Επιστροφή στο Forum : kart drift για μαθημα ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
18-10-08, 15:45
Εκφραστηκαν παραπονα για την τιμη των €30. Ισως δικαια, αφου τα καρτ υστερουν.
Εν πασει περιπτωσει, μονο 3 συμμετοχες, αρα ακυρο.
Ισως καλυτερα, γιατι αν γινοτανε ζημια με τα ξενα καρτ, θα ειχαμε γκρινιες απο τον πισταρχη. Δεν πειραζει.
Ξαναλεω, kart drift για μαθημα ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.
Ευχαριστω.
Petros AE86
18-10-08, 15:47
κ.νικο με αυτα τα καρτ δεν μπορεις να ντριφταρεις..δεν εχουν καθολου δυναμη :?
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
18-10-08, 15:49
Αν βρεξουμε την πιστα ???? Η ταχυτητα ειναι δευτερευουσα.
δεν ξερω, εγω δεν χωραω καν να μπω στα καρτ αυτα :lol:
ισως να τους αλλαξει καμια ρυθμιση... :wink: :wink:
Petros AE86
18-10-08, 15:55
ισως να τους αλλαξει καμια ρυθμιση... :wink: :wink:
εγω παντως πριν 2 βδοαμδες που ειχα μπει μου το ρυθμισε καποιος απο το κλαμπ στο φουλ αλλα και παλι ζοριζοταν
Με τα καρτ δε μπορείς να driftάρεις, αρχικά λόγω μεταξονίου και ελλειψης ανάρτησης κι έπειτα λόγω δύναμης.
Με το να βραχει η πίστα, το μόνο που θα επιτευχθεί, είναι να φεύγουν μούρες στις στροφές, μιας και τα καρτ φοράνε slicks.
εμένα,πάντως μου φαίνεται πολύ δύσκολο...ούτε ο UEO δε θα μπορούσε να κανει drift με τέτοιο καρτ..
με άλλο, με μηχανή από gsx-r , οπως υπάρχει στο youtube, ίσως να μπορούσε... :wink:
δεν αρκεί το 100% μπλοκέ για να έχουμε drift... :lol:
Ρε παιδια στην τελικη για τον χαβαλε παμε!
Ας παρουν κυπελα οι πιο θρεαματικοι!
Μην ξεχνατε οτι πανω απο ολα οτι κανουμε το κανουμε για να περασουμε καλα! :wink:
Καλή φάση! Δεν με χαλάει. Θα κάνω όμως τις εξής παρατηρήσεις, για να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα:
1) Πόση ώρα ή γύρους δικαιούμαστε με τα 30ε? Θα ήταν καλύτερα να ήταν σπαστά. Πχ 15ευρα, και όποιος θέλει να κάνει και 2ο ή όσο θέλει.
2) Τα κάρτ γενικά μπορούν να ντριφτάρουν ελαφρά, αν έχουν δύναμη και με ρυθμίσεις. Η αλήθεια είναι οτι το μεταξόνιο δεν βοηθάει. Δεν ντριφτάρουν όπως τα αυτοκίνητα, αλλά έχει πλάκα. Επειδή ετρεξα εκεί σίγουρα μιλάμε μόνο για τα 400άρια.
3) Θα ήταν καλό να τοποθετηθούνε οι μπροστινές ζάντες πίσω, και οι πίσω μπροστά. (Οι πίσω είναι φαρδύτερες, με φαρδύτερα λάστιχα) Καθώς και παλιά και ξερά λάστιχα πίσω.
4) Δεν ξέρω πως ρυθμίζονται τα κάρτ, αλλά αν αλλάζει η πίσω ευθυγράμμιση, θα ήταν καλό να έχει μηδενική σύγκλιση.
*) Το να βρέξουμε την πίστα είναι λάθος, γιατί θα βγάζουν πολλά μούτρα, εξ'αιτίας των ελαστικών τους.
Ελπίζω με ρυθμίσεις να μπορούν να γίνουν ντριφτάδικα. Θα το ευχαριστιθούμε, αφου είναι πολύ πιο sport απο τα αυτοκίνητα.
Αν μαζευτούμε αρκετοί, εγώ είμαι μέσα γενικά, και μπορώ να βοηθήσω στα οδηγικά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
18-10-08, 18:29
λιγο λαδακι στης πισω ροδες και θα γινουμε UEO ΟΛΟΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω ενθουσιαστη με την ιδεα, drift με καρτ και μαλιστα νοικιαρικα μου φαινετε δυσκολο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
18-10-08, 20:55
δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω ενθουσιαστη με την ιδεα, drift με καρτ και μαλιστα νοικιαρικα μου φαινετε δυσκολο.
Εσυ γενικα τελευταια εχεις γινει γκρινιαρης! Δοντια βγαζεις ρε αδερφακι μου? :lol: :lol: :lol:
δεν το κανω επιτηδες, μου βγαινει μονο του χι χι χι !!!! :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
18-10-08, 21:36
Εμενα μου φαινεται καλη ιδεα και ας μην κανουμε drift, μπορουμε να κανουμε ενα ειδος αγωνα (αν δεν μπορεσουμε να κανουμε "drift").
Αν μπορει καποιος ας απαντησει στις ερωτησεις του Νασσου (Nss) για να ξερουμε τι κανουμε :wink: :wink:
Petros AE86
18-10-08, 22:26
οι ανηλικοι να εχουν μειωμενη εισοδο(συμμετοχη)δεν βγαινω οικονομικα :lol: :lol: :lol:
Να πιασεις δουλεια,να αλλαζεις λαστιχα στα παιδια τα σαββατα που δεν πας σχολειο.Και να περνεις τα αμαξια να πηγαινεις να βαζεις βενζινη κατω απο την πιστα. :twisted: :twisted:
Petros AE86
18-10-08, 23:15
Να πιασεις δουλεια,να αλλαζεις λαστιχα στα παιδια τα σαββατα που δεν πας σχολειο.Και να περνεις τα αμαξια να πηγαινεις να βαζεις βενζινη κατω απο την πιστα. :twisted: :twisted:για το δευτερο συμφωνω!!!αλλα ποιος θα μου το δωσει ειναι το θεμα..μαλλον κανενας :lol: :lol: :lol:
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
19-10-08, 00:46
Να πιασεις δουλεια,να αλλαζεις λαστιχα στα παιδια τα σαββατα που δεν πας σχολειο.Και να περνεις τα αμαξια να πηγαινεις να βαζεις βενζινη κατω απο την πιστα. :twisted: :twisted:για το δευτερο συμφωνω!!!αλλα ποιος θα μου το δωσει ειναι το θεμα..μαλλον κανενας :lol: :lol: :lol:
Σκαστρα θα σε πατροναρω εγω.
Χορηγος του σκαστρα η bauer haus. Αληθεια.
Petros AE86
19-10-08, 00:50
Χορηγος του σκαστρα η bauer haus. Αληθεια. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D σιγουρα????? :shock: :shock: :shock: 8) 8)
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
19-10-08, 01:05
Το event θα εχει περισσοτερο χαρακτηρα εκμαθησης κανονων drift και πρακτικη στην πιστα με καρτ, προσπαθωντας να πετυχετε σωστες γραμμες, αποσταση απο clipping points, μεταφορα βαρους σε εναλλαγη στροφης, initiation point, δηλ. σημειο αρχης πλαγιολισθησης και το κυριοτερο διπλα περασματα (tsuiso battles).
Εξασκηση κριτων, σημαιες αποστασης κλπ. ωστε να εξασκηθειτε για χρηση σε αυτοκινητα.
Τα καρτ εχουν ακαμπτο αξονα 100% μπλοκε, και ναι μεν δυσκολευονται να παντιασουν με δυναμη, αλλα χρησιμοποιεις το (πισω) φρενο σαν χειροφρενο και διπλωνεις. Ακομη και να οδηγηθουν ισια, δεν πειραζει, αφου θα κατανοηθουν οι κανονες drift
Λαστιχα αναποδα μπρος πισω ειναι καλη ιδεα.
€30 για ολο το παιχνιδι ανα ατομο.
Προγραμμα.
1. Ενημερωση οδηγων, μαθημα ορολογιας και τεχνικων drift απο εμπειρους οδηγους.
2. τρεις γυροι προπονησης.
3. Ενημερωση και εντοπισμος λαθων.
4. τεσσερις γυροι προπονησης.
5. Ενημερωση και τελικες οδηγιες.
6. τρεις γυροι βαθμολογημενοι.
7. ανακοινωση 16 αδας.
8. Ενημερωση και οδηγιες tsuiso battles.
9. 16-8-4-2-1 tsuiso battles
10. Απονομη κυπελων στους τρεις πρωτους.
Ωρα εναρξης 08.30 ωρα ληξης 15.00
Σημειωση......Η εκδηλωση δεν εχει χαρακτηρα αγωνα ταχυτητας, δεν γινεται με σκοπο το οποιοδηποτε κερδος, και τα κυπελα ειναι αναμνηστικα.
Τα €30 θα αντιστοιχουν σε ενοικιαση καρτ και καυσιμα και θα δοθουν στον πισταρχη.
Akis cossie
19-10-08, 01:20
κυριε νικο εννοεις την εταιρια με τα ξυλινα σπιτια στα σπατα;;
δικια σου ειναι;;;
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
19-10-08, 01:21
κυριε νικο εννοεις την εταιρια με τα ξυλινα σπιτια στα σπατα;;
δικια σου ειναι;;;
Ναι. στα Σπατα.
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
19-10-08, 01:24
Χορηγος του σκαστρα η bauer haus. Αληθεια.[/quote] :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D σιγουρα????? :shock: :shock: :shock: 8) 8)[/quote]
Ναι. Σιγουρα. Γιατι οχι ????? Περισσοτερα μου λειπουν. Για τοσα εχω :wink: :wink: Α... και μην αρχισεις τα κυριε Νικο και τα ευχαριστω. Business is Business. Θα μου κανεις διαφημηση :D
Akis cossie
19-10-08, 01:27
τοτε ενας φιλος απο χαλκιδα ειχε
ερθει κ σε ειχε ρωτησει για σπιτι!!! :D
Αντε σκαστρα και του χρονου που θα παρεις και το driftwars θα μας παρεις καμια συνοδηγηση ... που να βγαλεις και διπλωμα !!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GiannisE30
19-10-08, 03:12
Να πιασεις δουλεια,να αλλαζεις λαστιχα στα παιδια τα σαββατα που δεν πας σχολειο.Και να περνεις τα αμαξια να πηγαινεις να βαζεις βενζινη κατω απο την πιστα. :twisted: :twisted:
Αυτο το κανω και εγω!!! Και μαλιστα δωρεαν (οχι η βενζινη!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ακουγεται πολυ ενδιαφερον μονο και μονο που θα υπαρξει διαδικασια αγωνα drift για τους νεους που δεν εχουμε τρεξει ποτε..Τον πιστα τον εχουμε ρωτησει για ρυθμισεις,λαστιχα μπρος-πισω και τετοια?
Petros AE86
19-10-08, 11:49
Χορηγος του σκαστρα η bauer haus. Αληθεια. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D σιγουρα????? :shock: :shock: :shock: 8) 8)[/quote]
Ναι. Σιγουρα. Γιατι οχι ????? Περισσοτερα μου λειπουν. Για τοσα εχω :wink: :wink: Α... και μην αρχισεις τα κυριε Νικο και τα ευχαριστω. Business is Business. Θα μου κανεις διαφημηση :D[/quote] 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΟΝΤΗΣ
19-10-08, 12:01
Θα ειμαι και εγω εκει για βοηθεια. :wink:
Το πιθανοτερο ειναι να ειμαι κι εγω εκει ! Για το αν θα παρω μερος με ενα φιλο θα το αποφασισουμε επιτοπου :wink:
kapotis_E30m5
19-10-08, 13:52
Kαι εγω μεσα ειμαι για βοηθεια κυριε Νικο πες μου λεπτομεριες
dimitriskp60
19-10-08, 14:26
καλη φαση...τελεια θα ειναι.κ.Νικο τι μπορω να κανω που ειπατε πριν?
Μαριος Παπαδοπουλος
19-10-08, 15:47
Το πιθανοτερο ειναι να ειμαι κι εγω εκει ! Για το αν θα παρω μερος με ενα φιλο θα το αποφασισουμε επιτοπου :wink:
Ασε ρε κουλε που θες και αγωνα! :lol:
Τεταρτη ειπε ο ανθρωπος οτι κλεινουν οι συμμετοχες...
Δηλωσε ρε και πηγαινε να κανεις λιγο χαβαλε!
αν δν δουλευω μεσα κ γω...θα το ξερω την δευτερα προλαβαινω για συμμετοχη η εχουν κλεισει??
εγω μεσα! σιγα μην γυρισει με 95 κιλα φορτιο... μονο με λαδι στις ροδες που εγραψε και ο γιωργος :lol:
θα κοιταξω μηπως ανεβω και γω για το σκ να σας δω και να γνωρισω μερικους απο κοντα .
για ντριφτ δεν ενδυκνιονται τα καρτ αλλα θα ναι ωραια φαση και σιγουρα με ανταγωνισμο θα εχει εντελως αλλη αισθηση
θα κοιταξω μηπως και προμηθευτω κατι για τα καρτ που θα εξομοιωνει συνθηκες ντριφτ :?: :twisted:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
20-10-08, 00:59
θα κοιταξω μηπως ανεβω και γω για το σκ να σας δω και να γνωρισω μερικους απο κοντα .
για ντριφτ δεν ενδυκνιονται τα καρτ αλλα θα ναι ωραια φαση και σιγουρα με ανταγωνισμο θα εχει εντελως αλλη αισθηση
θα κοιταξω μηπως και προμηθευτω κατι για τα καρτ που θα εξομοιωνει συνθηκες ντριφτ :?: :twisted: ελα να σε γνωρεισουμε λαμπρο!!θα ειναι χαρα μας!!!να βαλουμε πιτσιλιστιρια στης πισω ροδες να πεταει νερο!!!με τα σλικ που εχει δεν θα παταει καθολου!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Για εμας τους αρχαριους ειναι πολυ καλο!
Ετσι σιγα σιγα θα μπουμε και στο κλιμα του αγωνα κλπ!
Θα τρεξω και εγω!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΔΑΣ
20-10-08, 01:30
να παρουμε κανενα τετοιο για την κυριακη???τι λετε?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=2Xv76qiJFJg
Petros AE86
20-10-08, 01:33
να παρουμε κανενα τετοιο για την κυριακη???τι λετε?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=2Xv76qiJFJgμε τετοια θα ειχανε συμμετοχη 200 ευρω...καθε γυροσ και λαστιχα :lol: :lol: :lol: :lol:
Μεσα και΄γω!! Απλα να ενημερωθουμε αν δεχεται ο πιστάς να αλλαξουμε λαστιχα,ρυθμισεις και τετοια.
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
20-10-08, 12:35
Μεσα και΄γω!! Απλα να ενημερωθουμε αν δεχεται ο πιστάς να αλλαξουμε λαστιχα,ρυθμισεις και τετοια.
Λοιπον, Καποτης, Λεοντης και εγω (ισως και ο Λαμπρος) θα ειμαστε κριτες, καθπδηγητες.
Δηλωστε συμμετοχη οσοι θα τρεξετε σιγουρα, για να ετοιμαστουν καρτ. Οσοι δεν ειστε σιγουροι μην δηλωνετε.
Στειλτε με p.m. σε εμενα ονομα και ηλικια, η τηλεφωνειστε 6973058356.Νικος.
Θελουμε και 4 ατομα για βοηθους κριτων. Δηλωστε επισης.
Αλυταρχης D.J. (Γιαννη μπορεις????)
ΔημητρηΚΡ60 τρεχεις για εξασκηση. :wink:
Ντογκας Ιωαννης
20-10-08, 15:46
Αλυταρχης D.J. (Γιαννη μπορεις????)
θα ειμαι εκτος Αττικης το ΣΚ... :(
Παιδια πειτε στα σιγουρα ποιοι θα ερθετε!
εγω θα ερθω οχι για να τρεξω αλλα για να βοηθησω οπου μπορω, πειτε τι ωρα θα πρεπει να ειμαστε εκει.
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
21-10-08, 15:56
Λοιπον Αλυταρχης Νικος Λαρδης.
Καθηγητες Καποτης, Λεοντης, Τσιφετακης και ενας εκπληξη ??
Σκαστρα δεν δηλωσες συμμετοχη και θα μεινεις εξω και θα κλαις.
Επισης οποιος αλλος δεν δηλωσε, να δηλωσει μεχρι αυριο το απογευμα. Δεν θα υπαρξει παραταση.
Ευχαριστω.
Petros AE86
21-10-08, 15:57
Λοιπον Αλυταρχης Νικος Λαρδης.
Καθηγητες Καποτης, Λεοντης, Τσιφετακης και ενας εκπληξη ??
Σκαστρα δεν δηλωσες συμμετοχη και θα μεινεις εξω.
Επισηας οποιος αλλος δεν δηλωσε, να δηλωσει μεχρι αυριο το απογευμα. Δεν θα υπαρξει παραταση.
Ευχαριστω.μεσα κι εγω :wink:
μεχρι τι ωρα υπολογιζεται;
ζοριζομαι με μια βάπτιση :evil:
τωρα το ειδα ρε παιδια και δεν ξερω αν θα ειμαι εδω την κυριακη... μπορω να απαντησω αυριο... ψηνομαι με χιλια...
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
21-10-08, 17:24
Το event θα εχει περισσοτερο χαρακτηρα εκμαθησης κανονων drift και πρακτικη στην πιστα με καρτ, προσπαθωντας να πετυχετε σωστες γραμμες, αποσταση απο clipping points, μεταφορα βαρους σε εναλλαγη στροφης, initiation point, δηλ. σημειο αρχης πλαγιολισθησης και το κυριοτερο διπλα περασματα (tsuiso battles).
Εξασκηση κριτων, σημαιες αποστασης κλπ. ωστε να εξασκηθειτε για χρηση σε αυτοκινητα.
Τα καρτ εχουν ακαμπτο αξονα 100% μπλοκε, και ναι μεν δυσκολευονται να παντιασουν με δυναμη, αλλα χρησιμοποιεις το (πισω) φρενο σαν χειροφρενο και διπλωνεις. Ακομη και να οδηγηθουν ισια, δεν πειραζει, αφου θα κατανοηθουν οι κανονες drift
Λαστιχα αναποδα μπρος πισω ειναι καλη ιδεα.
€30 για ολο το παιχνιδι ανα ατομο.
Προγραμμα.
1. Ενημερωση οδηγων, μαθημα ορολογιας και τεχνικων drift απο εμπειρους οδηγους.
2. τρεις γυροι προπονησης.
3. Ενημερωση και εντοπισμος λαθων.
4. τεσσερις γυροι προπονησης.
5. Ενημερωση και τελικες οδηγιες.
6. τρεις γυροι βαθμολογημενοι.
7. ανακοινωση 16 αδας.
8. Ενημερωση και οδηγιες tsuiso battles.
9. 16-8-4-2-1 tsuiso battles
10. Απονομη κυπελων στους τρεις πρωτους.
Ωρα εναρξης 08.30 ωρα ληξης 15.00
Σημειωση......Η εκδηλωση δεν εχει χαρακτηρα αγωνα ταχυτητας, δεν γινεται με σκοπο το οποιοδηποτε κερδος, και τα κυπελα ειναι αναμνηστικα.
Τα €30 θα αντιστοιχουν σε ενοικιαση καρτ και καυσιμα και θα δοθουν στον πισταρχη.
Παιδια ξαναλεω. Παρακαλω συμμετοχες με p.m σε εμενα.
ονομα, επωνυμο και ηλικια. Υποχρεωτικη ωρα αφιξης, 08.30 το αργοτερο.
Οσοι ερθουν αργοτερα, δεν θα τρεξουν γιατι δεν υπαρχει χρονος. Θα γινει και μαθημα drift.
Οποιος δεν ειναι σιγουρος, παρακαλω να μην δηλωσει.
Ευχαριστω τηλ. 6973058356
Μπορει το Σ/Κ να ειμαι Λιβαδεια, οποτε ... Αν παλι χωραω επιτοπου βλεπουμε..
Petros AE86
23-10-08, 00:13
κυριε νικο πειτε ποιοι θα παρουν μερος
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΔΗΣ
23-10-08, 00:16
Ισως καλυτερα, γιατι αν γινοτανε ζημια με τα ξενα καρτ, θα ειχαμε γκρινιες απο τον πισταρχη. Δεν πειραζει.
Ευχαριστω.
Petros AE86
23-10-08, 00:23
Ευχαριστω.πο ρε γαμωτο και τα ειχα κανονισει ολα :? δεν πειραζει αλλη φορα :)
Kart drift δεν υφισταται βασικα αλλα ενταξει ... :lol:
Kart drift δεν υφισταται βασικα αλλα ενταξει ... :lol:
:D :D :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=YSALyil_msg
http://www.youtube.com/watch?v=PSPJNAf6Y5U&feature=related
Νικήτα καλά τα βίντεο αλλά με τα καρτ που είναι στη συγκεκριμένη πίστα αυτά δεν τα κάνουμε ούτε στον ύπνο μας. . . :lol:
kapotis_E30m5
03-12-08, 11:59
Νικήτα καλά τα βίντεο αλλά με τα καρτ που είναι στη συγκεκριμένη πίστα αυτά δεν τα κάνουμε ούτε στον ύπνο μας. . . :lol:Eχω ενα καρτ με μοτερ απο RD250 θα το φερω καποια στιγμη στην πιστα :twisted:
MANOYSOYDAKIS TIRES
03-12-08, 13:51
Αν βρεξουμε την πιστα ???? Η ταχυτητα ειναι δευτερευουσα.
δεν ξερω, εγω δεν χωραω καν να μπω στα καρτ αυτα :lol:
ΑΡΑ διετα μαστορα διετα και εγω το ερηξα εκει μπας και κανω κατι με καρτ αφου το car μου δεν σηκονει πολλα λογο δυναμης λεω μην το παρει κανεις γιωργος και αρχησει να λεει για τους γερμανους . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dimitris1818
17-10-09, 19:52
εγω μια χαρα dritαρω και με kart!
dimitris1818
17-10-09, 19:54
:D :D :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=YSALyil_msg
http://www.youtube.com/watch?v=PSPJNAf6Y5U&feature=related
βρες τετοιο kart να οδηγησεις οπως οδηγας ενα απλο στις πιστες!:wink::wink:
Petros AE86
18-10-09, 20:14
ωραιο καιρο εχει σημερα:lol3:
ρε μην ξεθαβετε λεμε.....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.