, φουρκετουλες, η χαρα του πισωκινητου, προσοχη ομως γιατι καραδοκουν τα ντουβαρακια και οι γκρεμουλιδες.
εκει γινεται κ η αναβαση?
πολυ ωραια διαδρομη τεχνικη και απιστευτη σε ομορφια εισαι εσυ το αυτκινητο και ο θεοσ εκει πανω..... και επειδη εισαι απο εκει προτιμω το καραβομα... συγουρα το εχεισ ακουστα..
πολυ ωραια διαδρομη τεχνικη και απιστευτη σε ομορφια εισαι εσυ το αυτκινητο και ο θεοσ εκει πανω..... και επειδη εισαι απο εκει προτιμω το καραβομα... συγουρα το εχεισ ακουστα..
Ρε συ, υπάρχει στροφή στην Ελλάδα που να μην την έχεις στρίψει??? :lol:
Μαριος Παπαδοπουλος
22-10-08, 04:35
Mακρυα ρε φιλε απο 'κει!
Αν βρεχει εκει 9 στις 10 εχει ομιχλη!
Θα καταληξεις αγκαλια με καμια ελιά να το παιζεις ολυμπιονικης! :lol:
Μηλιές και παλι Μηλιές... 8)
(και μετα για τσιπουρακι στον ξαδερφο στην Γατζεα..)
Mακρυα ρε φιλε απο 'κει!
Αν βρεχει εκει 9 στις 10 εχει ομιχλη!
Θα καταληξεις αγκαλια με καμια ελιά να το παιζεις ολυμπιονικης! :lol:
Μηλιές και παλι Μηλιές... 8)
(και μετα για τσιπουρακι στον ξαδερφο στην Γατζεα..) δεν πειραζει παντα ιθελα να παρω το κλαρι της ελιασ........συνεχεια περνω τα... ολο κατι γεφιρακια παω και περναω απο πανω...... ειναι κολιτικο στην παρεα μου φενετε..... οσο για την ομιχλη εινια ολα τα λεφτα........
συνεχεια περνω τα... ολο κατι γεφιρακια παω και περναω απο πανω...... ειναι κολιτικο στην παρεα μου φενετε..... οσο για την ομιχλη εινια ολα τα λεφτα........
Υποννοείς κάτι??? :lol: :lol: :lol:
συνεχεια περνω τα... ολο κατι γεφιρακια παω και περναω απο πανω...... ειναι κολιτικο στην παρεα μου φενετε..... οσο για την ομιχλη εινια ολα τα λεφτα........
Υποννοείς κάτι??? :lol: :lol: :lol:δεν υπονοω ενοωω :P
Ρε συ, υπάρχει στροφή στην Ελλάδα που να μην την έχεις στρίψει??? :lol:δενεχω παει χαλκιδικη και σαλονικα γενικα μου εχουν πει οτι εχει τρελα στριψιδια...
Johnnyascona400
30-11-08, 18:16
http://www.youtube.com/watch?v=ahANwar7hfk
Johnnyascona400
30-11-08, 18:19
http://www.youtube.com/watch?v=ahANwar7hfk Απο το ραλλι κενταυρος ομιχλη στο Καραβομα
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.